Moldova.org joined Race for the Cure to support breast cancer patients

Moldova.org, 25 septembrie 2020 20:00

Between September 25-27, Race for the Cure is organised all over Europe – the biggest sporting event for women’s health on the continent. Thousands of people gather in a symbolic race, wearing pink to help breast cancer organisations and hospitals to collect funds and raise awareness. The race brings together survivors, family and friends. Survivors […] The post Moldova.org joined Race for the Cure to support breast cancer patients appeared first on Moldova.org.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Moldova.org

Acum 2 ore
15:10
Pandemia ne-a mutat de multe ori în fața calculatoarelor, însă cel mai greu a fost pentru elevi și părinți. În această perioadă însă, un rol foarte important le-a revenit platformelor online educaționale, care au înflorit inclusiv și ca diversitate. În continuare un top al acestor platforme. Dacă știi româna: 1. Mykoolio.com Platforma educațională mykoolio.com se […] The post Topul platformelor de e-learning. Unde poți învăța stând în fața gadget-ului appeared first on Moldova.org.
Acum 4 ore
13:00
Războiul dintre Armenia și Azerbaidjan a început demult și a fost oprit în 1994, când a fost semnat un armistițiu de încetare a focului. Însă, la sfârșitul lunii septembrie curent, conflictul reînvie și ia amploare. Despre război, viață, frici, pierderi și amintiri au discutat reporterii de la woderzine.com cu mai mulți tineri care s-au născut […] The post Războiul dintre Armenia și Azerbaidjan văzut cu ochii tinerilor appeared first on Moldova.org.
Ieri
16:00
O investigație de la RISE Moldova a dovedit că Igor Dodon este controlat în totalmente de ruși, dar deja se știe despre asta.  Totodată, Andrei Năstase este nemulțumiți de sondaje, dar probabil și despre asta se știe. Iar în țară este rău, cel puțin din punct de vedere economic și probabil, se știe, și despre […] The post Pe banii noștri: Președinte, teleghidat de adjunctul secretarului de la Kremlin  appeared first on Moldova.org.
23 octombrie 2020
18:10
Moldova.org îți aduce în fiecare zi doar cele mai importante informații pe care trebuie să le știi despre coronavirus în Moldova. Îți prezentăm știrile succint și compact, astfel încât să fii corect informat, dar și liniștit. Medicul neurochirurg Leonid Nagacevschi, răspus de COVID-19 Ministerul Sănătății a anunțat despre decesul medicului neurochirurg Leonid Nagacevschi (deces 1655) […] The post 23 octombrie 2020. COVID-19, PE SCURT: 688 cazuri noi de infectare și 14 decese. Printre victime – un medic appeared first on Moldova.org.
18:00
Cultura occidentală încurajează dorința de a obține succes și nu vede nimic rău în workaholism (dependența de muncă). Dar, de regulă, oamenii obsedați a obține succes  sunt nefericiți, deoarece își sacrifică relațiile cu cei dragi – poate singurul lucru cu adevărat important în viață.   Succesul are adesea același efect asupra oamenilor ca și alcoolul Mulți […] The post De ce oamenii de succes sunt nefericiți și îi invidiază pe oamenii care obțin și mai mult succes appeared first on Moldova.org.
17:00
Te-ai hotărât să începi înveți  IT-ul – Felicitări! Domeniul este unul dintre cele mai ofertante în prezent. Cu certitudine, tinerii se află în fața unei dileme atunci când trebuie să-și aleagă specializarea pentru studia și a lucra în domeniu. Mulți sunt în căutarea unor cursuri care să le dezvolte abilitățile și cunoștințele care le vor […] The post Top 5 cursuri în IT cele mai solicitate la nivel internațional. Acum sunt disponibile și în Moldova appeared first on Moldova.org.
Mai mult de 2 zile în urmă
14:20
A şasea ediţie a Zilelor Filmului Românesc (ZFR) din Republica Moldova a început joi, iar publicul va putea să vadă, în perioada 22 – 25 octombrie, 11 filme noi şi clasice, inclusiv propunerea României la Oscar, exclusiv online, pe site-ul zfrmd.ro. Accesul este gratuit şi limitat la teritoriul Republicii Moldova, iar filmele sunt disponibile doar […] The post A şasea ediţie a ZFR – cu filme de Cannes, Veneţia şi Oscar appeared first on Moldova.org.
