Droguri în valoare de 300 mii lei, confiscate de polițiștii din Cahul

LiveNews, 13 februarie 2020 15:20

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Cahul au contracarat comercializarea unei cantități impunătoare de droguri în valoare de circa 300 mii de lei, în rezultatul desfășurării prompte a acțiunilor de urmărire penală și măsurilor speciale de investigație. La 11 februarie 2020, în vederea combaterii traficului ilicit de droguri pe teritoriul municipiului Cahul, polițiștii din Cahul […] Articolul Droguri în valoare de 300 mii lei, confiscate de polițiștii din Cahul a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de LiveNews

Acum 8 ore
22:40
Ion Chicu anunță că fiscul va merge la toate farmaciile din țară pentru a verifica prețurile măștilor. „Mâine în ședință de guvern va fi modificată HG 774 din 20.06.2016. Vom limita mărimea adaosului comercial pentru măști (medicale) și alte mijloace de protecție personală la 20%. Recomand comercianților de asemenea produse să “coboare prețurile și picioarele […] Articolul Premierul anunță controale în farmacii: Depozitele unor speculanți sunt pline cu măști. Le recomand să le scoată în vânzare a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
Acum 12 ore
20:10
Situație delicată la ședința Comisiei Electorale Centrale. Un reprezentant al partidului ȘOR a divulgat cine este coordonatorul grupului Pro Moldova, condus de Andrian Candu. Vadim Banaru a fost luat la întrebări despre un ziar, care a fost distribuit locuitorilor din circumscripția Hîncești, înainte de înregistrarea lui Vitalie Balinschi în calitate de candidat la parlamentare. Banaru […] Articolul Reprezentantul Partidului ȘOR la CEC spune că ziarul formațiunii se numește „Pro Moldova”, ca și echipa lui Andrian Candu a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
19:10
Guvernul condus de Maia Sandu, în persoana ministrului Economiei, Vadim Brînzan, a retras din Parlament proiectul de lege, votat în prima lectură, prin care li se oferă dreptul producătorilor locali să-și vândă mărfurile în rețelele de magazine mari. Deputatul PSRM, Radu Mudreac, președintele comisiei parlamentare agricultură, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, […] Articolul Deputat PSRM: Guvernul Sandu a acționat contrar intereselor producătorului local a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
18:40
Ofițerii Inspectoratului Național de Investigații sub conducerea Procuraturii raionului Basarabeasca au reținut în flagrant un locuitor al orașului Basarabeasca, suspectat de comercializarea drogurilor de tip marijuana. În rezultatul informațiilor operative parvenite în adresa Poliției cu privire la comercializarea subsanțelor narcotice, ofițerii de investigație au identificat și stabilit identitatea figurantului, un cetățean în vârstă de 36 […] Articolul Bărbat din Basarabeasca, reținut în flagrant cu 2,5 kg de marijuana (VIDEO) a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
18:00
În ultimii trei ani, datorită eforturilor depuse de președintele Igor Dodon, lista companiilor moldovenești care exportă fructe în Federația Rusă practic s-a dublat. Deputatul PSRM, Mihail Paciu, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că din cele 334 de companii din Moldova 258 exportă fructe în Federația Rusă. „În urma insistențelor depuse de […] Articolul Deputat: În ultimii trei ani, datorită eforturilor depuse Igor Dodon, lista companiilor care exportă fructe în Rusă s-a dublat a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
17:00
În timp ce țara este zguduită de problema coronavirusului, liderul PAS Maia Sandu se lansează în declarații politice și cheamă președintele la dezbateri electorale. Sandu a prezentat astăzi raportul alternativ al celor 100 de zile de la învestirea Guvernului Chicu prin care a criticat activitatea executivului, iar într-un final a spus că „Dacă președintele Dodon […] Articolul LIDERII LA NEVOIE SE CUNOSC! Dodon convoacă CSS pentru a discuta despre coronavirus, iar Maia Sandu vrea dezbateri electorale a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
Acum 24 ore
16:20
