Încă 5 pacienți infectați cu coronavirus au murit. Victimele sunt din Cantemir, Dubăsari și Chișinău

TVC, 1 august 2020 18:20

Pe parcursul zilei de 1 august au fost înregistrate încă 5 decese în rândul pacienților infectați cu noul coronavirus. În total, în ultimele 24 de ore au murit 10 persoane, scrie newsmaker.md. Deces 784: Femeie de 66 ani, din raionul Cantemir. Internată la data de 28 iulie, la Spitalul Raional Cantemir. Comorbidități: cardiomiopatie, diabet zaharat, hipertensiune … Articolul Încă 5 pacienți infectați cu coronavirus au murit. Victimele sunt din Cantemir, Dubăsari și Chișinău apare prima dată în TVC.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de TVC

Acum 12 ore
00:20
Explozia de marți din Beirut a avut puterea unui cutremur de magnitudine 4,5, a calculat Observatorul Seismologic din Iordania, potrivit Al Jazeera, scrie digi24.ro. Explozia din Beirut de marți seară a fost atât de puternică, încât s-a resimțit la 240 de kilometri, până în Cipru, iar unii dintre locuitorii insulei mediteranene au crezut că este vorba de … Articolul Observatorul Seismologic din Iordania: Explozia din Beirut a avut puterea unui cutremur de magnitudine 4,5 apare prima dată în TVC.
4 august 2020
23:50
Președintele Partidului Politic „ȘOR”, deputatul Ilan Șor, a expediat o solicitare repetată primarului municipiului Chișinău, Ion Ceban, în care îi cere permisiunea de a repara o trecere subterană din sectorul Botanica, după modelul celei de la Aeroport. Despre asta a anunțat consilierul municipal din partea formațiunii Valerii Klimenko în debutul ședinței Consiliului Municipal Chișinău, care … Articolul Ilan Shor a apelat din nou la primarul municipiului Chișinău cu o propunere de reparare a pasajelor subterane din sectorul Botanica | VIDEO apare prima dată în TVC.
22:40
Moldova a mai pierdut doi specialiști din domeniul sănătății din cauza COVID-19. Este vorba de un medic de familie din cadrul Centrului de Sănătate Țaul, raionul Dondușeni și directorul Consiliului pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă. Totodată, autoritățile atestă o creștere alarmantă a numărului de copii infectați cu noul coronavirus. Anunțul despre decesul celor … Articolul Moldova a mai pierdut doi specialiști din domeniul sănătății din cauza COVID-19, autoritățile atestă o creștere alarmantă a numărului de copii infectați | VIDEO apare prima dată în TVC.
22:30
Laboratoarele medicale private din capitală au fost luate cu asalt de moldoveni. În fiecare zi, sute de oameni vin să-și facă testul la COVID-19, fie pentru siguranță, fie că vor să plece la odihnă peste hotare și au nevoie de confirmarea testului negativ. Chiar dacă vin de la primele ore ale dimineții, rândurile și scandalurile … Articolul Laboratoarele medicale private din capitală au fost luate cu asalt de moldoveni pentru a se testa la COVID-19 | VIDEO apare prima dată în TVC.
22:10
16 reținuți printre care 4 polițiști. Este rezultatul celor 31 de percheziții în dosarul „Metalferos”, anunță Procuratura Generală. Instituția însă, nu spune numele sau funcțiile celorlalte persoane. Verificări au fost efectuate la sediile firmelor-căpușă și intermediare din jurul întreprinderii prin care erau cumpărate metalele, iar banii lichefiați. Acțiuni de urmărire penală au fost efectuate și … Articolul Procuratura Generală: 16 reținuți printre care 4 polițiști – rezultatul celor 31 de percheziții în dosarul „Metalferos” | VIDEO apare prima dată în TVC.
22:00
332 de cazuri noi de infectare cu virusul COVID-19 au fost confirmate astăzi în Moldova, iar 9 oameni au pierdut lupta pentru viață. Astfel, bilanțul deceselor ajunge la cifra de 810 cazuri. Până acum, aproape 26 mii de persoane au luat virusul. 451 de pacienți se află stare gravă, iar 31 sunt conectați la aparate … Articolul COVID-19 în Moldova: 332 de cazuri noi de infectare cu virusul au fost confirmate, iar 9 oameni au pierdut lupta pentru viață | VIDEO apare prima dată în TVC.
