(video) O nouă parodie marca Zebra Show. Familia Beșică a ieșit în lume

#diez, 14 februarie 2020 11:45

Doamna Valentina și soțul ei Valera de la Comedy Zebra Show au ieșit în lume. De data aceasta aceștia au mers împreună la nuntă, iar doamna Valentina îi amintește soțului despre comportamentul său la petrecerile la care au mers împreună după ce servește alcool. Articolul (video) O nouă parodie marca Zebra Show. Familia Beșică a ieșit în lume apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 2 ore
22:15
Primarul de Bălți, Renato Usatîi, a declarat într-un live pe Facebook că, potrivit unor informații din Rusia, Igor Dodon ar fi cerut de actualul proprietar al Aeroportului Chișinău suma de 50 e milioane de dolari. Articolul (video) Renato Usatîi: „Igor Dodon și-a mărit apetitul. El ar fi cerut 50 de milioane de euro de la Goncearenko pentru Aeroportul Internațional Chișinău” apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
20:00
Reconstrucția pasajului subteran de pe bulevardul Ștefan cel Mare intersecție cu str. Ismail din capitală ar costa minimum un milion de euro, transmite moldpres. Articolul Reconstrucția subteranei de pe bulevardul Ștefan cel Mare din Capitală ar costa minimum un milion de euro apare prima dată în #diez.
19:45
Psihologii susțin că cea mai complicată zi din săptămână este miercuri, pentru că weekendul a rămas în urmă, iar weekendul viitor e prea departe. Pentru a avea o experiență cât mai frumoasă cu ziua de miercuri, echipa #diez a selectat câteva evenimente la care ai putea să mergi. Articolul Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi pe 19 februarie, într-o zi frumoasă de miercuri apare prima dată în #diez.
19:30
„Florile sunt plăpânde. Şi neştiutoare. Se apără şi ele cum pot. Se cred nemaipomenite cu spinii lor.” Roza Micului Prinț s-a întors pe gardul din Valea Morilor, după ce a fost furată, acum ea e înflorită. Nu se știe, deocamdată, cine e necunoscutul care a adus roza.  Articolul (foto) Roza Micului Prinț a revenit înflorită la Valea Morilor. Un necunoscut a instalat trandafirul în locul celui furat apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
19:00
Zeci de avioane au zburat azi peste gardurile înalte ale președinției. Tinerii de la Occupy Guguță au decis să-l felicite pe Igor Dodon, cu ocazia împlinirii celor 45 de ani, într-un mod mai puțin obișnuit. Aceștia au scris pe aripile avioanelor de hârtie biografia celor șapte profesori turci răpiți, declarați indezirabili și îndepărtați de pe teritoriul Republicii Moldova. Cei la Occupy Guguță, în acest mod, au decis să evidențieze complicitatea președintelui la această crimă.  Articolul (foto, video) Zeci de avioane au zburat peste gardul președinției. De ziua lui Dodon, Occupy Guguță spune despre complicitatea acestuia la răpirea profesorilor turci apare prima dată în #diez.
18:45
Începând cu 20 mai va fi interzisă expunerea vizibilă a produselor din tutun, a produselor conexe, a dispozitivelor și a accesoriilor de utilizare, reîncărcare sau încălzire a acestora în spaţiile comerciale accesibile publicului (magazine, chioșcuri, secții comerciale), scrie bizlaw. Articolul Produsele de tutun nu vor mai fi expuse vizibil în magazine, iar consumatorii vor solicita foi A4 cu lista acestora. Când va intra în vigoare legea apare prima dată în #diez.
18:45
La începutul lunii februarie, un grup de nouă călători din Moldova și România și-au început călătoria în Antarctica. La sfârșitul săptămânii trecute, ei au ieșit pe malul Golfului Tresspasy cud drapelul Moldovei în mână, urmărind mii de pinguini, balene și lei de mare care ies la vânătoare. Articolul (foto) Anatol Untură povestește în jurnalul său despre călătoria sa în Antarctica: „Este un peisaj de pe planeta Marte” apare prima dată în #diez.
18:15
Centrul de Informații GENDERDOC-M a lansat Raportul anual privind situația drepturilor persoanelor LGBT din Republica Moldova. Potrivit documentului, în 2019, societatea moldovenească a devenit mai tolerantă față de comunitatea LGBT. Astfel, s-a micșorat distanța socială față de persoanele LGBT de la 5.2 în 2015 (acceptare în calitate de vizitator al țării) spre 4.4 în 2018 (acceptare în calitate de cetățean al țării). Articolul Moldovenii au devenit mult mai toleranți față de persoanele homosexuale. GENDERDOC-M a lansat Raportul anual privind situația drepturilor persoanelor LGBT apare prima dată în #diez.
Acum 8 ore
17:15
Mai mulți jucători de tenis din Republica Moldova au urcat pe podium la o nouă ediție a turneului open Cupa Elite Tenis de la București din cadrul Circuitului MPG. Articolul (foto) Trei copii din Republica Moldova au devenit campioni la Cupa Elite Tenis de la București apare prima dată în #diez.
