Acum 8 ore
19:01
Cheltuielile medii lunare de consum ale populaţiei ...
19:01
În trimestrul I 2018 veniturile disponibile ale populației ...
19:01
Pierderile totale ale Băncii Naționale a Moldovei în ...
18:20
Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a avut astăzi o întrevedere bilaterală cu Volodymyr Kistion, Co-președinte al Comisiei mixte interguvernamentale moldo-ucrainene în domeniul colaborării economice și comerciale.
18:20
Ministerul Finanțelor organizează și în acest an Cupa Ministrului Finanțelor la Jocuri Intelectuale! Concursul, aflat la cea de-a doua ediție, ca avea loc duminică, 24 iunie curent, cu începere de la ora 11:00, la sediul Ministerului Finanțelor (str. Constantin Tănase, 7), Sala Mare (et. 4).
Acum 12 ore
17:30
Guvernul nu susține proiectul de lege al unui deputat, care propune ca șoferii care vor utiliza farurile anticeață în condiții necorespunzătoare să fie amendați.
17:20
Profesorii din Chișinău vor primi câte un ajutor material unic în valoare de 500 de lei, la început de an școlar, pentru a-și cumpăra materiale didactice, pentru noul an de învățământ.
17:10
Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Svetlana Cebotari, a semnat astăzi la Sofia, cu ministrul Muncii și Politicii Sociale, Biser Petkov, Acordul privind Reglementarea migrației de muncă, care prevede asigurarea angajării legale a lucrătorilor migranți pe teritoriul ambelor state.
15:30
Mai multe zboruri operate de compania aeriană Wizz Air înregistrează rețineri, atât la sosiri, cât și la decolări de pe Aeroportul Internațional Chișinău.
15:10
Postul vamal de frontieră Sculeni va intra în construcții, însă va rămâne funcțional pe întreaga perioadă a lucrărilor. Directorul Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie a mers împreună cu proiectanții și angajații postului, în post pentru a examina modalitatea de organizare a controlului vamal în condițiile unei reconstrucții capitale a postului.
14:40
Consiliul Municipal Chișinău a alocat un teren cu suprafața de 1,0593 ha, din sectorul Ciocana al capitalei, pentru proiectarea și construcția gazoductului Ungheni-Chișinău.
14:21
Orange aduce atmosfera Campionatului Mondial de Fotbal ...
13:30
La Adunare s-au nregistrat acţionari care deţin 365.340 acţiuni cu drept de vot, ceea ce constituie peste 59% din capitalul băncii şi care au şi vo
13:21
Orange Java Academy - primul program de instruire în ...
Acum 24 ore
12:10
Consiliul Electoral de Circumscripție a cerut recuzarea judecătorului Valentin Lastavețchi pe motiv de imparțialitate în cadrul ședinței de examinare a validării scrutinului din 3 iunie, convocate pentru a doua oară.
11:40
n această perioadă agricultorii au depus 1.456 de dosare şi au solicitat subvenții de peste 200 de milioane lei.Peste 45 de milioane de le
11:40
Comunitatea moldovenilor din Marea Britanie propune crearea unui Fond pentru dezvoltarea economică și socială a Republicii Moldova cu atragerea fondurilor diasporei și altor investitori.
11:30
În perioada 11 - 17 iunie 2018, veniturile încasate la bugetul de stat de către Serviciul Vamal au constituit 425,5 milioane lei, fiind perfectate per total 9 860 de declarații vamale.
10:50
Agenția de Intervenție şi Plăţi pentru Agricultură (AIPA) informează că, începând cu luna februarie și până în prezent, AIPA a achitat producătorilor agricoli, solicitanți de subvenții, circa 94 milioane lei pentru un număr de 770 dosare.
10:10
Inspectoratul Național de Patrulare anunță că, în zilele de weekend au fost documentați peste 1700 de șoferi după ce au fost depistați conducând cu abateri legale.
10:00
Moneda unică europeană se depreciază semnficiativ astăzi față de leul moldovenesc, în timp de doalarul american se scumpește cu un ban.
06:00
Potrivit raportului anual al Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF), scăderea remarcată a volumului tranzacțiilor a fost influențată de dimi
Ieri
20:10
Procuratura Anticorupţie a finalizat urmărirea penală şi a trimis astăzi în judecată al paisprezecelea dosar de acuzare a 5 foşti membri ai Comitetului de creditare ai BC “Banca de Economii” SA pentru încălcarea regulilor de creditare cu cauzarea instituţiei financiare a daunelor în proporţii deosebit de mari.
20:10
Termenul de achitare a jumătate din amenda stabilită urmează a fi majorat de la 72 ore la 3 zile lucrătoare. De asemenea, ar putea fi simplificată procedura de examinare a cauzelor contravenționale. Parlamentul, în ședința plenară de astăzi, a examinat un șir de modificări și completări ale Codului contravenţional al Republicii Moldova și alte acte legislative, care au fost votate în prima lectură.
20:10
La Programul de stat ”Prima casă” vor putea aplica și persoanele, care nu dețin în proprietate exclusivă sau cu alți membri ai familiei o locuință, cu o suprafață locuibilă de peste 6 m2 pentru fiecare membru al familiei. Deputații, în ședința plenară de astăzi, au examinat și aprobat în prima lectură, un proiect de modificare și completare a unor acte legislative în acest sens.
20:10
Angajaţii ar putea în curând câştiga bani pedalând în Olanda, unde guvernul vrea ca drumurile cu bicicleta spre şi dinspre locul de muncă să fie remunerate, pentru a reduce ambuteiajele din ţară, informează vineri AFP, citat de Agerpres.
20:10
Organizaţia Statelor Exportatoare de Petrol (OPEC) şi aliații săi ar putea ajunge la un acord privind majorarea graduală a producţiei de petrol începând cu 1 iulie. Anunțul a fost făcut de către ministrul rus al Energiei, Alexander Novak, după discuţii reprezentanții din Arabia Saudită, Khalid al-Falih, ce au avut loc la Moscova, scrie Reuters.
20:10
Doi tineri cu vârstele de 16 şi 18 ani, originari din capitală, au fost reținuți, fiind bănuiţi de furturi din locuinţe în proporţii deosebit de mari.
20:10
Biroul Național de Statistică (BNS) informează că produsul intern brut (PIB) al R. Moldova din primul trimestru al acestui an a urcat cu 3,7% față de aceeași perioadă a anului trecut și a constituit 37,6 miliarde de lei.
20:10
Pentru al doilea an consecutiv, Banca Națională a Moldovei a înregistrează pierderi. Conform situaţiei financiare, la 31 decembrie 2017, banca a înregistrat о pierdere totală în valoare de 95,3 milioane lei.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.