Dara își petrece carantina la București. Află cum își petrece timpul în izolare (VIDEO)

Canal2, 23 mai 2020 16:00

Dara a povestit pentru Vorbe Bune cu Lilu despre cum își petrece timpul în carantină  și cum încă decurge de fapt această perioadă pentru ea, dar și pentru alți artiști după părerea ei. Ce a reușit să facă în tot acest timp și în ce oraș a prins-o carantina, afați din reportaj. Post-ul Dara își petrece carantina la București. Află cum își petrece timpul în izolare (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Ieri
20:50
Dara a povestit pentru Vorbe Bune cu Lilu despre cum își petrece timpul în carantină  și cum încă decurge de fapt această perioadă pentru ea, dar și pentru alți artiști după părerea ei. Ce a reușit să facă în tot acest timp și în ce oraș a prins-o carantina, afați din reportaj. Post-ul Dara își petrece carantina la București. Află ce face în izolare (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
20:50
Vă spuneam la început de emisiune că ne așteaptă un week-end productiv și cu un concert pe măsură. Unul demn de-a lăsa tot lucrul de prin grădină și de-al admira. La început de martie a avut loc Festivalul Mărțișor, iar noi cei, de la Canal 2 am decis să vi-l aducem mai aproape! În special, […] Post-ul Alex Calancea despre concertul Mărțișor 2020 (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
20:40
Și ea probabil ar fi fost o Nicoletă, pentru că s-a născut în ajun de Sf Nicolae, dar părinții i-au dat numele Corina! Și tare i se mai potrivește! Corina Țepeș a venit în platoul emisiunii Vorbe Bune cu Lilu și a povestit cum și-a sărbătorit ziua de naștere. Mai multe detalii aflați din reportaj. Post-ul O altfel de aniversare pentru Corina Țepeș. Vezi cum și-a sărbătorit ziua de naștere (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
20:20
Numele lui este cunoscut peste țări și mări, iar una din piesele lui are peste 14 milioane de vizualizări. Nicolae Gribincea a venit pe canapeaua de la Vorbe Bune și a povestit mai multe detalii. Post-ul Nicolae Gribincea, la Vorbe Bune cu Lilu. Află cum melodiile sale populare au milioane de vizualizări (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
16:00
Dara a povestit pentru Vorbe Bune cu Lilu despre cum își petrece timpul în carantină  și cum încă decurge de fapt această perioadă pentru ea, dar și pentru alți artiști după părerea ei. Ce a reușit să facă în tot acest timp și în ce oraș a prins-o carantina, afați din reportaj. Post-ul Dara își petrece carantina la București. Află cum își petrece timpul în izolare (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
16:00
De ziua numelui, Nicoleta Sava-Hanganu și soțul ei a venit în platoul emisiunii Vorbe bune cu Lilu. Interpreta a povestit despre ce cadouri primește, dar și cum își sărbătorește ziua de mai multe ori pe an. Mai multe detalii aflați din reportaj. Post-ul Nicoleta Sava-Hanganu despre cum își sărbătorește ziua de mai multe ori pe an, la Vorbe Bune cu Lilu (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
14:10
Expunerea la lumina solară stimulează producţia de vitamina D în organism. Dar ce să facem dacă nu putem ieşi din casă, sau dacă avem o locuinţă fără geamuri, şi lumina solară este doar un vis pentru noi? Soluţia a fost găsită de un start-up ce a primit finanţare deja de la gigantul tehnologic sud-coreean. În […] Post-ul A fost creată o fereastră artificială pentru cei care au case fără geamuri. Vezi cum funcționează (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
14:00
