Pakistan: Momentul în care avionul cu 99 de persoane la bord s-a prăbușit (VIDEO)

Agora.md, 24 mai 2020 00:40

Momentul în care aeronava Airbus A320, cu 99 de persoane la bord, s-a prăbușit, a fost surprins de mai multe camere de supraveghere montate pe clădirile din orașul pakistanez Karachi.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Agora.md

Acum 5 minute
17:20
Ziua de 1 iunie nu va fi decalrată zi liberă, anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Potrivit instituției, în anii precedenți, au fost adoptate Hotărâri de Guvern prin care, ziua de 1 iunie era declarată zi de odihnă, cu recuperarea acesteia în una din zilele de sâmbătă.
Acum 15 minute
17:10
Peste 9 miliarde de euro vor fi acordați din bugetul UE, la propunerea Comisiei Europene, pentru crearea unui nou program dedicat sănătății, cu scopul de a pregăti mai bine țările europene pentru crizele sanitare, informează Agerpres.ro.
Acum o oră
16:40
O autostradă ar urma să unească România cu R. Moldova. E vorba de un proiect rutier inițiat și conceput de Ministerul Transporturilor de la București, care presupune construcția a 300 de kilometri de drum, care ar lega Moldova de Transilvania și Muntenia. Potrivit oficialilor din România, ar fi vorba de o investiție de 35 de miliarde de lei românești.
16:30
O autostradă ar urma să unească România cu R. Moldova. E vorba de un proiect rutier inițiat și conceput de Ministerul Transporturilor de la București, care presupune construcția a 300 de kilometri de drum, care ar lega Moldova de Transilvania și Muntenia. Potrivit oficialilor din România, ar fi vorba de o investiție de 35 de miliarde de lei românești.
Acum 2 ore
16:20
Infecția cu noul coronavirus poate avea drept țintă și copiii, inclusiv cei foarte mici, mai frecvent înregistrându-se formele ușoare și de gravitate medie, iar mai rar - formele grave. Ultimele relatări ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) arată că 90% din cazurile de COVID-19 la copii sunt cele cu transmitere în familie și doar 10% - în afara familiei, în câteva cazuri cu transmitere prin călătorii. Despre cum trebuie să procedeze părinții în cazul apariției simptomelor COVID-19 la copii și când se administrează tratamentul cu antivirale s-a discutat în cadrul Seminar organizat de Biroul Organizației Mondiale a Sănătății în Republica Moldova.
16:20
Micuțul Beniamin, copilul din orașul Hîncești care a fost găsit mort în toaleta din curtea casei, ar fi căzut acolo singur. Cel puțin asta susțin oamenii legii. Potrivit șefului adjunct al INSP, Alexei Grosu, băiețelul ar fi alunecat. Astfel, dosarul deschis anterior pentru răpire va fi clasat, iar un alt dosar penal, cel mai probabil, nu va fi deschis întrucât pe tropul copilului nu au fost depistat urme de moarte violentă.
16:10
Ai nevoie de bani pentru a-ți relansa activitatea? Ai deficit temporar de capital de lucru? Dorești să subvenționezi dobânda prin proiectul Guvernamental de susținere a activității de întreprinzător? Victoriabank îți oferă soluția – Linia de Credit Rapid IMM pentru relansarea activității. Iată toate detaliile despre această oportunitate.
15:40
Zeci de polițiști s-au mobilizat, din nou, pentru o nouă rundă de căutări a unui băiețel din orașul Hîncești, care a dispărut fără urmă. Potrivit unei transmisiuni live pe Facebook, oamenii legii au avut o ședință în urma căreia s-a decis revenirea la cercetări.
15:40
Băiețelul de la Hîncești, dispărut fără urmă pe 26 mai, nu a fost scos din țară. O declarație în acest sens a fost făcută de Poliția de Frontieră pentru TV8. Potrivit sursei citate, polițiștii de frontieră s-au mobilizat la maxim pentru a-l găsi pe copil. În acest sens este implicată toată tehnica din dotare a Poliţiei de Frontieră, inclusiv camerele de termoviziune. De asemenea, la căutări au fost implicați și patrupezii instituției.
