Mai mult de 2 zile în urmă
20:21
Procurorul Ivan Filimon, care a cerut arestarea preventivă a lui Andrei Brăguță, cere să fie restabilit în funcție. Într-o ședință la Curtea Supremă de Justiție
20:01
Aproape 2,5 tone de fructe și legume alterate sau care nu corespundeau normelor au fost retrase din comerț. Reprezentanții Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor
20:01
În prima zi de primăvară, o femeie dintr-un sat din raionul Ungheni a adus pe lume gemeni, un băiețel și o fetiță. Nimic neobișnuit până aici. Doar că un bebeluș a fost născut acasă
20:01
Protest la sediul RISE Moldova. Mai mulți susținători ai platformei caritate.md au încercat astăzi să obțină explicații de la jurnaliștii de investigație care au descris scandaloasa schemă
20:01
Astăzi se împlinesc 26 de ani la începutul războiului moldo-rus de pe Nistru. La Chişinău, veteranii s-au adunat la Complexul Memorial „Eternitate”. Cei mai mulți nu și-au ascuns lacrimile.
18:11
O femeie cu fractură la picior a fost dusă cu bine la spital doar după intervenția salvatorilor. Aceștia au fost nevoiți să preia de pe un drum întroienit, în apropiere de Cahul
18:01
O încăpere cu suprafața de aproximativ 150 de metri pătrați, în care era depozitat lemn, a fost cuprinsă de flăcări în această dimineață. Incendiul s-a produs în oraşul Codru din municipiul Chișinău.
18:01
Un alt martor în dosarul fotoreporterului publicației „Jurnal de Chişinău” Nadejda Roșcovanu, care a fost agresată de către proprietarul și vânzătoarea unui magazin din sectorul Ciocana
17:50
Focar de pestă porcină africană în satul Ursoaia din raionul Căușeni. Virusul a fost depistat într-o gospodărie particulară, în care erau opt porci. Aceștia au fost sacrificați și incinerați.
17:50
Accident violent și în centrul capitalei, cu implicarea a două mașini. Impactul a avut loc aseară, la aceeași intersecție unde acum două zile s-a produs o coliziune dintre un troleibuz și un taxi
17:50
Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitaliceacă a intrat în posesia unui set de manechine pentru instruirea angajaților.
1 martie 2018
20:01
Mai mulți micuți de la Centrul Educațional „Ingenium” din capitală ne-au bătut la ușă în această dimineață pentru a ne felicita cu prilejul venirii primăverii.
20:01
Un nou mesaj de felicitare inedit din partea ambasadorului Statelor Unite ale Americii la Chişinău, cu ocazia sosirii primăverii.
20:01
Proiectul anunțat de către șeful PD cu privire la reparația mai multor drumuri locale este calificat de experții din transporturi și economiști drept populist și ilegal.
19:51
”Dezinformarea și manipularea prin intermediul mass-media au prins turații maxime. Situația s-a agravat”.
19:51
Încă un fost coleg de celulă al lui Andrei Brăguță a fost transferat din izolator în arest la domiciliu. În cazul altuia, detenția preventivă a fost prelungită cu 30 de zile.
19:51
Tradițiile nu pot fi amânate, chiar dacă iarna întârzie să plece în acest an.
19:51
Cel mai cunoscut compozitor din Republica Moldova, Eugen Doga, împlineşte astăzi 81 de ani. Prin muzica şi talentul său, maestrul ne-a dus faima în toată lumea.
19:21
Punctele de trecere de tip debarcader Soroca-Ţekinovka şi Cosăuţi-Iampol rămân închise din cauza formării podurilor de gheaţă pe râul Nistru.
17:51
O femeie din raionul Cahul riscă șapte ani de închisoare pentru proxenetism. Procuratura a trimis în judecată cauza penală de învinuire a acesteia.
17:40
Caz tragic în satul Şestaci din raionul Şoldăneşti. O femeie de 42 de ani şi fiul acesteia, de opt ani, au fost găsiţi morţi în propria locuinţă.
17:31
Un bărbat de 45 de ani a ajuns la spital după ce a fost împușcat în trafic de către o persoană necunoscută.
17:31
O tânără a fost găsită fără suflare în curtea unui bloc din București. Fata de 18 ani, originară din Republica Moldova, ar fi căzut de la etajul șase al clădirii în care locuia cu iubitul ei
17:20
Vântul puternic a lăsat în beznă, noaptea trecută, patru localități, iar peste o sută de elevi din trei raioane nu au ajuns la ore.
28 februarie 2018
20:20
Veste bună pentru călători. Trenul de pe linia Chişinău – Basarabeasca va fi repus în circulaţie, începând de vinerea aceasta.
20:10
Se caută ac de cojoc pentru producătorii de lactate, care folosesc grăsimi vegetale. Activitatea pe piață a acestora ar putea fi oprită.
20:10
Banca Naţională a Moldovei anunță că a pus în circulaţie, începând de astăzi, o serie de monede metalice de 1, 2, 5 şi 10 lei.
20:01
Dosarul deschis în Ucraina privind tentativa de omor a lui Vladimir Plahotniuc este unul politizat.
20:01
Datoria de stat a Republicii Moldova este într-o contiuă creştere. Doar pe parcursul lunii ianuarie s-a majorat cu 120 de milioane de lei şi a ajuns la 51 de miliarde 780 de milioane de lei.
19:31
Guvernul Republicii Moldova a fost condamnat la CEDO pentru că nu l-a restabilit în funcție pe fostul purtător de cuvânt al Procuraturii Generale, Iacob Guja, ci doar a mimat executarea hotărârii.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.