Video: Tragedie cumplită - o persoană strivită de plăci de granit

Sputnik, 16 septembrie 2020 10:50

Trei persoane au rămas prinse între mai multe plăci de granit care au căzut în timp ce erau descărcate din remorca unui camion de model MAN.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 8 ore
20:20
Urmăriți în direct prima ediție a proiectului internațional „Tu ești super!” din sezonul patru. Chiar astăzi pe scenă va urca reprezentanta Republicii Moldova. 
Acum 12 ore
19:50
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", apicultorul și organizatorul târgurilor de miere Constantin Cojocaru a vorbit despre beneficiile uimitoare ale diverselor sortimente de miere pentru organism.
19:20
Una dintre cele mai importante și circulate artere din Chișinău - 31 august 1989 - va deveni „cordior verde” pentru pietoni și bicicliști, care vor avea drepturi egale cu automobiliștii.
18:50
Redactorul-șef al revistei "Tainele Sănătății", Vlad Sainciuc, a explicat care sunt cele mai bune soluții pentru a vă apăra de gripă și răceală.
18:20
Anastasia Lisovaia va evolua din nou pe scena proiectului internațional „Tu ești super!”. Ea a povestit într-un comentariu pentru Sputnik ce emoții a trăit când a revenit la concurs.
17:50
Unul din liderii Statului Islamic a fost reținut în capitala irakiană de către forțele de securitate.
17:20
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a prezentat informații actualizate cu privire la situația epidemiologică din țară.
16:50
Într-un interviu pentru ziarul spaniol La Vanguardia, câţiva nutriţionişti explică de ce anumite alimente consumate zilnic, adesea considerate sărace în calorii, conțin o capcană, ele împiedicând, de fapt, pierderea în greutate.
16:30
În centrul orașului Minsk, unde s-au adunat mai mulți protestatari, au loc rețineri, transmite corespondentul RIA Novosti de la fața locului. 
15:50
Într-un interviu pentru Sputnik Moldova, medicul pediatru Igor Pletosu a enumerat cele mai frecvente greșeli pe care le comit părinții în procesul de îngrijirie a bebelușilor.
15:20
Un moldovean a încercat să aducă în țară un BMW furat din Italia, dar planurile i-au fost date peste cap de polițiștii de frontieră de la punctul de trecere Leușeni-Albița.
Acum 24 ore
14:30
Un tânăr de 17 ani a fost ținta unor agresori noaptea trecută. Totul s-a întâmplat în sectorul Ciocana al Capitalei.
13:50
Italienii participă astăzi și mâine la un referendum, care se desfășoară concomitent cu alegerile locale din şapte regiuni. În cadrul plebiscitului este consultată populația cu privire la revizuirea Constituției.
13:10
Chiar dacă unii consideră că au trecut demult vremurile în care cărțile se citeau cu ardoare, bibliotecara Lidia Kulikocschi, care are o vastă experiență în domeniu, susține că și tinerii de azi sunt pasionați de lectură.
12:40
Diplomați din mai multe țări acreditați în țara noastră au strâns roada într-o plantație de viță de vie din autonomia găgăuză.
12:10
Președintele american Donald Trump a primit un pachet cu otravă prin poștă. Presa internațională scrie că ar fi vorba despre o tentativă de omor asupra liderului de la Casa Albă.
11:40
Tenismenul moldovean Radu Albot a debutat cu dreptul la turneul ATP de la Hamburg. El a dispus de argentinianul Juan Londero, locul 67 mondial, scor 7-6, 6-4, după 2 ore și 27 minute de joc.
11:20
Autoritățile municipale anunță că traficul rutier va fi suspendat pe mai multe străzi în următoarea perioadă. Asta pentru că vor fi realizate diverse lucrări importante. Iată despre ce artere este vorba.
11:10
Autoritățile municipale anunță că traficul rutier va fi suspendat pe mai multe străzi în următoarea perioadă. Asta pentru că vor fi realizate diverse lucrări importante. Iată despre ce artere este vorba.
11:00
Peste 2 mii de construcții ilegale sunt în prezent în Chișinău. Autoritățile municipale susțin că acestea au apărut pe parcursul anilor.
10:40
O fetiță de 12 ani a ajuns la spital cu traumatisme după ce a fost lovită de o mașină pe o trecere de pietoni. Accidentul s-a produs la Soroca.
10:30
Peste 2 mii de construcții ilegale sunt în prezent în Chișinău. Autoritățile municipale susțin că aceste s-au adunat pe parcursul anilor.
10:00
Trecerea deputaților moldoveni dintr-o fracțiune în alta a devenit o practică ce definește forul legislativ al țării. Analistul politic Roman Mihăieș a explicat în studioul Radio Sputnik Moldova cum poate fi prevenit traseismul politic. 
09:30
O copilă de 12 ani a ajuns cu traumatisme la spital după ce a fost lovită de o mașină pe o trecere de pietoni. Accidentul s-a produs la Soroca.
08:50
Administrația Națională a Penitenciarelor anunță că un deținut de la pușcăria din Brănești a încercat să evadeze.
08:40
Reducerea activității întreprinderilor și companiilor aduce „roade” - mii de cetățeni vor trebui să-și caute un nou loc de muncă către sfârșitul anului, consideră expertul economic Roman Chircă. 
07:50
Medicul nutriționist Adriana Oros a dezvăluit o modalitate ușoară și rapidă de a scăpa de kilogramele în plus.
07:00
Se anunță o duminică frumoasă cu temperaturi generoase, iar săptămâna viitoare vremea se va încălzi și mai tare.
Ieri
20:40
Toamna este sezonul asteniei - afecțiune caracterizată printr-o stare de epuizare și oboseală a organismului, cauzată de schimbarea anotimpului, căreia i se adaugă stări de melancolie și, în cazurile mai grave, chiar episoade depresive.
20:10
Având în vedere viteza și amploarea dezvoltării vaccinurilor împotriva Covid-19, producătorii europeni elimină în avans orice compensație financiară pentru posibile efecte adverse prin semnarea unor clauze cu statele, ca acestea să își asume întreaga responsabilitate.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.