Un grup de deputați PSRM a elaborat un proiect de lege menit să susțină agricultorii din țară. Unul din coautorii inițiativei, deputatul Radu Mudreac, a declarat că prin acest proiect se propune păstrarea facilităților la achitarea contribuțiilor de asigurări sociale pentru agricultorii care, pe lângă activitățile din domeniul agricol, mai au un procent mic de […] Articolul Responsabilitate față de agricultorii din țară – un proiect al socialiștilor pentru susținerea fermierilor a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
16:20
Președintele Igor Dodon a decis convocarea ședinței Consiliului Suprem de Securitate pentru a discuta situația din domeniul sănătății, în contextul epidemiei de coronavirus. Șeful statului vrea să afle din primele surse despre măsurile care au fost întreprinse și care urmează a fi luate în vederea prevenirii și diminuării riscului de răspîndire a virusului în țară. […] Articolul Președinte responsabil! Igor Dodon a convocat CSS pentru a discuta despre pericolul coronavirusului a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
16:00
Președintele PDM, Pavel Filip, susține că cei șase deputați din grupul Candu primesc lunar câte cinci mii de euro. Banii au început să vină pe contul acestora, după ce au călătorit în Israel. „Imediat după vizita în Israel, acest grup brusc a început să aibă finanțe, au început să meargă în teritoriu, unde făceau mese […] Articolul Pavel Filip susține că, după ce șase deputați din grupul Candu au revenit din Israel, au început să ridice câte 5 mii de euro lunar (VIDEO) a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
15:40
Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju, a convocat în ședință de lucru șefii gospodăriilor silvice din întreaga țară. Ședința a avut loc în contextul declarațiilor făcute de președintele țării, Igor Dodon, care a solicitat efectuarea de urgență a unei evaluări a fondului forestier din țară și oprirea tăierilor ilicite a pădurilor. Ministrul a […] Articolul Ministrul Perju a convocat toți pădurarii din țară pentru a discuta despre tăierea ilicită a copacilor a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
15:40
Președintele Igor Dodon a vizitat, în această după amiază, spitalul de boli infecțioase „Toma Ciorba”. Șeful statului a declarat că instituția este pregătită. „Am hotărât să merg la aeroport și la spital. Am fost la aeroport, unde a venit o cursă din Milano. Vreau să vă spun că nu este în creștere numărul moldovenilor, care […] Articolul Igor Dodon a inspectat spitalul de boli infecțioase Toma Ciorbă în contextul codului galben de coronavirus: Am decis să verific personal ce se întâmplă a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
15:20
Până la acest moment, pe teritoriul Republicii Moldova, nu a fost înregistrat nici un caz de coronavirus. Asigurarea vine chiar din partea ministrului Sănătății, Viorica Dumbrăveanu. Totodată, ministrul spune că până acum două teste de depistare a acestui virus au fost aplicate. „Am avut câteva cazuri suspecte și le mulțumesc acelor cetățeni, care foarte deschis […] Articolul Dumbrăveanu: În Moldova nu sunt cazuri de coronavirus. În câteva ore, specialiștii pot depista prezența COVID-19 a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
15:10
Președintele PDM, Pavel Filip, este convins că în spatele celor șase deputați, care au părăsit recent formațiunea, se află Vlad Plahotniuc și Ilan Șor. Despre aceasta Filip a vorbit în cadrul unei emisiuni, la Radio Sputnik Moldova. „L-am întrebat pe domnul Candu care este implicarea domnului Plahotniuc în acest proiect pentru că noi cunoaștem că […] Articolul Filip, convins că în spatele grupului Candu se află tandemul Plahotniuc-Șor a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
14:50
Implicarea tinerilor în dezvoltarea capitalei este o prioritate pentru municipalitate. În cadrul unei vizite la USM, primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a vorbit despre oportunitățile noii generații în dezvoltarea businessului. „În Chișinău, pentru prima dată, urmează a fi lansat un program de start-up pentru tineri antreprenori și nu doar. În cadrul Centrului Municipal de […] Articolul Ion Ceban, către tinerii la USM: „Ne propunem dezvoltarea unui Hub în scrierea de proiecte pentru tineri” a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
14:30