21:50
Curtea Europeană a Drepturilor Omului a dat câștig de cauză partidului ”Patria”, pe listele căruia a candidat Renato Usatîi, pentru că formațiunea a fost exclusă din cursa electorală pentru alegerile parlamentare din 2014. Potrivit magistraților, decizia de atunci nu s-a bazat pe dovezi suficiente. Astfel, țara noastră a fost obligată să achite prejudicii de peste … Articolul CEDO a dat câștig de cauză partidului ”Patria”, pentru că formațiunea a fost exclusă din cursa electorală pentru alegerile parlamentare din 2014 | VIDEO apare prima dată în TVC.
21:50
Pro Moldova cere declararea situației excepționale în agricultură, după seceta care a afectat grav culturile. Potrivit lor, o asemenea situație nu s-a înregistrat de mai bine de 30 de ani, iar roada de grâu, porumb și alte culturi de primă necesitate, este compromisă aproape în totalitate. Andrian Candu propune să fie alocate două miliarde de … Articolul Pro Moldova cere declararea situației excepționale în agricultură, după seceta care a afectat grav culturile | VIDEO apare prima dată în TVC.
21:30
Decizia Curții de Arbitraj Internațional de la Stockholm de a interzice rezilierea contractului privind darea în folosință a principalei aerogări din țară, până la luarea unei hotărâri finale, este logică. Declarația aparține președintelui Comisiei parlamentare de anchetă privind concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău, Igor Munteanu. Deputatul susține că autoritățile au politizat subiectul și au comis o … Articolul Munteanu: Deciziile luate de acest Guvern sunt riscante, superficiale și concepute prost, de aici și primul cartonaș roșu de la Arbitrajul din Stockholm către autoritățile din Moldova | VIDEO apare prima dată în TVC.
21:30
Lux pe timp de pandemie. În timp ce țara este afectată de o criză economică profundă, președintele Igor Dodon și familia sa își etalează pe rețelele de socializare ceasurile și hainele costisitoare. Acest lucru i-a revoltat pe mai mulți internauți care l-au acuzat pe șeful statului de faptul că a adunat o colecție de branduri … Articolul Lux pe timp de pandemie. În timp ce țara este afectată de o criză economică profundă, Dodon și familia sa își etalează pe rețelele de socializare ceasurile și hainele, care costă de câteva ori mai mult decât salariul unui muncitor de rând | VIDEO apare prima dată în TVC.
21:00
Vizită secretă a președintelui Igor Dodon la Moscova. Potrivit unor surse, care au declarat în exclusivitate pentru postul nostru de televiziune, noaptea trecută, șeful statului a zburat în Federația Rusă, fiind însoțit de fratelui său Alexandru Dodon și finul său de cununie Lilian Filipov, care este și ofițer de protecție în paza de stat. Despre … Articolul Președintele rus Vladimir Putin anunță că nu are planificată o întrevedere cu Dodon | VIDEO apare prima dată în TVC.
20:50
Caz șocant în capitală. Un bărbat, rămas piele și os, care spune că nu a pus firimă de pâine în gură de aproape o lună, a fost salvat de echipa noastră de filmare. Istoria lui a ajuns în atenția reporterului Televiziunii Centrale după ce o fotografie cu el a apărut pe o rețea de socializare. … Articolul Caz șocant în capitală. Un bărbat, rămas piele și os, care spune că nu a pus firimă de pâine în gură de aproape o lună, a fost salvat de echipa de filmare al Televiziunii Centrale | VIDEO apare prima dată în TVC.
Acum 24 ore
17:30
Alte 332 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în țara noastră, dintre care opt în stânga Nistrului. Din numărul total de infectări, trei sunt de import (Turcia-2, Cehia-1). Bilanțul persoanelor infectate cu noul virus a ajuns la 25.814. În ultimele 24 de ore au fost făcute 2.377 de teste, dintre care 1.698 primare şi 679 repetate. … Articolul Ministerul Sănătății: Alte 332 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate în R. Moldova. Nouă persoane au pierdut lupta cu noul tip de coronavirus apare prima dată în TVC.
