(video) A combinat muzica clasică cu spectacolul și i-a ieșit de minune. Cătălin Advahov le-a făcut „pielea de găină” juraților de la Românii au Talent

UNIMEDIA, 15 februarie 2020 09:40

Cătălin Advahov din Republica Moldova a reușit să atingă corzile sufletului fiecărui jurat de la Românii au Talent, datorită prestației sale la vioară și a întregului spectacol de pe scena talentelor. Tânărul a cucerit publicul, fiind aplaudat în picioare alături de jurați, care i-au oferit cei patru de „Da” necesari pentru etapa următoare în concurs.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 30 minute
16:00
Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a venit cu o explicație de unde a avut acces la numerele de telefoane, pentru a transmite SMS de informare cu privire la coronavirus. Aceasta afirmă că a colaborat cu companiile de telefonie în acest sens.
Acum 2 ore
15:10
Primarul general al Bucureştiului, Gabriela Firea, a anunțat acum câteva ore că renunță la vinieta Oxigen! Se întâmplă după rezultatele unui „referendum” lansat de ea pe Facebook, care au arătat că oamenii sunt împotriva introducerii unei asemenea măsuri, deşi este pentru propriul lor bine şi al viitoarelor generaţii.
15:10
Fostul prim-ministru Iurile Leancă ar fi jucat un rol foarte important în schema prin care Ilan Șor a pus la cale furtul miliardului. Cel puțin așa a declarat, într-un interviu pentru jurnaltv.md, omul de afaceri Veaceslav Platon, condamnat la ani grei de închisoare pentru escrocherie și spălare de bani în proporții deosebit de mari.
15:00
Un TIR cu numere ucrainene s-a răsturnat, astăzi dimineață, în apropierea satului Grigorievca din raionul Căușeni. Șoferul, originar din Odesa, în vârstă de 58 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale.
14:50
Liderii a trei celor mai mari companii importatoare de produse petroliere din Republica Moldova, ce acoperă în total 80 la sută din întreaga piață, au fost convocați la o ședință la Președinție.
14:50
Miniștrii se întrunesc într-o nouă ședință executivă. Pe ordinea de zi sunt 25 de subiecte.
14:50
O femeie în vârstă de 38 de ani, care s-a întors recent din Italia, a fost testată pozitiv cu coronavirus, scrie Reuters, citat de AgerPres. Anunțul a fost confirmat astăzi, de către Ministerul Sănătății din Grecia.
14:30
Formațiunile politice, care vor să se înregistreze în calitate de partid politic la Ministerul Justiție nu mai sunt obligate să colecteze 4 mii de semnături. O decizie în acest sens a fost luată de către Curtea Constituțională, în urma unei sesizări făcută de avocații Ion Dron și Angela Vuico.
14:30
Primarul de la Călinești, raionul Fălești va fi ales repetat pe data de 8 martie 2020, a anunțat Comisia Electorală Centrală.
Acum 4 ore
14:20
Alături de impresionantul DS 9, la Salonul Auto Internaţional de la Geneva marca DS Automobiles vine şi cu un concept. Se numeşte DS AERO SPORT LOUNGE şi reprezintă o creaţie care inaugurează o nouă siluetă de maşină, menită să sporească eficiența aerodinamică ca vector de avangardă și dezirabilitate.
14:20
Cea de a 26-a ediție a concursului internațional de vinuri MUNDUS VINI a adus marea bucurie de a premia patru dintre vinurile exclusive Château Vartely cu mult râvnitele distincții de Aur și Argint. Bucuria acestei aprecieri internaționale este și mai mare fiindcă s-au ales cu premii vinuri noi care abia urmează a fi lansate: 2 exclusivități Taraboste Tribut și vinul recent lansat în gama Individo Ediție Limitată.
14:10
Formațiunile politice, care vor să se înregistreze în calitate de partid politic la Ministerul Justiție nu mai sunt obligate să colecteze 4 mii de semnături. O decizie în acest sens a fost luată de către Curtea Constituțională, în urma unei sesizări făcută de avocații Ion Dron și Angela Vuico.
13:50
Amendamentul la Codul serviciilor media audiovizuale, intrat în vigoare la 1 ianuarie 2020, interzice operatorilor reţelelor de televiziune prin cablu retransmisiunea posturilor TV internaţionale care conţin publicitate sau teleshopping. Operatorii TV prin cablu au identificat peste 90 de canale care cad sub incidenţa acestei legi, ceea ce constituie până la 50% din grilele operatorilor. Această modificare legislativă riscă să provoace sistarea retransmisiei în Moldova a celor mai populare posturi internaţionale.