Ministrul sănătății, Viorica Dumbrăveanu, susține că în țară nu este criză de măști, așa cum au anunțat unele surse media. Declarațiile au fost făcute, astăzi, după o inspecție la spitalul de boli infecțioase “Toma Ciorba” din Capitală. „Agenția medicamentului a anunțat că în depozite măști sunt, livrarea se efectuează la farmacii zilnic, doar că reieșind […] Articolul Ministerul Sănătății dă asigurări că în depozite sunt destule măști, iar livrarea la farmacii se face zilnic a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
14:20
Când era premier, în fiecare zi de luni, Maia Sandu mergea la președinție, unde participa la o ședință comună cu șeful statului Igor Dodon și speakerul Zinaida Greceanîi. Despre aceasta a povestit președintele Dodon, într-un interviu la Radio Europa Liberă. „Pe timpul Guvernului Maia Sandu, noi în fiecare luni, la ora opt, ne vedeam la […] Articolul Igor Dodon: În fiecare zi de luni, la ora opt, Maia Sandu participa la o ședință, la președinție a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
14:00
„Fiecare susține pe cine vrea”. Așa a comentat liderul PAS, Maia Sandu, declarația lui Andrian Candu, finul de cununie al lui Vlad Plahotniuc, care a spus că este gata să o susțină la alegerile prezidențiale. „Fiecare susține pe cine vrea. O să vedem la toamnă, atunci când o să vedem cum votează deputații în parlament”, a […] Articolul Sandu, despre intenția grupului Candu de a o susține la prezidențiale: Fiecare susține pe cine vrea a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
13:50
Începând de mâine în transportul public din capitală vor fi plasate informații cu privire la coronavirus și regulile de igienă. Astfel, Primăria municipiului Chișinău se alătură campaniei mondiale de informare și prevenire a cazurilor de îmbolnăvire. Primăria municipiului Chișinău îndeamnă populația să respecte regulile de igienă și recomandările OMS: evitarea contactului strâns cu persoanele care […] Articolul În troleibuze și autobuze vor fi distribuite materiale informative despre protecția și prevenirea infecției cu coronavirus a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
13:30
Polițiștii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Buiucani de comun cu ofițerii de investigație din cadrul Direcție de Poliție a mun. Chișinău au reținut un tânăr care a comis un atac tâlhăresc. Polițiștii au fost alertați la finele lunii ianurie, de către o angajată a unei companii de microfinanțare, comunicând că a fost amenințată […] Articolul Riscă închisoare pentru tâlhărie, după ce recent a ieșit la libertate. Ce a făcut un tânăr din Căușeni (VIDEO) a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
Ieri
20:10
Președintele Igor Dodon susține că statul trebuie să vină cu suport social pentru persoanele care nu sunt apte de muncă, iar pentru cele care sunt apte de muncă – trebuie să le creeze condiții ca ele să muncească și să primească un salariu mai bun. „De acest lucru ne ocupăm intens. Proiectele mari de infrastructură […] Articolul Locuri noi de muncă trebuie create în raioanele țării, nu doar în Capitală, susține șeful statului a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
19:30
Contractele cu unii administratori ai rutelor de microbuze vor fi reziliate până mâine. Anunțul a fost făcut de primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, în cadrul ședinței operative de astăzi a serviciilor primăriei. Acţiunea vine după ce mai mulți administratori ai rutelor de microbuze au anunțat că nu vor ieși de dimineața la linie, […] Articolul Contractele cu unii administratori ai rutelor de microbuze din Capitală vor fi reziliate până mâine a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
18:30
Piața Centrală va fi reorganizată, iar comerțul se va face doar în interior, a declarat viceprimarul Inga Ionesii în cadrul ședinței Primăriei de astăzi. Potrivit acesteia, comerțul stradal este interzis demult, dar această practică încă există. „Situația din jurul Pieței Centrale este destul de complicată, există o mulțime de probleme. Săptămâna trecută am organizat întâlniri […] Articolul Comerțul în Piața Centrală se va face doar în interior. În curând va fi prezentat un proiect de reorganizare a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
18:00
