Cum s-a votat pentru consiliile locale în satele din raionul Ialoveni. ACUM și PD în top

Ialovnews, 17 septembrie 2020 04:10

În orașul Ialoveni majoritatea de voturi pentru Consiliul orășenesc le-a obținut Blocul ACUM, urmat de PSRM și PLDM și PDM pe locul 4. De asemena foarte multe voturi au fost oferite și candidaților independenți. Consilii sătești unde cele mai multe voturi a obținut ACUM – 14 localități. Blocul ACUM DA PAS a ieșit pe primul […] Articolul Cum s-a votat pentru consiliile locale în satele din raionul Ialoveni. ACUM și PD în top apare prima dată în IALOVNEWS.MD.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Ialovnews

Ieri
04:10
Acum, la început de toamnă, Linguata are NOUTĂȚI pentru ialoveneni. La 16 septembrie 2019 ÎNCEP cursurile de limbi străine pentru elevi și preșcolari (de la 5 ani). Cursuri care vor dura 8 luni, din septembrie până în mai. Părinții pot înscrie copiii la aceste cursuri începând de ASTĂZI și pe parcursul lunilor septembrie și octombrie. […] Articolul La LINGUATA Ialoveni a început școala de limbi străine. Înscrie-te acum apare prima dată în IALOVNEWS.MD.
04:10
Ultimii trei candidați care și-au depus dosarele la CEC-ul din Ialoveni au fost înregistrați oficial luni, 23 septembrie. Astfel, toate cele 8 persoane dornice de a ocupa postul de primar de Ialoveni au fost înregistrate și pot face campanie electorală. În curând vom reveni cu articole de profil despre fiecare candidat în parte. Articolul FOTO// Este OFICIAL. Toți cei OPT candidați la funcția de primar de Ialoveni au fost înregistrați apare prima dată în IALOVNEWS.MD.
04:10
Au fost finalizate și procesle de înregistrare a candidaților pentru funcția de consilier orășenesc la alegerile din 20 octombrie 2019. Sunt 7 concurenți cu listă de partid și 10 candidați independenți. Inițial au depus cereri de încriere 11 independenți, dar Iurie Bulgăreanu și-a retras cererea. În curând revenim cu detalii despre candidații independenți și componența […] Articolul OFICIAL// Sunt 17! partide și candidați independenți înscriși în cursa electorală pentru Consiliul orășenesc Ialoveni apare prima dată în IALOVNEWS.MD.
04:10
Ultimele trei scrutine, și anume alegerile locale din 2015, cele prezidențiale din 2016 și parlamentare din 2019, au fost ignorate de majoritatea tinerilor cu drept de vot care au preferat să nu vină la urnele de vot. Experții explică cauzele dezinteresului tinerilor față de procesul electoral, sugerează unele soluții și vin cu îndemnuri mobilizatoare de […] Articolul Tinerii și (dez)interesul față de alegeri apare prima dată în IALOVNEWS.MD.
04:10
La alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, s-a înregistrat cea mai mare rată de participare la vot a cetățenilor Uniunii Europene(UE) din anul 1994 până în prezent –  50,6%. Acest rezultat a fost determinat și de creșterea participării la alegeri a tinerilor din mai multe state europene. Tinerii din Republica Moldova sunt îndemnați să ia […] Articolul Îndemn pentru tineri: Nu așteptați să acționeze alții pentru voi! apare prima dată în IALOVNEWS.MD.
04:10
La alegerile locale generale din acest an, elevii și studenții vor vota la secțiile de votare unde au viza de domiciliu sau de reședință. Astfel, dacă învață în altă localitate decât cea de domiciliu, dar nu au viza de reședință acolo unde studiază, în ziua alegerilor ei trebuie să meargă la secția de votare unde […] Articolul Tinerii pot să facă mai mult decât să comenteze pe Facebook la postarea unui partid politic apare prima dată în IALOVNEWS.MD.
04:10
La 20 octombrie 2019 în Republica Moldova se desfășoară alegerile locale generale, în toate localitățile din țară urmând să fie aleși primarii și consilierii locali. Vă prezentăm mai jos răspunsurile la câteva din întrebările despre alegeri, adresate de către tineri. Sunt originară din Republica Moldova, dar îmi fac studiile la Universitatea din Oradea, România.  La […] Articolul Tinerii întreabă, noi le răspundem! apare prima dată în IALOVNEWS.MD.
04:10
În orașul Ialoveni majoritatea de voturi pentru Consiliul orășenesc le-a obținut Blocul ACUM, urmat de PSRM și PLDM și PDM pe locul 4. De asemena foarte multe voturi au fost oferite și candidaților independenți. Consilii sătești unde cele mai multe voturi a obținut ACUM – 14 localități. Blocul ACUM DA PAS a ieșit pe primul […] Articolul Cum s-a votat pentru consiliile locale în satele din raionul Ialoveni. ACUM și PD în top apare prima dată în IALOVNEWS.MD.
04:10
Pe rafturile căruia se află o varietate de produse, puțin spus mare, foarte mare. Vinuri și divinuri, vodkă, spumante de la majoritatea producătorilor din Republica Moldova, dar și diverse produse de import. Alco Market este un magazin deschis în orașul Ialoveni la finele anului 2019, și se află pe strada Grigore Vieru 18 (lângă fostul […] Articolul Și așa un magazin avem în orașul Ialoveni – ALCO MARKET apare prima dată în IALOVNEWS.MD.
04:10
Casa della Pizza are site! WWW.CASADELLAPIZZA.MD și este un site foarte și foarte accesibil pentru toată lumea. Este făcut simplu și ușor de selectat produsele și plasat comanda. În partea de sus este meniul de unde puteți adauga în coș pizze, băuturi, salate, dar și adaosuri, etc. Urmează selectarea modului de achitare și introducerea datelor […] Articolul Cea mai gustoasă pizza din Moldova la câteva clickuri distanță de tine! apare prima dată în IALOVNEWS.MD.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.