Live! După două luni în spațiu, astronauții Bob Behnken și Doug Hurley se întorc pe pământ cu ajutorul capsulei SpaceX Dragon

Unica.md, 2 august 2020 21:50

Cei doi astronauți americani care au ajuns pe Stația Spațială Internațională (ISS) la bordul capsulei SpaceX Dragon la sfârșitul lunii mai urmează să revină înapoi pe Pământ duminică seară. Călătoria ... Post-ul Live! După două luni în spațiu, astronauții Bob Behnken și Doug Hurley se întorc pe pământ cu ajutorul capsulei SpaceX Dragon apare prima dată în Unica.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Unica.md

Acum 12 ore
22:40
Grantul în valoare de 10 milioane de euro, parte componentă a tranșei a doua din Programul de asistență macrofinanciară a Uniunii Europene pentru Republica Moldova, a intrat pe contul Ministerului ... Post-ul Moldova a primit grantul de 10 milioane de euro din partea UE apare prima dată în Unica.md.
22:30
Numărul infectărilor cu noul coronavirus în Italia ar putea fi de şase ori mai mare decât cazurile raportate oficial. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de autorităţile sanitare şi de ... Post-ul Testare în Italia: de şase ori mai mulţi italieni au dezvoltat anticorpi decât numărul cazurilor raportate apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
19:30
Conducerea Ministerului Educației a organizat o masă de discuții cu reprezentanții MSMPS, ANSA, ANSP, Primăria Chișinău și altele pentru a stabili planul de organizare a anului de studii 2020-2021 în ... Post-ul Transport comun pentru elevi și dezinfectante. Cum ar putea începe noul an școlar? apare prima dată în Unica.md.
19:30
Părinţii bebeluşului părăsit într-o podgorie din raionul Nisporeni imediat după ce a fost adus pe lume, au primit a doua şansă. Cei doi soţi au două luni la dispoziţie pentru ... Post-ul Părinții bebelușului abandonat pe câmp, au primit a doua șansă. Măsurile luate de autorități apare prima dată în Unica.md.
18:00
Vacanţa la mare pe timp de pandemie va duce la o explozie de cazuri. Cel puțin de această părere sunt mai mulți specialiști din domeniul sănătății. Experta în sănătate publică, ... Post-ul Moldovenii sunt sfătuiți să evite vacanțele în afara țării, în această perioadă apare prima dată în Unica.md.
18:00
Cetăţenii din Republica Moldova sunt, în aceste zile, subiect de reportaje în presa italiană. Jurnaliştii de la cotidianul La Repubblica au realizat un reportaj în parcările din sudul Romei unde ... Post-ul Cum intră în Italia, în ciuda restricţiilor, cetăţenii din Republica Moldova apare prima dată în Unica.md.
17:30
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale exprimă sincere condoleanțe și compasiune familiei, colegilor și prietenilor, în legătură cu trecerea în neființă a directorului Consiliului Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității ... Post-ul Directorul Consiliului Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă, răpusă de Coronavirus la doar 52 de ani apare prima dată în Unica.md.
17:20
Alte 332 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi, 4 august, în Republica Moldova, dintre care 8 în Transnistria. Din numărul total de cazuri, 3 sunt de ... Post-ul 332 cazuri noi de Covid-19, înregistrate în ultimele 24 ore apare prima dată în Unica.md.
17:20
În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate zece decese în rândul persoanelor infectate cu noul coronavirus. Printre victime, sunt doi medici. Deces 801: medicul de familie Ala Gortolomei, în ... Post-ul Zece persoane infectate cu noul coronavirus, au decedat în ultimele 24 de ore apare prima dată în Unica.md.
17:10
Moldovenii vara nu se odihnesc, iar unii chiar nu merg în vacanță pentru că s-au apucat de reparații. Acest lucru este confirmat atât de ei, cât și de vânzătorii magazinelor ... Post-ul Iarmarocul prețurilor mici începe la Bicomplex, reduceri de până la -80%! apare prima dată în Unica.md.
