Viorel Morari, sub control judiciar

Jurnal TV, 14 februarie 2020 22:30

Șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, acuzat de abuz de serviciu, fals în acte publice și amestec în înfăptuirea urmăririi penale, a fost eliberat astăzi sub control judiciar. Decizia a fost luată de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani. Măsura a fost aplicată pe un termen de 60 de zile, iar Morari a fost eliberat chiar din sala de judecată.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnal TV

Acum 30 minute
20:00
Rețeta zilei: Clătite cu ciuperci
20:00
Cod galben de risc de infectie cu noul tip de coronavirus - Covid-19, dupa ce numarul imbolnavirilor si deceselor in Italia, unde se afla foarte multi moldoveni, a crescut in ultimele doua zile. Codul a fost instituit de Ministerul Sanatatii. Astfel, toti cei care intra in tara prin Aeroportul International Chisinau sunt verificati cu ajutorul a doua termoscanere.
Acum 2 ore
18:50
Măsuri contra coronavirus
18:30
Prezentat de Eugenia Apostu
Acum 4 ore
17:10
Prezentată de Beton și Pașa
Acum 6 ore
16:20
Prezentat de Eugenia Apostu
16:10
Un bărbat și-a ucis soția, în proces de divorț, dar la poliție a declarat că femeia s-a tăiat singură, cu un cuțit. Nenorocirea avut loc în după amiaza zilei de ieri, în satul Dolna, raionul Strășeni.
16:10
Vântul puternic a lăsat aproape 70 de localități fără lumină. Pompierii au fost chemați să înlăture copacii doborâți de vânt pe drumurile din raioanele Nisporeni, Călărași sau Soroca, să stingă zeci de focare de vegetaţie uscată în Ghidighici, în raioanele Ştefan Vodă, Ialoveni şi Criuleni. Vântul le-a creat probleme și unor locuitori ai Chișinăului.
16:10
”Sâmbăta și duminică, nu îndrăznim să-i deranjăm pe partenerii externi din Rusia”. Astfel a răspuns premierul Ion Chicu la întrebarea jurnaliștilor privind creditul de 300 de milioane de dolari, pe care Moscova l-ar fi promis Chișinăului pentru reabilitarea drumurilor. Subiectul a fost abordat luni dimineață, după ședința tripartită de la Reședința de Stat, unde se întâlnesc Ion Chicu, Igor Dodon și Zinaida Greceanâi.
16:00
Mai mulţi transportatori privați din Chișinău și-au sistat astăzi activitatea, pentru câteva ore. Unii locuitori ai orașului spun că au întârziat la muncă, dar nu ar fi de acord să plătească mai mult.
16:00
Cetățeni Republicii Moldova stabiliți în Italia sunt îndemnați să se abțină de la călătorii, de la frecventarea locurilor publice și să iasă din casă doar în cazuri de strictă necesitate. Ei sunt sfătuiți să întreprindă toate acțiunile necesare de igienă și dezinfecție.
16:00
Cod galben de risc de infecție cu noul tip de coronavirus - Covid-19, după ce numărul îmbolnăvirilor în Italia, unde se află foarte mulți moldoveni, a crescut în ultimele două zile. Codul a fost instituit de Ministerul Sănătății.
16:00
Un grup de angajaţi ai Întreprinderii "Moldpresa" a pichetat azi dimineață sediul Primăriei Capitalei. Vânzătorii de ziare şi alte produse poligrafice le cer autorităţilor municipale să nu închidă chioşcurile "Moldpresa", amplasate pe străzile orașului.
Acum 24 ore
00:00
Prezentată de Anatol Durbală și Constantin Cheianu
23 februarie 2020
22:50
Prezentată de Vlad Marcoci
22:50
Prezentat de Tatiana Vornicescu
22:40
Prezentată de Nicoleta Adam
Ieri
11:50
Prezentat de Adrian Prodan
02:10
Mai pe scurt, Ghena a scos-o pe Geta in lume, ca sa o mai aeriseasca! De 14 februarie, Ghena si Geta au ajuns in Bali. Ei ca atare s-au pornit la Briceni, insa autobuzul lor a derapat si s-au trezit in Bali. Chiar acum sunt in emisie directa cu cuplul anului! Buna seara Geta, care este atmosfera la tine?
01:50
Prezentată de Tatiana Vornicescu
01:50
Prezentat de Tatiana Vornicescu
Mai mult de 2 zile în urmă
01:40
O nouă ediție din Cealaltă Basarabie
01:10
”Savoare la MAXIMUM”, vineri de la 17:15
01:10
Prezentat de Adrian Prodan
01:10
Descoperire impresionata intr-o padure din judetul Buzau. Cativa cautatori de comori au gasit un ulcior cu peste 2.500 de monede, vechi de 400 de ani. Acum, tezaurul este la Muzeul Judetean Buzau, unde urmeaza sa fie studiat si evaluat. Cel care a gasit comoara va primi o recompensa de 30 la suta din valoarea ei.
01:00
Un ofițer de investigație din cadrul Inspectoratului de Poliție din sectorul Ciocana al Chișinăului a fost reținut aseară, anunță Procuratura Anticorupţie.
01:00
Aproape 100 de pompieri si salvatori din Republica Moldova au fost rasplatiti astazi pentru curajul si profesionalismul de care dau dovada zi de zi. Ei au fost premiati in cadrul unui eveniment numit „Gala barbatiei”, care a fost organizat de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.
01:00
Un roman de 23 de ani a murit in urma celor doua atacuri armate cu motivatie rasista, comise miercuri noaptea intr-o localitate de langa Frankfurt, Germania. Informatia a fost confirmata de Ministerul de Externe de la Bucuresti.
21 februarie 2020
22:20
Prezentat de Adrian Prodan
22:20
Prezentate de Adrian Prodan
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.