PopCorn Show, 16 Septembrie

Jurnal TV, 16 septembrie 2020 14:40

Prezentată de Gabi Marcu, Pavel Sârbu și Eugen Iuhtimovschi

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnal TV

Acum 4 ore
00:00
Prezentat de Traian Stoianov
Acum 6 ore
23:00
Prezentată de Anatol Durbală și Constantin Cheianu
22:10
22:00
Prezentată de Vlad Marcoci
Acum 8 ore
21:00
Acum 12 ore
19:10
15:20
Prezentată de Gabi Marcu
Acum 24 ore
14:30
Prezentată de Dorin Galben și Alina Topal
Ieri
02:20
02:10
02:00
01:50
01:50
01:30
01:10
Prezentată de Leanca Grițcan
19 septembrie 2020
22:00
Mai mult de 2 zile în urmă
00:30
Cu Cătălin Lungu
18 septembrie 2020
21:00
Prezentat de Sofia Obadă
20:40
O decizie a Comisiei Electorale Centrale ce vizează finanțarea candidaților pentru alegerile prezidențiale a încins spiritele în platoul emisiunii Cabinetul din Umbră. Circulara ce prevede că partidele politice nu sunt concurenți electorali și nu își pot finanța candidații a fost criticată de invitații care au participat aseară la talk-show.
20:40
Prezentat de Daniela Ciocanu
20:30
Spitalele au mare nevoie de sânge. Acum, în pandemie, donatori sunt puțini, așa că specialiștii de la Centrul Național de Transfuzie au apelat, pentru prima oară, la pușcăriașii și la angajații Penitenciarului nr. 13. Au reacționat aproape 50 de persoane.
20:30
Proiectul Jurnal TV ”Asfalt de Moldova” revine într-un nou format. Neschimbată rămâne frumusețea poveștilor auzite de la oamenii, care locuiesc pe ambele maluri ale Nistrului. Alex Fosa a umblat prin sate în lung și-n lat, ca să înțeleagă un lucru - râul Nistru nu este un impediment în calea relațiilor de prietenie, de familie sau de oricare altă natură.
20:30
Topul celor mai citite știri ale săptămânii pe Jurnal.md. Clasamentul îl deschide știrea despre prima țară care revine la carantina totală.
20:30
Pandemia impune reguli stricte, dar NU amână intervențiile chirurgicale la pacienții cu viață în pericol. Cei care au nevoie de ajutor urgent sunt internați, iar apoi, duși în sala de operații. Prioritate au bolnavii care nu pot să aștepte, fiind în stare gravă. ”S-a redus din operațiile plănuite, dar care pot fi reprogramate”, spun medicii. Colega mea Elena Mudrâi a aflat cum se fac operațiile pe timp de pandemie în două instituții medico-sanitare din Chișinău.
20:20
Comisia Electorală Centrală a respins cererea de înregistrare a lui Andrian Candu drept candidat pentru funcția de președinte al Republicii Moldova, desemnat de Partidul „PRO MOLDOVA”.
20:20
”Noi dorim ca la alegerile prezidențiale să voteze cât mai mulți cetățeni moldoveni din regiunea transnistreană!”. Astfel a răspuns secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrâncea, la întrebarea Jurnal TV dacă și la scrutinul din noiembrie vom vedea microbuze și autobuze care transportă alegători, așa cum s-a întâmplat la parlamentarele din 2019. La conferința de presă organizată astăzi de PSRM, i-am cerut lui Batrâncea să comenteze acuzațiile opoziției și ale unor experți precum că socialiștii și președintele Dodon ar intenționa să fraudeze alegerile prezidențiale prin intermediul celor 38 de secții de votare deschise în Rusia. Fruntașul PSRM spune că până acum, alegătorii din Rusia au fost discriminați de autoritățile de la Chișinău.
20:20
Autoritățile au raportat astăzi alte 665 de cazuri de infectare cu COVID-19. Șase cazuri sunt de import - din Turcia, Ucraina, Italia și Marea Britanie. În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 16 decese.
20:20
Deputatul Platformei Demnitate și Adevăr, Dinu Plîngău, a depus încă o sesizare la Curtea Constituțională prin care a solicitat să fie suspendată legea potrivit căreia Anatolie Pahopol a fost numit membru, iar ulterior a devenit președintele Consiliului Superior al Magistraturii. Legislatorul susține că a sesizat din nou Curtea Constituțională pe motiv că Pahopol ar putea numi intenționat în funcții judecători „compromiși”. Anunțul a fost făcut, astăzi, printr-un mesaj publicat pe pagina sa de facebook.
18:50
Fostul ministru moldovean de Externe Tudor Ulianovschi a renunțat să candideze pentru funcția de șef al Organizației Mondiale a Comerțului. El consideră că ”diplomația Republicii Moldova nu a promovat candidatura lui la acest post”. Ulianovschi era primul candidat al Europei Centrale și de Est, în istoria sistemului mondial de comerț, care participă în această competiție de top mondial.
18:50
Între timp, mama elevei care apare în poză ținând panglica roșie, afirmă că nu a știut despre așa zisul eveniment de la școală și nici că fiica ei va fi implicată. Cele întâmplate i-a deranjat și pe unii profesori. ”Mi-a fost rușine”, recunoaște dascălul. Astăzi profesoara a fost chemată în biroul președintelui raionului Vasile Secrieru pentru a fi mustrată că a adus critici la adresa celor care au dat bani pentru construcția toaletei.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.