Partidul ȘOR donează banii din subvențiile de stat fondului de combatere a COVID-19

Sputnik, 26 martie 2020 19:30

Partidul ȘOR salută inițiativa formațiunilor politice parlamentare de a dona subvențiile ce le revin de la stat pentru combaterea răspândirii noului Coronavirus. El cere ca subvențiile care îi reveneau în acest an să fie direcționate anume în acest scop.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 2 ore
22:40
Ministrul de Externe ungar Peter Szijjarto a anunțat astăzi că Ungaria a primit 31 de milioane de măşti, 133.000 de teste şi 152 de ventilatoare din China.
Acum 4 ore
22:10
Unele țări europene și-au actualizat recomandările: măștile din materiale textile pot contribui la încetinirea epidemiei, mai ales dacă sunt purtate în spații unde distanța este dificil de menținut.
21:50
Un bărbat din Capitală a fost reținut de poliție, fiind suspectat că a furat două inele din aur din genata unei persoane de 41 de ani.
21:30
Producătorii autohtoni vând tot felul de produse în mediul online. Ei au creat un grup unde fiecare om poate să comande produsele de care are nevoie.
21:10
Mii de moldoveni au revenit în Republica Moldova odată cu declararea la nivel global a pandemiei de coronavirus.
21:00
Centrul de triaj de la Moldexpo a fost dotat cu calculatoare. Donația a venit din partea Ambasadei SUA în țara noastră și a Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare.
20:50
Comisia pentru Situații Excepționale s-a reunit astăzi în ședință și a adoptat un șir de măsuri - unele de relaxare a regimului stării de urgență, iar altele din contra - de înăsprire.
Acum 6 ore
20:30
Farmaciștii spun că după ce a fost anunțată starea de urgență a fost epuizat tot stocul de măști și mănuși de la depozite.
20:20
A trecut o lună de zile de când în Moldova a fost înregistrat primul caz de COVID-19. Iată cum au evoluat lucrurile în țară și care este bilanțul la zi.
20:00
Pensiunile turistice din țară sunt afectate de pandemia provocată de COVID-19, iar deocamdată nu au planuri cum își vor putea reveni după această criză. Administratorii spun că în această perioadă fac reparații și pun semințe în pământ.
19:30
Din cauza pandemiei de coronavirus, mai multe domenii ale economiei naționale s-au pomenit într-un impas. Unul dintre ele este sectorul imobiliar.
19:30
Conducerea statului și asociațiile de veterani și combatanți vor căuta posibilități să-i ajute în această perioadă de criză pe veteranii invalizi ai Marelui Război pentru Apărarea Patriei, războiului din Afganistan și ai conflictului militar de pe Nistru din anul 1992.
19:00
La solicitarea Ministerului Sănătăţii, Spitalul Clinic Militar Central din Chișinău le oferă sprijin instituţiilor medicale strategice în spitalizarea şi testarea persoanelor suspecte de infectare cu COVID-19.
Acum 8 ore
18:30
Șase lucrători medicali ai Oficiului Medicilor de familie din Seliștea Nouă și Tuzara din raionul Călărași se află în carantină, după ce au interacțiunat cu un bolnav de COVID-19.
18:10
Invitatul emisiunii „Contrapunct” este expertul în sănătate publică Ala Tocarciuc. Vom discuta despre potențialul sistemului medical din Moldova de a confrunta această pandemie.
18:00
Încă 118 cazuri de COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, din 629 de probe examinate în laboratoare.
17:30
Agricultorilor care au produse crescute în sere li se va permite comercializarea acestora în perioada stării de urgență, în baza unor autorizații și în locuri stabilite în concordanță cu autoritățile locale.
17:20
Vladimir Putin consideră că Rusia are suficientă experiență în depășirea crizelor pentru a face față crizei provocate de pandemia COVID-19.
17:00
Președintele rus Vladimir Putin a anunțat noile măsuri care urmează a fi puse în aplicare în legătură cu situația privind epidemia de coronavirus.
16:50
Comisia pentru Situații Excepționale a decis astăzi anularea zborului charter Varșovia-Chișinău, care a fost aprobat anterior.
Acum 12 ore
16:30
O nouă ședință a Comisiei pentru Situații Excepționale a avut loc astăzi. Iată ce decizii au fost luate în contextul situației epidemiologice cu care se confruntă Republica Moldova.
16:10
Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a anunțat că încă două persoane au murit din cauza COVID-19. În același timp, șapte persoane sunt intubate.
16:00
Ministerul Sănătății anunță că încă două persoane au decedat astăzi din cauza COVID-19. Doar pe parcursul acestei zile cinci oameni au pierdut lupta cu boala.
15:50
Un bărbat de 66 de ani din regiunea transnistreană a decedat din cauza COVID-19. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, Cristina Stratulat.
15:30
Președintele SUA, Donald Trump, este convins că exploatarea cosmosului este un domeniu care va salva America, iar dovada este că și pe timp de pandemie el rămâne consecvent în promovarea acestui vector. Iată ce crede despre acest lucru editorialistul Irina Alksnis.
15:00
Familiei ex-premierului Valeriu Muravschi i-a fost adresat un mesaj de condoleanțe din partea președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și prim-ministrul Ion Chicu.
14:30
Directorul Autorității Aeronautice Civile vine cu o reacție la solicitarea Ministerului Economiei de a-și da demisia.
14:10
Soluțiile pentru sprijinirea operatorilor economici din turism, afectaţi de pandemia de COVID-19, au fost discutate la Ministerul Economiei și Infrastructurii.
13:50
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova Valeriu Muravschi a decedat astăzi, la vârstă de 70 de ani.
13:40
SUA ar putea impune sancțiuni economice împotriva Chinei, pe care o învinuiesc de dezastrul cauzat de pandemia de coronavirus. De această părere este editorialistul Ivan Danilov, care explică felul în care acționează SUA prin prisma experienței Rusiei.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.