FOTO // Dodon a zburat la Munchen înconjurat de deputați ucraineni care s-au amuzat și l-au fotografiat

Deschide.md, 14 februarie 2020 15:50

Deputatul din partea partidului „Solidaritate Europeană” a lui Petro Poroșenko, Aleksei Goncearenko, l-a fotografiat astăzi pe Igor Dodon în avionul spre Germania, unde președintele urmează să participe la Conferința de Securitate de la Munchen. Din fotografiile postate de deputat pe pagina sa de Facebook se vede că Dodon era îngândurat, iar un alt călător a ridicat semnul victoriei deasupra capului lui Dodon.  Deputatul din Rada Supremă scrie că locul lui Dodon în avion era exact lângă delegați...

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum 30 minute
14:40
Alain Juillet, fost șef al Serviciului francez de Informații Externe, va deveni prezentator la o emisiune de geopolitică pe postul TV Russia Today France. Emisiunea de 13 minute, având genericul „La Source”, va fi difuzată de două ori pe lună. Anunțul a fost făcut de directorul RT France Ksenia Fedorova pe 24 februarie într-un comunicat al postului TV.
Acum o oră
14:30
O companie imobiliară a organizat, astăzi, în Chișinău, un flashmob cu genericul „Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, astfel având grijă și de sănătatea noastră!”. Zeci de angajați ai firmei au distribuit, în capitală, măști de protecție.
14:30
O decizie cel puțin stranie a fost adoptată de Curtea Constituțională la 25 februarie 2020. Aceasta vizează constituționalitatea art. 8 alin. (1) lit. d) din Legea privind partidele politice. Sesizarea privind neconstituționalitatea acestui articol a fost depusă în iunie 2019 de un grup de persoane, care a încercat să înregistreze un nou partid politic, dar care nu au reușit să adune în jurul său cel puțin 4000 persoane care să fie domiciliați în cel puțin jumătate din unitățile administrativ-teritoriale de nivelul al doilea. Din aceste considerente Ministerului Justiției a refuzat in repetate rânduri să înregistreze această formațiune politică.
14:10
Deputatul Iurie Reniță a primit un răspuns oficial de la Autoritatea Națională pentru Cetățenie (ANC), semnat de Președintele acestei instituții, Andrei Tinu, la solicitarea trimisă la sfârșitul lunii ianuarie, prin care a cerut identificarea unei soluții rapide pentru urgentarea examinării dosarelor de redobândire a cetățeniei române.
Acum 2 ore
13:50
Agricultorii vor procura motorină în perioada lucrărilor de primăvară la un preţ redus. Subiectul a fost discutat miercuri, 26 februarie, la Președinție, în cadrul unei întrevederi de lucru convocată de şeful statului, Igor Dodon, cu cei mai mari petroliști din ţară, comunică MOLDPRES.
13:10
Comisia parlamentară juridică, numiri și imunități a extins termenul pentru ca societatea civilă, cetățenii, jurnaliștii și alte persoane ca aceștia să se poată expune asupra candidaților care care s-au înscris la concursul anunțat de Legislativ pentru selectarea membrilor în Consiliul Superior al Magistraturii (CSM). Termenul a fost extins până la 3 martie.
Acum 4 ore
13:00
Ministerul Educației, Culturii și Cercetării (MECC) a anunţat miercuri, 26 februarie, că interzice organizarea deplasărilor, călătoriilor elevilor, studenților și angajaților din instituțiile de învățământ în afara țării. Măsurile au fost impuse de situaţia creată în lume în legătură cu răspândirea coronavirusului de tip nou (COVID-19), transmite MOLDPRES.
12:30
În timp ce fiul luptă cu valorile Uniunii Europene, mama se bucură de beneficiile pe care i le oferă traiul într-un stat membru al UE și NATO. Este cazul securistului transnistrean Ian Sergheevici Popovici, al cărui părinte, Nina Popovici, a emigrat în Italia.
12:30
Vladislav Surkov, fostul consilier al lui Vladimir Putin, a declarat că nu există așa țară ca Ucraina. Potrivit acestuia, a te declara ucrainean este o „dereglare mintală specifică”.
12:20
Anul acesta vor fi alegeri prezidențiale în Republica Moldova. În acest moment, socialiștii pro-ruși au toată puterea. Au premierul, au președintele, speakerul Parlamentului și au o alianță în Parlament destul de stabilă.
12:10
Hotărârea Curții Constituționale prin care a fost simplificată procedura de înregistrare a partidelor politice trezește anumite îngrijorări, iar Parlamentul trebuie de urgență să intervină pentru a da o claritate. De această părere este fostul președinte al Comisiei Electorale Centrale, Iurie Ciocan.
12:10
Declarația liderului neoficial al socialiștilor, Igor Dodon, prin care acesta a spus că vrea să schimbe Constituția, pentru a împiedica unioniștii să organizeze un referendum pentru Unirea cu România, arată frica acestuia și a Moscovei față de acest deziderat național. Opinia aparține deputatului Partidului Unității Naționale (PUN), Octavian Țîcu.
11:50
Un adolescent în vârstă de 17 ani, din Chișinău, a fost reținut de Poliția Capitalei, după ce pe parcursul lunilor ianuarie-februarie, a furat cel puțin 16 automobile. Acesta se plimba cu mașinile furate prin oraș, după care le accidenta ș ile abandona.
