Sediul Inspectoratului de poliţie Rezina, cuprins de flăcări. A ars acoperişul clădirii

Publika, 13 iulie 2020 08:10

La Inspectoratul de Poliție Rezina al IGP s-a produs un incendiu.Luni dimineață, în jurul orei 3:50, polițistul din serviciul de gardă a observat o lumină puternică în aripa stângă a sediului. În scurt timp, flăcările au cuprins întreg acoperișul instituției.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Publika

Acum 10 minute
16:40
Bilanţul total al persoanelor confirmate în România cu noul coronavirus a ajuns, joi, la 66 631 de cazuri, după ce în ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1454 de noi îmbolnăviri din 22 649 de teste efectuate.
Acum 30 minute
16:30
Un renumit penumolog rus şi-a dat demisia din consiliul de etică al Ministerului Sănătăţii şi a vorbit de "violări grosolane" ale eticii medicale în ceea ce priveşte vaccinul rus anti COVID-19, relatează Daily Mail, citat de adevarul.ro.
Acum o oră
16:10
Lucrări de reparaţie făcute cu viteza melcului în subterana de pe strada Alecu Russo din sectorul Ciocana al Capitalei.
16:10
Un tribunal nigerian a amendat trei bărbați cu câte 52.000 de dolari pentru deturnarea unei nave în luna martie și răpirea echipajului pentru răscumpărare, informează BBC.Acestea sunt primele condamnări din Africa de Vest după introducerea unei noi legi anti-piraterie.
16:10
Imagini dezolante pe şoseaua Chişinău-Soroca. În locul în care a avut loc tragicul accident, în care un om a ars de viu, au rămas urme rupte parcă dintr-un film de groază.
16:10
Opoziția susține că împrumuturile de la companiile de microfinanțare sunt o capcană. Într-un briefing la Parlament, deputatul PAS, Dan Perciun, a declarat că situația s-a agravat în perioada pandemiei, iar din cauza dobânzilor mari, mii de oameni nu reuşesc să achite creditele.
15:50
Primăria vrea ca 20 de oameni să numere, timp de trei zile, câte două ore pe zi, toţi maidanezii din Capitală. Iniţiativa aparţine Direcţiei Locativ-Comunale, însă autorităţile au apelat la ajutorul chişinăuienilor.
15:50
Focarele de COVID-19 reapar în Europa. Situaţia din ţara vecină România se agravează de la o zi la alta. Doar în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 1 454 de cazuri noi, acesta fiind cel mai grav bilanţ înregistrat într-o singură zi în România de la începutul pandemiei.
15:50
În raionul Telenești urmează să fie construită o platformă industrială multifuncțională care va contribui la dezvoltarea raionului. Astfel, vor fi create locuri noi de muncă și vor fi atrase investiții.
Acum 2 ore
15:40
Primăria vrea ca 20 de oameni să numere, timp de trei zile, câte două ore pe zi, toţi maidanezii din Capitală. Iniţiativa aparţine Direcţiei Locativ-Comunale, însă autorităţile au apelat la ajutorul chişinăuienilor.
15:30
Un număr de 640 de clădiri istorice au fost afectate de explozia devastatoare de la începutul lunii august din Beirut, iar 60 sunt în pericol să se prăbuşească, a avertizat joi Unesco, care va conduce mobilizarea internaţională pentru reconstrucţia patrimoniului capitalei libaneze,
15:30
Vulcanul indonezian Sinabung a intrat din nou în fază de erupţie, joi, cu o serie de explozii în urma cărora cenuşa expulzată din crater a ajuns până la doi kilometri altitudine, ceea ce a declanşat o alertă aeriană şi a stârnit temeri privind scurgerile de lavă pe versanţi,
15:20
Academica Clinceni, clubul de fotbal din prima divizie românescă, adună internaţionali moldoveni. Alexandru Boiciuc a semnat un contract pe doi ani cu clubul din suburbia Bucureştilor, la care joacă și un alt compatriot de-al nostru, Eugeniu Cebotaru.
