Doi bărbați riscă până la opt ani de închisoare, după ce au accidentat o polițistă de patrulare și au fugit de la fața locului

UNIMEDIA, 14 februarie 2020 18:00

Un tânăr în vârstă de 29 ani, aflat la volanul mașinii și şi un pasager de 25 de ani, ambii locuitori ai satului Văleni, raionul Cahul, riscă de la patru la opt ani de închisoare, pentru că au pus în pericol viața unei persoane cu funcţie de răspundere, după ce au accidentat o polițistă de patrulare. Incidentul a avut loc la 12 februarie 2020, în în jurul orei 21.00. Șoferul automobilului se afla în stare de ebrietate.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 2 ore
11:50
Consiliul Superior al Magistraturii nu este de acord ca judecătorii să plătească din propriul buzunar cele 1,5 mil. De euro, în urma decizie CtEDO în dosarul „Gemenii”.
11:50
Autoritățile italiene au anunțat, sâmbătă, că o a doua persoană infectată cu coronavirus a murit. Este al doilea deces înregistrat de Italia în mai puțin de 24 de ore și, de asemenea, este al doilea cetățean european care este răpus de virusul apărut în China, scrie digi24.ro.
Acum 4 ore
10:40
Schimbul de replici tăioase continuă între Pavel Filip și Andrian Candu, în contextul plecării mai multor primari din Partidul Democrat. La scurt timp după ce au aderat la „Pro Moldova”, Filip anunță că o parte din edilii locali au trecut înapoi în Partidul Democrat.
10:20
Pe 22 noiembrie 2019, Tesla și-a prezentat primul pickup electric Cybertruck în Los Angeles. Şi dacă atunci a șocat publicul cu formele sale, deşi mulţi îl consideră mult prea brutal, astăzi se poate constata că modelul poate deveni un real bestseller al mărcii.
09:40
Teama de virusul din China a declanșat violențe greu de închipuit în Ucraina. Convoiul de autobuze cu zeci de evacuați din Wuhan, care erau aduși la un centru de carantină, a fost atacat de sute de manifestanți, scrie stirileprotv.ro.
09:40
Un amplu plan de crearea platformelor industriale multifuncționale în 16 raioane din Modova a fost discutat în cadrul unei ședințe de lucru, convocate de președintele Igor Dodon cu președinții și primarii unor centre raionale, scrie stirileprotv.ro.
Acum 24 ore
21:00
Ministerul Sănătății din România urmează să organizeze o ședință săptămâna viitoare, unde se va examina problema diplomelor medicilor cu cetățenie română din Republica Moldova. Despre aceasta a anunțat deputatul român, Constantin Codreanu.
20:40
O„reducereaviolenţelor”peoperioadădeşaptezileafostnegociatăîntreStateleUniteşitalibaniidinAfganistan,iareavaîncepesâmbătă,transmitoficialiiafganicitaţideBBC.
19:50
Locuitorii capitalei întorc un credit, bănii căruia nu au fost debursați până la capăt. Cel puțin asta a spus primarul general al capitalei Ion Ceban în cadrul prezentării raportului de 100 de zile de activitate.
19:50
Un cutremur de suprafaţă s-a produs vineri în regiunea Xinjiang din nord-vestul Chinei. Seismul a avut magnitudinea de 5,1 pe scara Richter şi s-a produs la adâncimea de 10 kilometri, scrie digi24.ro.
18:40
A câştigat până în prezent aplauzele pentru că era atât autoutilitară, MPV de familie, shuttle, cât şi un camper cu o versatilitate nelimitată. Până în prezent au fost construite peste trei milioane de exemplare, iar acum, ca o premieră mondială, divizia Volkswagen Commercial Vehicles prezintă a cincea generaţie Caddy, la 42 de ani de la prima!Maşina a fost arătată în cadrul unui eveniment organizat în Dusseldorf, Germania.
18:40
Inspectorii de poliţie care mai şi conduc maşini de serviciu ar trebui să fie un etalon în trafic pentru ceilalţi cetăţeni conducători de vehicule. La sigur la asta se gândesc cei mai mulţi dintre noi şi îşi doresc să fie adevărat, însă nu şi în Republica Moldova, deocamdată.
18:30
Ministerul Justiției a trimis o sesizare la PG în privința dosarului „Gemeni”, prin care îi cere să inițieze proceduri sau să adopte hotărâri în legătură cu încălcările constatate.
18:10
Compania recent lansată pe piața aeronautică, HiSky, ar denatura situația atribuindu-și statutul de operator aerian, pe care încă nu îl deține, au declarat cei de la Autoritatea Aeronautică Civilă astăzi, în cadrul unei conferințe de prese.
