BILANŢ: 149 DE MOLDOVENI DIAGNOSTICAŢI CU COVID-19

Canal2, 26 martie 2020 12:10

Astăzi, în Moldova a fost înregistrat cel mai mare număr de persoane diagnosticate cu COVID-19 de la declanşarea pandemiei. Lista bolnavilor s-a completat cu încă 24 de cazuri, iar bilanţul a ajuns la 149 de bolnavi. Totodată, cele mai multe dintre cazurile noi sunt cu transmitere locală. „Trei sunt de import. Două cazuri din Marea […] Post-ul BILANŢ: 149 DE MOLDOVENI DIAGNOSTICAŢI CU COVID-19 apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Acum 24 ore
20:30
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Veronica Cociu, 27 martie 2020 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
20:30
Foto: canal2.md Post-ul Tema Zilei cu Vadim Cheptanaru din 27.03.2020. Invitatul acestei ediții este Pavel Voicu apare prima dată în CANAL 2.
16:00
Ministrul de Interne, Pavel Voicu este invitatul emisiunii Tema Zilei de astăzi. Aflăm, din prima sursă despre măsurile de carantină pentru cetăţeni luate de autorităţi, despre ultimele decizii ale Comisiei pentru Situaţii Excepţionale şi cum face faţă poliţia acestor provocări. Urmăriţi-ne, începând cu 19.30 Post-ul Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu este invitatul emisiunii Tema Zilei de astăzi, la Canal2 apare prima dată în CANAL 2.
14:10
Cea mai ecologică modalitate de curăţare şi igienizare şi este cea cu abur. Iată de ce vă facem cunoştinţă cu mopul cu abur Rovus Nano! Vedeţi cum funcţionează şi cât de uşor e să-l folosiţi, dar mai important cţt de eficient e. Preţul special pentru urmăritorii Telemagazin este de doar 1999 lei. Post-ul OFERTA ZILEI! Mopul cu abur Rovus Nano la un preț special (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
14:00
Dincolo de emoţiile negative pe care le creează carantina sunt și lucruri pozitive în ea. Reţelele de socializare au devenit un refugiu pentru oameni. Mulți fac haz de necaz,  postează glume, dar și poze cu ei facând sport sau din copilărie. Provocarea a devenit virală,  astfel că toți au răscolit prin amintiri și au făcut […] Post-ul Înapoi în copilărie! O nouă provocarea le-a făcut pe vedete să răscolească prin amintiri și să publice poze pe internet (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
14:00
Oricare dintre noi își dorește să-i știe pe cei dragi cât mai departe de bacteriile și virusurile ce pot provoca tot felul de îmbolnăviri. Înafara faptului că dezinfectantele pentru mâini sunt de negăsit în această perioadă,  trebuie să luăm în calcul şi faptul că aceste soluţii din comerț pot fi nocive.Noi vă propunem să îl […] Post-ul Sfaturi utile! Cum poți face un dezinfectant de mâini în condiții de casă (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
13:50
Maricica Boaghe este moldoveanca care a rămas blocată în China de mai bine de o lună. Tânăra a plecat într-o călătorie fiind prinsă chiar în ţara de unde a pornit pandemia COVID-19. Acum, lucrurile încep să se liniştească în China, din spusele fetei. Detalii în interviview-ul telefonic. Post-ul O moldoveancă, blocată în China din cauza coronavirusului (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
13:50
Timpul  stat  în acasă poate fi extrem de plictisitor pentru cel mic, asta dacă nu-i oferi o ocupație care să-i mențină interesul și să-i capteze atenția. Uneori, ideile părinților se mai epuizează, iată de ce venim  cu un set de recomandări care ar putea să vă fie de folos cât stați acasă cu cei mici. Post-ul Idei de jocuri și activități pentru copii, pe timp de pandemie (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
13:30
Piaţa Centrală s-a mutat de pe strada Armenească . . . pe Facebook. E isprava unei locuitoare a Capitalei, care a creat o pagină, pe această reţea de socializare, cu denumirea „Piața Centrală – livrări la domiciliu”. Acolo, mai mulți producători autohtoni au început să își  vândă marfa, cu menţiunea că poate fi livrată, până […] Post-ul Piaţa Centrală s-a mutat pe Facebook. O femeie a creat o pagina pentru a livra produsele autohtone la domiciliu (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
13:30
Învăţământul la distanţă nu este atât de uşor şi distractiv, precum se aşteptau unii. Dimpotrivă, a devenit o adevărată provocare, mai ales pentru părinţi, care trebuie să-şi asigure copii cu gadgeturi şi internet. În scurt timp, reţelele de socializare au fost împânzite de mesaje de nemulţumire. Aflaţi în continuare, ce cred părinţii despre învăţământul la […] Post-ul Învăţământul online, DA sau BA. Ce spun părinții (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
13:10
Post-ul Telemagazin – 27 martie 2020. Partea 1 apare prima dată în CANAL 2.