17:15
Liderul Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu, crede că împrumutul oferit Moldovei de Rusia în valoare de 200 de milioane de dolari va avea și scop de finanțare a regiunii Transnistrene. Articolul (video) Sergiu Mocanu, despre împrumutul de 200 de milioane de dolari:„Miza creditului oferit de Rusia este finanțarea regiunii Transnistrene” apare prima dată în #diez.
16:45
După ce mai mulți chișinăuieni s-au plâns pe sumele exagerate pentru facturile pentru încălzire în luna ianuarie, Igor Dodon a convocat la președinție o ședință de lucru cu factorii de decizie de la „Termoelectrica”, primăria municipiului Chișinău și „Moldova-Gaz” pentru a clarifica situația. Potrivit rezultatelor ședinței, s-a promis că luna viitoare plățile vor fi cu până la 30 % mai mici, iar în caz contrar, Dodon a amenințat cu demisia conducerii întreprinderii „Termoelectrica”,  Articolul (video) Dodon promite facturi cu 30 % mai mici, în februarie, la încălzire, în caz contrar conducerea „Termoelectrica” va fi demisă apare prima dată în #diez.
16:45
Un orașel pitoresc din sudul Italiei se oferă să plătească chiria noilor locuitori timp de 2 ani, pentru a încuraja creșterea populației, informează The Independent. Articolul Un orașel pitoresc din sudul Italiei se oferă să plătească chiria noilor locuitori timp de 2 ani apare prima dată în #diez.
16:15
Joi, 20 februarie, la ora 18.15, la Librăria din Centru, str. bd. Ștefan cel Mare, nr.126 din Chișinău, va avea loc lansarea volumului „Narațiuni ale erosului”, de Nina Corcinschi, apărut la Editura Cartier în colecția Rotonda, coordonată de Emilian Galaicu-Păun. Articolul Nina Corcinschi lansează noul său volum „Narațiuni ale erosului” la Librăria din Centru apare prima dată în #diez.
16:15
Educația sexuală e pentru toate categoriile de tineri, fie că ați ajuns abia la 18 ani sau vă apropiați de 60 de ani. Pe tot parcursul vieții învățăm, iar pentru că subiectul sexului e încă unul tabu în societate, ne rămâne să învățăm doar de pe filele navigatorului web. Pentru că pe internet găsim tot felul de mituri, ne-am propus să lansăm podcastul #sexplicații, în care să aducem informații veridice, iar experiența de ascultare să rămână una „incognito”.  Articolul (podcast) #sexplicații. Ce frici a avut un tânăr din Moldova înainte de primul sex și cum îți dai seama că ești „gata” să îl faci apare prima dată în #diez.
15:45
Începând cu 2004, Clubul Sportiv „Everest” desfășoară gratuit ore la școala de turism. Anul acesta s-a decis să se organizeze mai multe școli de turism, precum:  Școala de drumeții și Școala de alpinism și drumeții montane. După finisarea cursului toți participanții vor aplica în practică cele învățate și vor face o drumeție de gradul I. Articolul Cum să te antrenezi corect, cum să folosești compasul sau să acorzi primul ajutor medical. Înscrie-te gratuit la Școala de drumeție sau de alpinism apare prima dată în #diez.
15:45
Consiliul Raional al Tinerilor din Sângerei este o structură de reprezentare şi împuternicire a tinerilor, scopul căreia este de a implica tinerii în procesul decizional. În data de 29 februarie 2020, la ora 12.00 la Consiliul Raional al Tinerilor din Sângerei, se organizează o dezbatere în care vor participa echipe formate de către tineri activi și cu spirit competitiv. Articolul Consiliul Raional al Tinerilor din Sângerei organizează o dezbatere. Cum te poți înscrie apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
15:15
Chiar dacă ne pare că uscatul se întinde pe toată suprafața Pământului, oceanele sunt cele care acoperă cea mai mare parte a Terrei, inclusiv cel mai lung lanţ muntos (Dorsala Atlantică) și podurile antice pe care oamenii le-au traversat pentru a ajunge pe alte continente. Articolul (video) La 11 kilometri sub apă. Cum ar arăta Pământul fără oceane apare prima dată în #diez.
14:45
100 de milioane de lei vor fi la dispoziţia tinerilor antreprenori în 2020 pentru finanţarea afacerilor. Ministerul Finanţelor a anunţat despre continuarea Programului „Facilitatea de Creditare a Tinerilor”, în cadrul căruia Moldova Agroindbank oferă credite destinate dezvoltării profitabile a afacerilor tinerilor acasă, în Republica Moldova. Articolul Moldova Agroindbank susţine afacerile tinerilor antreprenori cu dobânzi reduse şi oferte avantajoase apare prima dată în #diez.
14:30
Oficialii chinezi au publicat primele detalii despre 44.000 de cazuri de Covid-19, în cadrul celui mai mare studiu despre coronavirus realizat de la începutul epidemiei. Articolul China a studiat 44.000 de cazuri de coronavirus și a aflat pentru cine virusul este periculos apare prima dată în #diez.