13:40
Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a prezentat informații despre nivelul de pregătire pentru eventuale îmbolnăviri cu coronavirus, la fracțiunea PD.
13:20
Sfârșitul lunii februarie vine cu vreme deosebit de caldă. Pentru astăzi, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează cer variabil, cu maxime cuprinse între +12, la nordul țării și +17 grade Celsius, la sud.
13:20
Ministerul Sănătății vine cu o serie de recomandări pentru cetățeni, cum să se protejeze de Coronavirus-ul de tip nou, dar și cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre infecție și despre tratamentul simptomatic.
13:00
În luna mărțișorului, pe 18 și 19 ( martie), ora 19.00, Adriana Ochișanu vă invită la Palatul Național „Nicolae Sulac” din Chișinău la un concert aniversar deosebit.
12:40
Ministerul Educației, Culturii și Cercetării anunță că deplasările în străinătate a elevilor, studenților și a angajaților din instituțiile de învățământ vor fi interzise. Decizia a fost luată în urma răspândirii coronavirusului în Europa.
12:30
O altă premieră a celor de la Renault, pregătită pentru debut la Salonul Auto Internaţional de la Geneva, este modelul actualizat Talisman. Facelift-ul l-a făcut şi mai atrăgător vizual, dar şi din punct al dotărilor, ridicându-i nivelul general de prezenţă mai aproape de cel al concurenţilor de talie business.
12:30
Un mesaj trimis de Guvern pe telefoanele mobile avertizează cetățenii Republicii Moldova despre simptomele care ar putea însoți noul Coronavirus și acțiunile pe care trebuie să le întreprindă .
Acum 6 ore
12:20
Primarul general al capitalei Ion Ceban promite că Parcul „La Izvor” va arăta altfel. Asta după ce a vizitat azi dimineață zona, care urmează a fi modernizată.
12:10
18 candidați s-au înscris în concursul pentru ocuparea a 4 funcții vacante din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii. Dosarele acestora sunt examinate de către Comsia Juridică a Parlamentului.
12:10
Un adolescent de 17 ani a fost reținut după ce ar fi furat 16 autorurisme. Prejuduciul material cauzat proprietarilor este de 126 de mii lei.
11:50
Un accident grav s-a produs aseară, în jurul orei 18:00, la intrarea în satul Corjova, raionul Criuleni.
11:40
30 de studenţi ai universităţilor din republică au primit şansa la un viitor mai bun datorită „Burselor pentru Viitorul Tău”, acordate pentru al şaselea an consecutiv de Moldova Agroindbank. Pentru anul de studii 2019-2020 fiecare laureat al concursului a primit o bursă în valoare de 10 000 lei.
11:30
Procuratura Generală ne-a prezentat lista celor 38 de dosare penale, care ar fi fost instrumentate pe motive politice și care urmează a fi evaluate de un Grup de control și monitorizare, creat la indicația șefului PG, Alexandr Stoianoglo.
11:30
După ce solicitările au depășit numărul ofertelor în complexul Newton House, compania de construcție a luat decizia de a demara a doua parte a proiectului – Newton House 2. Reușește să procuri apartament la etapa pernei de fundație, la cel mai bun preț – 600€/m2. Accesează videoul de mai jos și completează formularul, pentru a primi oferta personalizată.
11:30
Președintele Comisie Juridice, Vasile Bolea, ține un briefing de presă privind concursul pentru ocuparea funcțiilor din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.
11:20
Hyundai prezintă modelul actualizat i30 în toate tipurile de caroserii disponibile odată. Maşina devine mai atractivă, adoptă tehnologia de propulsie mild hybrid, aduce nivelul de echipare N Line şi pentru modelul în caroserie break, iar premiera publică îi va avea loc la Salonul Auto de la Geneva.
11:00
Agenţia de Recuperare a Bunurilor Infracţionale (ARBI) a aplicat sechestru pe bunuri de circa 3 miliarde de lei până acum, în procesul de investigare şi recuperare a bunurilor infracţionale. Jumătate din această sumă - aproximativ 1,5 miliarde de lei - sunt bani secehestraţi în dosarele fraudei bancare. Declarațiile au fost făcute de șeful CNA, Ruslan Flocea, la întrevederea cu reprezentantul FMI în Republica Moldova, Volodymyr Tulin.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.