13:10
Post-ul Telemagazin – 27 martie 2020. Partea a 2-a apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Au schimbat publicul din sală pe cel virtual. Mai mulți artiști din ţară au decis, pe timp de carantină, să-şi bucure fanii cu intervenții online. Unii au ales să susțină concerte, alții le oferă lecții de la distanţă sau discută la diverse teme. Şi actorii de teatru s-au dat după vremuri – ei pregătesc spectacole […] Post-ul AU SCHIMBAT PUBLICUL DIN SALĂ PE CEL VIRTUAL apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Vacanţa forţată a elevilor şi studenţilor se prelungeşte până în 15 mai, atât cât va dura starea de urgenţă în Republica Moldova. Ordinul a fost semnat astăzi, de ministrul Educaţiei, Igor Şarov, iar măsurile sunt întreprinse pentru a preveni răspândirea epidemiei de COVID – 19. Astfel, până în 15 mai, se suspendează procesul educaţional din […] Post-ul VACANŢĂ PRELUNGITĂ PÂNĂ ÎN 15 MAI apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Starea de urgenţă instituită în legătură cu pandemia de Covid-19 se lasă cu restricţii dure şi pentru o parte a presei din Moldova. Preşedintele Consiliului Audiovizualului a emis o dispoziţie prin care le cere jurnaliştilor de radio şi televiziune să se abţină de la mediatizarea opiniilor critice la adresa autorităţilor în această perioadă. Mai mult, […] Post-ul „LIBERTATEA” PRESEI ÎN PLINĂ PANDEMIE apare prima dată în CANAL 2.
12:40
Alături de medici, în lupta cu COVID-19, sunt implicaţi şi poliţiştii, iar cinci dintre ei au completat lista bolnavilor. Zilnic, ei pot fi văzuţi lângă spitalele unde sunt aduşi pacienţii suspecţi sau diagnosticaţi, unde asigură ordinea publică. Iar de când autorităţile au înăsprit regulamentul privind ieşirile publice, poliţiştii sunt antrenaţi şi în patrulările stradale. Să […] Post-ul EXPUŞI RISCULUI PRIN MESERIE apare prima dată în CANAL 2.
12:30
29 de cadre medicale din ţară sunt diagnosticate în prezent cu COVID-19. Informaţia a fost confirmată de secretarul de stat din cadrul Ministerului Sănătăţii, Constantin Râmiş, într-o emisiune de la Publika TV. Printre ei sunt şi patru lucrători de la substaţia medicală Urgentă din Soroca. Este vorba despre doi felceri, un medic şi o infirmieră. […] Post-ul 29 DE CADRE MEDICALE DIN ŢARĂ BOLNAVE DE COVID-19 apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
20:40
Foto: canal2.md Post-ul Tema Zilei cu Vadim Cheptanaru din 26.03.2020. Invitatul acestei ediții este Alexandru Pânzari apare prima dată în CANAL 2.
20:30
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Vadim Cheptanaru, 26 martie 2020 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
16:40
Armata Națională, implicată în lupta cu noul coronavirus. Ministrul Apărării, Alexandru Pînzari vine cu cele mai noi detalii, diseară, la emisiunea Tema Zilei. Urmăriți-ne, începând cu 19.30. Post-ul Ministrul Apărării, Alexandru Pînzari este invitatul emisiunii Tema Zilei de astăzi, la Canal2 apare prima dată în CANAL 2.
