Igor Popa, plângere pe numele lui Filat

Jurnal TV, 14 februarie 2020 19:50

Igor Popa, fostul avocat al lui Vladimir Filat, susține că a depus o plângere penală în orașul Frankfurt, Germania, pentru defăimare și insultă. Asta după ce fostul premier i-a adus o serie de acuzații în cadrul emisiunii „Secretele puterii” de la postul nostru de televiziune. În replică, Vladimir Filat a spus că abia așteaptă să prezinte probe procurorilor germani.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnal TV

Acum 30 minute
23:00
Epilarea definitivă și provocările ei
Acum 2 ore
21:40
Prezentat de Vasile Luchianu
Acum 4 ore
21:00
Confirmat oficial. Consiliul Audiovizualului a publicat documentele care arată negru pe alb că Igor Ceaika, fiul fostului procuror general al Rusiei Iuri Ceaika și un apropiat al șefului statului Igor Dodon, este coproprietar al două posturi de televiziune din Chișinău. Este vorba despre „Accent TV” și „Primul în Moldova”, care retransmite emisiunile postului „Pervâi kanal” de la Moscova.
21:00
O persoană apropiată lui Dorin Damir, finul de cununie al lui Vladimir Plahotniuc, a fost intermediarul dintre judecătorii Curții Constituționale și fostul președinte al PD în timpul tentativei de puci anticonstituțional din iunie 2019. Informația a fost făcută publică de către deputatul Platformei DA Dinu Plângău, membru al Comisiei parlamentare de anchetă privind tentativa de puci, comisie al cărei mandat a expirat, fără a fi prezentat vreun raport în Parlament.
20:40
Aproape 70 de copii din opt centre de plasament din toată țara au aflat astăzi ce înseamnă domeniul IT, ce locuri de muncă sunt plătite cel mai bine, dar și ce oportunități le pot oferi. Evenimentul a fost organizat pentru a-i informa pe adolescenți despre profesiile cerute pe piața muncii și pentru a-i încuraja să persevereze. Mai mult, în urma unui concurs, unul dintre cele opt centre de plasament se va alege cu un set de calculatoare.
20:40
Toată apa necesară grădiniței din comuna Măcărești, raionul Ungheni, și celor 150 de copii care o frecventează, este cărată zilnic cu o căruță. Lipsa apei este o problemă și pentru gimnaziul din satul Frăsinești, care face parte din aceeași comună. Blocul sanitar al acestei instituții de învățământ este doar de decor. Autoritățile locale au cerut ajutor în cadrul unei întâlniri cu premierul, însă fără rezultate.
20:30
UE a introdus Insulele Cayman, un teritoriu britanic autonom, pe lista neagră a paradisurilor fiscale, după câteva săptămâni de la ieşirea oficială a Regatului din Uniunea Europeană. Este prima dată când teritoriul unui stat membru UE sau fost membru este introdus pe lista sancţiunilor, elaborată prima dată în 2017.
20:30
În orașul chinezesc Wuhan, epicentrul epidemiei cu noul coronavirus, astăzi a murit un director de spital. Se întâmplă după ce autoritățile au raportat săptămâna trecută peste 1.700 de angajați din medicină infectați cu acest virus, dintre care cel puțin șase au murit. Între timp, o clădire industrială din Beijing va fi transformată într-o fabrică de măști împotriva coronavirusului.
20:20
Prezentate de Vasile Luchianu
20:20
Forțele ruse de ocupație din Donbas au atacat în această dimineață pozițiile ucrainene. Luptele au durat câteva ore. Un militar ucrainean a murit, iar alți patru au fost răniți.
20:20
Un set de teste pentru detectarea virusului ce cauzează Coronavirusul de tip nou (COVID-19) au fost aduse astăzi la Agenția Națională de Sănătate Publică. Testele au fost livrate din Germania, cu sprijinul Organizației Mondiale a Sănătății.
20:10
Prezentat de Daniela Vizitiu
20:10