15:10
Boris Gâlcă, despre probabilitatea infectării cu COVID-19: „Cazurile repetate vor fi excepţii”
15:10
„Dacă şcolile se deschid la 1 septembrie, atunci grădiniţele – cu o lună mai târziu”. Boris Gâlcă explică scenariul epidemiologic al Capitalei
15:10
Experţii avertizează: „Îmbolnăvirea repetată cu coronavirus se manifestă mult mai grav”.
15:10
Cum poţi depista dacă ai avut covid-19 fără să ştii şi cât timp te pot apăra anticorpii? Răspunsul unui medic infecţionist
15:00
Un bărbat de 37 de ani din Capitală a fost reținut de oamenii legii, fiind suspectat de furt de bani de pe conturi bancare a instituțiilor financiare din Republica Moldova.
15:00
Regiunea Galicia din Spania a interzis fumatul în spațiile publice pe fondul îngrijorărilor cu privire la transmiterea coronavirusului, relatează BBC.
Acum 4 ore
14:40
La începutul acestei săptămâni, Disney a anunţat că unul dintre studiourile sale de televiziune, acela fiind chiar renumitul 20th Century Fox.
14:30
Mâine, în ţară cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca vor fi 25 de grade. Cu un grad mai mult se aşteaptă la Bălţi. La Orhei termometrele vor arăta 27 de grade, iar la Tiraspol 28. La Leova sunt anunțate 29 de grade, iar la Comrat și Cahul 30.
14:20
Mai multe operaţii de transplant au fost amânate din cauza noului coronavirus. În cinci luni de la începutul pandemiei, în Moldova nu a mai fost realizat niciun transplant de organe.
14:20
Franţa a desfăşurat temporar două avioane de luptă Rafale şi două nave ale Marinei naţionale în Mediterana de Est, pe fondul tensiunilor dintre Grecia şi Turcia referitoare la o exploatare de zăcăminte de gaze, a informat joi Ministerul Forţelor Armate ale Franţei, la o zi după
14:10
Rugbistul englez Jack Nowell a acceptat provocarea de a-și testa la maxim abilitățile. Starul echipei Exeter Chiefs și al reprezentativei Angliei a avut de trecut o infernală cursă cu obstacole pe nisip.
14:10
În oraşul chinez Shenzhen, autorităţile au detectat urme de coronavirus într-un lot de aripioare de pui congelate importate din Brazilia, informează joi presa locală citată de EFE.
14:00
Autorităţile californiene au dispus miercuri evacuarea a 500 de case ca urmare a unui incendiu uriaş, care s-a întins rapid în nordul oraşului Los Angeles, distrugând 4.000 de hectare, scrie AFP.
13:50
Aproape 6% din populaţia Angliei e posibil să fi avut COVID-19 în perioada de vârf a pandemiei, au afirmat joi cercetătorii care studiază prevalenţa infecţiilor, cu câteva milioane mai mulţi decât cei testaţi pozitiv pentru această boală, informează Reuters, citează Agerpres.
13:40
Argentina şi Mexic vor produce şi distribui în ţările Americii Latine, cu excepţia Braziliei, viitorul vaccin împotriva COVID-19 dezvoltat în comun de laboratorul AstraZeneca şi Universitatea Oxford, a anunţat preşedintele argentinian Alberto Fernandez, transmite AFP.
13:30
Un senator mexican a prezentat miercuri o iniţiativă legislativă privind interzicerea vânzării de alimente cu un conţinut ridicat de calorii şi de băuturi carbogazoase copiilor din Mexic, afectaţi de cea mai mare rată de obezitate infantilă din lume, potrivit DPA.
13:20
Bilanţul total al persoanelor confirmate în România cu noul coronavirus a ajuns, joi, la 66 631 de cazuri, după ce în ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1454 de noi îmbolnăviri din 22 649 de teste efectuate.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.