15:40
Primarul orașului Bălți, Renato Usatîi, promite recompense generoase pentru orice informații despre locul aflării micuțului Beniamin, copilul din orașul Hîncești, dispărut fără urmă pe 26 mai. Usatîi a precizat că persoana care îl va găsi pe copil sau va indica locul exact în care se află acesta va primi în schimb suma de 20.000 de euro. Politicianul a făcut declarații în acest sens într-o transmisiune live pe pagina sa de Facebook.
15:30
Deputații Platformei DA nu au fost infectați cu noul coronavirus. Asta arată rezultatele testelor realizate. Anunțul a fost făcut de președintele fracțiunii parlamentare, Alexandru Slusari.
Acum 4 ore
14:50
Lansarea istorică SpaceX şi NASA, programată pentru seara de miercuri, a fost amânată din cauza condițiilor meteo. Procedura va fi reluată sâmbătă, 30 mai. Decizia a fost luată cu doar 17 minute înainte de ora lansării, scrie Digi24.
14:50
În atenția persoanelor care se deplasează cu microbuzele 103 și 121: Primăria Chișinău anunță că stațiile terminus ale celor două rute urmează să fie strămutate. Acestea vor fi amenajate în satul Dumbrava, comuna Trușeni. Pe locul stației din sectorul Buiucani, edilul capitalei promite un scuar amenajat în două luni.
14:30
Primarul orașului Hîncești, Alexandru Botnari, promite o recompensă de 300 de mii de lei pentru informațiile care vor ajuta la găsirea copilului de șase ani, Beniamin, dispărut pe 26 mai. Condiția este ca băiatul să fie viu și nevătămat. Botnari spune că această ofertă generoasă vine „în urma unor discuții cu prieteni”.
Acum 6 ore
13:20
Deputatul Pro Moldova Sergiu Sîrbu cere tragerea la răspundere a președintelui, premierului și a conducerii PDM pentru „injuriile și calomniile” pe care le-au răspândit în adresa grupului parlamentar. Sîrbu a mai cerut oamenilor legii să investigheze acuzațiile de pretinsă corupție a deputaților, menționând că membrii grupului Pro Moldova sunt gata să meargă la audieri.
13:00
Șefa cabinetului vicepreședintelui Parlamentului Alexandru Slusari a fost diagnosticată pozitiv la COVID-19. Anterior, Maria Ambros a fost testată negativ și s-ar fi putut infecta în urma unei vizite în Briceni, a confirmat pentru AGORA, Slusari. Totodată, socialistul Bogdan Țîrdea anunță despre infectarea unui consilier al altui vicepreședinte - Vlad Batrâncea.
12:50
Șefa cabinetului vicepreședintelui Parlamentului Alexandru Slusari a fost diagnosticată pozitiv la COVID-19. Anterior, Maria Ambros a fost testată negativ și s-ar fi putut infecta în urma unei vizite în Briceni, a confirmat pentru AGORA, Slusari.
12:40
Fracțiunea PAS cere convocarea deputaților în ședință, astfel încât să fie adoptate legile ce condiționează debursarea celei de-a doua tranșe din asistența macrofinanciară. „Dacă vrem să căutăm soluții, și nu scuze, putem face ședința Parlamentului și într-o sală mai mare, cum ar fi Palatul Național, Palatul Republicii sau chiar afară, în parcarea Parlamentului”, a declarat deputatul Mihail Popșoi.
12:30
Potrivit poliției, până la această oră au fost verificate fântâni și subsoluri, pădurea din vecinătate și terenuri agricole. Sute de persoane, polițiști, carabinieri, voluntari și membri ai diferitor asociații s-au implicat în căutarea minorului dispărut la Hîncești. Oameniii legii au intentat dosar penal pentru „răpirea unui minor”.
11:50
În ultimele 72 de ore, în capitală s-au produs 98 de accidente rutiere. Șase dintre acestea s-au soldat cu șapte persoane traumatizate. Iar în două cazuri, oamenii legii au depistat că șoferii au urcat băuți la volan.
