„I-aș da un pumn în bot, dar nu pot.” Filat comentează declarațiile fostului său avocat cu referire la căsătoria în penitenciar (FOCUS)

Agora.md, 25 septembrie 2020 21:20

Fostul prim-mnistru Vlad Filat spune că dacă ar putea, i-ar „da un pumn în bot” fostului său avocat Igor Popa. Reacția vine după ce acum câteva zile, apărătorul a declarat că Filat s-ar fi căsătorit în penitenciar cu una dintre avocatele sale și că i-ar fi dăruit acesteia un inel cu diamant, primit anterior de la Șor.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Agora.md

Acum 5 minute
11:50
Incendiul a izbucnit în localitatea Bălțata, raionul Criuleni, la ora 8:15 dimineața. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, un depozit cu hrană pentru animale a fost cuprins de flăcări. Victime nu s-au înregistrat.
Acum o oră
11:20
Un Mercedes încărcat cu bunuri, estimate la jumătate de milion de lei, a fost găsit abandonat în zona de frontieră de către angajații Sectorului Poliției de Frontieră Criva. Incidentul a fost înregistrat în seara zilei de 21 octombrie curent, pe direcția Lipcani – Podvirievca.
11:20
„Credeți că aceste lucruri așa se uită? „Nicto ne zabît, i nișto ne zabîta”. Așa comentează președintele în exercițiu și candidatul la șefia statului, Igor Dodon, informațiile apărute recent în una dintre sursele media, despre pretinse mesaje indecente cu o tânără. Dodon a calificat știrea ca fiind fake și a îndemnat autorii să „nu treacă liniile roșii”.
11:10
Un Mercedes încărcat cu bunuri, estimate la jumătate de million de lei, a fost găsit abandonat în zona de frontieră de către angajații Sectorului Poliției de Frontieră Criva. Incidentul a fost înregistrat în seara zilei de 21 octombrie curent, pe direcția Lipcani – Podvirievca.
Acum 2 ore
10:40
„Credeți că aceste lucruri așa se uită? „Nicto ne zabât, i nișto ne zabâta”. Așa comentează președintele în exercițiu și candidatul la șefia statului, Igor Dodon, informațiile apărute recent în una dintre sursele media, despre pretinse mesaje indecente cu o tânără. Dodon a calificat știrea ca fiind fake și a îndemnat autorii să „nu treacă liniile roșii”.
10:30
Un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident grav produs în această noapte la intrare în satul Mălăieștii Noi , raionul Criuleni. Potrivit poliției, la volanul mașinii se afla un polițist de 21 de ani, din cadrul Brigăzii cu Destinație Specială „Fulger". Acesta se afla în stare de ebrietate.
10:20
Un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața, în urma unui accident grav produs în această noapte la intrare în satul Mălăieștii Noi , raionul Criuleni. Potrivit poliției, la volanul mașinii se afla un polițist de 21 de ani din cadrul Brigăzii cu Destinație Specială „Fulger". Acesta se afla în stare de ebrietate.
10:00
S-a stins din viață Feodor Botnaru în vârstă de 70 de ani, fiind răpus de noul coronavirus. Medicul anesteziolog-reanimatolog activa în cadrul Spitalului clinic republican din stânga Nistrului. Despre aceasta informează presa din Transnistria.
Acum 4 ore
09:50
Mai multe taxe de poluare a mediului ar urma să fie eliminate de Ministerul Finanțelor. Cel puțin asta prevede noile măsuri de politică fiscală și vamală pentru anul 2021. Autorii proiectului menționează că agenții economici ar urma să implementeze un mecanism prin care desinestătător vor avea grijă să nu polueze mediul înconjurător, iar taxele i-ar fi împiedicat să procure mai multe utilaje. În același timp, specialista de mediu, Iuliana Cantaragiu, spune că prevederile proiectului nu sunt clare, iar excluderea taxelor înseamnă mai puține responsabilități pentru antreprenori și mai multe riscuri de poluare.
09:30
În ultimele 24 de ore, 70 de persoane au fost documentate la frontiera de stat, pentru că n-au respectat măsurile de profilaxie, prevenire și combatere a bolilor epidemice, informează Poliția de Frontieră. Aceasta în condițiile pandemiei de COVID-19. În total, oamenii legii au înregistrat peste 11.000 de traversări a hotarului într-o singură zi.