11:30
Ministrul adjunct de Externe din Federația Rusă, Andrei Rudenko, a avut o întrevedere cu reprezentantul special al OSCE pentru reglementarea transnistreană Thomas Mayr-Harting, se arată într-un comunicat al MAE de la Moscova.
11:30
Astăzi, 26 februarie, în cadrul ședinței Punctului Focal Național privind controlul infecției cu Coronavirusul de tip nou, reprezentanții Poliției de Frontieră, au declarat că în ultimele 24 ore, nu au fost depistate persoane care au intrat pe teritoriul Republicii Moldova cu simptome asociate Coronavirusului de tip nou. Conform datelor prezentate, din Italia, au sosit 436 persoane cu rutele directe din Turin, Milan, Roma.
11:20
Situaţia macroeconomica din ţară, deşi este mai stabilă în ultimii doi ani, ascunde totuşi mai multe probleme, arata studiul: „Situaţia salariaţilor din Republica Moldova: o criză structurală”, prezentat de Fundaţia Friedrich Ebert Stiftung Moldova (FES) în colaborare cu Syndex din România, relatează Radio Moldova Actualităţi.
Acum 6 ore
11:00
Trupul neînsuflețit al unui tânăr a fost găsit ieri seara într-o încăpere din Penitenciarul Nr.15 din Cricova.
10:40
Cel puțin 19 persoane au fost ucise în New Delhi în timpul protestelor faţă de noua lege a cetățeniei. 15 persoane sunt la spital, în stare critică.
10:20
Partidul Socialiștilor și-a rezervat Piața Marii Adunări pentru un an înainte. Potrivit declarațiilor depuse la Primărie, aceștia ar intenționa să organizeze mitinguri în fiecare weekend din 2020. Imaginile cu solicitările PSRM au fost publicate pe rețelele de socializare de consilierul municipal PUN, Corneliu Pântea.
10:10
Marele artist Nicolae Botgros a devenit ieri, 25 gebruarie, cetățean de onoare al municipiului Botoșani, iar titlul i-a fost înmânat într-un cadru festiv de primarul municipiului Botoșani, Cătălin Mugurel Flutur.
10:00
Membrii Grupului de lucru responsabil de examinarea propunerilor în domeniul politicii fiscale au avut astăzi o ședință cu președintele Uniunii Avocaților din Moldova, dl Emanoil Ploșniță și reprezentanții a două firme de avocatură. Discuțiile au vizat subiectul impozitării profesiilor juridice.
09:30
EMMA Capital Group a achiziționat o participație de 24% la companiile Premier Energy SRL și Premier Energy Distribution SA din Moldova, ajungând să deţină 93% din capital. Operațiunea s-a făcut departe de Moldova, în paradisul fiscal din Cipru, scrie Mold-street.com.
09:30
După ce solicitările au depășit numărul ofertelor în complexul Newton House, compania de construcție a luat decizia de a demara a doua parte a proiectului-Newton House 2.
09:20
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a obținut în fața judecătorilor condamnarea la pedeapsa cu închisoarea pentru 5 ani a unui medic, care a comis acțiuni perverse cu caracter sexual în raport cu fosta sa pacientă cu vârsta de 13 ani.
09:10
În 2019 diferenţa salarială în Republica Moldova a constituit 14,4%, marcând cea mai mare pierdere financiară anuală pentru femei din ultimii şase ani, de peste 14 mii de lei. Datele sunt prezentate de către Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (CPD) în contextul Zilei Egalităţii Salariale, care este marcată anual pe data de 24 februarie.
Acum 8 ore
08:40
Prezent în platoul emisiunii Punctul pe AZi de la postul TVR MOLDOVA, deputatul PDM Nicolae Ciubuc a declarat că guvernul nu a reuşit să ducă o politică externă tocmai echilibrată în perioada de când Ion Chicu a preluat mandatul.de premier.
08:40
Statele Unite au anunţat marţi că sancţionează 13 entităţi străine şi persoane din China, Irak, Rusia şi Turcia, în conformitate cu legea de neproliferare a armelor în Iran, Coreea de Nord şi Siria, potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat.
08:20
Ambasadoarea SUA în Polonia, Georgette Mosbacher, a criticat poziţia Uniunii Europene de monitorizare a statului de drept în Polonia, spunând că blocul comunitar "a politizat puternic" acest subiect, relatează DPA marţi. • UE "nu ezită să folosească această chestiune a statului de drept pentru a-şi atinge obiectivele", a afirmat Mosbacher într-un interviu pentru Super Express, un tabloid polonez, fără a elabora care sunt aceste obiective.Nicio companie americană prezentă în Polonia nu şi-a expri...
08:20
China anunță că un nou-născut infectat cu coronavirus s-a vindecat fără tratament...
08:20
Prim-ministrul Republicii Moldova Ion Chicu afirmă că nu a participat la vreo discuție privind creare a unor alianțe și coaliții între Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și Partidul Democrat. Totodată, oficialul afirmă că nu au existat discuții despre înlocuirea unor miniștri din actualul cabinet de miniștri, informează IPN. „Ședința la care am participat în Parlament când a fost conducerea ambelor partide a fost destinată strict unei informări despre activitatea Guvernului, despre ce...
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.