Show-urile de modă pentru primăvara-vara 2020 ne inspiră în materie de coafuri și tunsori. Potrivit stiliştilor, în acest sezon este în vogă stilul retro inspirat de anii ’70. La fel, se vor purta și cărările adânci pe o parte sau coafurile asortate cu accesorii. Să ştiţi că o aranjare reuşită a podoabei capilare depinde de […] Post-ul Ce tunsori și coafuri se poartă în primăvara-vara 2020 (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
13:50
În loc de halteră, o buturugă. În ultimele săptămâni acesta a devenit instrumentul preferat în antrenamentele sportivilor moldoveni. După ce atleta Dimitriana Surdu a impresionat internauţii cu câtă uşurinţă ridică buturuga, acum şi luptătoarea de taekwondo Ana Ciuchitu efectuează genuflexiuni, având acest obiect în spate. Post-ul Metoda ingenioasă pe care au ales-o sportivii moldoveni pentru a se antrena pe timp de pandemie (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
13:40
Şi viorile călătoresc câteodată. Un instrument muzical găsit în subsolul unei case din Paris, a ajuns tocmai la Soroca. Vioara călătoare a fost găsită din întâmplare, de un concetățean de-al nostru, care a decis să doneze instrumentul Colegiului de Arte „Nicolae Botgros”, care în această toamnă sărbătoreşte aniversarea de 80 de ani. Post-ul Povestea unei vioare găsite în subsolul unei case din Paris care a ajuns la Soroca (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
13:40
#NeamPornit este o campanie naţională de promovare şi susţinere a turismului intern prin care se doreşte creșterea fluxului de vizitatori către atracţiile turistice autohtone şi să stimuleze crearea și consumul produsului turistic local. Cum va funcţiona platforma şi cine sunt beneficiarii ei, am aflat de la Rodica Verbeniuc, directoarea Agenţiei de Investiţii. Post-ul Încă un pic și „ne-am pornit”. Detalii despre campania națională de promovare şi susţinere a turismului (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
13:30
NOU! Mopul – centrifugă Bullet! Acum nu mai trebuie să atingeţi laveta mopului ca să o scurgeţi, pentru că Bulet mop o stoarce singur, cu o singură mişcare. Bullet mop acţionează în interior ca un dispozitiv de tip centrifugă. Acesta scurge până la ultima picătură de apă din lavetă, astfel încât nu vor rămâne urme pe podea. […] Post-ul OFERTA ZILEI! Mop cu scurgere automată la un super preț (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
Mai mult de 2 zile în urmă
21:10
Vestea bună a zilei vine de peste Prut. Gazoductul Chişinău-Ungheni va fi dat în exploatare până în data de 1 august. Asigurarea vine din partea şefului companiei româneşti „Transgaz”, potrivit căruia conducta liniară este gata în proporție de 90%. Gazoductul Chişinău-Ungheni va avea capacitatea de a transporta anual în jur de 1,5 miliarde de metri […] Post-ul Gazoductul Ungheni-Chișinău va fi finalizat până la 1 august 2020 apare prima dată în CANAL 2.
21:10
SunStroke Project a venit în platoul emisiunii Vorbe Bune cu Lilu și a povestit cum petrec timpul în carantină, dar a spus și cine este fata care a apărut recent în pozele lor. Mai multe detalii aflați din reportaj. Post-ul Trupa SunStroke Project își schimbă componența? Află cine este fata misterioasă (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
21:00
Doritorii de a vedea cum arată Reşedinţa de la Condriţa a preşedintelui, au avut această ocazie astăzi. Într-un clip video, preşedintele Igor Dodon şi-a prezentat gospodăria din Codrii Moldovei. Aceştia şi-a plimbat publicul de pe online prin prisacă, seră, dar şi prin livadă. ” Eu vă propun să mergem acum în grădină. Să vedem sera. […] Post-ul Excursie virtuală la Condriţa. Preşedintele a făcut un tur online prin reşedinţă apare prima dată în CANAL 2.