14:40
Un masseur profesionist pe viaţă! Aparatul de masaj SHIATSU WellNeo vă va oferi sesiunile de masaj relaxant, calmant pe toată suprafaţa spatelui. Acum nu mai trebuie să achitaţi mii de lei pentru abonamente de masaj. Achitaţi doar odată preţul redus de 50% pentru aparatul de masaj – doar 1799 lei. Post-ul OFERTA ZILEI! Aparatul de masaj SHIATSU WellNeo (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
14:30
Pentru a nu permite răspândirea coronavirusului de tip nou, mai multe ţări au fost nevoite să îşi închidă frontierele. Astfel, zeci de moldoveni au rămas blocaţi în diferite colţuri ale lumii, iar printre ei sunt sunt şi vedete. Vedeţi în continuare, cum se isprăvesc, dar şi mărturiile  altor concetățeni de ai  noștri care s-au  mutat […] Post-ul Mărturiile moldovenilor care sunt blocați în diferite colţuri ale lumii din cauza pandemiei (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
14:20
Timpul  stat  în acasă poate fi extrem de plictisitor pentru cel mic, asta dacă nu-i oferi o ocupație care să-i mențină interesul și să-i capteze atenția. Uneori, ideile părinților se mai epuizează, iată de ce venim  cu un set de recomandări care ar putea să vă fie de folos cât stați acasă cu cei mici. Post-ul Cum influențează cititul poveștilor la dezvoltarea copiilor (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
14:20
Ministrul Apărării, Alexandru Pînzari a argumentat apariţia militarilor pe străzile capitalei. Am aflat care este misiunea armatei, ce împuterniciri au, şi de ce soldaţii au ieşit cu mitralierele la vedere. Post-ul Mai multe mașini ale armatei, observate pe străzile Capitalei. Ce spune Ministrul Apărării (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
14:10
Pandemia ar putea duce la creşterea natalităţii, cel puţin de această părere sunt sociologii, din întreaga lumea. Aşa că să nu vă fie de mirare, dacă peste nouă luni, vom asista la un „baby boom”, fără precedent. Fenomenul ar fi condiţionat de regimul de carantină. Aflaţi în continuare ce mai spun sociologii,despre sfârşitul pandemiei de […] Post-ul Pandemia ar putea duce la creşterea natalităţii, susțin sociologii (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
13:20
Post-ul Telemagazin – 26 martie 2020. Partea 1 apare prima dată în CANAL 2.
13:20
Post-ul Telemagazin – 26 martie 2020. Partea a 2-a apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Mai mulţi agenţi imobiliari din Capitală au decis să le dea o mână de ajutor medicilor care luptă cu noul coronavirus. Ei au colectat 20 de mii de lei, pe care i-au investit în produse de dezinfectare, dar şi obiecte necesare în această perioadă. Ieri, aceştia au trecut pe la câteva spitale din Chişinău şi […] Post-ul MOBILIZARE ÎN RÂNDUL MEDIULUI DE AFACERI apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Situaţie alarmantă în România, unde noul coronavirus face tot mai multe victime. Până acum, 906 persoane au fost diagnosticate cu COVID-19, iar 13 dintre ele au murit în urma complicaţiilor. Doar în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 144 de cazuri noi de îmbolnăvire. Şase cazuri noi de COVID-19 au fost confirmate la o […] Post-ul SITUAŢIE ALARMANTĂ ÎN ROMÂNIA apare prima dată în CANAL 2.
12:40
Anatol Ciubotaru nu mai este directorul Spitalului Clinic Republican. Acesta a fost demis ieri, iar interimatul funcţiei este asigurat de către Andrei Uncuţă. Am încercat să aflăm dacă motivul demiterii lui Ciubotaru are legătură cu infectarea celor patru angajaţi ai Spitalului cu noul coronavirus.În timp ce purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii a negat acest […] Post-ul DIRECTORUL SPITALULUI CLINIC REPUBLICAN, DEMIS apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.