17:20
Articolul No Comment. Dis-de-dimineață în rând ca să se asigure că nu au Covid-19 | VIDEO apare prima dată în TVC.
16:30
Ex-ministra Justiției în Guvernul Maiei Sandu, Olesea Stamate critică dur „reacțiile iresponsabile” ale actualei guvernări Dodon-Chicu la decizia provizorie a Arbitrajului de la Stockholm. Amintim că, recent, această instituție a interzis executarea notificării de reziliere a concesiei Aeroportului Internațional Chișinău de către „Avia Invest”. „Nu pot să cred ca în jurul lui Dodon și Chicu … Articolul Fosta ministră a Justiției critică dur actuala guvernare pentru prestația iresponsabilă în dosarul „Avia Invest” apare prima dată în TVC.
16:30
Cercetările sociologice din ultima jumătate de an, realizate de mai multe companii relevă o creștere tot mai semnificativă a electoratului de stânga, care ajunge la nivelul anilor 2001-2005. Această situație schimbă semnificativ și mișcările politice, crescând concurența pe eșichierul politic de stânga, în timp ce pe dreapta se configurează o singură formațiune cu șanse clare … Articolul Din culisele sondajelor, PAS devine partid monopolist, iar Partidul ȘOR devine a treia cea mai importantă forță politică, în pofida presiunilor apare prima dată în TVC.
16:10
Un tânăr de 16 ani originar din Leova s-a înecat într-un iaz din extravilanul orașului Iargara, raionul Leova. Cadavrul minorului a a fost depistat după aproximativ două ore de căutări. Totul s-ar fi întâmplat ieri, în jurul orelor 15:00. Minorul, locuitor din satul Tigheci, raionul Leova ar fi plecat la scăldat de unul singur. După … Articolul Un adolescent din Leova s-a înecat într-un iaz, după ce ar fi mers la scăldat de unul singur apare prima dată în TVC.
15:50
Deși dovezile actuale denotă că persoanele vârstnice care suferă de mai m ulte boli sunt cele mai predispuse de a se îmbolnăvi de COVID-19, tinerii nu sunt scutiţi de diferite forme clinice ale bolii, inclusiv cele severe. Aceștia fiind, de asemenea, o sursă de transmitere a infecției pentru un număr mare de persoane.  În acest … Articolul Avertisment OMS: Tinerii se pot îmbolnăvi, de asemenea, de forme grave ale infecției COVID–19 apare prima dată în TVC.
15:30
Serviciul Hidrometeorologic de Stat atestă cod galben de Secetă Hidrologică în râurile mici și bazinele acvatice din țară. Astfel, SHS îndeamnă populația și agenții economici să folosească rațional resursele de apă. Totodată, a fost extins Codul Galben de pericol excepțional de incendiu. În legătură cu lipsa precipitațiilor și a temperaturilor ridicat aproape pe tot teritoriul … Articolul Cod galben de pericol excepțional de incendiu și secetă hidrologică. SHS îndeamnă folosirea rațională a resursele de apă apare prima dată în TVC.
15:00
Dosarul lui Vasile Sinigur, protestatarul care a spart ușa Guvernului cu un buzdugan, a fost trimis în judecată. Procuratura municipiului Chișinău anunță că el a achitat benevol aproape 2500 de lei drept prejudiciu cauzat statului. Acesta este învinuit de huliganism și riscă închisoare de până la trei ani sau amendă de până la 52 de … Articolul Protestatarul care a spart ușa Guvernului cu un buzdugan riscă închisoare de până la trei ani | VIDEO apare prima dată în TVC.
14:50
Covidul ar putea elibera deținuții. Autorităţile intenţionează să depopuleze închisorile prin eliberare temporară sau anticipată a pușcăriașilor. Pentru asta, Administraţia Penitenciarelor elaborează un proiect de lege. Potrivit instituției, suprapopularea locurilor de detenție este un obstacol în prevenirea și controlul infecției cu noul virus. Despre asta a fost anunțată și Procuratura Generală care, urmează să examineze … Articolul Covidul ar putea elibera deținuții | VIDEO apare prima dată în TVC.
