Manifestanții împotriva rasismului din SUA au fost amenințați cu o mitralieră și un pistol

Jurnal TV, 30 iunie 2020 15:40

Manifestanții împotriva rasismului din orașul american Saint Louis au fost amenințați cu o mitralieră și un pistol de un cuplu ieșit în fața casei.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnal TV

Acum 24 ore
01:10
Festivalul folcloric „La hușcă” din Coșcalia s-a desfășurat în acest an într-un mod inedit. Din cauza restricțiilor legate de pandemie, localnicii nu au putut primi oaspeți în centrul satului, așa cum se întâmpla în fiecare an.Au organizat însă câte o mini-expoziție la fiecare poartă, unde au scos covoare tradiționale și mese cu bucate naționale.
00:50
Prezentată de Vlad Marcoci
Ieri
02:30
Prezentat de Adrian Prodan
02:00
Prezentate de Daniela Ciocanu
01:50
Prezentat de Eugenia Apostu
01:50
01:50
Prezentat de Vasile Luchianu
01:50
Prezentat de Sofia Obadă
Mai mult de 2 zile în urmă
00:40
Zece mii de greci s-au adunat joi seară în fața Parlamentului din Atena pentru a contesta un proiect de lege, privind reglementarea protestelor de stradă. Inițial pașnică, manifestația a degenerat în cele din urmă în ciocniri cu scutierii. Mii de manifestanţi nemulţumiţi de modul în care autorităţile sârbe gestionează criza coronavirusului au manifestat joi seară și la Belgrad, dar fără incidente.
00:30
Autoritățile din Bulgaria au hotărât să ia măsuri de restricție după creșterea alarmantă a cazurilor de coronavirus. Publicul nu va fi admis pe stadioane, barurile de noapte și discotecile se vor închide din nou, iar restaurantele în aer liber vor folosi doar 50 la sută din capacitate.
00:30
În depozitele unui cartel de droguri din Mexic, traficanții pregătesc pachete umanitare pentru populația afectată de criza de COVID.
00:20
592 de cazuri noi de coronavirus au fost depistate în ultimele 24 de ore în România, potrivit celui mai recent bilanț al autorităților.
00:10
Fostul polițist Valeriu Cucu a fost achitat și a ieșit din pușcărie, unde a stat trei ani și patru luni. Dosarul în care Cucu era învinuit pentru contrabandă și spălare de bani este unul dintre cele 38 de dosare politice, reexaminate de Procuratura Generală. Hotărârea de casare a fost luată astăzi de Curtea de Apel Chișinău, care a subliniat că fapta lui Cucu nu întrunește elementele infracțiunii.
00:00
Retragerea trupelor ruse din Transnistria nu este posibilă. ”Nu au fost create condiții”, a declarat ambasadorul Rusiei în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, într-un interviu pentru presa de la Moscova. Autoritățile de la Chișinău reacționează prin vocea ambasadorului cu misiuni speciale Andrei Popov, care a menționat pentru Jurnal TV că în afirmațiile lui Vasnețov se fac deliberat confuzii.
10 iulie 2020
23:40
Comisia Europeană a aprobat astăzi debursarea a 30 de milioane de euro din asistența macrofinanciară pentru Republica Moldova. Este a doua şi ultima tranşă din actualul program de asistenţă. Din această sumă, zece milioane de euro sunt sub formă de grant, iar 20 de milioane - sub formă de împrumut pe termen lung, cu dobândă scăzută. Inițial, programul prevedea o asistență totală în valoare de 100 de milioane de euro, dar cea de-a treia tranșă, de 40 de milioane de euro, a fost ratată din cauza întârzierii unor reforme.
23:20
Îndrăgitul actor și regizor Vlad Ciobanu trece prim momente cumplite. El a fost diagnosticat cu leucemie acută și este internat în stare gravă la Institutul Regional de Oncologie din Iași.
23:10
O familie cu cinci copii și-a văzut visul aproape îndeplinit. Au casa lor, datorită oamenilor cu inimă mare. Reportajul în care vorbeam despre membrii familiei Nataliei Bodrug a fost difuzat la postul nostru de televiziune acum o lună, când ei riscau să ajungă în stradă din lipsă de bani. Acum, au o casă în satul Cornești, raionul Ungheni.
23:00
Deputații puterii PSRM-PD au respins moțiunea simplă asupra politicilor în domeniul sănătății publice. Autorii acesteia, grupul Pro Moldova și fracțiunea Partidului Șor, acuză Ministerul Sănătății de o gestionare proastă a crizei pandemice.
22:40
Starea de urgență în sănătate publică a fost prelungită până pe 31 iulie. Anunțul a fost făcut de prim-ministrul Ion Chicu, care spune că decizia a fost luată în legătură cu evoluția pandemiei de coronavirus.
22:30
Primăria Cahul intră în carantină. Se întâmplă după ce mai mulți angajați s-au infectat cu noul tip de coronavirus. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Primăriei pe pagina de Facebook a instituției. Astfel, funcționarii urmează să-și desfășoare activitatea de acasă.
22:30
Alte 258 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate astăzi, iar 11 oameni au murit. Este vorba despre șase femei și cinci bărbați, care aveau între 53 și 80 de ani.
22:20
Câțiva agricultori din satul Aluniș, raionul Râșcani, au rămas fără grai, când au văzut ce s-a ales din munca lor. Porumbul, floarea-soarelui, soia, dar și unele legume se usucă din cauza unui alt agricultor, din satul vecin, care şi-a stropit câmpul cu erbicide. Gospodarul crede că de vină ar fi pilotul, care a ignorat puterea vântului. La rândul său, pilotul spune că va achita toate daunele.
22:00
Guvernul de la Roma le interzice cetățenilor Republicii Moldova să intre în Italia. Potrivit autorităților italiene, Republica Moldova este considerată, alături de alte 12 țări, ”o regiune cu risc sporit de răspândire a noului coronavirus”. Interdicția este valabilă până pe 14 iulie.
21:40
Răufăcătorii de toate soiurile s-au orientat rapid: faptul că lumea poartă masă de protecție îi poate avantaja în acțiuni criminale. Identificarea infractorilor cu măști pe față a devenit o provocare pentru polițiștii din toată lumea. Republica Moldova nu este o excepție.
21:00
Contractul privind concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău a fost reziliat, anunță Agenția Proprietății Publice care cere restituirea bunurilor.
20:50
Scandalul în jurul Autogării Centrale Chișinău ia amploare. După ce în iarnă se plângeau că le este împiedicată activitatea, acum reprezentanții companiei, care dețin spațiile comerciale din preajmă, spun că sunt victimele unui atac rider. Ar fi vorba de o schemă bine pusă la punct de administrația "Gărilor auto moderne". Cei vizați pledează nevinovați și spun că la mijloc ar fi niște datorii de milioane.
00:30
00:20
Prezentat de Sofia Obadă
9 iulie 2020
23:10
O macara de 20 de metri înălţime a căzut pe un şantier de construcţii şi pe câteva case, în estul Londrei.
23:10
Prezentate de Daniela Ciocanu
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.