Preşedintele în exerciţiu al Poloniei, câștigător la limită al alegerilor prezidențiale, potrivit ultimului sondaj

Publika, 13 iulie 2020 07:50

Preşedintele în exerciţiu Andrzej Duda ar urma să câştige la limită alegerile prezidenţiale din Polonia cu 51% din voturi, potrivit ultimului sondaj Ipsos publicat duminică noapte, cu o marjă de eroare de un punct procentual.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Publika

Acum 10 minute
18:10
Zeci de agricultori din sudul ţării au pornit spre Capitală pentru a organiza un protest de amploare. Fermierii intenţionează astfel să convingă autorităţile să le ofere ajutoare pentru depăşirea crizei provocate de seceta şi grindina din acest an.
Acum 30 minute
18:00
Guvernul va aloca anul viitor bani pentru restabilirea sistemului de irigare în raioanele Ștefan Vodă și Căușeni. Declarația a fost făcută de premierul Ion Chicu la o întâlnire cu agricultorii și cu administrația din cele două raioane.
17:50
În sectorul Ciocana ar putea apărea un teren de sport performant pentru pasionaţii de fotbal şi sportul în aer liber. E vorba de stadionul din preajma liceului sportiv Nr.2, care va fi renovat în cadrul unui parteneriat public-privat.
Acum o oră
17:30
Bilanţ sumbru în Republica Moldova. Astăzi, alţi 15 moldoveni au fost răpuşi de noul coronavirus. Astfel, bilanţul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la 878.
17:20
Alte 390  cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 8 în Transnistria. Astfel, bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 29 087 cazuri.Din numărul total de cazuri, două sunt de import din România şi Turcia.
Acum 2 ore
17:10
Guvernul va aloca anul viitor bani pentru restabilirea sistemului de irigare în raioanele Ștefan Vodă și Căușeni. Declarația a fost făcută de premierul Ion Chicu la o întâlnire cu agricultorii și cu administrația din cele două raioane.
17:10
Alte 390  cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 8 în Transnistria. Numărul total de cazuri în regiunea transnistreană a ajuns la 1647.Din numărul total de cazuri, 2  sunt de import (România-1, Turcia-1).
17:00
Giganții fotbalului european, Bayern Munchen și FC Barcelona, se pregătesc să facă spectacol în confruntarea-"cap de afiş" al sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.
17:00
Coronavirusul loveşte tot mai dur în sistemul medical din ţară. Încă un doctor a fost răpus în această dimineaţă de COVID-19. Este vorba de Mihail Preotesa, în vârstă de 65 de ani, care a activat în calitate de şef al Secţiei Terapie Generală a Spitalului din Anenii Noi.
17:00
Şoferul în vârstă de 58 de ani, care a fost grav rănit în cumplitul accident de lângă Soroca, a făcut primele declaraţii de pe patul de spital. Bărbatul spune că se simte mai bine, starea lui fiind gravă, dar stabilă.
16:50
Miros insuportabil, ploşniţe, purici şi şobolani în subsolul unui bloc de pe strada Cuza Vodă din Chişinău. Oamenii se plâng că această situaţie durează de ani de zile. Ei susţin că au sesizat de nenumărate ori gestionarul blocului, dar este în zadar.
16:40
Bilanţul total al persoanelor confirmate în România cu noul coronavirus a ajuns, joi, la 66 631 de cazuri, după ce în ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1454 de noi îmbolnăviri din 22 649 de teste efectuate.
16:30
Un renumit penumolog rus şi-a dat demisia din consiliul de etică al Ministerului Sănătăţii şi a vorbit de "violări grosolane" ale eticii medicale în ceea ce priveşte vaccinul rus anti COVID-19, relatează Daily Mail, citat de adevarul.ro.
Acum 4 ore
16:10
Lucrări de reparaţie făcute cu viteza melcului în subterana de pe strada Alecu Russo din sectorul Ciocana al Capitalei.
16:10
Un tribunal nigerian a amendat trei bărbați cu câte 52.000 de dolari pentru deturnarea unei nave în luna martie și răpirea echipajului pentru răscumpărare, informează BBC.Acestea sunt primele condamnări din Africa de Vest după introducerea unei noi legi anti-piraterie.
16:10
Imagini dezolante pe şoseaua Chişinău-Soroca. În locul în care a avut loc tragicul accident, în care un om a ars de viu, au rămas urme rupte parcă dintr-un film de groază.
16:10
Opoziția susține că împrumuturile de la companiile de microfinanțare sunt o capcană. Într-un briefing la Parlament, deputatul PAS, Dan Perciun, a declarat că situația s-a agravat în perioada pandemiei, iar din cauza dobânzilor mari, mii de oameni nu reuşesc să achite creditele.
15:50
Primăria vrea ca 20 de oameni să numere, timp de trei zile, câte două ore pe zi, toţi maidanezii din Capitală. Iniţiativa aparţine Direcţiei Locativ-Comunale, însă autorităţile au apelat la ajutorul chişinăuienilor.
15:50
Focarele de COVID-19 reapar în Europa. Situaţia din ţara vecină România se agravează de la o zi la alta. Doar în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 1 454 de cazuri noi, acesta fiind cel mai grav bilanţ înregistrat într-o singură zi în România de la începutul pandemiei.
15:50
În raionul Telenești urmează să fie construită o platformă industrială multifuncțională care va contribui la dezvoltarea raionului. Astfel, vor fi create locuri noi de muncă și vor fi atrase investiții.
15:40
Primăria vrea ca 20 de oameni să numere, timp de trei zile, câte două ore pe zi, toţi maidanezii din Capitală. Iniţiativa aparţine Direcţiei Locativ-Comunale, însă autorităţile au apelat la ajutorul chişinăuienilor.
15:30
Un număr de 640 de clădiri istorice au fost afectate de explozia devastatoare de la începutul lunii august din Beirut, iar 60 sunt în pericol să se prăbuşească, a avertizat joi Unesco, care va conduce mobilizarea internaţională pentru reconstrucţia patrimoniului capitalei libaneze,
15:30
Vulcanul indonezian Sinabung a intrat din nou în fază de erupţie, joi, cu o serie de explozii în urma cărora cenuşa expulzată din crater a ajuns până la doi kilometri altitudine, ceea ce a declanşat o alertă aeriană şi a stârnit temeri privind scurgerile de lavă pe versanţi,
15:20
Academica Clinceni, clubul de fotbal din prima divizie românescă, adună internaţionali moldoveni. Alexandru Boiciuc a semnat un contract pe doi ani cu clubul din suburbia Bucureştilor, la care joacă și un alt compatriot de-al nostru, Eugeniu Cebotaru.
15:10
Boris Gâlcă, despre probabilitatea infectării cu COVID-19: „Cazurile repetate vor fi excepţii”
15:10
„Dacă şcolile se deschid la 1 septembrie, atunci grădiniţele – cu o lună mai târziu”. Boris Gâlcă explică scenariul epidemiologic al Capitalei
15:10
Experţii avertizează: „Îmbolnăvirea repetată cu coronavirus se manifestă mult mai grav”.
15:10
Cum poţi depista dacă ai avut covid-19 fără să ştii şi cât timp te pot apăra anticorpii? Răspunsul unui medic infecţionist
15:00
Un bărbat de 37 de ani din Capitală a fost reținut de oamenii legii, fiind suspectat de furt de bani de pe conturi bancare a instituțiilor financiare din Republica Moldova.
15:00
Regiunea Galicia din Spania a interzis fumatul în spațiile publice pe fondul îngrijorărilor cu privire la transmiterea coronavirusului, relatează BBC.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.