„Da’ dacă câșlig?” Ultimii bani pentru un dram de noroc

Albasat, 2 august 2020 19:50

Pe unul dintre trotuarele de la intersecția străzilor Mitropolitul Varlaam și Armenească un chioșc ocupă jumătate din spațiu și lasă un coridor îngust între el și clădire. Dar asta nu-i împiedică pe oameni să iasă din piață și să treacă pe la chioșc după vreo două bilete la loterie. În... The post „Da’ dacă câșlig?” Ultimii bani pentru un dram de noroc appeared first on Portal de știri.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Albasat

Acum 15 minute
08:30
Valuta Cod ABR Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7474 Coroana daneza 208 DKK 1 2.6311 Coroana islandeza 352 ISK 10 1.2243 Coroana norvegiana 578 NOK 1 1.8206 Coroana suedeza 752 SEK 1 1.9025 D.S.T. 960 XDR 1 23.4231 Denar macedonian 807 MKD 10 3.1778 Dinar kuweitian 414 KWD... The post Cursul valutar oficial la 05.08.2020 appeared first on Portal de știri.
Acum 24 ore
17:40
Volumul total al transferurilor bancare de mijloace bănești din străinătate, în favoarea persoanelor fizice din Republica Moldova, în trimestrul doi a constituit 369,77 milioane de dolari. Potrivit Băncii Naționale a Moldovei, valoarea transferurilor s-a majorat cu 18,2%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut (312,72 milioane de dolari), transmite IPN.... The post Evoluția transferurilor de mijloace bănești din străinătate, în trimestrul doi appeared first on Portal de știri.
17:30
Vitamina D este o vitamina grasă solubilă care joacă roluri importante în organismul nostru. Acest nutrient este esenţial în special pentru sănătatea sistemului imunitar, motiv pentru care multe persoane se întreabă dacă suplimentele cu vitamina D ajută la reducerea riscului de infectare cu COVID-19. Până acum, măsurile de prevenţie precum... The post Vitamina D scade riscul de infectare cu COVID-19? Ce spun studiile appeared first on Portal de știri.
17:20
Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale a anunţat astăzi, 4.08.2020, un nou caz de COVID-19 în raionul Nisporeni. Bilanțul a ajuns la 91. De asemenea, alte 332 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 8 în Transnistria. Din numărul total de cazuri, 3... The post Un nou caz de coronavirus, confirmat la Nisporeni. Bilanțul a ajuns la 91 appeared first on Portal de știri.
17:20
Turiştii care intră în Grecia ar putea să plătească o suprataxă de 20 de euro pentru serviciile de sănătate oferite în timpul şederii în ţară. Până acum, cei care veneau în Grecia nu plăteau nimic pentru servicii medicale, indiferent de locul de provenienţă, cu excepţia spitalizărilor. Grecia va taxa turiştii... The post Taxă medicală pentru turiştii care merg în Grecia. Cât plătiţi de la 1 august, dacă vă faceţi vacanţa în statul elen appeared first on Portal de știri.
17:10
Alte 332 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 8 în Transnistria. Din numărul total de cazuri, 3 sunt de import (Turcia-2, Cehia-1). Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 25814 cazuri. Total teste efectuate în această zi – 2377,... The post Alte 332 cazuri de infectare cu COVID-19 în Moldova. Bilanțul a ajuns la 25814 appeared first on Portal de știri.
16:50
Vicepreședintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, susține că anul trecut pierderile de apă au constituit 53% din volumul apei furnizat consumatorilor. Și potrivit lui, acest fapt înseamnă că „locuitorii capitalei au pierdut peste 250 de milioane lei din cauza proastei gestionării a unei întreprinderii – monopoliste”. În replică,... The post Deputat: Pierderi de apă de 53% din volumul furnizat consumatorilor din capitală. Reacția ACC appeared first on Portal de știri.
16:40
Diana Crudu, reprezentantă a Federaţiei Naţionale a Fermierilor, a solicitat public, în numele Federației, crearea unei comisii parlamentare care să monitorizeze acţiunile Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor. De asemenea, a solicitat asumarea publică a unui termen cât mai restrâns ca producătorii să aibă acces la un laborator fitosanitar acreditat, astfel... The post Federaţia Naţională a Fermierilor cere reformarea Laboratorului central fitosanitar appeared first on Portal de știri.
16:40
Judecătorul poate fi un bun profesionist, dar dacă el nu are abilitatea de a rezista influențelor politice, nu merită să fie judecător. Un judecător fricos nu are ce căuta în sistemul judecătoresc. O spune președintele Centrului de Resurse Juridice din Moldova, Vladislav Gribincea. „Dacă nu poți purta această mantie de... The post Judecătorul care nu poate rezista influențelor politice nu are ce căuta în sistem, opinie appeared first on Portal de știri.
