Interviu cu Parascovia Ignat, la Prima Oră. Află cum va avea loc Ziua Vinului în acest an

Prime, 25 septembrie 2020 21:15

În această dimineață, șefa de direcție, ONVV, Parascovia Ignat a oferit un interviu pentru Prima Oră. Aceasta a spus cum va avea loc Ziua Vinului în acest an.Mai multe detalii aflați din interviu.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Prime

Acum 4 ore
09:15
Prima Oră, 23 octombrie 2020 - Partea a 2-a
09:15
Prima Oră, 23 octombrie 2020 - Partea 1
Acum 12 ore
23:30
Formația DoReDoS a lansat un nou videoclip. Echipa Prima Oră vă îndeamnă să urmăriți noua lor producție muzicală.
Acum 24 ore
22:15
Vorbește Moldova din 22 Octombrie 2020 "CUM A MURIT POLINA?" - Partea a 2-a
22:15
Vorbește Moldova din 22 Octombrie 2020 "CUM A MURIT POLINA?" - Partea 1
15:45
Johnny Depp colecționează păpuși Barbie, Angelina Jolie adună cuțite, iar Leonardo DiCaprio iubește figurinele din Stars Wars și are o mulțime.Vedeți ce colecții mai au vedetele de la Hollywood. 
15:45
Fiecare femeie își dorește să fie cerută în căsătorie într-un mod neobișnuit și memorabil. Pentru aceasta bărbații își dedică săptămâni, luni sau chiar ani buni, plănuind și realizând cele mai frumoase surprize viitoarelor soții.Mai multe detalii aflați din reportaj.
15:45
Voi ce sport preferați să faceți toamna?! Chiar dacă afară e frig, nu înseamnă că trebuie să renunțați la un stil de viață  sănătos. Deseori,  sedentarismul poate duce la  apariția mai multor boli, în special ale sistemului cardiovascular, diabet zaharat de tip 2 și afecțiuni articulare.Echipa Prima Oră prezentă câteva tipuri de sport pe care le puteți face chiar și când…
13:15
Formația DoReDoS a lansat un nou videoclip. Echipa Prima Oră vă îndeamnă să urmăriți noua lor producție muzicală.
13:00
În această dimineață, 22 octombrie, Pavel Apostol, șeful secției evidență si analiză accidente rutiere INSP, a oferit un interviu pentru Prima Oră.Acesta a vorbit despre șoferița care a fost surprinsă alăptând copilul în timp ce conducea mașina.Cum va fi pedepsită, aflați din reportaj.
13:00
Prezentatorii emisiunii Telemagazin au venit în bucătăria de la Prima Oră. Ion Orlov și Tatiana Plăcintă au prezentat un aparat de făcut clătite de la Delimano.Mai multe detalii aflați din reportaj.
13:00
În acesta dimineață, 22 octombrie, Daniela Marin a prezentat ultimele știri despre vedetele autohtone. Iată care sunt acestea:1. Cunoscuta interpretă Natalia Gordienko știe cum să impresioneze. Recent ,a publicat o nouă imagine pe pagina sa de Instagram, unde apare alături de două blondine.2. Irina Rimes își surprinde din nou fanii. Interpreta apare într-o ținută extravagantă, aproape…
12:45
Astăzi este marcată Ziua Internațională a Balbuției. Logopedul Lilia Perlug a oferit un interviu pentru Prima Oră.Aceasta a vorbit despre tulburare de vorbire la adulți și cum se manifestă.Mai multe detalii aflați din reportaj.
12:30
Află din reportaj ce ne rezervă astrele pentru astăzi, 22 octombrie 2020.
12:30
În această dimineață, 22 octombrie, Daniela Marin a prezentat ultimele știri despre vedetele internaționale.Iată care sunt acestea:1. Enrique Iglesias este oficial cel mai bun cântăreț latino al tuturor timpurilor.2. Halsey s-a ras complet pe cap! Artista i-a șocat pe fani cu noua schimbare de look.3. Dwayne Johnson se luptă cu depresia de la 15 ani.  4. Scandal în showbizul rusesc! Egor…
