NO COMMENT (VIDEO) // Coronavirus în China. S-a mascat în girafă și s-a dus la spital după medicamente

Deschide.md, 15 februarie 2020 12:40

NO COMMENT (VIDEO) Coronavirus în China. S-a mascat în girafă și s-a dus la spital după medicamente...

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum 8 ore
23:10
Intenția lui Dodon nu este însă o noutate, acesta militând dintotdeauna pentru interzicerea mesajelor unioniste. În anul 2018, în contextul organizării Marii Adunări Centenare din PMAN, Dodon declara că „dacă socialiştii vor veni la guvernare, unionismul va fi interzis prin lege”. Totuși, acest lucru nu s-a mai întâmplat, deși PSRM deține guvernarea. Aceeași modificare a Legii Supreme, Dodon o cerea și în 2015, atunci când anunța că PSRM pregătește un proiect de modificare a legii.  Amintim că i...
Acum 12 ore
21:50
Fotografia unui copil nou-născut realizată imediat după naștere s-a viralizat pe internet, informează New York Post. Daiane de Jesus Barbosa a născut-o pe fiica sa, Isabela Pereira de Jesus, prin cezariană, în data de 13 februarie, în Rio de Janeiro, Brazilia. Pentru a avea amintiri de la eveniment, femeia l-a angajat pe Rodrigo Kunstmann să fotografieze primele clipe de viață ale fiicei sale. Fotografiile realizate de Kunstmann s-au viralizat pe internet, după ce au fost încarcate de acesta pe...
21:30
De la lansarea Programului guvernamental „Prima Casă” până în prezent, prin intermediul acestuia au fost procurate 4063 locuințe. Mai mult de 50 la sută din numărul total de beneficiari primesc ajutor din partea statului pentru acoperirea parțială a cheltuielilor suportate pentru achitarea creditului ipotecar, relatează MOLDPRES.
21:10
Printre finaliştii  Programului de burse este şi Nicolae Rusu. El îşi face studiile la Universitatea Tehnică din Moldova.  „Această bursă m-a făcut să devin mai independent din punct de vedere financiar şi a fost o oarecare uşurare pentru părinţi, deoarece eu provin dintr-o familie numeroasă, ”a menţionat Nicolae Rusu, student. „Această bursă îmi va da posibilitatea de a atinge scopurile propuse în viaţa şi îmi va fi de folos pentru a îmi achita studiile”; „Bursa este foarte importantă pentru că...
20:40
În seara zilei de 25 februarie, ora 18:15, în apropierea satului Corjova, r-nul Criuleni, s-a produs un accident rutier, soldat cu trei persoane rănite.
20:20
Realitatea TV și-a retras de pe post știrea care anunța depistarea primului caz de infectare cu coronavirus în România. Jurnaliștii postului de televiziune au infirmat, în emisie directă, informațiile publicate pe site-ul lor și difuzate la TV. Primul caz de coronavirus confirmat în România. Bolnavul, un bărbat, este internat la Matei Balș. Informația a fost confirmată pentru Realitatea Plus de medici! ...
20:00
Vremea generoasă din această perioadă pune albinele în pericol. Apicultorii din Republica Moldova se plâng că insectele s-au trezit la viaţă buimăcite de temperaturile pozitive, iar multe dintre ele au început deja depunerile de ouă. Din această cauză, există riscul ca valul de frig care poate veni să afecteze stupii. Se estimează că aproape 15% din populaţia de albine din Republica Moldova va muri.
19:40
Primul caz de coronavirus CONFIRMAT în România! Bolnavul s-a întors recent din Italia...
19:20
Din toate istoria relațiilor cu Rusia deducem o idee bine cunoscută: dacă Moscova a început să vorbească despre fraternitatea cu poporul ucrainean, înseamnă că i-a pregătit încă o mârșăvie.
19:20
O grădiniță din orașul Sângerei va beneficia în acest an de 1,6 milioane de lei din partea Guvernului României. Este vorba despre instituția de învățământ preșcolară „Ghiocel”, care este frecventată de 150 de copii. Azi, grădinița a fost vizitată de Consulul General al României la Bălți, Petrișor Dumitrescu, care a declarat, că accesul la educație de calitate în Republica Moldova este o prioritate pentru România.