09:20
Posturile ilegale din zona de securitate sunt monitorizate, sunt verificate căile de acces spre secțiile de votare, iar primarii localităților, unde vor vota moldovenii din Transnistria, sunt instruiți cum să acționeze în caz de incidente. Acestea sunt câteva dintre măsurile întreprinse de membrii Biroului politici de reintegrare, de comun cu Delegaţia R. Moldova în Comisia Unificată de Control pentru a asigura accesul la urnele de vot în ziua scrutinului a alegătorilor, domiciliați în stânga Nistrului. Asigurările au fost vociferate de viceprim-ministra pentru Reintegrare, Cristina Lisnic, în cadrul unui dialog organizat de de Institutul pentru Politici și Reforme Europene.
09:10
O femeie de 37 de ani a ajuns la spital cu diverse traumatisme în urma unei explozii care s-a produs în locuința sa. Totul s-a produs în după-amiaza zilei de 22 octombrie, în jurul orei 14:25, într-o gospodărie din localitatea Cojușna, raionul Strășeni.
08:50
Harta Europei se-nroșește, pe măsură ce marile capitale ale continentului anunță noi recorduri uriașe. Franța și Grecia anunță noi restricții dure. Mai bine de două treimi dintre francezi, adică 46 de milioane de oameni, nu mai au voie să iasă din casă între orele 21.00 - 06.00. Interdicția de circulație impusă inițial la Paris și în alte 8 metropole a fost extinsă joi seară la mare parte din teritoriul francez. Capitala Greciei intră la rândul său în carantină pe timpul nopții. Situația a început să se degradeze accentuat și în Spania, Italia și Germania.
08:10
Trei primari din raioanele Sîngerei, Ialoveni și Florești riscă să fie demiși din funcție, după ce doi aleși locali s-au aflat în conflict de interese cu soțiile, iar ultimul a admis stare de incompatibilitate prin deținerea a două funcții.
Acum 6 ore
07:20
Ultima confruntare televizată dintre Donald Trump și Joe Biden a a avut loc cu 12 zile înainte de ziua celor mai tensionate alegeri din ultimele decenii în SUA. Pentru a evita o ceartă continuă între cei doi, ca la precedenta dezbatere, celor doi li s-au întrerupt automat microfoanele după două minute în care și-au expus răspunsul la o întrebare.
Acum 12 ore
23:00
Parlamentul Uniunii Europene solicită Comisiei Europene să adopte rapid măsuri pentru a obţine din partea Statelor Unite eliminarea vizelor pentru toţi cetăţenii europeni. În caz contrar, Parlamentul UE avertizează cu suspendarea vizelor pentru cetăţenii americani.
Acum 24 ore
21:30
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, și-a manifestat deschis suținerea față de candidatul Igor Dodon în alegerile prezindențiale din 1 noiembrie. Mai exact, în cadrul unei conferințe, acesta și-a exprimat speranța că la alegerile care vin „poporul moldovenesc va aprecia eforturile actualului președinte privind apropierea Republicii Moldova de Rusia”.
21:20
Premierul grec, Kyriakos Mitsotakis, a anunțat noi măsuri de limitare a răspândirii coronavirusului, având în vedere creșterea numărului de cazuri din ultimele zile, relatează ekathimerini.com.
20:50
Una dintre cele mai comune teme de discuții în rândul tinerilor este lipsa de locuințe accesibile din punct de vedere financiar, în special în zonele urbane. Totodată, din lipsa salariilor consistente, tinerii nu își pot permite procurarea unei locuințe. Acest lucru o arată datele unui raport privind situația tinerilor din Moldova și interacțiunea acestora cu Obiectivele de Dezvoltare Durabilă.
19:20
Fostul deputat român Cristian Rizea a fost surprins într-un local de lux la Chișinău, după ce ar fi parcat neregulamentar pe o stradă din centrul capitalei. La fața locului a fost solicitată intervenția poliției. În fața acestora, politicianul român s-ar fi prezentat drept Mihai Cristian. Amintim că presa din România a publicat informații precum că fostul parlamentar, condamnat la 4 ani și 8 luni de închisoare s-ar ascunde la Chișinău și ar dispune de acte moldovenești.
