Știrile din Sport, 13 Februarie

Jurnal TV, 13 februarie 2020 21:10

Prezentate de Vasile Luchianu

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnal TV

Acum 15 minute
11:50
Prezentat de Adrian Prodan
Acum 12 ore
02:10
Mai pe scurt, Ghena a scos-o pe Geta in lume, ca sa o mai aeriseasca! De 14 februarie, Ghena si Geta au ajuns in Bali. Ei ca atare s-au pornit la Briceni, insa autobuzul lor a derapat si s-au trezit in Bali. Chiar acum sunt in emisie directa cu cuplul anului! Buna seara Geta, care este atmosfera la tine?
01:50
Prezentată de Tatiana Vornicescu
01:50
Prezentat de Tatiana Vornicescu
Ieri
01:40
O nouă ediție din Cealaltă Basarabie
01:10
”Savoare la MAXIMUM”, vineri de la 17:15
01:10
Prezentat de Adrian Prodan
01:10
Descoperire impresionata intr-o padure din judetul Buzau. Cativa cautatori de comori au gasit un ulcior cu peste 2.500 de monede, vechi de 400 de ani. Acum, tezaurul este la Muzeul Judetean Buzau, unde urmeaza sa fie studiat si evaluat. Cel care a gasit comoara va primi o recompensa de 30 la suta din valoarea ei.
01:00
Un ofițer de investigație din cadrul Inspectoratului de Poliție din sectorul Ciocana al Chișinăului a fost reținut aseară, anunță Procuratura Anticorupţie.
01:00
Aproape 100 de pompieri si salvatori din Republica Moldova au fost rasplatiti astazi pentru curajul si profesionalismul de care dau dovada zi de zi. Ei au fost premiati in cadrul unui eveniment numit „Gala barbatiei”, care a fost organizat de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.
01:00
Un roman de 23 de ani a murit in urma celor doua atacuri armate cu motivatie rasista, comise miercuri noaptea intr-o localitate de langa Frankfurt, Germania. Informatia a fost confirmata de Ministerul de Externe de la Bucuresti.
21 februarie 2020
22:20
Prezentat de Adrian Prodan
22:20
Prezentate de Adrian Prodan
22:10
Procuratura Anticorupție a intentat cauze penale pe faptul obținerii dublei identități de către Vladimir Plahotniuc, Vaja Jhashi și Serghei Iaralov. Asta spun reprezentanții Agenției Servicii Publice într-un răspuns trimis vicepreședintelui Parlamentului Mihai Popșoi, după ce el a expediat instituției un demers în acest sens.
22:10
Presedintele organizatiei teritoriale Chisinau a PD, Veaceslav Nedelea, cere partidului din care face parte sa-si asume public responsabilitatea pentru toate dosarele politice instrumentate in perioada guvernarii controlate de Vladimir Plahotniuc.
22:10
Ce stiri de pe portalul jurnal.md sunt in topul celor mai citite in aceasta saptamana ne spune colega Alexandrina Vranceanu.
21:40
Comisia Electorala Centrala a autorizat desfasurarea unui sondaj de opinie la iesirea din sectiile de votare la alegerile parlamentare noi in circumscriptia uninominala nr. 38 municipiul Hancesti. Operatorii de interviu se vor afla in 15 dintre cele 44 de sectii care vor fi deschise pe 15 martie.
21:40
29 de persoane sunt vizate in dosarul privind finantarea Partidului Socialistilor, a declarat astazi procurorul general Alexandr Stoianoglo, la insistenta reporterului Jurnal TV. Stoianoglo a precizat ca pe conturile bancare ale celor vizati, printre care deputati si lideri politici, au fost facute transferuri care ar avea legatura cu finantarea din exterior al PSRM-ului. ”Nicio persoana nu are statut de banuit”, a conchis procurorul general.
21:40
Starea de sanatate a celor trei moldoveni aflati pe vasul de croaziera ”Diamond Princess”, acostat intr-un port din Japonia, este buna si acestia nu prezinta semne de boala. Anuntul a fost facut de Ministerul Afacerilor Externe de la Chisinau.
21:40
Partidul Socialistilor si Partidul Democrat si-au impartit controlul asupra companiei „Metalferos”, care aduce venituri lunare ilicite de aproximativ un milion de dolari. Declaratia a fost facuta de Valentin Esanu, presedintele Asociatiei Patronale a Metalelor, in cadrul unei conferinte de presa. Nemultumit de faptul ca „Metalferos” a monopolizat piata, Esanu a anuntat ca organizeaza, pentru data de 1 martie, o actiune de protest, in Piata Marii Adunari Nationale.
21:30
Ion Ceban a facut astazi bilantul activitatii sale, de 100 de zile, in calitate de primar al Chisinaului. Drept performanta, Ceban a subliniat faptul ca a ordonat evacuarea obiectivelor amplasate ilegal - gherete, panouri publicitare si garduri. In aceasta perioada, Ceban a efectuat cel putin zece deplasari de serviciu, insa nu a facut publice cheltuielile. I-am intrebat pe locuitorii capitalei ce cred despre cele 100 de zile de mandat ale primarului si oamenii spun ca schimbarile sunt modeste.
21:20
Prezentată de Beton și Pașa
21:20
Prezentat de Adrian Prodan
21:20
Prezentat de Daniela Vizitiu
15:50
Administratorii companiilor private de transport din Chișinău anunță proteste pentru luni, 24 februarie. Ei spun că microbuzele NU vor circula până la ora 10. Această decizie a fost luată după ce a fost analizată reacția administrației capitalei la cererile lor, făcute publice ieri în cadrul unei conferințe de presă.
15:50
Revoltă în Ucraina. Sute de oameni dintr-o localitate de lângă Harkov au ieșit în stradă pentru a se opune aducerii a 72 de ucraineni și străini din Wuhan, epicentrul noului coronavirus. Protestatarii au aruncat cu pietre în autobuzul care transporta pacienții, iar forțele de ordine au fost nevoite să intervină cu blindate.
15:50
Asociația Presei Independente solicită intervenția operativă a primarului Chișinăului și a șefilor fracțiunilor politice din Consiliul Municipal pentru rezolvarea problemei chioșcurilor de ziare.
15:40
Deputații Platformei Demnitate și Adevăr și ai Partidului Acțiune și Solidaritate au blocat astăzi tribuna centrală a Parlamentului, în semn de protest față de respingerea inițiativelor opoziției. S-a întâmplat la începutul ședinței în plen, când premierul Ion Chicu a venit pe neașteptate să prezinte raportul de activitate a Guvernului în 100 de zile. Bruiat de parlamentarii Blocului ACUM, care scandau „Rușine!” și „Jos Ciocoi!”, prim-ministrul NU a reușit să-și prezinte raportul, iar ședința legislativului a fost transferată pentru săptămâna viitoare.
15:40
Ion Ceban a făcut bilanțul activității sale, de 100 de zile, în calitate de primar al Chișinăului. Potrivit lui Ceban, în această perioadă el a reușit să-i implice pe pretori în acțiuni de salubrizare a orașului. O performanță a lui ar fi înlăturarea obiectivelor amplasate ilegal.
Mai mult de 2 zile în urmă
01:00
Cine dezbină și stăpânește PDM și Pro Moldova
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.