19:00
Fostul preşedinte al Judecătoriei Supreme a Moldovei Sovietice, Victor Pușcaș, îl critică pe Alexandru Tănase folosind citate din ... Vladimir Ilici Lenin! Referindu-se la o opinie a fostului președinte al Curții Constituționale cu privire la activitatea nefavorabilă a actualei componențe a Înaltei Curți, Pușcaș a scris: „По форме правильно, а по существу издевательство" (n.tr. Forma este corectă, dar în esență - o batjocură). Reacția acestuia vine în contextul unei opinii a lui Alexandru Tănase...
18:40
La data de 24 februarie curent, erau în evidenţă 9 200 locuri de muncă vacante, conform bazei de date a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, transmite MOLDPRES.
18:20
Șeful Consulatului General al României la Bălți, Petrișor Dumitrescu, a declarat în cadrul unei ședințe, că persoane necunoscute blochează sistemul de programare pentru servicii consulare.
18:10
Consulatul General al României la Bălți, Petrișor Dumitrescu, a declarat în cadrul unei ședințe, că persoane necunoscute blochează sistemul de programare pentru servicii consulare.
17:50
GALERIE FOTO // Vântul a făcut prăpăd la Grădina Botanică. Plante distruse. Acoperișul devastat...
17:30
Fostul premier al Republicii Moldova și ex-ambasador la Moscova, Dumitru Braghiș, ar urma să fie numit ambasador în China.
Acum 24 ore
16:50
Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, a avut o întrevedere cu omologul său rus, Serghei Lavrov, în marja segmentului ministerial al celei de-a 43-a sesiuni a Consiliului Drepturilor Omului, de la Geneva. Despre întâlnirea celor doi anunță Ministerul rus de Externe într-o postare pe pagina sa de Facebook, unde a plasat și două fotografii de la întrevedere....
16:30
Vicepreședintele Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, califică actualul Guvern condus de premierul Ion Chicu ca fiind unul „antisocial, al corupției, care nu este capabil să deblocheze asistența macrofinaciară de la Uniunea Europeană, dar și care nu a făcut nimic pentru depășirea consecințelor fraudei bancare”. Potrivit lui, timp de 100 de zile, acesta a făcut mai multe eșecuri.
16:30
O femeie a fost agresată fizic și amenințată de un consătean. Bărbatul care a comis fapta are vârsta de 56 de ani și se afla în stare de ebrietate. Acesta a amenințat femeia, de 36 de ani, cu un cuțit în mod deschis și i-a sustras bani în sumă de 6400 lei.
16:20
Maria Prisacari este noul director al Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord. Maria Prisacari a fost prezentată marți, 25 februarie, colectivului de către ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju. Maria Prisacari a fost confirmată în postul de director al ADR Nord printr-un ordin semnat în data de 21 februarie 2020 de către ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. Maria Prisacari își va îndeplini atribuțiile de director al Agenției începând cu data de 25 februarie.
15:50
Comisia Electorală Centrală a stabilit, pentru data de 8 martie 2020, votarea repetată în cadrul turului doi al alegerilor pentru funcția de primar al satului Călinești, raionul Fălești. Mai exact, este vorba despre repetarea celui de-al doilea tur de scrutin din 3 noiembrie, când pentru fotoliul de primar au luptat democrata Svetlana Pădure și reprezentantul blocului ACUM, Eduard Curtescu.
15:40
Curtea Constituțională a declarat drept neconstituționale prevederile Legii privind partidele politice, potrivit cărora, la depunerea documentelor pentru înregistrarea formațiunii se prezintă actul de constituire însoţit de lista membrilor partidului politic, al căror număr nu poate fi mai mic de patru mii, dar și faptul că la momentul constituirii partidului, membrii acestuia trebuie să fie domiciliaţi în cel puţin jumătate din unităţile administrativ-teritoriale de nivelul al doilea din Republica Moldova, dar nu mai puţin de 120 de membri în fiecare din unităţile administrativ-teritoriale menţionate. Hotărârea a fost pronunțată astăzi de către magistrații Înaltei Curți.