16:00
Consiliul municipal Chişinău a aprobat acceptarea unei donații oferite de Primăria sectorului 6 al municipiului București pentru finanţarea proiectului „Reabilitarea parcului Alunelul”, etapa a II-a. Acordul de finanțare prevede alocarea sumei de 846 de mii de euro pentru reabilitarea parcului din sectorul Buiucani, transmite IPN. În cadrul şedinţei Consiliului municipal... The post Bucureștiul va dona pentru reabilitarea Parcului „Alunelul” 846 de mii de euro appeared first on Portal de știri.
16:00
Președintele PMP, Eugen Tomac, a anunțat marți, la Digi24, că fostul președinte Traian Băsescu va fi candidatul PMP la Primăria Capitalei. Tomac a criticat decizia PNL și USR-PLUS de a exclude de la negocierile pentru București partidul pe care îl conduce. „Că va pierde Nicușor este meritul USR”, a spus... The post Eugen Tomac anunță candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei: Aroganța celorlalți ne-a împins în acestă situație appeared first on Portal de știri.
15:50
La începutul lunii iulie a anului curent, la Curtea Europeană a Drepturilor Omului așteptau să fie examinate 1 020 de cereri împotriva Republicii Moldova. Președintele Centrului de Resurse Juridice din Moldova, Vladislav Gribincea, susține că dintre acestea, 980 erau cereri cu mari șanse de succes. Într-un interviu pentru IPN, Vladislav... The post În iulie, împotriva Moldovei la CEDO așteptau să fie examinate peste o mie de cereri appeared first on Portal de știri.
15:20
În centrele de plasament copiii sunt supuși la violență, uneori de către educatori, a declarat Angela Munteanu-Pojoga, consilieră PAS. Copiii aleg uneori să ajungă în stradă sau se revoltă prin implicarea în activități criminale. Această situație, conform consilierei, se atestă din cauza lipsei de transparență în centrele de plasament, transmite... The post Consilier PAS: În centrele de plasament copiii sunt supuși la violență appeared first on Portal de știri.
15:00
Șeful statului, Igor Dodon, anunță că efectuează o scurtă vizită de lucru la Moscova, unde intenționează să discute „aspecte legate de intensificarea și aprofundarea relațiilor de colaborare moldo-ruse în toate domeniile de interes comun”. „Planific să discut cooperarea în domeniul economic, facilitarea exportului mărfurilor noastre pe piața rusă, reluarea negocierilor... The post Igor Dodon a plecat la Moscova appeared first on Portal de știri.
15:00
Peste 30 de percheziții au fost realizate pe parcursul zilei de luni, 3 august, la sediile firmelor-căpușe și intermediare din jurul întreprinderii cu capital de stat „Metalferos”, prin care erau achiziționate metalele, iar banii lichefiați. Procuratura Generală menționează că, în consecință, 16 persoane au fost reținute, printre care patru polițiști... The post Peste 30 de percheziții, la sediile firmelor-căpușe și intermediare din jurul „Metalferos” appeared first on Portal de știri.
14:30
Dosarul de învinuire a bărbatului care, în martie anul curent, a spart ușa Guvernului cu un buzdugan a fost finalizat și expediat în judecată. Informează Procuratura municipiului Chișinău. Potrivit unui comunicat de presă emis de Procuratura Generală, procurorii au reținut comiterea infracțiunii de „huliganism”, pentru care legislația prevede amendă de... The post Bărbatul care a spart ușa Guvernului cu buzduganul, trimis în judecată appeared first on Portal de știri.
14:20
Angajaţii care au fost la odihnă peste hotare vor sta 14 zile în izolare din cont propriu. Concediu medical pentru carantină se eliberează doar salariaților care au fost în contact cu persoanele cu boli contagioase, precizează o circulară emisă de Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, transmite IPN. Astfel, cetăţenii... The post Salariaţii care revin din vacanţe vor sta în carantină 14 zile din cont propriu appeared first on Portal de știri.
14:10
Încă un medic s-a stins, răpus de COVID-19, ieri, 3 august. Este vorba despre medicul de familie Ala Gortolomei, care activa la Centrul de Sănătate Țaul, raionul Dondușeni. Femeia avea 65 de ani. Anunţul a fost făcut de către reprezentanţii Federaţiei Sindicale „Sănătatea” transmite IPN. ,,Cu regret am aflat despre... The post Încă un medic a fost răpus de COVID-19 appeared first on Portal de știri.
14:00
Cinci persoane au fost arestate (dintre care una în izolator și patru la domiciliu) într-un dosar de contrabandă în proporții deosebit de mari. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) precizează că este vorba de contrabandă cu mărfuri în valoare de peste un milion de lei, aduse din... The post 5 persoane sunt învinuite de contrabandă cu mărfuri de larg consum aduse din Odesa appeared first on Portal de știri.
13:50
Ministra sănătății, muncii și protecției sociale, Viorica Dumbrăveanu, menționează că se atestă o creștere a numărului de copii infectați cu noul tip de coronavirus. Potrivit datelor Ministerului, până în prezent au fost confirmați cu COVID-19 aproape 1 700 de minori, transmite IPN. În contextul creșterii numărului de infectări în rândul... The post Atestăm o creștere a numărului de copii infectați cu COVID-19, ministru appeared first on Portal de știri.
