Acum 30 minute
19:26
În ianuarie – mai curent, livrările moldovenești în ...
19:26
În ianuarie – mai curent, exporturile de mărfuri destinate ...
19:26
Japonia va implementa în Moldova un program de asistență ...
Acum 4 ore
17:56
Igor Dodon a făcut declarații tari la adresa celor care au fost împotriva vizitei vicepremierului rus Dmitri Rogozin la Chișinău. Acesta a declarat că totul ce s-a petrecut astăzi a fost un show rusofob și că toate acțiunile de împiedicare a aterizării acestuia în Moldova le „va ieși pe ochi”. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui briefing, după ce avionul în care se afla Dmitri Rogozin a făcut cale întoarsă.
17:26
Mai mulţi angajaţi din cadrul Întreprinderii Silvice Orhei, dar şi şeful acesteia, ar fi implicaţi într-o schemă infracţională de tăiere ilicită a pădurii şi comercializarea ulterioară a masei lemnoase. În urma vânzării arborilor, suma obţinută s-ar fi împărţit între persoanele implicate, fiecărui funcţionar revenindu-i o anumită parte din bani.
17:26
Ricky Ardezianu a fost reținut acum cateva zile, iar în prezent se află în arest preventiv pe un termen de 30 de zile. Informația a fost confirmată pentru Realitatea.md de șefa Serviciului de presă a Inspectoratului General de Patrulare, Natalia Bucur-Bandas.
16:46
Campania de informare a Proiectului „Business Academy ...
16:36
“Zolotaya Korona” şi MAIB lansează un nou serviciu ...
16:36
Magistrata Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, a admis astăzi, 28 iulie, demersul procurorilor anticorupție cu privire la suspendarea provizorie din funcția de primar general a lui Dorin Chirtoacă, până la pronunțarea sentinței definitive.
16:16
Rusia rămâne lider la volumul de transferuri bănești ...
16:16
În ianuarie-iunie 2017 s-au eliberat 1837 autorizaţii ...
16:16
ANSA: Piața UE rămâne cea mai atractivă și accesibilă ...
16:16
În primul semestru curent, producţia globală agricolă ...
16:16
Vicepremierul Federației Ruse, Dmitri Rogozin, a amenințat autoritățile din România pentru faptul că nu i-au permis avionului cu care zbura să survoleze spațiul aerian al României, astfel, nu și-a putut efectua vizita la Chișinău.
Acum 6 ore
15:56
La Constanţa, unde plouă de ore bune, pare că marea s-a mutat pe străzile din oraş. Canalizările nu au mai facut faţă volumului mare de apă, astfel că şoferii au de ocolit adevărate fântâni arteziene.
15:36
Revista presei. Vineri, 28 iulie 2017 ...
14:56
Consiliul directorilor executivi al Grupului Bănca Mondială și-a exprimat astăzi suportul pentru Cadrul de parteneriat cu țara pentru Republica Moldova pentru perioada 2018-21, care va oferi sprijin țării la îmbunătățirea guvernanței economice și a serviciilor publice, precum și la dezvoltarea competențelor.
14:46
Aterizarea pe aeroportul din Chișinău a cursei în care se află vicepremierul Federaţiei Ruse, Dmitrii Rogozin, se pare că este sub semnul întrebării. Potrivit unor informații, România a emis o notă prin care interzice oricărui avion care îl are la bord pe Rogozin ca survoleze spaţiul aerian românesc.
14:11
Clienţii BC “Moldova Agroindbank” SA pot opta pentru un nou serviciu, disponibil în cadrul sistemului de remitere de bani “Zolotaya Korona” - expedierea remiterilor de bani încasate în monedă naţională. Acum, clienţii MAIB pot expedia remitenţe atât în ţară, cât şi în străinătate, prin depunerea mijloacelor băneşti în lei moldoveneşti, în cadrul sistemului “Zolotaya Korona”. Astfel, mijloacele...
Acum 8 ore
13:26
În cursul zilei de ieri, 27 iulie 2017, poliţiştii de frontieră și jandarmii din România au efectuat peste 70 de percheziții pentru a destructura o rețea infracţională de contrabandă cu țigări moldovenești.
12:46
Ministerul Economiei și Infrastructurii anunță concurs de selectare a candidaturii pentru ocuparea funcției vacante de administrator al ÎS „Energoreparații”.
12:26
Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) și procurorii anticorupție au descins la mai multe subdiviziuni ale Moldsilva. Este vorba despre 15 percheziții la ocoale silvice, în automobilele și birourile suspecților.
Acum 12 ore
11:56
La întreprinderea „Răut” SA din Bălți a avut loc ieri lansarea oficială a liniei de producere a colectoarelor solare în cadrul proiectului \"Consolidarea capacităților locale privind producția colectoarelor solare în Republica Moldova\"
11:41
B.C. „BANCA SOCIALĂ” S.A. în proces de lichidare, anunţă pentru data de 15.08.2017, ora 11:00, desfăşurarea licitaţiei „cu strigare” de vânzare a următoarelor bunuri – bancomate, construcții comerciale, case, terenuri etc. Lot nr.1 ATM model DIEBOLD, NCR, 77 buc. cu preţul iniţial de la 11.465 lei până la 89.150 lei. Lot nr.2 Construcţie, cu suprafaţa la sol 322,4 m.p. şi cu suprafaţa totală...
11:36
Compania germană „Himolla”, unul dintre cei mai mari producători de mobilă tapițată din Europa, examinează posibilitatea să-și extindă activitatea în Republica Moldova. Un prim pas în acest sens l-a făcut directorul executiv al companiei, Thomas Friedrich, care în perioada 24-26 iulie a efectuat o vizită în țara noastră.
11:16
Convins că lucrurile mari se fac în echipă, Petru Bondari, un tânăr din Pohrebea, Dubăsari, și-a deschis o afacere în domeniul team building-ului. Împreună cu soția sa și câțiva colegi, el ajută companiile să își consolideze echipele și, respectiv, să obțină profituri mai mari.
11:06
ntre timp și Senatul SUA a votat legea sa care face din legea votată n CR lege deplină, votată cu majoritatea absolută de voturi (419 da contra 3 n
10:36
Monitorizarea principalelor reforme din sectorul financiar din Republica Moldova, realizată de către Expert – Grup în perioada mai – iulie 2017, relevă faptul că transparența și guvernanță rămân și în continuare punctele slabe care întârzie reformarea sectorului bancar. Comparativ cu ultima analiză de monitorizare a reformelor din sector, din aprilie 2017, autorul studiului, Eugen Ghilețchi, afirmă …
10:26
Un bărbat a încercat să mituiască un polițist de frontieră pentru a-i elibera două unități de transport stopate la frontieră cu mărfuri de contrabandă.
09:56
Conform datelor operative ale Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI în urma ploilor înregistrate în țară, fără energie electrică au rămas parțial 26 de localități din 10 raioane.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.