18:00
Un deţinut condamnat la moarte a fost executat pe scaunul electric, în statul american Tennessee. Un deţinut condamnat în urmă cu peste trei decenii pentru înjunghierea mortală a unui alt deţinut a fost executat joi pe scaunul electric în statul american Tennessee, transmite Reuters. Nicholas Todd Sutton(58 de ani) a fost declarat decedat joi la ora locală 19:26 (vineri, ora 01:26 GMT) la penitenciarul de maximă securitate Riverbend din oraşul Nashville, a declarat Tylee Tracer, purtător de cuvâ...
18:00
Șeful statului spune că remanierile în Guvern sunt inevitabile, iar 3-4 miniștri ar putea să fie schimbați, în această primăvară. Nu însă și premierul Ion Chicu, ce va activa cel puțin până la sfârșitul acestui an, declară Igor Dodon în emisiunea sa de pe Youtube, „Președintele răspunde”.
17:50
Platfroma DA a înregistrat în Parlament un proiect de lege ce va modifica formula de indexare a pensiilor, astfel încât, în decurs de până la cinci ani, toate pensiile să depășească minimul de existență.
16:50
Utilizatorii de sobe tradiţionale care funcţionează pe bază de lemn sau cărbune din Anglia se vor confrunta cu limite stricte cu privire la combustibilul pe care îl pot utiliza, conform unor reforme guvernamentale destinate să îmbunătăţească calitatea aerului, transmite Bloomberg.
16:30
Starea cetățenilor moldoveni aflați în carantină de pe vasul „Diamond Princess”, acostat în Japonia, este una bună și aceștia nu prezintă semne de boală, transmite Ministerul Afacerilor Externe al Repulicii Moldova.
16:10
Procurorul general, Alexandr Stoianoglo a precizat că INTERPOL examinează cererea Republicii Moldova privind darea în căutare interpațională a lui Vladimir Plahotniuc. Declarația a fost făcută după ședința Consiliului Superior al Procurorilor.
16:00
Noua generaţie Hyundai Jazz, care a debutat la sfârşitul lunii octombrie din 2019 în Japonia, se prezintă acum la nivel european şi în toate detaliile, plus preţuri de start. Modelul oferă o experiență de conducere fără efort, cu performanțe eficiente și sensibile, oferite de tehnologia hibridă e:HEV de la bord.
16:00
Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a reacționat dur la ultima amânare în dosarul de escrocherie în proporții deosebit de mari și spălare de bani, în care este vizat fostul primar de Orhei, Ilan Șor. Oficialul a declarat că va cere cercetarea disciplinară a judecătorilor și procurorilor implicați în acest dosar.
16:00
Procurorul general Alexandr Stoianoglo a declarat că dosarul finanțării PSRM este în proces de investigare și urmează a fi audiate 29 de persoane.
15:40
De doi ani și jumătate, dosarul lui Ilan Șor nu s-a mișcat din loc la Curtea de Apel Cahul, ședinţa de judecată programată pentru azi, 21 februarie 2020, a fost amânată, din nou. Completul de judecată a motivat această amânare prin faptul că dosarul nu a parvenit de la expertiză.
15:20
Ion Chicu a declarat că Guvernul va propune prelungirea moratoriului pe programul Cetățenie prin Investiție până în anul 2021. Un proiect în acest sens va fi votat săptămâna viitoare la Guvern, după care va fi prezentat Parlamentului.
15:00
Premierul Ion Chicu s-a arătat dezamăgit că nu și-a putut prezenta raportul privind activitatea Guvernului de la tribuna Parlamentului, după ce opoziția a blocat ședința, nemulțumită că în Legislativ nu s-a prezentat întreg cabinetul de miniștri. Chicu a ieșit în fața presei și și-a ținut pledoaria, care a început cu întrebarea: „de ce nu avem încredere în viitorul țării?”.
15:00
Organizație raională a PD din Rezina a părăsit in corpore din partid. Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook de către fostul deputat PD și noul membru Pro-Moldova, Sergiu Sîrbu.
14:40
Raportul privind primele 100 de zile de activitate ale guvernului a fost publicat pe site-ul Guvernului, vineri, 21 februarie. Documentul conține 27 de pagini și este împărțit pe compartimente, în funcție de domeniile de activitate.
14:30
Institutul Mamei şi Copilului a fost dotat cu un sistem radiodiagnostic mobil performant şi o masă de operație radiotransparentă. Echipamentul a costat peste 1 milion 527 de mii de lei, oferit în urma concursului de proiecte finanţate din fondul de dezvoltare şi modernizare a prestatorilor publici de servicii medicale al Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină.
14:30
Un nou caz de inducere în eroare a clienţilor şi de înşelătorie în ceea ce priveşte istoricul automobilului. În această dimineaţă, pe cel mai popular portal de anunţuri din ţară, a apărut o ofertă de vânzare a unui SUV Hyundai Santa Fe care nu este în ţară.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.