11:30
În doar patru luni ale anului 2020, polițiștii au fost sesizați de în 307 cazuri privind dispariția copiilor. În urma căutărilor, 295 de copii au fost găsiți și întorși acasă. În mare parte, minorii spun că pleacă de acasă pentru că sunt neglijați de părinți, informează șefa secției „Sigurață minori” din cadrul IN Securitate Publică, Aliona Dragomirețcaia.
Acum 8 ore
10:50
Sute de persoane, polițiști, carabinieri, voluntari și membri ai diferitor asociații s-au implicat în căutarea minorului dispărut la Hîncești. Oamenii legii susțin că băiatul a dispărut în timp ce părinții se aflau la serviciu. Potrivit poliției, până la această oră au fost verificate fântâni și subsoluri, pădurea din vecinătate și terenuri agricole.
10:40
Sute de persoane, polițiști, carabinieri, voluntari și membri ai diferitor asociații s-au implicat în căutarea minorului dispărut la Hâncești. Oamenii legii susțin că băiatul a dispărut în timp ce părinții se aflau la serviciu. Potrivit poliției, până la această oră au fost verificate fântâni și subsoluri, pădurea din vecinătate și terenuri agricole.
Acum 12 ore
08:30
Liderul grupului Pro Moldova, Andrian Candu, a plecat în Cehia, acolo unde se află familia acestuia. Asta în condițiile în care angajații Parlamentului sunt nevoiți să se izoleze, până la obținerea rezultatelor negative la coronavirus.
07:40
Primarul orașului Hîncești, Alexandru Botnari, promite o recompensă de 300 de mii de lei pentru informațiile care vor ajuta la găsirea copilului de șase ani, Beniamin, dispărut pe 26 mai. Condiția este ca băiatul să fie viu și nevătămat. Botnari spune că această ofertă generoasă vine „în urma unor discuții cu prieteni”.
05:10
Zeci de polițiști s-au mobilizat, din nou, pentru o nouă rundă de căutări a unui băiețel din orașul Hâncești, care a dispărut fără urmă. Potrivit unei transmisiuni live pe Facebook, oamenii legii au avut o ședință în urma căreia s-a decis revenirea la cercetări.
04:30
Șeful statului este sceptic față de ideea integrării europene a Republicii Moldova. Totuși, Dodon susține că țara noastră trebuie să aibă relații bune cu UE și să profite de suportul oferit de Acordul de Asociere. Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii „Secretele puterii” de la Jurnal TV.
Acum 24 ore
02:30
Pompierii au stabilit două versiuni posibile ce ar fi cauzat incendiul din dimineața zilei de 26 mai, în interiorul clădirii „Casa Modernă” pe teritoriul Moldexpo. Focul a izbucnit fie din cauza nerespectării regulilor de apărare împotriva incendiilor la efectuarea lucrărilor cu focul deschis, fie a fost un scurtcircuit electric, informează IGSU printr-un comunicat.
02:30
„Trebuie să ne apucăm de treabă acasă. Trebuie noi înșine să ne ocupăm de ce se întâmplă la noi în curte. Este un lucru firesc. Libertatea este un lucru frumos, dar înseamnă și responsabilitate.” Este declarația făcută de ambasadorul Poloniei în Republica Moldova, Bartłomiej Zdaniuk, făcută în cadrul unui interviu cu ocazia Zilei Europei și a împlinirii celor 70 de ani de la semnarea Declarației Shuman.Cum a fost parcursul european al Poloniei, ce ar trebui să facă Republica Moldova pentru a ajunge la același nivel de dezvoltare ca al Poloniei și ce presupune la modul practic crearea condițiilor atractive și prielnice pentru businessul mic într-o țară, află din interviul de mai jos.
02:30
Agenți economici, reprezentanți ai sectorului HoReCa și lucrători ai piețelor, au venit în fața Guvernului la un protest. În ploaie și „înarmați” cu cratițe și farfurii, oamenii cer să li se respecte dreptul la muncă.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.