Programări la Institutul de Cardiologie: Ce trebuie să cunoască bolnavii cardiaci

Sputnik, 13 iulie 2020 12:20

Pacienții se pot programa din nou pentru intervenții chirurgicale și investigații medicale, din data de 1 iulie 2020. Iată e trebuie să cunoască bolnavii cardiaci care au nevoie de tratament la Institutul de Cardiologie din Chișinău.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 30 minute
17:20
Corespondenții Sputnik Moldova transmit în direct cum coloana de agricultori protestatari care vine din Căușeni și-a reluat marșul spre Capitală.
Acum o oră
17:10
Corespondenții Sputnik Moldova comunică că Coloana de agricultori protestatari care vine din Căușeni și-a reluat marșul spre Capitală.
17:10
Primăria municipiului Chișinău anunță că mai mulți arbori de pe două străzi din Capitală vor și tăiați.
17:10
Datele actualizate privind situația epidemiologică în contextul pandemiei coronavirusului sunt sumbre.
16:50
Corespondenții Sputnik Moldova comunică că poliția a stopat în preajma orașului Anenii Noi coloana de mașini și tractoare agricole a agricultorilor protestatari care s-a pornit spre Capitală din Căușeni.
Acum 2 ore
16:10
Coloana de tractoare și mașini agricole cu care agricultorii protestatari s-au pornit din orașul Căușeni spre Capitală a ajuns în preajma orașului Anenii Noi.
16:00
Ong-iști de orientare pro-europeană au organizat o acțiune de protest în fața sediului Ambasadei Belarusului la Chișinău. Ei au transmis reprezentanței diplomatice o declarație în care condamnă felul în care a intervenit Poliția în timpul protestelor de la Minsk.
Acum 4 ore
15:30
O coloană de tractoare și alte utilaje agricole se îndreaptă în aceste momente din orașul Căușeni spre Chișinău.
14:50
Ședința de lucru dintre premierul Ion Chicu și agricultorii din Căușeni s-a încheiat. Aceștia au abordat mai multe subiecte și au propus acțiuni de soluționare a acestora.
14:20
Problemele agricultorilor au fost discutate de către deputați și miniștri în cadrul grupului de lucru creat pentru a gestiona criza din sector. Reprezentanții Platformei DA insistă să fie majorate compensațiile pentru fermierii care au fost afectați de secetă.
13:50
Ambasada Republicii Moldova în Ucraina informează despre noile condiții de traversare a frontierei moldo-ucrainene.
Acum 6 ore
13:30
Agricultorii din cinci raioane au decis să vină cu aproximativ 300 de tractoare la Chișinău. Aceștia nu sunt deacord cu soluțiile cu care a venit premierul astăzi în fața lor.
13:30
Invitații emisiunii „Contrapunct” sunt deputații Nicolae Ciubuc și Vladimir Bolea. Statul încearcă să identifice mai multe soluții pentru a sprijini sectorul agricol, afectat de secetă și grindină.
13:10
Comitetul de investigații al Belarusului susține că mulțumea care a ieșit în stradă a fost „coordonată în mod profesionist” de către oameni special instruiți.
12:30
Varza oferă o serie întreagă de beneficii pentru sănătate, de la efectele sale antiinflamatorii, până la protecția pe care o oferă tractului digestiv și sistemului cardiovascular.
11:50
Lilia Cernei gestionează o agenție de turism, care activează de mai bine de 11 ani pe piață.  În contextul crizei provocate de pandemie în acest sector, afacerea riscă să se ruineze.
Acum 8 ore
11:20
Ion Chicu a mers la Ștefan Vodă pentru a discuta cu agricultorii care protestează de câteva zile în mai multe raione ale țării.
11:10
Aproape 26 la sută dintre fete și peste 35 la sută dintre băieți sunt abuzați fizic în țara noastră.
10:50
„Unul câte unul, parcurile și scuarurile din capitală intră în reparație”, a anunțat primarul Ion Ceban. Acum sunt în toi lucrările de modernizare a parcului din sectorul Râșcani în care se află Complexul „Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire”.  
10:20
Compania Moldovagaz a explicat în detaliu cum se formează prețul de import al gazului natural rusesc în Republica Moldova.
09:50
Președintele Klaus Iohannis a declarat aseară că nu există un vaccin aprobat în UE și că nu acceptă vaccinul din Rusia, iar singura soluție este ca lumea să poarte mască pentru a scăpa de această epidemie.
Acum 12 ore
09:20
Dintre cei 13 câștigători ai Premiului Național 2020, 6 sunt specialiști din sectorul medical „care au demonstrat exemple de competență în lupta cu virusul COVID-19”.
08:50
Sfârșit cumplit pentru un polițist în vârstă de 21 de ani. El a decedat după ce mașina în care se afla a intrat într-un copac.
08:20
Alegerea senatoarei Kamala Harris pentru a fi vicepreședinte al SUA în cazul victoriei în alegeri a lui Joe Biden are câteva motive clare, nominalizarea ei fiind un mesaj anti-Trump în sine.
07:40
Miercuri în Belarus au fost mai puține confruntări între protestatari și forțele de ordine. Au avut loc și demonstrații împotriva violenței.
07:30
Prim-ministrul Republicii Moldova a anunțat că va merge astăzi în mai multe raioane ale țării pentru a discuta cu agricultorii.
07:10
Leul se depreciază astăzi în raport cu principalele valute de referință, cu excepția rublei. Dolarul a urcat cu 6 bani în cotațiile oficiale, iar euo s-a scumpit cu 5 bani.
06:10
Maxime termice ale aerului de cel mult 30 de grade Celsius prevăd meteorologii în următoarele două zile. Perioada secetoasă va dura: codurile galbene de secetă hidrologică și pericol de incendii rămân în vigoare până pe 14 august.
Acum 24 ore
20:00
Vladimir Putin a anunțat că Rusia a devenit prima țară care a înregistrat un vaccin împotriva coronavirusului. Preparatul a fost creat de specialiștii Ministerului Apărării și Centrul “Gamalei” și a primit denumirea de „Sputnik V”.
20:00
Pe teritoriul țării noastre s-au păstrat dovezi ale prezenței triburilor nomade. Acum locuitorii țării pot face cunoștință cu modul și stilul lor de viață: nu departe de Chișinău a fost fondată un adevărat sat din iurte - priviți reportajul foto realizat de Sputnik.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.