21:00
Guvernul Poloniei a oferit țării noastre un nou ajutor în lupta cu COVID-19. Este vorba de un lot de 37 de concentratoare de oxigen portabile pentru pacienții cu probleme respiratorii. Valoarea acestuia este de 23 de mii 500 de euro. Este al treilea lot de echipamente medicale, pe care ni l-a oferit de autorităţile poloneze […] Post-ul Guvernul Poloniei a oferit țării noastre un nou ajutor în lupta cu COVID-19 apare prima dată în CANAL 2.
21:00
Grecia a aprobat o listă cu 19 țări, care vor putea trimite turişti pe litoralul elen. Printre acestea sunt România, Cipru, Norvegia, Danemarca, Austria, Bulgaria, Serbia, Japonia, China, Australia, Israel. Țara noastră nu se regăsește în lista, care a fost întocmită în baza unor criterii epidemiologice. Potrivit premierului de la Atena, sezonul turistic se va […] Post-ul Vacanţă sau concediu la mare, pe litoralul elen, dar nu pentru toţi. Grecia a aprobat o listă cu 19 țări, de unde va putea primi turişti apare prima dată în CANAL 2.
21:00
„Şi noi vrem să muncim!” Este strigătul disperat al mai multor angajaţi şi proprietari de salone de înfrumuseţare din Capitală. Aceştia s-au arătat indignaţi că autorităţile au permis doar redeschiderea frizeriilor, din data de 16 mai, pe când ei sunt în pragul falimentului. Reprezentanţii din domeniu au expediat, la începutul săptămânii, o petiţie pe adresa […] Post-ul Susţin că sunt nedreptăţiţi. Mai multi angajaţi şi proprietari de salone de înfrumuseţare din Capitală le-au adresat autorităţilor o petiţie. Care sunt solicitările acestora apare prima dată în CANAL 2.
20:50
Nu îmi voi da demisia și sunt convins că deputații din coaliția PSRM-PDM nu vor vota pentru suspendarea mea din funcție. Este declaraţia şefului statului Igor Dodon şi a fost făcută după ce deputații Platformei DA au solicitat crearea unei comisii de anchetă pentru investigarea presupuselor acte de corupție și îmbogățire ilicită a șefului statului. […] Post-ul Șeful statului, Igor Dodon, refuză să-și dea demisia apare prima dată în CANAL 2.
20:50
Relaxarea ne poate costa scump, iar nerespectarea recomandărilor duce la agravarea situației epidemiologice din țară. De această părere este şeful Agenţiei Naționale pentru Sănătate Publică. Epidemiologii anunţă că în această săptămâna a fost înregistrată o creștere cu aproape 28 la sută a numărului de cazuri de COVID-19 comparativ cu săptămâna trecută. Astfel, și rata de […] Post-ul Situația epidemiologică din țară se agravează. Specialiştii anunţă că, în această săptămână, a fost înregistrată o creștere cu aproape 28 la sută a numărului de cazuri de COVID-19, faţă de săptămâna trecută apare prima dată în CANAL 2.
20:50
În lipsa importului de hrişcă în ţara noastră, o alternativă este cea moldovenească. De la începutul săptămânii viitoare, aceasta va putea fi cumpărată de la singurul producător autohton, care, în acest an, a plantat o suprafaţă de o sută de hectare. Nicolae Micu spune că cererea oamenilor, în această perioadă, continuă sa crească semnificativ, mai […] Post-ul Moldovenii care, în perioada pandemiei, au dus dorul hriştii, îşi vor putea face pofta degrabă. Care este alternativa apare prima dată în CANAL 2.
20:50
Lupii lui Alex Calancea au pregătit pentru telespectatorii Canal 2 un spectacol grandios. Artiştii vor evolua într-un spectacol de zile mari, pe care l-au întitulat „Inimă Sălbatică”. Concertul a fost susţinut în cadrul festivalului Mărţişor 2020. Într-un interviu oferit pentru emisiunea „Vorbe Bune cu Lilu”, de la postul nostru de televiziune, Alex Calancea a venit […] Post-ul Lupii lui Alex Calancea au pregătit pentru mâine un spectacol de zile mari doar pentru telespectatorii Canal 2. Ce surprize ne aşteaptă şi cine sunt invitaţii artiştilor apare prima dată în CANAL 2.
