One way ticket, Эпизод 6

Jurnal TV, 15 februarie 2020 00:00

Мёд

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnal TV

Acum 8 ore
23:10
Cod galben de infecție cu coronavirus
Acum 12 ore
21:40
Prezentate de Vasile Luchianu
21:00
Cetățenii Republicii Moldova, care vin din Italia, afirmă că situația în peninsulă se afla sub control, iar panica s-a răspândit în afară prin intermediul rețelelor de socializare. Am discutat la aeroport cu mai mulți oameni care au venit acasă din Milano. Ei susțin că acolo viața decurge în mod firesc.
21:00
Primul dosar penal pe numele lui Veaceslav Platon, condamnat la 18 ani de închisoare pentru frauda din Banca de Economii, ar putea fi reexaminat. Avocaţii lui Platon consideră că procurorii încearcă să-i ascundă pe adevăraţii beneficiari ai furtului miliardului. Într-un interviu exclusiv pentru Jurnal TV, Veaceslav Platon a subliniat că are acum tabloul integral al furtului din sistemul bancar.
20:40
Ori ne dați subvenții, ori majorăm tariful - acest mesaj l-au auzit astăzi câțiva consilieri municipali de la patronii firmelor de transport care au sistat activitatea microbuzelor. Cele două părți s-au întâlnit astăzi în cadrul unei dezbateri publice în incinta primăriei capitalei. Patronii cer ajutoare de 100 de milioane de lei pentru a fi posibilă păstrarea tarifului actual. Dacă autoritățile nu acceptă, vor continua grevele, spun ei.
20:40
Fostul prim-ministru Maia Sandu a prezentat astăzi raportul său, alternativ, privind activitatea Guvernului Chicu în 100 de zile. ”Este un Guvern al izolării internaționale, un Guvern al preluării schemelor și corupției”, a declarat președintele Partidului Acțiune și Solidaritate. Ion Chicu nu a comentat, deocamdată, dar consilierul lui afirmă că liderul PAS are o obsesie.
20:40
Prezentat de Daniela Vizitiu
20:30
Un șofer în vârstă de 34 de ani din Chișinău s-a ales cu un dosar penal după ce a urcat beat la volan și s-a izbit violent într-o altă mașină care staționa la culoarea roșie a semaforului.
20:30
Peste 70 la sută dintre copii au fost victime ale umilinței din partea colegilor. Este concluzia unui studiu realizat pentru prima oară de UNICEF în Republica Moldova. Potrivit experților, agresiunea fizică dintre elevi a fost raportată de fiecare al treilea participant la cercetare. Avocatul poporului pentru drepturile copilului Maia Bănărescu spune că astfel de fenomene sunt tăinuite de majoritatea instituțiilor de învățământ. Părinții confirmă însă și dau alarma, obligându-i pe unii deputați să reacționeze.
20:30
Din 2001 și până în prezent, Guvernul Republicii Moldova a fost condamnat de peste 400 de ori de Curtea Europeană a Drepturilor Omului, iar prejudiciile achitate reclamanților se ridică la zeci de milioane de euro.
20:30
O femeie din raionul Orhei a intrat în conflict cu autoritățile locale și nu exclude un proces de judecată. Natalia Caraman, mamă a doi copii, consideră că administrația Casei Teritoriale de Asigurări Sociale Orhei i-a calculat greșit indemnizația, pe care urmă să o primească lunar pentru îngrijirea copilului. Cei de la asigurări sociale spun că nu au făcut decât să respecte noile prevederi ale legii.
20:30
Șeful PD, Pavel Filip, susține că formațiunea pe care o conduce nu mai poate să rămână în situația în care se află astăzi și are două căi: fie intră la guvernare, fie pleacă în opoziție. Pentru prima oară, Filip vorbește deschis despre „ofertele”, pe care ar putea să i le facă Partidul Socialiștilor. „Astăzi nu vorbim despre acest lucru, asemenea întrebări nu sunt pe ordinea de zi a fracțiunii”, a reacționat deputatul PSRM Vasile Bolea.
19:50
Rețeta Zilei: Paste cu fructe de mare
18:40
Inspirații pentru o viață sănătoasă
18:40
La Durlești a fost deschisă prima stație de încărcare a automobilelor electrice alimentată de la energia solară. Acest lucru este posibil datorită unor panouri fotovoltaice, montate pe un bloc din zonă. Inițiativă inovatoare de încărcare a mașinilor electrice a fost implementată în cadrul unui proiect al PNUD Moldova, finanțat de Facilitatea Globală de Mediu.
18:40
Prezentat de Vasile Luchianu
18:30
Prezentată de Beton și Pașa
Acum 24 ore
16:20
Un japonez de 112 ani, care era cel mai în vârstă bărbat din lume, a murit. ”Nu mă enervez şi zâmbesc mereu”, a declarat el pentru presa locală atunci când a fost întrebat despre secretul longevităţii sale.
16:20
Prezentat de Eugenia Apostu
16:10
Tehnologiile avansate deschid oportunități pentru agricultori. Așa cred mulți fermieri și producători, potrivit cărora conectarea sectorului agroalimentar la digitalizare este o provocare imensă. Primul eveniment care abordează acest subiect în Republica Moldova se desfășoară la Chișinău.
16:10
Autoritatea Națională de Integritate a inițiat controlul averii și intereselor personale ale președintelui Igor Dodon. Despre acest lucru a anunțat vicepreședintele Parlamentului Alexandru Slusari.
16:10
Curtea Europeană a Drepturilor Omului a anunțat Guvernul de la Chișinău că urmează să examineze alte trei cauze penale care se referă la aplicarea tratamentului inuman și degradant în pușcăriile din Republica Moldova.
16:00
Ministrul Sănătății din Vietnam a anunțat că țara sa a scăpat de noul coronavirus. Iar președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a cerut Congresului de la Washington 2,5 miliarde de dolari pentru a lupta cu acest tip de infecție. Totodată, un medic italian, aflat în vacanță în Tenerife, a fost depistat cu virusul COVID-19. În consecință, o mie de turiști din hotelul în care era cazat doctorul sunt izolați. Mai multe informații despre acest subiect aflați în continuare.
16:00
Numărul persoanelor rănite în oraşul german Volkmarsen, unde o maşină a intrat ieri în mulţime, la un carnaval, a ajuns la 52. Printre răniți sunt mulți copii.
16:00
Curtea Constituțională a validat un nou mandat de deputat, la propunerea Comisiei Electorale Centrale.
15:50
Doi cetățeni ai Republicii Moldova au fost depistați aseară cu febră, peste 38 C, pe Aeroportul Internațional Chișinău. Este vorba despre doi tineri, care veneau acasă de la Moscova. Ambii au fost transportați de urgență la Spitalul de Boli Infecțioase "Toma Ciorbă". Acolo, medicii au stabili că pacienții au o infecție respiratorie acută.
Ieri
23:50
22:50
Prezentat de Adrian Prodan
22:10
Seful Inspectoratului pentru Protectia Mediului, Gheorghe Manjeru ar fi fost repus ilegal in functie, fara a se inscrie in concurs. Declaratia a fost facuta de catre deputatul Platformei DA, Liviu Vovc, care a depus un denunt la Centrul National Anticoruptie (CNA) impotriva ministerului Agriculturii, Ion Perju. La randul sau, responsabilii de la Minister sustin ca Manjeru a contestat in instanta legalitatea ordinului de demitere si a fost restabilit in functie.
22:10
Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale a publicat pe site-ul institutiei mai multe informatii despre ce este coronavirusul de tip nou si cum sa ne protejam.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.