Partidul Socialiștilor a prezentat astăzi un proiect de declarație privind ”politica externă echilibrată a Republicii Moldova”. PSRM propune ca documentul să fie semnat și adoptat de toate partidele parlamentare pentru a avea relații bune atât cu Estul, cât și cu Vestul, dar și pentru a întări principiul ”neutralității țării”.
20:10
Statul trebuie să-i susțină mai mult pe producătorii mici și mijlocii, pentru a evita falimentul acestora. Este opinia oamenilor de afaceri, exprimată astăzi în cadrul unor audieri publice, la Parlament, privind un proiect votată în prima lectură în 2018. Producătorii îi îndeamnă pe deputați să voteze inițiativa în lectură finală. Documentul ar obliga magazinele să vândă produse locale în proporție de 50 la sută.
20:00
Reprezentanții PSRM și ai PD nu exclud că în perioada următoare ar putea constitui o coaliție de guvernare. Asta chiar dacă la întrunirea de aseară, de la Parlament, conducerea celor două partide n-ar fi pus la punct o alianță. Mai mult, PSRM ar fi gata să ofere PD și unele portofolii în Guvern.
20:00
Zeci de locatari ai unui bloc din Chișinău riscă să rămână fără apă la robinet, din cauza datoriilor față de furnizor. În total ar fi vorba de peste 200 de mii de lei. Oamenii spun că au bani, sunt gata să plătească, dar nu au contracte cu furnizorul. Problema durează de aproximativ cinci ani, iar de vină ar fi administrația blocului.
19:50
Igor Dodon își sărbătorește astăzi ziua de naștere. El împlinește 45 de ani și cu această ocazie a primit felicitări din partea unor șefi de stat. Ce îi doresc lui Igor Dodon oamenii de rând, a aflat colegul nostru Adrian Prodan.
19:40
Prezentată de Beton și Pașa
Acum 6 ore
19:00
Prezentat de Adrian Prodan
19:00
Prezentat de Vasile Luchianu
18:50
Autoritățile de la Chișinău nu au primit încă un răspuns de la Interpol privind anunțarea în urmărire internațională a fostului șef al PD Vladimir Plahotniuc. Asta chiar dacă, la sfârșitul lunii ianuarie, procurorul general, spunea că va solicita reprezentanților biroului central al instituției urgentarea procesului. Anunțul vine din partea ministrului de Interne, Pavel Voicu.
18:50
Rusia se face vinovată de încălcarea dreptului de proprietate al fermierilor din raionul Dubăsari, ale căror terenuri au fost sechestrate de către administrația secesionistă de la Tiraspol O hotărâre în acest sens a fost pronunțată astăzi de Curtea Europeană a Drepturilor Omului.
18:50
Membrii comunității „Occupy Guguță” au venit astăzi în fața Președinției cu un mesaj pentru Igor Dodon, cu ocazia zilei sale de naștere. Manifestanții i-au adus și cadouri mai puțin obișnuite. Este vorba despre o machetă a clădirii Președinției și zeci de avioane în miniatură, pe care le-au aruncat în curtea instituției.
18:40
Republica Moldova este obligată de Curtea Europeană pentru Drepturile Omului să plătească 1,5 milioane de euro despăgubiri în cazul „Gemenii” și să asigure restituirea clădirii foștilor proprietari până pe 18 mai 2020. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, statul va fi obligat să mai achite încă 2,1 milioane de euro.
18:40
Un autobuz de linie și o ambulanță s-au ciocnit violent la intersecția bulevardului Dacia și strada Valea Crucii din sectorul Botanica al capitalei.
18:40
Un accident rutier cu implicarea unui microbuz înmatriculat în Republica Moldova a avut loc în preajma unui sat din județul Cluj.
Acum 24 ore
00:30
Președintele, BNM-ul și povara miliardului
Ieri
22:20
Rețeta zilei: Paste All'Arrabbiata
21:50
Prezentat de Adrian Prodan
20:50
Furtuna „Dennis” a facut ravagii in Marea Britanie. Un om a murit dupa ce a fost luat de viitura, iar doi si-au pierdut viata pe mare. Furtuna ar urma sa ajunga astazi si in Norvegia, unde va aduce viscol puternic. Autoritatile de la Oslo au anuntat cod rosu in mai multe provincii.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.