Putin a propus la G20 un set de măsuri de depășire a problemelor pandemiei

Sputnik, 26 martie 2020 19:20

Vladimir Putin a înaintat un set de măsuri care trebuie luate în plan global pentru combaterea pandemiei și a consecințelor ei socio-economice.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 5 minute
16:00
COVID-19 a paralizat majoritatea domeniilor de activitate, și nu doar în Moldova. Pandemia a bulversat lucrurile în toate aspectele: economie, agricultură, cultură ș.a. Care este impactul asupra domeniului cinematografiei am aflat de la regizorul Valeriu Jereghi.
Acum o oră
15:30
Potrivit RIA Novosti, ca urmare a exploziei cel puțin cinci persoane au fost rănite: două sunt în stare gravă, trei s-au ales cu răni ușoare. O femeie în vârstă a rămas blocată la etajul al cinci. Salvatorii desfășoară operațiunea de salvare.
Acum 2 ore
15:00
O tânără de 27 de ani din regiunea transnistreană, care a fost diagnosticată ieri cu COVID-19, a decedat astăzi. Potrivit medicilor ea suferea de insuficiență renală și avea pneumonie bilaterală.
14:50
Și activitatea editorilor și librarilor din Moldova a fost afectată de criza provocată de epidemia de coronavirus. Iată ce promisiune le-a făcut ministrul Educației, Igor Șarov.
Acum 4 ore
13:50
Un grav accident rutier s-a produs în această dimineață în raionul Briceni - un BMW a ajuns doar mormane de fiare.
13:20
Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță prelungirea valabilității Codului Galben de îngheț - temperaturile pe timp de noapte ar putea ajunge până la -4 grade Celsius.
12:50
Șeful Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Nicolae Furtună, a declarat că autoritățile nu ascund informații despre faptul că mai mulți medicii sunt infectați cu COVID-19.
Acum 6 ore
11:40
Autoritățile au făcut mai multe constatări în cazul răspândirii infecției cu coronavirus. Persoanele cele mai vulnerabile sunt cele care au mai mult de 50 de ani.
10:40
Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a prezentat ultimele informații despre evoluția epidemiei de coronavirus în Republica Moldova.
Acum 8 ore
09:50
Autoritățile anunță despre decesul a unui bărbat de 69 de ani, acesta fiind diagnosticat cu COVID-19. Acesta era internat la Spitalul Clinic Republican.
09:40
Cetățenii moldoveni continua să revină acasă. În fiecare zi, frontiera țării este traversată de aproximativ 2000 de persoane. Iată câți moldoveni au revenit de peste hotare timp de 24 de ore.
08:40
În seara zilei de vineri, Comisia Situații Excepționale s-a convocat și ședință. Iată care au fost principalele decizii adoptate.
Acum 12 ore
07:30
Leul s-a depreciază în raport cu principalele valute de referință în ultima zi a săptămânii. Cursul oficial anunțat vineri de Banca Națională a Moldovei este valabil și pentru zilele de weekend.
06:30
Meteorologii au actualizat prognoza – vremea se schimbă radical în următoarele zile, de precipitații însă tot nu vom avea parte.
Acum 24 ore
22:10
Poliția Capitalei a reușit să prindă trei hoți. Unul a furat telefonul mobil al mamei sale, iar alți doi indivizi au sustras biciclete din scara unui bloc. Acum, ei urmează să fie trași la răspundere conform legii.
21:30
În această perioadă, când articolele vestimentare nu sunt la mare căutare, designerii au început să reprofileze. Moldoveanca Svetlana Karahan, stabilită de mai mulți ani în România, a început să creeze măști personalizate.
21:20
Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a prezentat ultimele informații despre evoluția epidemiei de coronavirus în Republica Moldova.
21:10
Politicienii italieni avertizează UE că, după epidemia de coronavirus, Uniunea ar putea să nu mai existe. Care este situația și ce de ce ar putea să se întâmple acest lucru ne explică editorialistul Ivan Danilov.
20:30
Producătorul Diana Crudu consideră că, de rând cu celelalte sectoare economice afectate de pandemia COVID-19, domeniul agricol are nevoie de resurse mai consistente din partea autorităților care ar trebui să ofere un suport concret acestui sector.
20:10
Spitalul din Ștefan Vodă și-a sistat activitatea din cauza mai multor cazuri de infecție cu COVID-19 în instituția medicală.
19:50
Este importat ca atunci când mergem să facem cumpărături să respectăm cu strictețe sfaturile specialiștilor.
19:00
Cunoscutul comentator sportiv, prezentator TV și director executiv al AIP „Rossiya Segodnya”, Vasili Konov, a vorbit despre particularitățile jurnalismului sportiv în epoca coronavirusului.
19:00
Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a prezentat ultimele informații despre evoluția epidemiei de coronavirus în Republica Moldova.
18:30
O veche icoană cu cipul Maicii Domnului a început să izvorască mir. Minunea are loc într-un mic sat din regiunea Tula, din Federația Rusă.
17:50
După ce anterior s-a întâlnit cu reprezentanții rețelelor comerciale și producătorii agricoli, președintele Igor Dodon a discutat astăzi cu șefii companiilor farmaceutice și importatorii de medicamente despre rezervele de preparate și prețuri.
17:20
Misiunea diplomatică este sigură că demagogia și lupta pentru voturi nu este cea mai bună alegere care poate fi făcută în fața provocării globale împotriva unei boli periculoase.
16:50
Viceprim-ministrul, ministrul Finanțelor, Serghei Pușcuța, a oferit detalii, în cadrul unui briefing de astăzi, despre suportul oferit de stat diverselor categorii de cetățeni și mediului de afaceri în perioada stării de urgență.
16:10
O femei care era medic la Substația Medicală Urgentă din Soroca s-a stins din viață din cazua coronavirusului.
Ieri
16:00
Șeful statului a răspuns la întrebările jurnaliștilor în cadrul unei noi ediții a emisiunii ”Președintele răspunde”.
16:00
O femei care era medic la Substația Medicală Urgentă din Soroca s-a stins din viață din cazua coronavirusului.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.