Președintele țării, Igor Dodon, susține că încă nu a decis dacă va candida la prezidențialele din această toamnă. Șeful statului a declarat într-un interviu pentru Europa Liberă că decizia va fi luată în septembrie, iar acesta va depinde de rezultatele care vor fi livrate cetățenilor. „Vom vedea ce va fi în toamnă și atunci vom […] Articolul Dodon: Inițiativele președintelui erau blocate de guvernarea Plahotniuc, apoi de Guvernul Sandu și abia acum avem o conlucrare eficientă între cele trei structuri ale statului a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
18:00
Primarul general, Ion Ceban, a venit cu o reacție în urma acuzațiilor consilierului CMC, Andrei Năstase, făcute astăzi după ședința Primăriei. Ceban spune că nu are rost să comenteze declarațiile făcute de un consilier, care a venit la ședințele CMC doar de 3 ori. „Nu comentez declarațiile politice ale lui Andrei Năstase. Politice deoarece, acesta […] Articolul Reacția primarului Ion Ceban la acuzațiile lui Andrei Năstase: Declarații politice. Nici măcar nu vine la ședințele CMC a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
17:10
Cele 70 de milioane de lei, pe care Moldova trebuie să le plătească, despăgubire, în dosarul „Gemenii”, ar putea fi „luate de la finanțarea sistemului judecătoresc”. Guvernul Chicu va propune rectificări la bugetul de stat în acest sens. Declarația a fost făcută de președintele Igor Dodon, într-un interviu pentru Radio Europa Liberă. Igor Dodon a dat asigurări că […] Articolul Igor Dodon, despre dosarele pierdute la CEDO: Vom căuta mecanisme, ca să motivăm judecătorii, pe viitor, să nu mai facă așa a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
16:20
Autoritățile din municipiul Chișinău sunt în alertă, după ce meteorologii au anunțat un cod portocaliu de vânt. Potrivit primarului general Ion Ceban, în capitală sunt raportate mai multe incidente: copaci doborâți, panouri căzute, acoperișuri luate de vânt. „În prezent autoritățile municipale intervin în forță pentru a înlătura consecințele furtunii și a preveni situațiile de risc. […] Articolul Apelul lui Ion Ceban, în contextul Codului Portocaliu de vânt: „Profesorii și părinții să fie atenți pentru a nu lăsa copii singuri în curți și pe stradă” a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
15:00
Agenții economici din subterana de la Ismail sunt obligați să evacueze zona cât de repede este posibil. În acest sens, responsabilii de la Primăria Chișinău i-au preavizat pe proprietarii unităților comerciale. „Viceprimarul Ilie Ceban a spus că acum o săptămână în urmă a solicitat executorului judecătoresc să fie constatate persoanele care activează în subterana de […] Articolul Primăria reziliază contractele cu „șmecherii” din subterana de pe strada Ismail a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
14:50
Primarul general al municipiului Chişinău, Ion Ceban, a solicitat instituţiilor responsabile să întreprindă măsuri concrete pentru a evita apariţia coronavirusului în capitală, mai ales în transportul public și instituțiile publice și educaționale. Solicitarea a fost făcută de edil în cadrul şedinţei operative de astăzi a serviciilor primăriei, după ce în Italia, 11 localități au intrat […] Articolul Ion Ceban, privind coronavirusul: să se efectueze dezinfectarea în transport, precauție în școli și grădinițe, să se evite sărbătorile colective a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
14:10
Apropierea Republicii Moldova de Federația Rusă nu este nici un lucru bun, nici rău, este un lucru necesar. De această părere sunt cei mai mulți moldoveni, 39%, care au participat la Barometrul socio-politic, realizat de compania IMAS. Totodată, 37 la sută dintre respondenți au spus că este un lucru bun și doar 18% – un […] Articolul Sondaj: 37 la sută dintre moldoveni consideră că este un lucru necesar apropierea R. Moldova de Federația Rusă a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
14:00
Dacă duminica viitoare ar fi organizate alegeri prezidențiale, pentru șeful statului Igor Dodon și-ar da votul peste 40 la sută din alegătorii deciși. Sunt datele ultimului Barometru socio-politic realizat de compania IMAS. Același sondaj arată că liderul PAS s-ar clasa pe locul doi. Pentru Maia Sandu și-ar da votul doar 28,2 la sută din cei […] Articolul Igor Dodon, lider la prezidențiale – 40,2% din alegători sunt gata să îl voteze a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.