NO COMMENT (VIDEO) // Momentul în care luptătoarea Anastasia Nichita este decernată cu medalia de aur

Deschide.md, 14 februarie 2020 09:50

NO COMMENT (VIDEO) //Momentul în care luptătoarea Anastasia Nichita este decernată cu medalia de aur...

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum 4 ore
23:00
La Belgrad, Serghei Şoigu a fost primit de omologul său sârb Aleksandr Vulin, lor alăturându-li-se şi şeful Statului Major General al armatei sârbe, generalul Milan Mojsilovic, conform Tanjug. Vulin şi Şoigu au abordat probleme legate de cooperarea bilaterală în materie de apărare, cooperare aflată pe o traiectorie ascendentă şi care se dezvoltă în conformitate cu parteneriatul strategic între Serbia şi Rusia, indică Ministerul sârb al Apărării într-un comunicat. Potrivit RIA Novosti, pe agenda...
22:30
Ministrul polonez a precizat că Europa ar trebui să fie unită și, de asemenea, să fie implicată în a ajuta Ucraina. ,,Credem că Rusia este o amenințare foarte serioasă, că este un jucător foarte important, care acționează împotriva intereselor Occidentul, împotriva democrației. Prin urmare, Europa, Uniunea Europeană, ar trebui să fie unită cu alte țări, mai ales cu Statele Unite'', a precizat Jacek Czaputowicz. Potrivit unor analişti politici, Rusia ar putea să-și îndrepte atenția în curând asup...
Acum 6 ore
21:50
Liderii celor 27 de state membre ale Uniunii Europene vor condiţiona accesul la finanţare în bugetul UE pentru 2021-2027 de respectarea statului de drept, potrivit unui proiect de document pregătit pentru summitul care va avea loc joi la Bruxelles, informează Reuters. • "Un regim de condiţionalitate va fi introdus pentru a aborda deficienţele evidente generalizate în ceea ce priveşte buna guvernanţă a statelor membre cu privire la respectarea statului de drept", se arată în acest proiect de docu...
21:10
Specialiști români în domeniul arhitecturii vor sosi la Chișinău, la sfârșitul lunii februarie, pentru a oferi consultanță primăriei, transmite MOLDPRES. Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, s-a întâlnit duminică, 16 februarie, la București, cu reprezentanții Asociației Dezvoltatorilor Imobiliari din România “Urbanis”. Ceban a prezentat oportunitățile investiționale pe care le are municipiul Chișinău și a declarat că acestea ”trebuie valorificate de partea română”. Un grup de sp...
20:40
Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a admis că reţeaua de socializare online a avut o reacţie lentă în înţelegerea campaniilor ruse pentru dezinformare desfăşurate înainea scrutinului prezidenţial american din 2016 şi a lansat un apel pentru reglementări suplimentare în domeniul online.  Prezent la Conferinţa pentru Securitate de la München, Mark Zuckerberg, fondator şi director general al Facebook, a avut un ton conciliant, afirmând că reţeaua de socializare online a intensificat „semnificati...
20:10
Lucrările de reabilitare a bazinelor de aerare la Stația de epurare a apelor uzate din Chișinău sunt efectuate în proporție de 46%. Directorul interimar al întreprinderii municipale „Apă Canal-Chișinău” SA, Anatolie Lichii, a spus, astăzi, la ședința operativă de la Primăria capitalei că acesta este cel mai mare progres înregistrat în procesul de reabilitare, transmite IPN. Potrivit lui Anatolie Lichii, timp ce trei săptămâni, s-a avansat în această privință cu circa 10%. Întrebat dacă va fi mir...
Acum 8 ore
19:40
Ambasadorul Rusiei în Turcia, Aleksei Ierhov, a declarat că s-au înmulțit atacurile la adresa rușilor, mai ales în segmentul turcesc al reţelelor sociale. Acolo creşte furia şi ura faţă de ruşi, fapt ce, în opinia sa, nu ar trebui ignorat întrucât aminteşte de situaţia de acum cinci ani, când a fost ucis predecesorul său la post la Ankara.
