SputnikPro a dezvăluit secretele succesului clipurilor video pe rețelele sociale

Sputnik, 23 mai 2020 16:20

Accesibilitatea echipamentelor video de înaltă calitate a condus la creșterea rapidă a diversului conținut video pe Internet - este o tendință globală în care oricine se poate înscrie la ziua de astăzi.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 12 ore
21:20
Rusia finalizează testările noii rachete balistice intercontinentale "Sarmat", care urmează să ajungă anul viitor în dotarea Forțelor Armate ale Rusiei. Cum va schimba raportul de forțe noua armă rusească care nu poate fi interceptată de niciun Scut Antirachetă.
20:30
Aproximativ 10 la sută dintre apelurile înregistrate la 112 în luna aprilie au vizat nerespectarea măsurilor antiepidemice. Despre acest lucru a anunțat specialistul în relații publice din cadrul Serviciului Național Unic de Urgență 112 Ana Carpovici.
19:40
Ne aflăm în sezonul cartofilor noi – una dintre legumele preferate ale moldovenilor, dacă nu chiar favorita. Sperăm să vă inspire selecția noastră de rețete și să le adaptați după bunul plac.   
18:40
În unele țări, plajele se redeschid în urma relaxării măsurilor restrictive impuse în contextul eforturilor de a combate a răspândirii COVID-19.
17:50
Cărările vieții și căutările sufletești au dus-o pe Ana Everling (Munteanu) în America. Și pentru că muzica este mediul în care se simte ca peștele în apă – a testat mediul muzical de acolo, i-a plăcut și a hotărât să-și continue cariera peste ocean.
17:30
Cum se va schimba piața imobiliară după încheierea regimului stării de urgență – reporterul Sputnik Moldova a încercat să afle de la experți răspunsul la această întrebare.
17:00
Alte 99 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate duminică, 24 mai. Bilanțul infectărilor cu noul coronavirus a ajuns la 7.093 de cazuri. În total, 3.713 persoane au fost tratate, iar 250 au decedat.
Acum 24 ore
16:00
Un designer din Moldova a câștigat două medalii la o competiție prestigioasă de design interior, desfășurată în Italia. Este vorba de Marian Visterniceanu – un tânăr talentat, ambițios, care impresionează printr-o gândire profundă, ieșită din tipare.
15:30
Zona seismică Vrancea, România, a fost zguduită în după-amiaza zilei de duminică de un cutremur de mare adâncime.
15:00
Pompierii și salvatorii au intervenit ieri în 31 de situații de risc. Două incendii au fost provocate din neatenția locatarilor, în Chișinău și Strășeni: a luat foc mâncarea de pe aragaz. În Bălți a fost cuprins de flăcări un garaj.
14:30
În acest an, din cauza pandemiei cu COVID-19, s-a decis ca evenimentele dedicate Zilelor scrierii și culturii slave să fie desfășurate online.
13:40
Primarul Chișinăului a comentat situația transportului în comun, precum și măsurile avute în vedere de autoritățile capitalei pentru instaurarea ordinii pe drumurile municipiului.
13:00
„Nu se poate renunța la sistemul financiar actual în lipsa unui concept alternativ funcțional, dar poate fi îngrădită lăcomia băncilor, nu se poate renunța la sistemul de securitate, dar pot fi limitate abuzurile lui”
12:00
Angela Scripcăraș este stabilită de mai mulți ani la Moscova. Moldoveanca se implică activ în diverse activități și proiecte sociale, fiind și reprezentanta unei Fundații cu activitate internațională, înregistrată în Federația Rusă.
11:30
Alte 261 de persoane au fost tratate de COVID-19 de ieri până astăzi, anunță Ministerul Sănătății. Au fost raportate și 8 decese din cauza coronavirusului, în cazul unor persoane cu vârste cuprinse între 59 și 80 de ani.
10:10
Peste 3.600 de persoane au traversat frontiera de stat în ultimele 24 de ore, cu vreo 400 mai puține decât în intervalul anterior. Peste 2.100 au intrat în țară, de asemenea cu vreo 400 în scădere.
10:00
Greutatea echipamentului unui pacificator din Batalionul 22 de Menţinere a Păcii depășește 20 de kilograme. La efortul fizic pe care-l solicită purtarea echipamentului, se adaugă efortul moral-psihologic: li se cere rezistență la stres și concentrare maximă.
09:20
Pe segmentul moldovenesc și român de Internet s-a declanșat un scandal cu tentă diplomatică. Schimbul de replici între Mureșan și Chicu este cel mai discutat subiect al weekendului. Sputnik prezintă reacțiile de la Chișinău și București la declarațiile de pe Facebook.
08:40
Marea Britanie urmează să introducă din iunie noi reguli privind măsurile de combatere a pandemiei de coronavirus. Regulile îi vizează pe cei care sosesc în această ţară, fiind vorba de o înăsprire a măsurilor.
08:00
Mărarul este o plantă-mirodenie de origine sud-est europeană, chiar din zona Mării Negre, potrivit unor surse. Aceasta ar explica de ce este consumat foarte frecvent la noi, dar mai puțin în Europa de Vest.
07:10
Astăzi ar trebui să ne așteptăm la ploi cu descărcări electrice. Ploile vor continua și în zilele următoare, până la sfârșitul lunii mai.
06:30
Creștinii ortodocși îi pomenesc astăzi pe sfinții Chiril și Metodie, care au fost supranumiți apostolii slavilor şi ocrotitorii Europei.
Ieri
21:30
Specialiștii spanioli de la Centrul de Cercetări Biomedicale privind Obezitatea și Nutriția, Universitatea din Navarra, arată că aceste alimente consumate excesiv accelerează procesul îmbătrânirii celulelor.
20:50
Ministerul Sănătăţii din Bulgaria a anunțat că Sofia a anulat interdicţia de intrare pentru vizitatorii provenind din Uniunea Europeană şi din ţările spaţiului Schengen
20:00
Politologul Pavel Midrigan a explicat, în cadrul emisiunii ”ATITUDINI”, motivele pentru care SUA se opun apropierii dintre Germania și Rusia.
19:10
Misiunea diplomatică a Moldovei la Moscova a explicat ce trebuie să facă concetățenii noștri pentru a ajunge la Chișinău.
19:00
Rusia a încheiat testările noului model al avionului de luptă Su-57, cel mai performant avion militar din lume, care urmează să intre în acest an în dotarea Forțelor Aerospațiale rusești.
18:40
Primul mandat pentru postul de director al Centrului Național al Cinematografiei a expirat. Despre realizările instituției, dar și perspectivele de dezvoltare ale filmului moldovenesc aflați de la regizorul și scenaristul Valeriu Jereghi.
18:30
Alte 147 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Până în orele serii, au mai decedat trei persoane, cu vârste între 70 și 80 de ani, contaminate cu COVID-19. Vestea bună e că sporește și numărul celor tratați cu succes.
17:40
Persoane fizice și juridice au donat 1,6 milioane de lei pe contul bancar deschis de Primăria Chișinău pentru combaterea COVID-19. Un milion de lei deja a fost distribuit unor spitalele și policlinici.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.