XPRIMM

Acum 24 ore
18:00
Arnaud Charles Marie Rene Briere de la Hosseraye a primit recent avizul ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara pentru functia de Director General al societatii BRD Asigurari de Viata.
18:00
Administratia Nationala de Meteorologie - ANM, a anuntat semnarea, in calitate de Beneficiar, a Contractului de Finantare aferent Proiectului "Dezvoltarea sistemului national de monitorizare si avertizare a fenomenelor meteorologice periculoase pentru asigurarea protectiei vietii si a bunurilor materiale".
17:00
Companie de asigurari din Bulgaria LEV INS are planuri mari privind activitatea ce urmeaza sa o desfasoare pe piata din Romania. Ce va aduce nou LEV INS pe piata locala si ce asteptari are au fost doar doua dintre subiectele dezbatute in cadrul celei mai recente editii a emisiunii "Ora de Risc", care a adus-o alaturi de Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari&Pensii -, pe Daniela BADALUTA - Director General, RECREX Romania (reprezentant LEV INS).
15:45
Tu cat de bine conduci iarna? Fa testul si afla! Raspunde la intrebari si vezi ce punctaj obtii!
15:30
Pierderile economice provocate anul trecut de cele 394 de dezastre naturale inregistrate la nivel global au atins un nivel total de 225 de miliarde de dolari, insa, arata AON, doar 90 de miliarde de dolari (40%) au fost pierderi acoperite prin asigurare. Astfel, lasand in urma un deficit de protectie prin asigurare de 60%, anul trecut a fost, potrivit unui raport AON, al patrulea cel mai costisitor an din istorie. "Weather, Climate & Catastrophe Insight - 2018 Insight Report" mai arata ca deficitul de protectie prin asigurare de 60% a fost la cel mai scazut nivel din ultimii 13 ani.
15:30
ZURICH sprijina compania britanica PLUTO - un start-up specializat in asigurari de calatorie -, intr-o noua directie de dezvoltare: oferte de subscriere orientate spre utilizatorii de smartphone-uri, arata Insurance Times, in editia online. Astfel, un chatobot in Facebook Messenger le ofera consumatorilor posibilitatea de a-si administra polita de asigurare, consumatorii avand, in acelasi timp, si acces la propriile documente si, mai mult decat atat, primind raspuns instant la cererile de despagubire.
Ieri
13:15
"XPRIMM Time for Business - Provocarile anului 2019", primul eveniment din acest an dedicat asigurarilor, a reunit marti, 22 ianuarie 2019, reprezentanti de top ai ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara, ai asociatiilor din domeniu, dar si ai companiilor de asigurari si de brokeraj. Cititi aici principalele declaratii!
22 ianuarie 2019
18:00
In anul 2019, CertAsig mizeaza pe cresterea calitatii serviciilor oferite, dar si pe oferirea unor produse inovative. Aceste planuri au nevoie si de o sustinere solida, motiv pentru care a fost anuntata si o infuzie de capital.
16:45
Din datele statistice disponibile in acest moment se poate aprecia ca piata asigurarilor nu a inregistrat modificari semnificative si apreciem ca aceeasi va fi tendinta si pentru anul 2019. Cu toate acestea, apreciem anul 2019 ca unul plin de provocari in activitatea industriei, pornind de la obiectivele pe care ni le-am propus, a declarat Cristian ROSU - Vicepresedinte Sectorul Asigurarilor-Reasigurarilor, ASF, prezent la conferinta "XPRIMM Time for Business - Provocarile anului 2019".
16:45
Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat, in cadrul sedintei de marti - 22 ianuarie a.c. - numirea lui Arnaud Charles Marie Rene Bri?re de la Hosseraye in calitate de Director General al societatii BRD Asigurari de Viata.
16:00
AXA XL a finalizat transferul portofoliului asiguratorului sau XL Insurance Co. SE (XLICSE) din Marea Britane in Dublin, ca solutie post-Brexit.
16:00
HISCOX, asigurator specializat in produse de asigurare pentru companii mici si in asigurari impotriva riscurilor cibernetice, a inscenat recent un atac cibernetic "in lumea reala" pentru a le arata IMM-urilor ce inseamna un astfel de eveniment pentru business-urilor lor.
16:00
Incepand de marti, 22 ianuarie a.c., intermediarii in asigurari din Moldova (agenti de asigurare, brokeri etc.) nu vor mai putea incasa comisioane din vanzarea politelor obligatorii auto - RCA si Carte Verde.
15:15
"XPRIMM Time for Business - Provocarile anului 2019", primul eveniment din acest an dedicat asigurarilor, reuneste marti, 22 ianuarie 2019, reprezentanti de top ai ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara, ai asociatiilor din domeniu, dar si ai companiilor de asigurari si de brokeraj. Citit aici principalele declaratii!
Mai mult de 2 zile în urmă
10:15
"XPRIMM Time for Business - Provocarile anului 2019", primul eveniment din acest an dedicat asigurarilor, reuneste marti, 22 ianuarie 2019, reprezentanti de top ai ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara, ai asociatiilor din domeniu, dar si ai companiilor de asigurari si de brokeraj. Citit aici principalele declaratii!