16:50
Un băiat de 16 ani a murit după ce a mers la scăldat. Totul a avut loc ieri, 3 august, în jurul orei 17:00, la un iaz care se află ... Post-ul Tragedie la Leova. Un băiat de 16 ani s-a înecat într-un iaz din localitate apare prima dată în Unica.md.
16:40
Mai multe percheziţii au fost efectuate astăzi, 4 august, la frontiera Giurgiuleşti-Galaţi privind traversările ilegale. În urma perchezițiilor efectuate de organele de drept, au fost reținuți doi șoferi de curse ... Post-ul Controale la frontieră. Ar fi fost cerută mită pentru a evita plasarea în carantina de 14 zile apare prima dată în Unica.md.
15:50
Fotograful Alex Iordache a dat viață unui proiect sensibil, actual în zilele noastre. De această dată, eroii proiectului sunt medicii din prima linie care luptă cu nemilosul virus Covid-19. Rezistă ... Post-ul Medicii din prima linie de luptă cu Coronavirusul sunt protagoniștii unui proiect foto inedit, realizat de fotograful Alex Iordache apare prima dată în Unica.md.
14:00
Fenomenul călcâielor crăpate poate avea la bază diverse cauze. Fie că nu ai purtat pantoful potrivit, ai contractat o infecţie microbiană, ai stat prea mult în picioare sau suferi din ... Post-ul Călcâie uscate și crăpate: cum să combați problema și să oferi o îngrijire adecvată picioarelor tale apare prima dată în Unica.md.
13:10
Cea de-a V-a ediție a Festivalului Internațional de Film Documentar MOLDOX aduce, în premieră în Republica Moldova, noul film al regizorului moldovean Pavel Cuzuioc, lungmetrajul documentar „Așteptați răspunsul operatorului” (“Please ... Post-ul Turnul Babel al zilelor noastre – o călătorie observațională în estul Europei în filmul lui Pavel Cuzuioc apare prima dată în Unica.md.
12:50
Moldova Agroindbank şi Visa lansează campania promoţională “Transferurile rapide vin direct în portmoneu” la care pot participa toate persoanele care expediază sau primesc bani din străinătate prin toate sistemele de ... Post-ul Transferurile rapide vin direct în portmoneul tău apare prima dată în Unica.md.
11:20
Robert Grabazei, micuțul care luptă cu diagnosticul crunt – amiotrofia spinală, a fost externat. Grație oamenilor care au donat, celor care nu au rămas indiferenți la acest caz, Robert a ... Post-ul Micuțul Robert s-a întors acasă, după administrarea tratamentului! apare prima dată în Unica.md.
10:40
Autorităţile intenţionează să depopuleze penitenciarele din Republica Moldova, prin eliberare temporară sau anticipată din detenţie, amnistie, graţiere, detenţia la domiciliu, comutarea pedepselor, suspendarea urmăririi penale, amânarea executării pedepselor şi alte ... Post-ul Autorităţile intenţionează să depopuleze penitenciarele din Republica Moldova, din cauza epidemiei apare prima dată în Unica.md.
10:30
Rusia deschide cinematografele, după mai bine de patru luni. Cererea este destul de mare, iar organizatorii au trebuit să ţină cont de distanţarea socială. Scaune goale s-au lăsat doar între ... Post-ul Rusia redeschide cinematografele şi reia zborurile internaţionale apare prima dată în Unica.md.
10:30
Autoritățile portugheze au pus în aplicare noi reguli de intrare în țară pe cale aeriană, în contextul actualelor condiții de pandemie. Astfel, cetățenii țărilor din afara UE, care călătoresc în ... Post-ul Noi condiții de călătorie în Portugalia: teste obligatorii pentru Covid-19 și plasarea în carantină până la obținerea unui rezultat negativ apare prima dată în Unica.md.