18:50
Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, a declarat că deputații PDM și PSRM se vor mai întruni în ședințe comune așa cum s-a întâmplat astăzi la Parlament.
18:30
Deputații Vladimir Cebotari și Sergiu Sîrbu susțin că nu știu despre întrevederea PDM și PSRM care a avut loc în această după amiază la Parlament.
18:20
Igor Dodon confirmă întrevederea deputaților PDM și PSRM care a avut cu puțin timp în urmă la Parlament. Potrivit șefului statului, la ședință au participat Președintele țării, președintele Parlamentului, prim-ministrul, precum și conducea PSRM și PDM, la nivel de președinți și vicepreședinți.
18:10
Deputații PDM și PSRM s-au întrunit cu puțin timp în urmă în cadrul unei ședințe în Parlamentul Republicii Moldova. Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către sursele din cadrul celor două formațiuni.
Acum 12 ore
18:00
Miniștrii de externe ai Ucrainei, Georgiei și Republicii Moldova au semnat o scrisoare comună adresată instituțiilor europene în care au solicitat mărirea suportului financiar oferit statelor Parteneriatului Estic pentru anii 2021-2027.
18:00
Ambasada României în R. Moldova a recepționat mai multe solicitări privind dosarele de redobândire a cetățeniei române și vine cu un șir de precizări, postate pe pagina de Facebook a instituției.
18:00
Creditul imobiliar este un împrumut cu ajutorul căruia o persoană își procură o locuință sau renovează locuința pe care o deține. Garanția în cadrul creditului imobiliar poate fi un alt bun imobil sau însăși locuința achiziționată. În cazul în care garanția este locuința achiziționată, creditul imobiliar mai este numit și credit ipotecar. Informații despre creditul imobiliar sunt publicate de către Banca Națională a Moldovei în contextul campaniei de informare lansate împreună cu Comisia Națională a Pieței Financiare în cadrul proiectului de educație financiară „Învață. Dă sens banilor”, transmite IPN.
17:50
Miniștrii de externe ai Ucrainei, Georgiei și Republicii Moldova au semnat o scrisoare comună adresată instituțiilor europene în care au solicitat mărirea suportului financiar oferit statelor Parteneriatului Estic pentru anii 2021-2027.
17:40
Scandalul cu pasajul subteran de la intersecția bd. Ștefan cel Mare și str. Ismail din capitală, de lângă magazinul „UNIC”, este un băț cu două capete. În timp ce municipalitatea se trezește brusc să rezilieze contractele cu agenții economici, pentru că acolo e mizerie, doar că abia după ce primarul Ion Ceban a efectuat o vizită-inspecție; chiriașii se plâng că fizic nu este posibil să elibereze spațiul închiriat de atâția ani. Ba mai mult, ei continuă să bănuiască că subterana va ajunge în posesia SRL „Rogob”, căruia îi aparține și „UNIC”-ul și care desfășoară deja unele lucrări în apropierea trecerii subterane.
17:30
103 milioane de pasageri au fost transportați, anul trecut, cu transportul public în Republica Moldova, cu 0,8% mai mult ca în 2018. Transportul rutier a deținut cea mai mare pondere în totalul transportului de pasageri – 97,2% sau peste 100 milioane de pasageri, fiind urmat de transportul aerian (1,5% sau 575 de mii) și transportul feroviar (1,1% sau 161 de mii de pasageri), transmite IPN citând date ale Biroului Național de Statistică.
17:10
OMV Petrom a dezvoltat la rafinăria Petrobrazi un nou combustibil maritim care susține industria de transport naval în reducerea emisiilor de sulf, informează un comunicat al comapniei.
