VIDEO // Mascații de la „Fulger” au ridicat de la masă clientul unui local din Chișinău

Deschide.md, 14 februarie 2020 15:20

Un bărbat a fost amenințat cu moartea ca să renunțe la avere în favoare fostei sale soții. Șantajistul a fost reținut ieri de către mascații de la „Fulger” într-un local din captială.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum 5 minute
14:10
Deputatul Iurie Reniță a primit un răspuns oficial de la Autoritatea Națională pentru Cetățenie (ANC), semnat de Președintele acestei instituții, Andrei Tinu, la solicitarea trimisă la sfârșitul lunii ianuarie, prin care a cerut identificarea unei soluții rapide pentru urgentarea examinării dosarelor de redobândire a cetățeniei române.
Acum 30 minute
13:50
Agricultorii vor procura motorină în perioada lucrărilor de primăvară la un preţ redus. Subiectul a fost discutat miercuri, 26 februarie, la Președinție, în cadrul unei întrevederi de lucru convocată de şeful statului, Igor Dodon, cu cei mai mari petroliști din ţară, comunică MOLDPRES.
Acum 2 ore
13:10
Comisia parlamentară juridică, numiri și imunități a extins termenul pentru ca societatea civilă, cetățenii, jurnaliștii și alte persoane ca aceștia să se poată expune asupra candidaților care care s-au înscris la concursul anunțat de Legislativ pentru selectarea membrilor în Consiliul Superior al Magistraturii (CSM). Termenul a fost extins până la 3 martie.
13:00
Ministerul Educației, Culturii și Cercetării (MECC) a anunţat miercuri, 26 februarie, că interzice organizarea deplasărilor, călătoriilor elevilor, studenților și angajaților din instituțiile de învățământ în afara țării. Măsurile au fost impuse de situaţia creată în lume în legătură cu răspândirea coronavirusului de tip nou (COVID-19), transmite MOLDPRES.
12:30
În timp ce fiul luptă cu valorile Uniunii Europene, mama se bucură de beneficiile pe care i le oferă traiul într-un stat membru al UE și NATO. Este cazul securistului transnistrean Ian Sergheevici Popovici, al cărui părinte, Nina Popovici, a emigrat în Italia.
12:30
Vladislav Surkov, fostul consilier al lui Vladimir Putin, a declarat că nu există așa țară ca Ucraina. Potrivit acestuia, a te declara ucrainean este o „dereglare mintală specifică”.
12:20
Anul acesta vor fi alegeri prezidențiale în Republica Moldova. În acest moment, socialiștii pro-ruși au toată puterea. Au premierul, au președintele, speakerul Parlamentului și au o alianță în Parlament destul de stabilă.
Acum 4 ore
12:10
Hotărârea Curții Constituționale prin care a fost simplificată procedura de înregistrare a partidelor politice trezește anumite îngrijorări, iar Parlamentul trebuie de urgență să intervină pentru a da o claritate. De această părere este fostul președinte al Comisiei Electorale Centrale, Iurie Ciocan.
12:10
Declarația liderului neoficial al socialiștilor, Igor Dodon, prin care acesta a spus că vrea să schimbe Constituția, pentru a împiedica unioniștii să organizeze un referendum pentru Unirea cu România, arată frica acestuia și a Moscovei față de acest deziderat național. Opinia aparține deputatului Partidului Unității Naționale (PUN), Octavian Țîcu.
11:50
Un adolescent în vârstă de 17 ani, din Chișinău, a fost reținut de Poliția Capitalei, după ce pe parcursul lunilor ianuarie-februarie, a furat cel puțin 16 automobile. Acesta se plimba cu mașinile furate prin oraș, după care le accidenta ș ile abandona.
11:30
Ministrul adjunct de Externe din Federația Rusă, Andrei Rudenko, a avut o întrevedere cu reprezentantul special al OSCE pentru reglementarea transnistreană Thomas Mayr-Harting, se arată într-un comunicat al MAE de la Moscova.
11:30
Astăzi, 26 februarie, în cadrul ședinței Punctului Focal Național privind controlul infecției cu Coronavirusul de tip nou, reprezentanții Poliției de Frontieră, au declarat că în ultimele 24 ore, nu au fost depistate persoane care au intrat pe teritoriul Republicii Moldova cu simptome asociate Coronavirusului de tip nou. Conform datelor prezentate, din Italia, au sosit 436 persoane cu rutele directe din Turin, Milan, Roma.
11:20
Situaţia macroeconomica din ţară, deşi este mai stabilă în ultimii doi ani, ascunde totuşi mai multe probleme, arata studiul: „Situaţia salariaţilor din Republica Moldova: o criză structurală”, prezentat de Fundaţia Friedrich Ebert Stiftung Moldova (FES) în colaborare cu Syndex din România, relatează Radio Moldova Actualităţi.
11:00
Trupul neînsuflețit al unui tânăr a fost găsit ieri seara într-o încăpere din Penitenciarul Nr.15 din Cricova.
10:40
Cel puțin 19 persoane au fost ucise în New Delhi în timpul protestelor faţă de noua lege a cetățeniei. 15 persoane sunt la spital, în stare critică.