12:30
În această dimineață, 22 octombrie, Marian Danu a pregătit "Maioneză de casă". Urmăriți în reportaj rețeta de la Prima Oră.
11:30
Oxana Paladi a venit în platoul emisiunii Doctorii și a explicat despre uleiurile presate la rece, beneficiile acestuia, dar și care sunt beneficiile lui.Mai multe detalii aflați din interviu.
11:30
Bloggerița Daniela Diaconu a povestit pentru echipa Doctorii cum utilizează uleiurile presate la rece în bucătărie. Mai multe secrete, aflați din reportaj.
Ieri
09:00
Prima Oră, 22 octombrie 2020 - Partea 1
09:00
Prima Oră, 22 octombrie 2020 - Partea a 2-a
08:00
Unul dintre cele mai agresive tipuri de cancer este cel mamar. Este numit mamar pentru că apare la sân, dar de asemenea, poate priva un copil de mamă. Chirurgul mamolog, Dragomir Tâmbur, a venit în platoul Doctorii și a explicat cum se manifestă, cât de răspandit este cancerul mamar în tara noastra, dar și cum se stabileste diagnosticul de cancer.Mai multe detalii aflați din reportaj.
08:00
Cancerul mamar este unul dintre cele mai agresive tipuri de cancer. Cum putem diagnostica cancerul mamar, dar și ce teste de laborator ne ajută să-l descoperim, aflați din reportaj.
08:00
Șofatul în timpul sarcinii nu este contraindicat și nici periculos pentru făt, atât timp cât femeia se simte bine și știe cum să-și cupleze corect centura de siguranță. Asidurări în acest sens ne dau medicii, dar și șoferițele gravide care se simt comod la volan.Pavel Apostol și Artur Cecan au venit în platoul emisiunii Doctorii și au vorbit despre toate aspectele, restricțiile,…
08:00
Multe dintre femeile însărcinate reclamă faptul că simt un anume disconfort, atunci când cuplează centura de siguranță.Pe de altă parte, studiile care s-au făcut demonstrează că cea mai bună modalitate de a proteja fătul din burtă este ca viitoarea mamă să cupleze centura de siguranță, doar că trebuie să știe cum s-o fixeze corect.Află din reportaj cum procedează unele șoferițe…
21 octombrie 2020
22:00
Vorbește Moldova din 21 Octombrie 2020 "SCLAVI CU DATORIE" - Partea a 2-a
22:00
Vorbește Moldova din 21 Octombrie 2020 "SCLAVI CU DATORIE" - Partea 1
20:30
Peștele este o sursă excelentă de proteine și acizi grași Omega 3. Aceștia au proprietatea de a reduce nivelul de colesterol, mențin inima sănătoasă și ajută  la prevenirea depresiei.Însă, pe lângă peștii care ne oferă o mulțime de beneficii, există și unele tipuri care pot fi periculoase și chiar toxice.Mai multe detalii aflați din reportaj.
20:15
Deși sunt extrem de folositoare, pomușoarele de toamnă sunt și foarte greu de cules. Pe internet însă puteți găsi modalitatea ușoară, de exemplu cu pieptenele.Mai multe detalii aflați din reportaj.
20:15
OMS susține ferm și clar că sarcina și alăptarea sunt compatibile!Când află că sunt însărcinate, din neștiință, multe femei renunță să își hrănească la sân primul copil.Puține știu, însă, că își pot alăpta ambii copii dacă au o sarcină normală, fără riscuri și patologii.Așa a făcut și Sabina Efros, eroina următorului reportaj.
20:15
Un studiu științific arată că, în viitor, diabetul ar putea fi vindecat prin operație.E vorba de o intervenție endoscopică, minimum invazivă, care va putea salva multe vieți!Mai multe detalii aflați din reportaj.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.