16:50
În acest secol primează „dreptul celui mai puternic" şi niciun fel de documente şi memorandumuri nu vor apăra Ucraina şi nici vreo altă ţară de agresiune, a declarat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, în discursul rostit sâmbătă, în cadrul Conferinţei de Securitate de la Munchen, informează ediţia de duminică a publicaţiei ucrainene Segodnia.
16:10
Igor Ceaika, fiul fostului procuror general al Federației Ruse, Iurie Ceaika, a donat peste 122 mii euro pentru reparația Casei-muzei „A.Pușkin” din Chișinău. Faptul că banii au fost transferați pe conturile Trezoreriei de Stat a fost confirmată pentru Deschide.MD de către secretarul de stat al Ministerului Finanțelor, Tatiana Ivanicichina.
16:00
Primirea publicului în grădinile Palatului pentru aniversarea noului împărat Naruhito, pe 23 februarie, a fost anulată, a anunţat luni Casa imperială, din cauza temerilor suscitate de propagarea noului coronavirus, scrie AFP.
15:20
Vestea că un băiat a dispărut în drum spre școală a pus pe jar orașul Chișinău, săptămâna trecută. Oamenii s-au mobilizat, iar un tânăr taximetrist a dat o lecție de viață multora dintre noi.
15:10
Lucrările de reabilitare a bazinelor de aerare la Stația de epurare a apelor uzate din Chișinău sunt efectuate în proporție de 46%. Directorul interimar al întreprinderii municipale „Apă Canal-Chișinău” SA, Anatolie Lichii, a spus, astăzi, la ședința operativă de la Primăria capitalei că acesta este cel mai mare progres înregistrat în procesul de reabilitare, transmite IPN.
14:30
Consilierul municipal Ruslan Verbițchi acuză Primăria că apără interesele unui agent economic. Mai exact, a Firmei Comercială de Producţie „Alex-Neosim”, fondatorul căreia este Leonid Roitman. Acuzele sale vin după ce reprezentantul acestei companii, Ghenadie Botezatu, a fost numit în funcția de vicedirector la Piața Centrală. Potrivit lui Verbițchi, acest agent economic are o mulțime de obiecte privatizate in jurul pieței, inclusiv veceul din piață este privatizat de acesta.
14:10
Avocatul fostului șef al Procuraturii Anticorupție susține că Procuratura Generală prin, comunicatul său, nu a informat cetățenii dar i-a dezinformat, în plus Victor Panțâru califică comunicatul PG drept presiune asupra judecătorilor.
14:00
Bebeluşul de 6 luni al deputatului Angel Agache a murit din cauza unei insuficienţe cardio respiratorie şi a unui edem pulmonar, arată primele cercetări, potrivit unor surse din anchetă.  Medicii legişti de la Institutul de Medicină Legală din Iaşi au făcut necropsia bebeluşului care a murit duminică dimineaţă la un hotel din Iaşi. Potrivit unor surse, cauzele preliminare ale decesului sunt insuficienţa cardio respiratorie acută şi un edem pulmonar.     Rezultatele finale vor fi gata în cel mult...
13:50
Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a lansat luni, 17 februarie, apelul de depunere a dosarelor privind solicitarea subvenției în avans pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural. Acestea vor putea fi depuse până la 20 mai, la Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), transmite MOLDPRES.
13:20
Vârsta eligibilă pentru doritorii de a beneficia de programul „Prima Casă” va crește de la 45 la 50 de ani, iar contribuţia iniţială va fi de numai 5% din costul creditului. Anunţul a fost făcut de premierul Ion Chicu într-o postare pe pagina sa oficială, comunică MOLDPRES.
13:20
Serviciul Protecție Internă și Anticorupție al MAi are un nou șef-interimar. Acesta a fost prezentat astăzi angajaților de către Pavel Voicu, ministrul MAI.
Acum 24 ore
12:50
Deputatul ACUM, Iurie Reniță, îl ironizează pe Igor Dodon calificând declarațiile sale făcute în interviul pentru „Euronews” drept „profunde și filosofice”
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.