Doi „Hackeri” din Chișinău au fost deconspirați de procurori. Bărbații „spărgeau” conturile gmail pentru 13.700 lei și de pe „Odnoklassniki” cu cca 3.000 lei

NewsUngheni, 14 februarie 2020 14:20

Sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS), oamenii legii cercetează două persoane implicate în comiterea infracțiunilor Articolul Doi „Hackeri” din Chișinău au fost deconspirați de procurori. Bărbații „spărgeau” conturile gmail pentru 13.700 lei și de pe „Odnoklassniki” cu cca 3.000 lei apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de NewsUngheni

Acum 30 minute
18:10
Pentru îmbunatățirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S. „Premier Energy” S.R.L. anunţă că la 25 și 26 februarie 2020, vor avea loc Articolul Localitățile din Nisporeni și Călărași unde va fi deconectată lumina la 25 și 26 februarie 2020 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 2 ore
17:40
Ratele oficiale de schimb comunicate de Banca Națională a Moldovei pentru 25 februarie 2020: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana Articolul Cursul valutar oficial pentru perioada 25 februarie 2020 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 4 ore
15:20
În scopul acordării unui suport orașul înfrățit Nanchang din China, Primăria municipiului Ungheni a lansat la 5 februarie curent campania socială Articolul Foto // Unghenenii donează 34 600 de măști de protecție orașului chinez înfrățit Nanchang apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:00
Potrivit datelor colectate din subdiviziunile Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, astăzi 24 februarie 2020, salvatorii au intervenit în mai Articolul Foto // Vântul a deteriorat acoperișul unui bloc de locuit cu 5 nivele din municipiul Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:00
Potrivit datelor colectate din subdiviziunile Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, astăzi 24 februarie 2020, salvatorii au intervenit în mai Articolul Din cauza vântului puternic, 66 de localități rămân fără energie electrică, inclusiv din raioanele Nisporeni și Călărași apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 8 ore
12:30
Agenția de Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru) lansează 2 anunțuri de intenție pentru achiziția lucrărilor și serviciilor de supraveghere tehnică pentru Articolul UE va finanța reabilitarea și extinderea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare în mun. Ungheni și or. Călărași apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:20
După ce ieri Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) informa că pe întregul teritoriul a Republicii Moldova, a fost emis Cod Articolul Alertă meteo // Meteorologii au emis Cod PORTOCALIU de vânt puternic în întreaga țară apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:00
Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare în colaborarea cu  Ministerul Educației, Culturii și Cercetării au organizat, în perioada 21-23 februarie, cea Articolul Elevii L.T. „Ion Creangă” din Ungheni cei mai buni în cadrul Olimpiadei Republicane de Ecologie 2020 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:40
În zilele de odihnă, pe întreg teritoriul țării, ofițerii de patrulare au desfășurat acțiuni de depistare a șoferilor care încalcă Articolul Sinteza INP pentru weekend: Peste 1600 de încălcări ale RCR și 43 de conducători în stare de ebrietate apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Ieri
13:00
Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) informează că pe întregul teritoriul a Republicii Moldova, a fost emis Cod Galben de vânt Articolul Alertă meteo // Meteorologii au emis COD GALBEN de vânt puternic în întreaga țară apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai mult de 2 zile în urmă
09:10
S.A. ”RED-NORD” informează că în legătură cu reconstrucția liniilor electrice (demontarea liniei vechi şi montarea liniei noi), în raionul Ungheni, Articolul Adresele din raionul Ungheni unde va fi stinsă lumina la 24 – 28 februarie 2020 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21 februarie 2020
15:40
La 21 februarie, este marcată Ziua Internațională a Limbii Materne. Videoclipul în care este recitată poezia „Limba Noastră” de Alexei Articolul Video // Cum sună versurile poeziei „Limba noastră” în limbile etniilor din Republica Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:50
Polițiștii de frontieră Ieșeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat şi predat autorităților competente un bărbat,  pe numele căruia Articolul Un cetățean român urmărit internațional a fost reținut în PTF Sculeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:20
Datorită suportului Uniunii Europene, Piața Independenței – Agora municipiului Ungheni, va fi modernizată și ar putea deveni un punct de Articolul Schița de proiect // Primăria mun. Ungheni propune spre consultare proiectul de modernizare al Pieţei Independenţei apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
