Două bucăți de slănină au pus pe jar poliția, pompierii și geniștii - detalii

Sputnik, 25 ianuarie 2020 22:20

Alerta cu bombă de pe strada Kiev din Chișinău s-a dovedit a fi falsă. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 10 minute
17:40
Se pare că femeile ajung cel mai des victime ale hoților de buzunare. Polițiștii anunță despre două cazuri noi de pungășie care au avut loc în transportul public din Capitală și îi avertizează pe cetățeni cum să evite asemena situații.
Acum 2 ore
16:30
Ce îi lipsește sistemului educațional din Republica Moldova pentru a fi eficient? Profesorul, scriitorul și compozitorul Andrei Zapșa a vorbit despre cele mai stringente probleme, afirmând că "ceea ce ne lipsește este cultura din educație".
Acum 4 ore
15:30
Procurorul-șef Alexandr Stoianoglo a prezentat prioritățile instituției pe care o conduce pentru anul 2020, în cadrul ședinței Consiliului Superior al Procurorilor. El a vorbit despre problemele cu care se confruntă la Procuratura Generală.
14:50
Premierul Ion Chicu a întreprins sâmbătă o vizită de lucru în satul Molești - iată care au fost principalele subiecte discutate cu mai mulți primari din raionu Ialoveni, care au venit la întrunire.
Acum 6 ore
13:30
Fiecare părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul său, de aceea este important să nu ia decizii greșite care ar putea afecta negativ creșterea și dezvoltarea bebelușului.
12:20
Coronavirusul a mai făcut o victimă în Europa. De această dată a murit un bărbat în vârstă de 78 de ani din Italia.
Acum 8 ore
11:20
Meteorologii anunță pentru astăzi vreme caldă, iar la începutul săptămânii viitoare se anunță schimbări.
10:20
De ce Statele Unite și România investesc masiv în baza aeriană de la Câmpia Turzii, unde ar urma să staționeze dronele americane de asalt MQ-9 Reaper.
Acum 12 ore
09:20
Asigurările în agricultură se află la un nivel foarte slab, iar riscurile sunt mari în domeniu. Premierul Ion Chicu a convocat o ședință pentru a vedea cum poate fi îmbunătățită această stare de lucruri.
08:50
Pentru zilele de sâmbătă și duminică sunt valabile cotațiile stabilite de Banca Națională pentru vineri. Toate valutele s-au scumpit, în raport cu ziua de joi.
08:20
Parlamentul urma să opereze vineri o modificare importantă la Legea privind siguranța alimentelor  însă din cauza neînțelegerilor apărute, ședința în plen nu s-a mai desfășurat.
07:20
Pentru zilele de sâmbătă și duminică sunt valabile cotațiile stabilite de Banca Națională pentru vineri. Toate valutele s-au scumpit, în raport cu ziua de joi.
Acum 24 ore
21:30
Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, consideră că evenimentele din provincia siriană Idlib pot fi considerate drept „război”.
21:00
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene vine cu noi infirmații despre starea moldovenilor aflați la bordul vasului „Diamond Princess”.
20:40
Occidentul acuză Rusia de atacuri cibernetice asupra site-urilor guvernamentale din Georgia. Ce ar fi făcut "hackerii ruși" și ce se ascunde în spatele acestei noi campanii rusofobe?
20:10
Căpitanul Tatiana Sîrghi a dezvăluit, în cadrul emisiunii ”ATITUDINI”, cum a rezistat un an în misiune în Sudanul de Sud, Africa.
19:50
Procuratura Generală a fost sesizată în cazul încălcărilor constatate de Curtea Europeană pentru Drepturile Omului, pentru care statul trebuie să achite milioane.
19:40
Igor Dodon l-a informat pe președintele Comisiei de la Veneția că a remis Parlamentului o inițiativă legislativă ce presupune alegerea președintelui Consiliului Superior al Magistraturii „potrivit standardelor internaționale”.
18:40
După ce a prezentat raportul activității celor 100 de zile a Guvernului, premierul Ion Chicu a răspuns la întrebările jurnaliștilor. Una din ele s-a referit la creditul acordat de Federația Rusă.
18:20
După ce au venit din Israel, deputații care au ieșit acum două zile din Partidul Democrat și-au cumpărat mașini de lux, pe care le țin ascunse, a declarat Alexandru Jizdan.
Ieri
17:50
Sancțiunile impuse de SUA împotriva Rusiei nu-și ating obiectivul scontat. Din contra, în urma acestora Rusia are chiar de câștigat. Editorialistul Ivan Danilov explică acest fenomen prin prisma sancțiunilor impuse filialei elvețiene a gigantului petrolier rus Rosneft.
17:30
Deputații nu au putut ajunge astăzi la un numitor comun pentru ca ședința de plen să se desfășoare în cele din urmă. Mărul discordiei a fost moțiunea simplă împotriva ministrului de Externe Aureliu Ciocoi, care nu a fost admisă în procedură legislativă.
17:10
Mai mulți cetățeni ucraineni au fost evacuați din Wuhan, unde în decembrie a izbucnit epidemia de coronavirus de tip nou. Ajunși în Ucraina, aceștia au fost întâmpinați de localnici cu violențe de neimaginat.
17:00
Secretarul de stat al MAI Ianuș Erhan a declarat că la finalizarea implementării Strategiei de Dezvoltare a Poliției 2016-2020 vor fi renovate 90 de sectoare de poliție. Oficialul a mai spus că se examinează posibilitatea anulării moratoriului la angajări în cadrul IGP.
16:30
Fostul ministru de Interne Alexandru Jizdan nu exclude că cei șase deputați au părăsit PDM în urma unei întrevederi cu Ilan Șor în Israel.
16:10
Premierul Ion Chicu și-a prezentat în fața presei raportul de activitate în cele 100 de zile de la învestirea în funcție și nu în fața deputaților, așa cum și-a dorit.
15:30
Igor Dodon apreciază că evenimentele politice de la Chișinău pot evolua în 2020 după trei scenarii, ultimul dintre ele fiind alegerile parlamentare anticipate. Ion Chicu va rămâne premier, în timp ce ministrul Ion Perju riscă să-și piardă funcția.
15:00
Un ofițer de investigație din cadrul Inspectoratului de Poliție Ciocana a fost reținut, fiind bănuit de trafic de influență.
14:20
Igor Dodon accentuează că nu este corect ca statul să plătească despăgubiri stabilite de CEDO pentru greșelile unor judecători. Președintele consideră că judecătorii corupți trebuie să fie lipsiți de averi în folosul statului.
13:50
A mai rămas câteva săptămâni până la alegerile parlamentare noi de la Hâncești. Analiștii politici susțin că lupta va fi una strânsă, iar rezultatul este imprevizibil, întrucât mulți candidați au în egală măsură șanse să câștige.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.