14:30
Angajații care revin din vacanță de peste hotare vor sta 14 zile în autoizolare din cont propriu, dacă nu pot să lucreze de la distanță. Precizările sunt făcute într-o dispoziție emisă de Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Certificatul de concediu medical pentru carantină este eliberat doar în cazul în care se prezintă o dovadă … Articolul Moldovenii care revin din vacanță de peste hotare vor sta 14 zile în autoizolare din cont propriu | VIDEO apare prima dată în TVC.
14:20
Moldova a mai pierdut un specialist în domeniul de sănătate din cauza COVID-19. Este vorba de Ala Gortolomei, în vârstă de 65 de ani, care activa în calitate de medic de familie în cadrul Centrului de Sănătate Țaul, raionul Dondușeni. Totodată, autoritățile atestă o creștere alarmantă a numărului de copii infectați cu noul coronavirus. Anunțul … Articolul Încă un medic a fost răpus de COVID-19, crește alarmant numărul copiilor infectați | VIDEO apare prima dată în TVC.
13:50
Vizită secretă a președintelui Igor Dodon la Moscova. Potrivit unor surse, care au declarat în exclusivitate pentru postul nostru de televiziune, noaptea trecută, șeful statului a zburat în Federația Rusă, fiind însoțit de fratelui său Alexandru Dodon și finul său de cununie Lilian Filipov, care este și ofițer de protecție în paza de stat. Despre … Articolul Mai multe întrebări despre vizită secretă a președintelui Igor Dodon la Moscova | VIDEO apare prima dată în TVC.
13:40
Articolul Știrile orei 13:00 la Televiziunea Centrală – 2020-08-04 apare prima dată în TVC.
13:10
Guvernarea a început să-și laude tot mai des realizările, scrie timpul.md.  După sesiunea parlamentară încheiată subit, socialiștii au organizat câteva conferințe de presă în care să prezinte rezultatele activității lor. Iar pentru că nu prea aveau ce, au inclus acolo și legi votate în sesiunile precedente. Premierul Chicu iese în fiecare zi de luni și … Articolul Filmul de groază „Realitatea din Moldova”, în regia lui Igor Dodon apare prima dată în TVC.
13:00
Alți doi transportatori internaţionali de călători suspectaţi că ar fi pretins mită în valoare de 100 de euro de la un pasager pentru a-i asigura ieşirea, fără obstacole, din ţară şi revenirea în Republica Moldova, fără a fi plasat în carantina obligatorie de 14 zile au fost reținuți de ofițerii CNA și procurori în dosarul … Articolul Alți doi șoferi au fost reținuți, fiind suspectați de falsificarea certificatelor medicale pentru pasagerii curselor internaționale apare prima dată în TVC.
12:50
Un bărbat în vârstă de 68 ani, internat cu diagnoza COVID-19 în Spitalului raional din Cimișlia, este căutat de poliție, după ce acesta a părăsit instituția. Informația a fost confirmată pentru AGORA de către ofițera de presă al IP Cimișlia,  Cristina Vicol. Potrivit angajaților Secției investigare infracțiuni, bărbatul era nemulțumit de tratamentul acordat de lucrătorii … Articolul Un bărbat infectat cu COVID-19 este căutat de poliție. Acesta a fugit de la spitalul din Cimișlia, fiind nemulțumit de serviciile medicale apare prima dată în TVC.
12:20
Un tânăr de 24 de ani din orașul Cricova, municipiul Chișinău, a fost reținut de oamenii legii după ce a sustras un automobil. Polițiștii Inspectoratului sectorului Rîșcani, au fost sesizați în dimineața zilei de 29 iulie, de către un tânăr în vârstă de 26 ani, comunicând că i-a fost sustras automobilul de marca Nissan Qashqai, … Articolul Un angajat al unei spălătorii auto, în loc să curețe un automobil, s-a urcat la volan și a făcut o plimbare. Făptașul, reținut în orașul Cricova apare prima dată în TVC.
11:40
Oamenii legii au destructurat o grupare infracțională care se specializa în contrabandă cu mărfuri de larg consum în proporții deosebit de mari. În urma destructurării, o persoană a fost arestată preventiv pe un termen de 20 de zile, iar alte 4 au fost plasate în arest la domiciliu, transmite Știri.md. Activitatea infracțională a învinuiților a … Articolul Percheziții cu mascați: Contrabandă uriașă. Cine sunt cei 5 reținuți apare prima dată în TVC.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.