11:40
Cum ne afectează stigmatizarea legată de coronavirus? Care este impactul acestei boli la nivel mintal? Și care este impactul fizic al trăirilor negative atunci când trecem prin această boală? În cel de-al treilea episod al podcastului „Cealaltă pandemie” vorbim despre efecte, atât fizice, cât și mintale, pe care le are coronavirusului asupra noastră, atât individual, […] The post „Oare ce-o să zică lumea despre mine?”. Podcastul Cealaltă pandemie, Episodul 3 appeared first on Moldova.org.
22 octombrie 2020
15:40
În mai puțin de două săptămâni, după cum bine știi, vor avea loc alegerile prezidențiale. Indiferent unde te afli, pe 1 noiembrie 2020, va trebui să decizi pe care dintre cei opt candidați îl vei susține. Până atunci, ți-am pregătit un ghid care să te ajute să te pregătești de alegeri și să rămâi în […] The post Cum să te pregătești de alegeri, în 8 pași appeared first on Moldova.org.
14:10
Linella lansează campania națională “CĂLĂTOREȘTE ALTFEL – LASĂ BUCĂTĂRIILE LUMII SĂ INTRE ÎN CASA TA!”, prin care invită consumatorii să descopere noi experiențe culinare și așa cum orice călătorie are mereu puse deoparte surprize și cadouri, cei care fac cumpărături în oricare magazin Linella din țară, pot câștiga unul din cele 2020 de vouchere a […] The post Linella lansează campania „Călătorește altfel – lasă bucătăriile lumii să intre în casa ta!” appeared first on Moldova.org.
14:10
Investiții și parteneriate de succes pentru dezvoltarea regiunii Cahul! Pentru creșterea potențialului economic și digital, sporirea competitivității locale și a mediului investițional regional a fost semnat un Memorandum de Înțelegere între Ministerul Educației, Culturii și Cercetării (MECC), Ministerul Economiei și Infrastructurii (MEI) și Asociația Națională a Companiilor TIC (ATIC) cu autoritățile municipiului Cahul, privind implementarea […] The post EU4Moldova: Startup City Cahul – proiectul care va contribui la dezvoltarea economiei digitale în regiune appeared first on Moldova.org.
14:00
Săptămâna aceasta îți propunem ca destinație turistică ZooClubul din Bardar. Situat la numai 13 km de Chișinău, un drum cu microbuzul care te costă 13.80 lei, această mică gospodărie țărănească a devenit una dintre cele mai frumoase atracții turistice din zonă și asta datorită „locatarilor” săi pufoși și gălăgioși. Grădina zoologică privată a fost fondată […] The post Turist în Moldova: „Zoo Clubul din Bardar” appeared first on Moldova.org.
12:50
Tinerii profesioniști de pe ambele maluri ale Nistrului sunt invitați să genereze soluții inovatoare pentru atenuarea unor probleme sociale sensibile. În contextul Zilei Europene de luptă împotriva Traficului de ființe umane  și în condițiile pandemiei, care a favorizat noi tendințe în domeniul traficului de ființe umane, „Generația NIKA” și „Yep!Moldova”, în parteneriat cu Misiunea OSCE […] The post Soluții IT pentru prevenirea și combaterea traficului de ființe umane: La Chișinău va avea loc primul hackathon dedicat din regiune appeared first on Moldova.org.
11:50
„M-am născut cu drepturi ca și tine, dar visele mele au fost spulberate. Uneori am plâns după păpușa din vitrine, alteori am adormit cu gândul la înghețata care s-a topit în așteptare. Dar nu am renunțat să cred că pot, că știu și că vom reuși să construim o lume mai bună, în care avem […] The post Farmacia Familiei: Împreună putem construi un viitor mai bun! appeared first on Moldova.org.
