Curs valutar BNM pentru 13 iulie: Ce se întâmplă cu principalele valute de referință

Sputnik, 13 iulie 2020 07:30

Moneda națională continuă să se întărească în raport cu principalele valute de referință - iată cursul valutar afișat de BNM pentru ziua de luni, 13 iulie.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 2 ore
22:50
Problemele pe care le-am creat în mediu – poluare, iresponsabilitate, iraţionalitate – aduc la multe fenomene dezastruase pentru natură, incluiv seceta. Ecologiștii din Moldova bat alarma, afirmând că efectele negative vor fi resemțite o perioadă foarte îndelungată.
Acum 4 ore
20:50
Aceste creaturi grațioase își arată independența în toate felurile posibile și merg fac ce le trăsnește prin cap. Dar în așa fel încât să nu treacă pe neobservate!
Acum 6 ore
20:00
O serie de produse video realizate de Centrul Naţional Anticorupţie şi PNUD Moldova au fost lansate în premieră, în țara noastră. În cadrul proiectului "Dicționarul integrității" participă zeci de tineri. Detalii am aflat de la reprezentantul CNA, Ion Pruteanu.
19:30
Haos în capitala Libanului, Beirut - mii de libanezi au ieșit în stradă pentru a cere demisia Guvernului.
18:50
Parlamentul Republicii Moldova va prelua președinția unei importante Adunări Parlamentare. Iată când se va întâmpla.
18:40
După incedniul care a izbucnit la platforma de deșeuri din localitatea Țânțăreni, Anenii Noi, un funcționar public de la Primăria Chișinău ar putea rămâne fără funcție.
Acum 8 ore
17:50
Coronavirusul a afectat grav sistemul medical, procesul educațional și economia Republicii Moldova. Cu toate aceste, pandemia "ne-a deschis și unele oportunități enorme". De această părere este expertul în sănătate publică, Ala Tocarciuc.
17:00
Noi informații privind starea epidemiologică în contextul pandemiei coronavirusului au fost prezentate de Ministerul Sănătății.
Acum 12 ore
16:10
Doliu în lumea teatrului din Moldova: Condoleanțe și cuvintele de regret sunt transmise familiei regizorului Iuri Harmelin din partea ambasadei Rusiei la Chișinău, a oamenilor de stat, dar și din partea colegii săi.
15:40
Ministerul Educației a aprobate Reglementările-cadru speciale privind punerea în aplicare a Instrucțiunii de pregătire pentru redeschidere și reluare a activității instituțiilor de educație timpurie.
14:30
A murit Fondatorul și regizorul teatrului dramatic "S ulițî Roz", regizorul său principal, Iuri Harmelin. Acesta a acordat un interviu în exclusivitate pentru Sputnik Moldova despre sezonul neobișnuit care urmează, chiar cu o zi înainte de de a muri.
13:40
Pentru prima dată, Ministerul Apărării din Rusia a formulat public condițiile care ar putea obliga Moscova să folosească armele nucleare. Totuşi, descurajarea rămâne prioritatea maximă a politicii ruseşti de securitate.
12:30
Un accident rutier cu urmări grave s-a produs în această dimineață în raionul Râșcani. A fost nevoie de intervenția SMURD.
12:20
Anual, în data de 8 august marcăm Ziua Internaţională a Pisicii, sărbătoarea dedicată celui mai popular animal de companie din lume. Apariția unei pisici în familie poate schimba radical viziunea despre viață – lucru de care s-a convins și Aliona Mălai.
Acum 24 ore
11:20
O mare pierdere în lumea teatrului: A trecut la cele veșnice fondatorul Teatrului Dramatic de Stat „Sulițî Roz” Iurie Harmelin.
11:00
Ministerul Sănătății a publicat o informație amplă cu privire la existența noului tip de coronavirus. Iată ce trebuie să știe oamenii.
10:30
Consiliul municipal Chișinău a adoptat o decizie privin amplasarea stațiilor de alimentare cu combustibil.
09:20
Grecia îi reproșează NATO neutralitatea în disputele Atenei cu Ankara, arătându-și totuși disponibilitatea de a negocia cu Turcia, iar Franța îi ține partea.
08:30
O idee corectă ca fond, dar ca formă o exprimare… nici corectă, nici fericită a directorului general OMS – care va alimenta ideea că organizația este un reprezentant al globalismului politic.
07:40
Посол Молдовы в Москве встретился с представителями российских СМИ и ответил на интересующие их вопросы.
07:40
Pentru zilele de sâmbătă și duminică, 8 și 9 august, este valabil cursul valutar anunțat de BNM pentru vineri, ultima zi lucrătoare a săptămânii.
06:40
Încă o zi toridă ne așteaptă astăzi, cu maxime de 33 de grade în nord și de 35 de grade în sud. Vântul va fi destul de vioi și ne va ajuta să facem față arțiței. Două avertizări meteorologice de tip Cod Galben sunt în vigoare în Republica Moldova.
Ieri
22:00
Un nou sondaj al Centrului Rus pentru Studierea Opiniei Publice arată câți ruși au încredere în președintele Rusiei, Vladimir Putin.
21:30
Dependența de schimbările climatice este tot mai răspândită în rândul oamenilor. Ce puteți face pentru a diminua efectele nefaste asupra sănătății, aflați de la doctorul în medicină, Luminița Suveică.
21:20
Ludmila Balan, care este cunoscută de public mai mult ca Tanti Ludmila și care este mama interpretului Dan Balan, a postat pe rețelele de socializare câteva poze incandescente.
20:50
Președintele Libanului nu exclude că explozia devastatoare din Portul Beirut a fost cauzată de o rachetă sau o bombă. Autoritățile au afirmat anterior că depozitul cu azotat de amoniu a fost detonat.
20:40
Potrivit Russia Today, două decese au fost confirmate și sunt cel puțin 35 de răniți. Unul dintre cei decedați ar fi un pilot, transmit surse locale.
20:30
Americanii au dat în vileag tactica rusească privind derularea unei campanii globale de dezinformare.
20:00
Avionul de luptă rusesc Su-27 a interceptat două avioane de recunoaștere ale SUA în spațiul aerian situat deasupra apelor neutre ale Mării Negre.
19:50
În aceasta perioadă secetoasă are mult de suferit și sistemul forestier din Moldova. Cât de afectate sunt pădurile din țara noastră de vremea caniculară am aflat de la vicedirectorul Agenției "MOLDSILVA" Nicolae Munteanu.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.