10:20
Partidul Socialiștilor și-a rezervat Piața Marii Adunări pentru un an înainte. Potrivit declarațiilor depuse la Primărie, aceștia ar intenționa să organizeze mitinguri în fiecare weekend din 2020. Imaginile cu solicitările PSRM au fost publicate pe rețelele de socializare de consilierul municipal PUN, Corneliu Pântea.
Acum 6 ore
10:10
Marele artist Nicolae Botgros a devenit ieri, 25 gebruarie, cetățean de onoare al municipiului Botoșani, iar titlul i-a fost înmânat într-un cadru festiv de primarul municipiului Botoșani, Cătălin Mugurel Flutur.
10:00
Membrii Grupului de lucru responsabil de examinarea propunerilor în domeniul politicii fiscale au avut astăzi o ședință cu președintele Uniunii Avocaților din Moldova, dl Emanoil Ploșniță și reprezentanții a două firme de avocatură. Discuțiile au vizat subiectul impozitării profesiilor juridice.
09:30
EMMA Capital Group a achiziționat o participație de 24% la companiile Premier Energy SRL și Premier Energy Distribution SA din Moldova, ajungând să deţină 93% din capital. Operațiunea s-a făcut departe de Moldova, în paradisul fiscal din Cipru, scrie Mold-street.com.
09:30
După ce solicitările au depășit numărul ofertelor în complexul Newton House, compania de construcție a luat decizia de a demara a doua parte a proiectului-Newton House 2.
09:20
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a obținut în fața judecătorilor condamnarea la pedeapsa cu închisoarea pentru 5 ani a unui medic, care a comis acțiuni perverse cu caracter sexual în raport cu fosta sa pacientă cu vârsta de 13 ani.
09:10
În 2019 diferenţa salarială în Republica Moldova a constituit 14,4%, marcând cea mai mare pierdere financiară anuală pentru femei din ultimii şase ani, de peste 14 mii de lei. Datele sunt prezentate de către Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (CPD) în contextul Zilei Egalităţii Salariale, care este marcată anual pe data de 24 februarie.
08:40
Prezent în platoul emisiunii Punctul pe AZi de la postul TVR MOLDOVA, deputatul PDM Nicolae Ciubuc a declarat că guvernul nu a reuşit să ducă o politică externă tocmai echilibrată în perioada de când Ion Chicu a preluat mandatul.de premier.
08:40
Statele Unite au anunţat marţi că sancţionează 13 entităţi străine şi persoane din China, Irak, Rusia şi Turcia, în conformitate cu legea de neproliferare a armelor în Iran, Coreea de Nord şi Siria, potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat.
08:20
Ambasadoarea SUA în Polonia, Georgette Mosbacher, a criticat poziţia Uniunii Europene de monitorizare a statului de drept în Polonia, spunând că blocul comunitar "a politizat puternic" acest subiect, relatează DPA marţi. • UE "nu ezită să folosească această chestiune a statului de drept pentru a-şi atinge obiectivele", a afirmat Mosbacher într-un interviu pentru Super Express, un tabloid polonez, fără a elabora care sunt aceste obiective.Nicio companie americană prezentă în Polonia nu şi-a expri...
08:20
China anunță că un nou-născut infectat cu coronavirus s-a vindecat fără tratament...
08:20
Prim-ministrul Republicii Moldova Ion Chicu afirmă că nu a participat la vreo discuție privind creare a unor alianțe și coaliții între Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și Partidul Democrat. Totodată, oficialul afirmă că nu au existat discuții despre înlocuirea unor miniștri din actualul cabinet de miniștri, informează IPN. „Ședința la care am participat în Parlament când a fost conducerea ambelor partide a fost destinată strict unei informări despre activitatea Guvernului, despre ce...
Acum 8 ore
07:40
Trupul neînsuflețit al unui tânăr a fost găsit ieri seara într-o încăpere din Penitenciarul Nr.15 din Cricova.
Acum 24 ore
23:10
Intenția lui Dodon nu este însă o noutate, acesta militând dintotdeauna pentru interzicerea mesajelor unioniste. În anul 2018, în contextul organizării Marii Adunări Centenare din PMAN, Dodon declara că „dacă socialiştii vor veni la guvernare, unionismul va fi interzis prin lege”. Totuși, acest lucru nu s-a mai întâmplat, deși PSRM deține guvernarea. Aceeași modificare a Legii Supreme, Dodon o cerea și în 2015, atunci când anunța că PSRM pregătește un proiect de modificare a legii.  Amintim că i...
21:50
Fotografia unui copil nou-născut realizată imediat după naștere s-a viralizat pe internet, informează New York Post. Daiane de Jesus Barbosa a născut-o pe fiica sa, Isabela Pereira de Jesus, prin cezariană, în data de 13 februarie, în Rio de Janeiro, Brazilia. Pentru a avea amintiri de la eveniment, femeia l-a angajat pe Rodrigo Kunstmann să fotografieze primele clipe de viață ale fiicei sale. Fotografiile realizate de Kunstmann s-au viralizat pe internet, după ce au fost încarcate de acesta pe...
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.