Ieri
08:30
„În Republica Moldova nu există „nu pot opri pandemia”, ci există „nu vreau să opresc pandemia”. Or, toate statele au arătat că există căi clare de depășire a crizei”. O spune Virgiliu Pâslariuc, doctor în științe istorice, conferențiar universitar. În aceste condiții, potrivit conferențiarului, există teama că pandemia va dispărea... The post Virgiliu Pâslariuc: În Moldova, epidemia ar mai putea exista ca fenomen izolat appeared first on Portal de știri.
08:20
Valuta Cod ABR Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7427 Coroana daneza 208 DKK 1 2.6251 Coroana islandeza 352 ISK 10 1.2226 Coroana norvegiana 578 NOK 1 1.8210 Coroana suedeza 752 SEK 1 1.8987 D.S.T. 960 XDR 1 23.4391 Denar macedonian 807 MKD 10 3.1775 Dinar kuweitian 414 KWD... The post Cursul valutar oficial la 04.08.2020 appeared first on Portal de știri.
3 august 2020
14:30
Curtea de Arbitraj de la Stockholm a interzis Republicii Moldova să efectueze acțiuni de reziliere a contractului de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău până la o decizie finală. Despre acest lucru anunță compania concesionară, Avia Invest SRL, într-un comunicat de presă citat de IPN. Compania reiterează faptul că a fost... The post Curtea de la Stockholm a interzis rezilierea contractului de concesionare a Aeroportului appeared first on Portal de știri.
14:30
Parlamentul Republicii Moldova a adoptat 164 de acte legislative în sesiunea de primăvară. Informația se conține în raportul statistic al sesiunii, dat publicității astăzi de către Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului, transmite IPN. Din totalul de acte adoptate, 31 sunt hotărâri, iar 133 sunt legi organice: 96... The post Parlamentul a adoptat 164 de acte legislative în sesiunea de primăvară appeared first on Portal de știri.
13:00
Noul rover Mars de la NASA, lansat săptămâna trecută, transportă un dispozitiv care va produce oxigen din dioxidul de carbon în atmosfera planetei Marte. Dispozitivul experimental, cunoscut sub numele de MOXIE, ar putea ajuta la deschiderea drumului pentru explorarea umană a planetei, scrie Business Insider. Roverul Perseverance Mars de la NASA transportă o... The post NASA a trimis pe Marte un dispozitiv care transformă CO2 în Oxigen. „Copacul” MOXIE, un pas important pentru viitoarele misiuni umane appeared first on Portal de știri.
12:30
Dinamo-Auto a ratat șansa de a urca pe locul 4 în Divizia Națională. Echipa antrenată de Igor Dobrovolski s-a mulțumit cu un rezultat de egalitate împotriva formației Zimbru, scor 1-1, în cadrul ultimului meci al etapei a șaptea, transmite IPN. Ucraineanul Yehor Kondratiuk a deschis scorul în minutul 22, dar... The post Dinamo-Auto a remizat cu Zimbru la Ternovca appeared first on Portal de știri.
12:30
Numărul persoanelor decedate de COVID-19 în Iran a fost aproape triplu faţă de cifra anunţată de guvernul de la Teheran, potrivit unei investigaţii a serviciului în limba persană a postului BBC, informează EFE. Registrele guvernului iranian indică faptul că aproape 42.000 de oameni şi-au pierdut viaţa din cauza coronavirusului până... The post BBC: Iranul ascunde morții de coronavirus. Numărul real este de trei ori mare appeared first on Portal de știri.
11:10
Cipru va introduce teste obligatorii de COVID-19 la toate sosirile din Grecia începând cu 6 august, au anunţat duminică autorităţile sanitare, pe fondul exploziei infecţiilor în Grecia săptămâna trecută, scrie Agerpres, citând Reuters. Ministerul Sănătăţii de la Nicosia a declarat că orice călător din Grecia va trebui să prezinte un... The post Cipru introduce teste obligatorii de COVID pentru călătorii care vin din Grecia, din 6 august appeared first on Portal de știri.
11:00
După ce autoritățile au decis să sisteze, din 1 august, activitatea piscinelor, premierul Ion Chicu spune că într-o săptămâna se va reveni la această decizie. Potrivit lui, în următoarele zile vor fi efectuate verificări la aceste spații de agrement, iar ca urmare a discuțiilor cu administratorii, vor urma și deciziile,... The post Piscinile s-ar putea redeschide într-o săptămână appeared first on Portal de știri.
11:00
Pretorul sectorului Botanica, Boris Prepeliţa, va fi mustrat şi nu va primi salariul pentru luna iulie. În cadrul şedinţei operative a serviciilor Primăriei, primarul Ion Ceban, a declarat că propunerea vine în urma inspecţiei inopinate de vineri, 31 iulie, în parcul Valea Trandafirilor, unde a fost semnalată instalarea ilegală a... The post Pretorul sectorului Botanica va rămâne fără salariul pentru luna iulie appeared first on Portal de știri.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.