Putin și Lukașenko au inaugurat memorialul Ostașului Sovietic de lângă Rjev

Sputnik, 30 iunie 2020 23:30

Vladimir Putin și Alexandr Lukașenko au participat marți la inaugurarea Memorialului Soldatului Sovietic de lângă Rjev, regiunea Tver.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 30 minute
15:20
Moldova ar putea reveni la restricțiile din sectorul HoReCa în cazul în care situația epidemiologică se va agrava. O declarație în acest sens a fost făcut de premierul Ion Chicu, care i-a îndemnat pe cetățeni să dea dovadă de responsabilitate și solidaritate.
Acum 2 ore
14:40
De duminică seara, vremea s-a răcit brusc, iar termometrele au scăzut cu 10 grade Celsius. Mai mult, bate un vânt rece și puternic, ceea ce nu pare specific perioadei de vară. Iată cum explică specialiștii acest fenomen.
14:30
Legile pentru care Guvernul Chicu și-a asumat răspunderea în fața Parlamentului au fost promulgate de președintele Igor Dodon.
14:00
Militarii azeri au atacat un punct fortificat al armatei Armeniei, situația de la frontieră rămâne tensionată, potrivit serviciului de presă al Ministerului Apărării din Azerbaidjan.
Acum 4 ore
13:30
Încă de duminică seara, mercurul a coborât brusc în termometre: maximele ajungând doar la +20.. +24 de grade, în situația în care pe parcursul săptămânii trecute ele au sărit peste +30 de grade Celsius. Plus la asta, bate și un vânt puternic.
13:20
Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Igor Șarov, a vorbit despre redeschiderea instituțiilor de învățământ în anul de studii 2020-2021.
12:50
Produsele alimentare s-au scumpit cu mai mult de 8% într-un an. Rata anuală a inflației a atins 4,25% la finalul lunii iunie curent. Biletele la avion s-au scumpit cu 11,1% în iunie, comparativ cu luna mai.
12:20
Pacienții se pot programa din nou pentru intervenții chirurgicale și investigații medicale, din data de 1 iulie 2020. Iată e trebuie să cunoască bolnavii cardiaci care au nevoie de tratament la Institutul de Cardiologie din Chișinău.
12:00
Din martie și până luni, 13 iulie, în Republica Moldova au fost confirmate 19.382 de cazuri de infecție cu COVID-19. În total, 12.793 de persoane au fost tratate de virus, iar 642 au decedat din cauza infecției.
Acum 6 ore
11:10
Astăzi se împlinesc 25 de ani de când Republica Moldova a devenit membru al Consiliului Europei. Cum a comentat premierul Ion Chicu acest eveniment.
10:40
Victoria este criticată de medii occidentale, care se tem de continuarea politicilor conservatoare şi de reformele justiţiei pe care UE de contestă.
10:20
Deputatul Ion Leucă declară că PDM va insista în cadrul coaliției de guvernare ca Parlamentul să păstreze actualul interval de timp la alegeri - de 14 ore. Leucă spune că societatea nu este pregătită pentru o modificare care ar limita drepturile cetățenilor.
10:00
Proiectele pentru care Guvernul și-a angajat răspunderea vor fi promulgate de șeful statului – deputații din opoziție n-au depus moțiune de cenzură.
Acum 8 ore
09:10
Premierul Ion Chicu și-a exprimat speranța că mai multe interdicții impuse din cauza COVID-19 vor fi ridicate din 1 august. Una dintre ele ar fi obligativitatea autoizolării la domiciliu pentru persoanele ce revin din țările cu risc scăzut de infecție.
08:50
Șeful de cabinet al premierului Viktor Orban a anunțat astăzi că Ungaria a decis restricţii noi în ce priveşte trecerea frontierelor, iar acestea vor intra în vigoare de miercuri
08:10
Un incendiu devastator a distrus acoperișul sediului Inspectoratului de Poliție din rezină. Flăcările au nimicit și un birou.
Acum 12 ore
07:30
Moneda națională continuă să se întărească în raport cu principalele valute de referință - iată cursul valutar afișat de BNM pentru ziua de luni, 13 iulie.
07:10
Ce fel de persoane înșală mai des, în ce domenii lucrează și, mai ales, de ce încalcă jurămintele iubirii? Nimeni și niciodată, nu va ști răspunsul exact.
06:40
Meteorologii moldoveni anunță o răcire ușoară a vremii pentru acest început de săptămână - prognoza meteo pentru următoarele 7 zile.
Acum 24 ore
21:00
Filmările pentru lungmetrajul "Covid.12 Spânzurata" s-au încheiat. Despre acest lucru a anunțat regizorul filmului, Igor Sadovski. În curând pelicula va apărea pe piața cinematografică din țară, dar și de peste hotare.
20:10
Poliția Republicii Moldova reiterează îndemnul pentru cetățeni să se conformeze restricțiilor impuse de autorități până la 1 august.
19:00
Pandemia a zădărnicit planurile mai multor oameni de creaţie atât din Moldova, cât şi din întreaga lume. Totuşi a fost găsită o soluție – desfășurarea evenimentelor culturale în regim online.
18:00
Inspectoratul General de Poliție anunță despre sancționarea a mii de persoane în ultimele zile pentru încălcarea restricțiilor.
17:10
Potrivit informațiilor actualizate prezentate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, astăzi au fost confirmate peste 170 de cazuri noi de infectare cu noul tip de coronavirus.
16:30
Atâta timp cât avem în țară oameni onești, cu frică de Dumnezeu și care știu să prețuiască munca altuia, mai ales în aceste vremuri destul de complicate prin care trece țara noastră, nu este totul pierdut și putem avea speranța unui viitor mai bun.
Ieri
15:30
Moarte cu semne de întrebare în sectorul Râșcani din Capitală. Cadavrul unui bărbat a fost găsit în lift.
14:40
Cunoscutul doctorul rus Evgeni Komarovski îi atenționează pe toți asupra complicațiilor teribile pe care le poate provoca folosirea irațională a antibioticelor.
13:40
Într-un interviu acordat pentru Sputnik Moldova, juristul și fostul președinte al Curții Constituționale, Dumitru Pulbere, a explicat de ce s-a ghidat Curtea Constituțională atunci când a decis că alegerile prezidențiale și cele parlamentare nu pot avea loc concomitent.
12:40
Veste bună pentru toate persoanele cu statut de asigurat în medicină. Acestea vor beneficia de o listă mai largă de medicamente.
11:40
Informații actualizate privind situația epidemiologică în contextul noului coronavirus au fost prezentate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.