18:50
Facebook a lansat în Europa aplicaţia sa de dating, numită - Facebook Dating. Aplicaţia e disponibilă în 32 de ţări europene, inclusiv România. Lansarea europeană a fost amânată din luna februarie din cauza unor îngrijorări privind protecţia datelor personale. Ce poţi face cu aplicaţia? Nimic deosebit faţă de alte aplicaţii de dating. Îţi faci un profil personal, îţi alegi nişte fotografii care să te pună într-o lumină favorabilă, descrii nişte preferinţe şi alegi care dintre informaţiile de pe profilul tău de Facebook vor fi disponibile pe aplicaţie, scrie mediafax.ro.
18:30
Posturile ilegale din zona de securitate sunt monitorizate, sunt verificate căile de acces spre secțiile de votare, iar primarii localităților, unde vor vota moldovenii din Transnistria, sunt instruiți cum să acționeze în caz de incidente. Acestea sunt câteva dintre măsurile întreprinse de membrii Biroului politici de reintegrare, de comun cu Delegaţia R. Moldova în Comisia Unificată de Control pentru a asigura accesul la urnele de vot în ziua scrutinului a alegătorilor, domiciliați în stânga Nistrului. Asigurările au fost vociferate de viceprim-ministra pentru Reintegrare, Cristina Lisnic, în cadrul unui dialog organizat de de Institutul pentru Politici și Reforme Europene.
17:50
Candidatul PLDM la funcția de președinte, Tudor Deliu, cutreieră țara în căutarea voturilor. L-am surprins la Leova, unde a avut loc o întâlnire electorală. De ce nu este însoțit de liderul partidului care l-a înaintat în cursă, dar și cum comentează sondajele care spun că nu va ajunge în turul doi, vedeți în video de mai jos.
17:20
Ambasada Republicii Moldova în Spania le recomandă cetățenilor să dețină asupra lor o scrisoare de confirmare pe care să o poată prezenta polițistilor spanioli în cazul unor eventuale verificări. Recomandarea vine în contextul restricțiilor de circulație impuse de autoritățile spaniole în mai multe localități din Regatul Spaniei.
17:10
777 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, după efectuarea a 3.441 de teste. Astfel, numărul persoanelor afectate de boală a ajuns la 69.568 cazuri. 11 oameni au pierdut lupta cu viața.
16:40
Începe a şasea ediţie a Zilelor Filmului Românesc (ZFR) din Republica Moldova începe, iar publicul va putea să vadă 11 filme noi şi clasice, inclusiv propunerea României la Oscar, exclusiv online, pe site-ul zfrmd.ro. În intervalul 22 - 25 octombrie vor fi mai multe proiecții. Iată mai multe detalii despre orar.
16:30
Din cauza complicațiilor cauzate de noul coronavirus, s-a stins din viață neurochirurgul Leonid Nagacevschi. Medicul a activat în cadrul Institutului de Medicină Urgentă timp de 33 de ani. Virusul a luat și viața unei angajate a Centrului de Sănătate Publică Hîncești. Maria Botnariuc avea 72 de ani și activa în calitate de dezinfecționistă, informează Agenția Națională pentru Sănătate Publică.
16:20
Din cauza complicațiilor cauzate de noul coronavirus, s-a stins din viață neurochirurgul Leonid Nagacevschi. Medicul a activat în cadrul Institutului de Medicină Urgentă 33 de ani. Virusul a luat și viața unei angajate a Centrului de Sănătate Publică Hîncești. Maria Botnariuc avea 72 de ani și activa în calitate de dezinfecționistă, informează Agenția Națională pentru Sănătate Publică.
16:10
O angajată a Centrului de Sănătate Publică Hîncești a decedat din cauza complicațiilor cauzate de noul coronavirus. Maria Botnariuc avea 72 de ani și activa în calitate de dezinfecționistă, informează Agenția Națională pentru Sănătate Publică.
16:00
Mai multe tranzacții fără numerar. Asta își propune să implementeze Guvernul R. Moldova, potrivit politicii bugetar fiscale pentru anul 2021 care a fost publicată pentru consultări. Scopul specificat e combaterea economiei tenebre, economisirea timpului, precum și prevenirea bolilor transmisibile. Contactat de AGORA, expertul economic Veaceslav Ioniță a declarat că e vorba de o argumentare falsă și că de fapt „autoritățile obligă cetățenii să procure un serviciu de la bănci de care nu au nevoie”, iar în rezultat instituțiile bancare se vor alege cu mai multe comisioane.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.