00:30
La 24 februarie curent, de Dragobete, Campionul mondial la lupte libere Victor Graur, va oferi un masterclass pentru locuitorii sectorului Dănuțeni Articolul Masterclass din partea Campionul mondial la lupte libere Victor Graur pentru locuitorii sectorului Dănuțeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20 februarie 2020
23:50
Ratele oficiale de schimb comunicate de Banca Națională a Moldovei pentru perioada 21 – 23 februarie 2020: Valuta Cod Abr Articolul Cursul valutar oficial pentru perioada 21 – 23 februarie 2020 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:10
Pentru îmbunatățirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S. „Premier Energy” S.R.L. anunţă că la 21 februarie 2020, vor avea loc întreruperi programate Articolul Localitățile din Nisporeni și Călărași unde va fi deconectată lumina la 21 februarie 2020 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:30
Astăzi, 20 februarie 2020, o delegație compusă din copiii de la Grădinița nr. 11 „Licurici” din municipiul Ungheni, i-au făcut Articolul Foto // O delegație a copiilor de la Grădinița nr. 11 „Licurici”, a întreprins o vizită la Primăria mun. Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:20
Pe parcursul zilei de ieri, 19 februarie a.c., în Sectoarele Poliției de Frontieră Costești, Cuhnești, Valea Rusului și Ungheni, inclusiv Articolul Verificări inopinate la Sectoarele Poliției de Frontieră Ungheni, Valea Rusului, Cuhnești și Costești apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19 februarie 2020
22:10
La 23 februarie curent, ora 15.00, în ajunul zilei tuturor îndrăgostiților, Administrația Palatului de Cultură Ungheni invită pe toți Unghenenii Articolul Unghenenii sunt invitați să sărbătorească Dragostea la o „Seară de Dragobete” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:00
În scopul identificării, recrutării şi selectării potenţialilor candidaţi pentru angajare la serviciu în cadrul Poliţiei cât şi întru îmbunătăţirea relaţiilor de conlucrare între Articolul Foto // Polițiștii din Nisporeni au desfăşurate întruniri cu reprezentanţii a 5 primării din raion apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:30
Datorită managementului eficient, Spitalul raional Nisporeni este în continuă modernizare. Potrivit unui comunicat, instituția medicală a valorificat cu succes proiectul Articolul Foto // Spitalul raional Nisporeni a implementat cu succes proiectul „Dotarea unei Săli de operație cu echipamente moderne” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:50
Ratele oficiale de schimb comunicate de Banca Națională a Moldovei pentru 20 februarie 2020: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana Articolul Cursul valutar oficial pentru 20 februarie 2020 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:30
Un bărbat a murit, după ce mașina cu care se deplasa a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un Articolul Foto // Accident tragic pe traseul M5 în raionul Fălești. Un bărbat a decedat după s-a izbit violent cu Loganul într-un copac apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:50
Grupul operativ al Inspectoratului pentru Protecția Mediului, format din inspectori ai aparatului central, au efectuat în zilele de 10 – Articolul Foto // 4 căruțe cu lemne fără acte de proveniență, descoperite în raionul Călărași apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:50
Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) prin intermediul Agenţiei de Intervenţie şi Plăţi pentru Agricultură (AIPA) a lansat la 17 Articolul AIPA a dat startul recepționării cererilor de solicitare a subvenției în avans pentru dezvoltarea localităților rurale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
02:40
Urmare a numărului mare de accidente rutiere din regiunea Ungheni, inclusiv tragicului accident rutier din seara zile de 22 iulie Articolul În anul 2019, în regiunea Ungheni au avut loc 128 de accidente rutiere soldate cu 25 decese și 145 persoane traumatizate apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
01:10
Deși gimnaziul din satul Frăsinești raionul Ungheni dispune de bloc sanitar nou în interior, copii nu-l pot folosi din același Articolul Din lipsa asigurării cu apă, la grădinița din Măcărești și gimnaziul din Frăsinești se cară zilnic apa cu căruța apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
00:00
Un nou accident rutier a avut loc în această seară în sectorul centru al municipiului Ungheni Aproximativ la ora 22:00, Articolul Foto // Nu au împărțit o intersecție din mun. Ungheni și „au parcat” în gardul unei case la sol apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18 februarie 2020
18:50
Pentru îmbunatățirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S. „Premier Energy” S.R.L. anunţă că la 19 și 20 februarie 2020, vor avea loc Articolul Localitățile din Nisporeni și Călărași unde va fi deconectată lumina la 19 și 20 februarie 2020 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.