21 octombrie 2020
20:00
Comentariul pontifului, făcut în cadrul unui documentar, este cel mai puternic de până acum din partea papei care a avut un discurs tolerant și inclusiv în general. Papa Francisc, care a avut de la începutul mandatului său o atitudine mai tolerantă față de homosexualitate, a renunțat la poziția oficială a bisericii Romano-Catolice, spunând că susține […] The post Papa Francisc și-a declarat susținerea pentru căsătoria între persoanele de același sex appeared first on Moldova.org.
19:10
Mulți s-au enervat astăzi pe Bogdan Țîrdea. L-au criticat, au combătut ce a scris el în cele aproape 800 de pagini. Eu însă, ascultând prezentarea lui, aveam senzația că urmăresc un stand-up show nu foarte inspirat. Am râs pe alocuri, ce-i drept, pe alocuri am fost de acord cu politicianul, bloggerul și autorul cărții „Societatea […] The post Nu te supăra pe Bogdan Țîrdea appeared first on Moldova.org.
18:00
Moldova.org îți aduce în fiecare zi doar cele mai importante informații pe care trebuie să le știi despre coronavirus în Moldova. Îți prezentăm știrile succint și compact, astfel încât să fii corect informat, dar și liniștit. 3907 teste procesate, 833 cazuri confirmate Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a anunțat că cele 833 cazuri noi […] The post 21 octombrie 2020. COVID-19, PE SCURT: 833 cazuri noi de infectare și 13 decese appeared first on Moldova.org.
18:00
Ai auzit de stasiologie? Sună pompos, dar de fapt e știința care studiază partidele politice. Una dintre cele mai importante idei din această teorie este spectrul politic, ceea ce înseamnă, mai simplu, că lucrurile nu sunt doar albe și negre. Cel mai celebru spectru de care știm toți este curcubeul, care are mai multe culori, […] The post La stânga sau la dreapta? Ce scrie pe hârtie și încotro o iau partidele din Moldova  appeared first on Moldova.org.
12:10
În luna august 2020, Rusia a anunțat că este prima țară din lume care a înregistrat un vaccin împotriva noului Coronavirus. Acesta a primit denumirea comercială „Sputnik V”. Cu toate acestea, pentru a finaliza înregistrarea vaccinului, Centrul Național de Cercetare pentru Epidemiologie și Microbiologie de la Moscova trebuie să efectueze studii clinice la scară largă […] The post Cum este să fii testat cu vaccinul rusesc Sputnik V appeared first on Moldova.org.
11:40
Instabilitatea continuă din perioada pandemiei determină antreprenorii, dar și marile companii (de ex. Twitter), să renunțe la birouri. În încercarea de a face economii, mai mulți agenți economici au fost nevoiți să-și optimizeze serviciile cumpărate, astfel și veniturile prestatorilor s-au micșorat drastic. În căutarea unor soluții care să-i mențină pe linia de plutire, mai mulți […] The post Birouri vs. „Coworking”. Cum a schimbat pandemia prioritățile antreprenorilor appeared first on Moldova.org.
20 octombrie 2020
17:30
Moldova.org îți aduce în fiecare zi doar cele mai importante informații pe care trebuie să le știi despre coronavirus în Moldova. Îți prezentăm știrile succint și compact, astfel încât să fii corect informat, dar și liniștit. Teste procesate 3090, cazuri confirmate 656 Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a anunțat că cele 656 de cazuri […] The post 20 octombrie 2020. COVID-19, PE SCURT: 656 cazuri noi de infectare și 16 decese appeared first on Moldova.org.
13:50
Cu toții știm că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea de la târg, dar asta nu ne-a ferit să ajungem la sfârșit de lună pe minus în contul bancar.  „Ce să fac ca să-mi ajungă banii de la un salariu la altul?” e o întrebare la care experții în gestionarea banilor personali nu […] The post Cum să-ți ajungă banii de la o lună la alta? Trucuri de la specialiștii în finanțe appeared first on Moldova.org.