20:40
Încă patru moldoveni au pierdut lupta pentru viaţă, de ieri până astăzi, în urma complicaţiilor provocate de COVID-19. Potrivit Ministerului Sănătății, toate persoanele sufereau de boli grave, printre care insuficiență cardiovasculară, diabet zaharat și hipertensiune arterială. În prezent, bilanțul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la 237. Totodată, în ultimele 24 de ore, au fost […] Post-ul Încă patru moldoveni au pierdut lupta pentru viaţă, de ieri până astăzi, în urma complicaţiilor provocate de COVID-19 apare prima dată în CANAL 2.
20:40
„Prostie” și „fake news”. Aşa a calificat prim-ministru Ion Chicu declarațiile Mitropoliei Moldovei cu privire la tehnologia 5G și impactul acesteia asupra răspândirii coronavirusului. În cadrul unei emisiuni la Publika TV, șeful cabinetului de miniştri a declarat că astfel de declarații indică un nivel scăzut de educație al celor care le emit. „Ce fel de […] Post-ul Premierul, din nou, în dispută cu biserica. De această dată, mărul discordiei sunt declaraţiile Mitropoliei Moldovei privind tehnologia 5G şi impactul acesteia asupra răspândirii coronavirusului apare prima dată în CANAL 2.
20:40
Ion Paladi este de un an ambasadorul unei companii de covoare din Moldova. Interpretul a venit pe canapeaua Vorbelor bune și a povestit mai multe detalii. Post-ul Ion Paladi despre cum este să fie ambasadorul unei companii de covoare (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
20:40
76 de deputaţi au votat pentru anularea în acest an a examenului de bacalaureat din cauza pandemiei de COVID-19. Potrivit proiectului, prezentat de ministrul Educaţiei, Culturii şi Cercetării Igor Şarov, notele pentru probele de examen vor reprezenta media aritmetică, cu rotunjire până la întreg, a mediilor anuale, obținute de elevi pe parcursul claselor X-XII. Potrivit […] Post-ul Examenele de BAC din acest an, anulate. Deputații au aprobat în două lecturi un proiect în acest sens apare prima dată în CANAL 2.
20:40
Deputații au fost obligați să stea în carantină 14 zile, după ce ieri s-a aflat că democratul Eugeniu Nichiforciuc a fost diagnosticat cu COVID-19. O dispoziţie în acest sens a fost semnată astăzi de preşdintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi. Documentul a ajuns în vizorul deputaţilor şi a altor angajaţi ai legislativului abia la amiază, când o […] Post-ul Deputații au fost obligați să stea în carantină 14 zile, după ce ieri s-a aflat că democratul Eugeniu Nichiforciuc a fost diagnosticat cu COVID-19 apare prima dată în CANAL 2.
20:30
Reporter cu Veronica Cociu, 22 Mai 2020 – 19:00 Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Veronica Cociu, 22 Mai 2020 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
20:30
Tema zilei cu Vadim Cheptanaru din 22.05.2020. Invitații acestei ediții sunt Zinaida Gribincea și Constantin Spînu Foto: canal2.md Post-ul Tema zilei cu Vadim Cheptanaru din 22.05.2020. Invitații acestei ediții sunt Zinaida Gribincea și Constantin Spînu apare prima dată în CANAL 2.
20:30
El a stat mai mult timp pe la părinți! Și a avut parte de o vacanță pe care tot o aștepta demult! Ion Paladi  a venit în platoul emisiunii Vorbe Bune cu Lilu și a povestit ce a făcut în carantină. Post-ul Pandemia i-a îndeplinit dorința. Ion Paladi despre izolarea la casa părintească (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.