14:30
Un ilustrator din Kazan, care lucrează sub pseudonimul Klod Mande, creează colaje originale la baza cărora stau secvențe din filme americane și sovietice, dar și oameni populari din Rusia actuală. Articolul (foto) Colaje cu secvențe din filme americane și sovietice în care actorii se potrivesc de minune apare prima dată în #diez.
14:00
Polițistul de frontieră Mihail Sava a fost întâmpinat cu muzică de Fanfară pe Aeroportul Internațional Chișinău de către colegii polițiști de frontieră, luptători, rude și prieteni. Articolul (video) Polițistul de frontieră Mihail Sava, întâmpinat cu muzică de Fanfară la aeroport după ce s-a clasat pe locul 3 la Campionatul european de lupte apare prima dată în #diez.
13:30
Cunoscutul compozitor Eugen Doga va efectua un turneu în orașul Kiev. Pe 14 martie, el va susține o seară de creație cu genericul „Eugen Doga — Regele valsului” în sala de concerte Freedom Hall a Centrului Cultural din capitala Ucrainei, informează MOLDPRES. Articolul Eugen Doga va susține un concert grandios la Kiev. Unde poți cumpăra biletele apare prima dată în #diez.
13:15
Președintele Igor Dodon a capturat statul prin a-și subordona principalele instituții ale statului, iar poporul ar putea să se răzvrătească și să-l elimine de la guvernare. Afirmații în acest sens a făcut deputata Marina Tauber, vicepreședinta Partidului „ȘOR”, în emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8. Articolul Marina Tauber: „Vom ajuta poporul să-l scoată pe Dodon din Președinție” apare prima dată în #diez.
12:45
Planul evenimentelor culturale pentru anul 2020 din regiunea Găgăuzia a fost aprobat și urmează să fie inclus în harta naţională a destinaţiilor turistice. Astfel, toți doritorii vor avea ocazia să descopere cultura și obiceiurile din sudul țării în această primăvară și vară. Articolul „Hederlez”, „Gagauz Gergefi”, „Gagauz Şarap Yortusu”. Lista evenimentelor culturale din Găgăuzia pentru anul 2020 apare prima dată în #diez.
12:30
Deputatul Dinu Plîngău susține că există suficiente probe care să ducă la acuzarea mai multor persoane pentru uzurparea puterii, inclusiv a unor actuali deputați PD, printre care primele figuri în partid, Pavel Filip și Alexandru Jizdan. Articolul Deputatul Dinu Plîngău susține că există suficiente probe care să ducă la acuzarea mai multor persoane pentru uzurparea puterii în stat apare prima dată în #diez.
12:15
Philip Morris International este una dintre cele mai mari companii de pe piața mondială a tutunului. Chiar dacă este considerat de mulți un sector conservativ, compania a reușit să spargă tiparele și să transforme industria în care lucrează. Acest lucru a fost posibil prin dezvoltarea produselor fără fum, integrarea inovațiilor în procesele de muncă, dar și noi abordări în lucrul cu angajații. Articolul (foto) Directoarea Philip Morris Moldova: compania noastră oferă posibilități nelimitate pentru dezvoltarea carierei apare prima dată în #diez.
12:00
Cântăreaţa britanică Adele a confirmat la o petrecere de nuntă, organizată weekendul trecut, că va lansa un nou album de studio, cel de-al patrulea din discografia sa, în luna septembrie, informează site-ul revistei New Musical Express. Articolul (video) Adele va lansa un nou album de studio. Pentru când este preconizat evenimentul apare prima dată în #diez.
11:45
Philip Morris International este una dintre cele mai mari companii de pe piața mondială a tutunului. Chiar dacă este considerat de mulți un sector conservativ, compania a reușit să spargă tiparele și să transforme industria în care lucrează. Acest lucru a fost posibil prin dezvoltarea produselor fără fum, integrarea inovațiilor în procesele de muncă, dar și noi abordări în lucrul cu angajații. Articolul Directoarea Philip Morris Moldova: compania noastră oferă posibilități nelimitate pentru dezvoltarea carierei apare prima dată în #diez.
11:30
„Lanțul Slăbiciunilor” (în rusă Слабое звено) este un show rusesc similar cu cel britanic The Weakest Link și constă în faptul că după fiecare rundă unul dintre jucători părăsește jocul, fiind considerat o verigă slabă în runda care s-a terminat.  Eliminarea jucătorului se face prin votul tuturor participanților. Articolul Una dintre cele mai populare emisiuni de divertisment din Rusia a fost relansat pe postul de televiziune Mir apare prima dată în #diez.
11:30
În conformitate cu acțiunile stabilite în Planul calendaristic, Consiliul electoral al circumscripției electorale uninominale Hâncești nr. 38 a constituit 44 de birouri electorale ale secțiilor de votare (BESV). Articolul Pentru alegerile parlamentare noi din Hâncești au fost constituite 44 de birouri electorale ale secțiilor de votare apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.