13:00
Start-up-urile tehnologice nu mai sunt din domeniul fantastic, iar vârsta nu mai este o piedică pentru debutul tinerilor în antreprenoriat.Startup School este un pre-accelerator online pentru tinerii liceeni care doresc să învețe mai multe despre lumea startup-urilor tehnologice, lansat de Dreamups. Pot participa atât liceenii din toate localitățile Republicii Moldova, cât și cei care locuiesc […] The post Vârsta nu mai este un indiciu pentru debutul tinerilor în antreprenoriat. Ce spun participanții la pre-acceleratorul de afaceri Startup School appeared first on Moldova.org.
19 octombrie 2020
18:20
„Cine pe voi vă plătește?” e întrebarea pe care o auzim des ca jurnaliști. Din păcate, întrebarea asta nu o auzim adresată suficient de des politicienilor, care împart cadouri, pliante, călătoresc din banii… nu știm cui. În plină campanie electorală Moldova.org lansează o scurtă serie de materiale explicative prin care poți să-ți testezi cunoștințele electorale, […] The post Educație electorală: Totul despre finanțarea partidelor în Moldova appeared first on Moldova.org.
17:50
Moldova.org îți aduce în fiecare zi doar cele mai importante informații pe care trebuie să le știi despre coronavirus în Moldova. Îți prezentăm știrile succint și compact, astfel încât să fii corect informat, dar și liniștit. Printre victime – un medic din Edineț Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a anunțat despre decesul medicului anesteziolog-reanimatolog […] The post 19 octombrie 2020. COVID-19, PE SCURT: 252 cazuri noi de infectare și 17 decese. Printre victime – un medic din Edineț appeared first on Moldova.org.
13:30
Casa 9, platforma care ajută la integrarea migranților în noua lor casă Dumitru Marian, co-organizator Anim’est și TIFF la Chișinău, care s-a stabilit de ceva timp în Belgia, a fondat Casa 9. Aceasta este o platformă multifuncțională, menită să ajute la integrarea migranților în noua lor casă, o țară din UE, care devine, la un […] The post Trei știri bune din Moldova: Casă 9 pentru moldovenii din Belgia, apeduct în Taraclia și atelier de croitorie la Nisporeni appeared first on Moldova.org.
18 octombrie 2020
15:10
De la seriale polițienești, despre corupție sau prostituate până la cele despre viruși și roboți. Moldova.org îți prezintă top-10 al celor mai recente seriale rusești care au fost menționate de Forbes Rusia. Evaluarea acestora s-a făcut în baza a patru criterii – numărul de telespectatori ai proiectului (atât total, cât și per episod), indicele de […] The post Top 10 cele mai populare seriale rusești din ultimii ani appeared first on Moldova.org.
17 octombrie 2020
18:30
Mai avem de rezistat încă cel puțin două săptămâni de campanie electorală. Hai că nu e mult. Tragem aer în piept și respirăm adânc (cei care pot, mă rog) și acuș acuș trecem și peste asta. Luni, 12 octombrie Liderul PPDA, tot el candidat la funcția de președinte, Andrei Năstase, cere ca Maia Sandu, colegă […] The post Pe banii noștri: Zâmbiți, dar mestecați încet, la cameră! appeared first on Moldova.org.
12:00
Timpul se răcește, cazurile de infectare cu COVID-19 continuă să crească și acest lucru cu siguranță că te îngrijorează și mai mult. Simți cum ești acaparat de gânduri sumbre și pesimiste și te lași cuprins de frică? Psihologii recomandă să ne focusăm atenția la ceea ce simțim și la oamenii care ne înconjoară, relatează vox.com. […] The post Cum să treci mai ușor de această iarnă de pandemie. Ce spun psihologii? appeared first on Moldova.org.
16 octombrie 2020
17:40
Moldova.org îți aduce în fiecare zi doar cele mai importante informații pe care trebuie să le știi despre coronavirus în Moldova. Îți prezentăm știrile succint și compact, astfel încât să fii corect informat, dar și liniștit. 1060 persoane tratate au donat plasmă pentru pacienții cu forme grave și extrem de grave de COVID-19 În perioada […] The post 16 octombrie 2020. COVID-19, PE SCURT: 784 cazuri noi de infectare și 19 decese appeared first on Moldova.org.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.