Despre ce a discutat azi Putin și Zelenski la telefon

Sputnik, 14 februarie 2020 16:20

Putin și Zelenski au discutat telefonic despre pregătirile pentru următoarea reuniune a liderilor în formatul normand.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 5 minute
11:00
Președintele Comisiei de la Veneția, Gianni Buquicchio, se află într-o vizită în țara noastră - iată ce a discutat oficialul european cu premierul Ion Chicu.
Acum o oră
10:30
Tânărul Viorel era singurul copil al familiei – ”Este o veste tragică și toți suntem în stare de șoc”.
10:10
Edilul-șef al Chișinăului a făcut bilanțul celor 100 de zile de când a preluat mandatul pe primar al Capitalei și a enumerat acțiunile pe care le-a întreprins în această perioadă de timp.
Acum 2 ore
09:30
Edilul-șef al Capitalei Ion Ceban prezintă în aceste momente raportul de activitate la 100 de zile de când a devenit primar al Chișinăului.
Acum 4 ore
09:00
Nu de puține ori cei care au nevoie urgentă de bani apelează la companii de microfinanțare, iar în loc să-și rezolve problemele - și le înmulțesc, pentru că ajung să se îndatoreze și mai mult după contractarea creditelor rapide.
08:30
Meteorologii avertizează că în vara lui 2020 vor fi recorduri de temperaturi, iar următorii ani vor fi tot mai călduroşi. Informaţia vine în contextul în care, în ianuarie s-au înregistrat temperaturi de 22 de grade Celsius în ţara noastră.
08:00
Leul moldovenesc se depreciază vineri în raport cu toate principalele valute de referință. Prețurile euro și dolarului au săltat cu 10 și, respectiv, 8 bani, comparativ cu ziua de joi.
07:30
În fiecare an, pe 21 februarie, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Teodor Stratilat, ocrotitor al celor necăjiţi.
Acum 6 ore
07:00
Chiar dacă era anunțată lapoviță în raioanele de nord ale țării, se pare totuși că sfârșitul de săptămână va fi fără precipitații.
06:30
Postul Sfintelor Paști va fi, în acest an, în perioada 2 martie – 18 aprilie, iar credincioșii numesc această perioadă Postul Mare. Cum trebuie ținut.
Acum 24 ore
21:50
Interpreta Natalia Gordienko a făcut în cadrul unui interviu mai multe dezvăluiri din viața ei personală, dar și despre participarea la Eurovision 2020.
21:20
Mașinile ruginite, fără roți, cu geamurile sparte și prăfuite din sectorul Buiucani vor fi duse, la indicația autorităților, pe teritoriul Întreprinderii Municipale “Prestări servicii locative Buiucani”.
20:50
Deputații moldoveni au adoptat astăzi un proiect de lege privind operarea modificărilor la Legea pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind constituirea și funcționarea consiliilor locale și raionale.
20:20
Cei șase deputați deja foști democrați, care au părăsit ieri fracțiunea parlamentară PDM, au anunțat astăzi că au format Grupul parlamentar „Pro-Moldova”.
20:10
Introducerea în lista de sancțiuni a companiei elvețiene Rosneft Trading, acuzată de intermedierea vânzărilor petrolului venezuelean, ar putea lovi în partenerii europeni și asiatici ai SUA.
19:30
Președinți și primari din mai multe centre raionale au participat la o ședință de lucru cu șeful statului. Discuțiile au vizat industrializarea țării.
19:10
Lorena Mednicov este doctor în medicină, mama a doi copii frumoși la suflet și chip și o femeie exemplu pentru multe din reprezentantele sexului frumos.
18:50
Parlamentul urmează să decidă vineri soarta inițiativei legislative ce prevede instituirea moratoriului asupra controlului de stat la întreprinderile micro, mici și mijlocii. Deputații au discutat joi proiectul în prima lectură, dar au amânat votul pentru a doua zi.
18:30
O ședință de urgență a avut loc cu puțin timp în urmă la Inspectoratul Național de Investigații. Ce l-a nemulțumit pe ministrul Pavel Voicu.
17:30
Proiectul prin care urma să fie anulată acordarea prin investiții a cetățeniei Republicii Moldova a fost exclus din ordinea de zi a ședinței plenare a Parlamentului.
17:00
Dacă șeful diplomației, Aureliu Ciocoi, nu va fi audiat vineri în Parlament, deputații PAS și ACUM vor bloca tribuna centrală din sala de ședințe plenare a forului legislativ. Avertismentul a fost făcut de Mihail Popșoi.
16:50
Expertul economic Viorel Gîrbu: Top 500 cele mai valoroase mărci comerciale – Europa Centrală și de Est nu sunt reprezentată prin nicio marcă comercială.
16:50
Curtea Constituțională și-a recăpătat încrederea cetățenilor, consideră șeful statului a care vorbit despre acest lucru în cadrul unei Conferinței organizate cu ocazia aniversării a 25-a de la fondarea Curții Constituționale a Republicii Moldova.
16:30
Medicul pneumolog Diana Condrațchi a făcut dezvăluiri, în cadrul emisiunii ”ATITUDINI”, despre modul în care a reușit să armonizeze viața de familie și cea profesională.
16:00
În intenția de a ajuta persoanele care și-au pierdut actele de identitate, cei care le găsesc nu știu că le pot face și mai rău dacă nu țin cont de anumite reguli.
15:40
Un bărbat și-a pierdut viața în această după-amiază. Ce presupune că acesta și-a pus capăt zilelor, aruncându-se în gol de la etaj.
15:30
Venezuela a declarat stare de urgență în industria petrolieră din cauza sancțiunilor impuse de SUA. În cadrul unei emisiuni realizate în studioul Radio Sputnik, expertul Alexei Zubeț a explicat de ce SUA a impus sancțiuni Venezuelei.
15:20
Venezuela a declarat stare de urgență în industria petrolieră din cauza sancțiunilor impuse de SUA. În cadrul unei emisiuni realizate în studioul Radio Sputnik, expertul Alexei Zubeț a explicat de ce SUA a impus sancțiuni Venezuelei.
14:50
Primarul Capitalei, Ion Ceban, a venit cu o reacție la cererea transportatorilor de majorare a tarifelor pentru călătoria cu microbuzul în Chișinău.
14:20
În concursul pentru funcția de membru al Consiliului Superior al Magistraturii s-au înscris 18 candidați. Opiniile despre aceștia sunt așteptate de Comisia parlamentară juridică, numiri și imunități în următoarele cinci zile. Părerile anonime vor fi neglijate.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.