21 ianuarie 2019
17:15
Atat la nivel european, cat si in Romania, industria asigurarilor trece printr-o etapa de maturizare, in care clientul si interesul acestuia se situeaza in centrul atentiei. Despre aceste schimbari si impactul lor au vorbit jucatorii din piata in Revista PRIMM Asigurari&Pensii.
17:15
"XPRIMM Time for Business - Provocarile anului 2019", primul eveniment din acest an dedicat asigurarilor, reuneste marti, 22 ianuarie 2019, reprezentanti de top ai ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara, ai asociatiilor din domeniu, dar si ai companiilor de asigurari si de brokeraj.
17:00
In conditiile in care Romania este o tara cu risc mare de cutremur, in Capitala sunt, in prezent, 348 de cladiri incadrate in clasa I de risc seismic (constructii cu risc ridicat de prabusire la cutremurul de proiectare corespunzator starii limita), conform Primariei Municipiului Bucuresti (PMB) care a publicat pe site lista actualizata a imobilelor expertizate tehnic din punctul de vedere al riscului seismic, cu o cladire mai mult fata de raportul anterior.
17:00
Conform datelor publicate recent de Biroul Asigurarilor din Canada (IBC), anul trecut, fenomenele meteo severe au provocat daune asigurate totalizand 1,4 miliarde de dolari in aceasta tara.
17:00
Guy Carpenter & Company LLC (GC) a anuntat formarea diviziei Global Capital Solutions Group si cateva schimbari in functiile de conducere din cadrul grupului. Global Capital Solutions Group isi va desfasura activitatea pe doua ramuri, fiind alcatuita din Global Capital Solutions si GC Securities.
11:15
Adriana MATACHE preia functia de Director Financiar al ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, incepand cu 24 ianuarie a.c., inlocuind-o pe Liliana STEFENEL, a anuntat luni compania de asigurari.
18 ianuarie 2019
18:00
NN Asigurari a fost, in luna decembrie a anului trecut, lider in "Topul celor mai vizibile pagini dedicate asigurarilor de pe Facebook" realizat de ZeList, compania urcand de pe locul al doilea inregistrat in luna precedenta.
17:45
Profesionistii din domeniul financiar interesati de dezvoltarea profesionala pot participa, in luna februarie, la o serie de cursuri de specialitate organizate de Institutul Bancar Roman - IBR. Printre acestea se numara atat certificari internationale, cat si programe certificate de Autoritatea Nationala pentru Calificari - ANC si cursuri de management, leadership, auditare si nu numai.
17:45
Piata asigurarilor are perspective clare de crestere, in paralel cu cresterea economica la nivel national, dar si cu cea a nivelului de constientizare a societatii cu privire la avantajele diferitelor produse de asigurare, aflate in continua adaptare. Ne asteptam la cresteri pe toate segmentele, cu preponderenta pe cel viata si sanatate, a declarat, pentru XPRIMM Publications, Francois COSTE, CEO, GROUPAMA Asigurari.
17:15
Pentru al saptelea an consecutiv, intreruperea afacerii este cel mai important risc pentru mediul de business, arata un studiu realizat de ALLIANZ Global Corporate & Specialty (AGCS). Cel putin la fel de important e si faptul ca, potrivit aceluiasi Barometru al Riscurilor realizat de AGCS, incidentele cibernetice se regasesc in topul celor mai importante riscuri pentru mediul de business.
17:15
WILLIS Re estimeaza ca pierderile asigurate inregistrate in urma dezastrelor naturale din 2018 au atins valoarea de 71,5 miliarde de dolari, cel mai mare nivel din 2011, cand datele aratau 120 de miliarde de dolari. Cu toate acestea, nivelul pagubelor asigurate din 2018 este mai mic decat jumatate din cel aferent anului 2017 si, totodata, este doar putin peste nivelul pierderilor medii anuale din ultimii 8 ani, se arata in raportul "Summary of Natural Catastrophe Events 2018", citat de Insurance Journal, in editia online.
13:00
Antonio SOUVANNASOUCK, Directorul General al brokerului ASIGEST, a fost votat, vineri - 18 ianuarie 2019, in functia de Presedinte al PRBAR - Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare, in cadrul Adunarii Generale a organizatiei.
11:45
Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat, in cadrul sedintei din aceasta saptamana, numirea lui Roman KUDRNA in calitate de membru al Consiliului de Administratie si a lui Josef KREITERLING in calitate de Presedinte al Consiliului de Administratie la societatea ERGO Asigurari.
11:45
PERILS, companie elvetiana specializata in modelarea dezastrelor naturale, a anuntat ca estimarea finala pentru pagubele asigurate produse, in Europa de Vest, de furtuna Friederike, in perioada 17-18 ianuarie 2018, este de 1,672 miliarde de euro (1,906 miliarde de dolari). Ultima estimare, realizata in iulie 2018, indica o cifra aproximativ egala cu cea finala: 1,675 miliarde de euro (1,910 miliarde de dolari).
11:45
RENOMIA, liderul pietei de brokeraj in asigurari din Europa Centrala si de Est, achizitioneaza participatia majoritara a IMG, unul dintre cei mai importanti brokeri de asigurari din Cehia, care ofera servicii individuale si pentru corporatii, informeaza un comunicat RENOMIA.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.