10:20
Un bărbat de 84 de ani, care amenința că-și pune capăt zilelor, a fost salvat de pompieri. Cazul a avut loc ieri, 3 august, pe strada Nicolae Dimo din Capitală, ... Post-ul Un bătrân din Capitală amenința că se aruncă în gol apare prima dată în Unica.md.
10:10
În ultima perioadă în țară se atestă o creștere a numărului de copii infectați. Despre aceasta a anunțat ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu. „Începând cu ziua de ieri, pacienții infectați cu ... Post-ul Ministru: Se constată creșterea numărului de copii infectați. În spitale, vor fi activate locuri suplimentare apare prima dată în Unica.md.
10:00
O femeie de 39 de ani din Arad, însărcinată în 28 de săptămâni, a murit în urma infecției cu Covid-19. Ea posta pe facebook teorii ale conspirației despre virus. Însă, ... Post-ul O gravidă de 39 de ani a decedat de Covid-19, pentru că nu i s-ar fi acordat ajutorul medical specializat la timpul potrivit apare prima dată în Unica.md.
09:50
Organizația Mondială a Sănătății încearcă să tempereze speranțele pentru un vaccin anti-Covid19. Oficialii OMS insistă că măștile de protecție ar trebui să devină un simbol al solidarității în întreaga lume. ... Post-ul OMS: Măștile de protecție ar trebui să devină un simbol al solidarității în întreaga lume apare prima dată în Unica.md.
09:40
Toți cetățenii care revin de la odihnă, de peste hotare, sunt obligați să respecte regimul de carantină de 14 zile, la intrarea în țară. Ministerul Sănătății au emis o circulară ... Post-ul Persoanele care revin din vacanță au obligația de a se autoizola pe cont propriu, fără eliberarea certificatului de concediu medical apare prima dată în Unica.md.
09:10
Creştinii ortodocşi de stil vechi îi celebrează, astăzi, pe Sfânta Maria Magdalena şi pe marele Mucenic Foca. Maria Magdalena era o femeie frumoasă, care ducea o viaţă în păcat, dar ... Post-ul Astăzi, creștinii ortodocși de stil vechi îi cinstesc pe Sfânta Maria Magdalena şi pe marele Mucenic Foca apare prima dată în Unica.md.
Ieri
23:30
Reprezentanții Federației Sindicală „Sănătate” din Moldova anunță cu tristețe decesul medicului de familie Ala Gortolomei. Medicul activa în cadrul Centrului de Sănătate Țaul, raionul Dondușeni. Specialista a pierdut lupta cu ... Post-ul Un medic de familie din țara noastră a fost răpus de Coronavirus apare prima dată în Unica.md.
21:00
Îmbrăcarea echipamentului de protecție pe timp de pandemie a devenit un ritual zilnic pe care, asistenta medicală, Tatiana Grădinar, îl respectă cu strictețe. De 20 de ani are grijă de ... Post-ul Asistentă medicală din Comrat: „Ne-ar plăcea ca oamenii să fie mai înțelegători, să conștientizeze cât ne este de greu” apare prima dată în Unica.md.
20:50
Începând de astăzi este activat Departamentul Covid – 19, din cadrul SCM ,,Sfânta Treime”, cu o capacitate de 200 de locuri. Aceasta este prima instituție spitalicească din municipiu, dar şi ... Post-ul 7 secții Covid, cu 200 de locuri, au fost deschise în Spitalul clinic municipal ,,Sfânta Treime” apare prima dată în Unica.md.
20:30
,,Susține alăptarea pentru o planetă mai sănătoasă”, este mesajul transmis de autorități în contextul Săptămânii Mondiale a Alăptării, marcată anual în perioada 1-7 august. Organizația Mondială a Sănătății și UNICEF ... Post-ul În Moldova este marcată Săptămâna Mondială a Alăptării apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.