15:30
În baza dezvăluirilor făcute de DESCHIDE.MD, despre cazul celor doi colonei din cadrul Serviciului Protecție și Pază de Stat (SPPS) care s-au îmbătat și au făcut zob o mașină a instituției de model Toyota RAV 4 nou-nouță, un deputat din cadrul fracțiunii PAS din Parlament solicită Ministrului Afacerilor Interne, Serviciului de Protecție și Pază de Stat și Procurorului General, să furnizeze răspunsuri cu privire la identitatea persoanelor ce au provocat accidentul, despre derularea procesului contravențional, dar și dacă a fost demarată ancheta de serviciu.
15:10
Actualul președinte al Parlamentului și liderul PSRM, Zinaida Greceanîi, s-ar face vinovat în unul dintre dosarele prin care Republica Moldova a fost condamnată la CtEDO. Mai exact, este vorba despre dosarul „OFERTA PLUS SRL vs. Moldova” din anul 2006, în care figurează mai multe persoane, printre care actualul speaker al Legislativului, fostul șef CNA Bogdan Zumbreanu, fostul ministru al Justiției Vitalie Pîrlog și actualul adjunct al Procurorului General, Mircea Roșioru. Lista tuturor hotărârilor de condamnare au fost publicate de către Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi.
14:20
Constestarea repunerii lui Viorel Morari în funcția de șef al Procuraturii Anticorupție în septembrie 2019 urmărește scopul de a anula toate actele și deciziile emise de acesta în toată această perioadă. Una din acestea decizii se referă și la repornirea dosarului privind finanțarea ilegală a PSRM. Acest litigiu a fost pornit de ex-șeful PCCOCS Nicolae Chitoroagă care se afla în acea perioadă în arest pe un dosar intentat de Procuratura Anticorupție.
14:20
Municipiul Oradea din România și comuna Băcioi din Republica Moldova vor coopera în vederea creșterii capacității instituționale a autorităților publice locale cu scopul asigurării dezvoltării economico-sociale a comunităților locale, precum și pentru implementarea unor proiecte necesare comunității.
14:20
Ministrul Sănătății din Iran a fost testat pozitiv cu coronavirus, scrie Reuters cu referire la agenția de știri ILNA.
14:00
Un job interesant, persoana iubită alături, întâlniri cu prietenii... un telefon performant, o mașină cool, un apartament – toate fac parte din lista scopurilor tinerilor din orice colț al lumii. Acestea sunt visurile tinerilor și în Moldova. -Mie îmi ajunge în prezent ceea ce am... pentru ce să plec peste hotare?! Nu cred că acolo îmi va fi mai ușor – recunoaște Mihai Romanciuc, unul din chelnerii restaurantului Trattoria della nonna, amplasat pe str. Kogălniceanu 62, în centrul capitalei. Am p...
13:50
Între Chișinău și Kiev au avut loc consultări referitor la un eventual termen în care ar putea fi introduse restricții pe teritoriul Ucrainei pentru automobilele cu numere de înmatriculare transnistrene. Deocamdată însă nu există o decizie în acest sens, însă Guvernul Ucrainei pregătește și analizează cu atenție toate consecințele posibile ale stopării trecerii prin frontiera de stat a autovehiculelor ale căror plăcuțe și documente nu respectă cerințele Convenției de la Viena privind traficul ru...
13:50
Judecătorii reacționează la intenția autorităților de la Chișinău de a anula pensiile speciale pentru magistrați. Într-o opinie formulată de Asociația Judecătorilor din Moldova, aceștia cataloghează inițiativele legislative drept subminatoare a independenței justiției. Magistrații susțin că asemenea propuneri au mai existat și anterior, în 2011 și în 2016, dar legiutorii, într-un final, au renunțat la ele, întrucât Curtea Constituțională a emis decizii în defavoarea acestor legi.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.