TV6

Acum 4 ore
18:50
Alte 830 de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 0 cazuri sunt de import, scrie diez.md. Numărul total teste efectuate – 5 704, dintre care 1 031 teste Rapid- Antigen. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 240 886. Din numărul […] Сообщение Alte 830 de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate, 30 de persoane au decedat появились сначала на TV6.
Acum 8 ore
16:30
Ministerul Afacerilor Externe a actualizat informațiile privind accesul cetățenilor Republicii Moldova pe teritoriul altor state. Noile restricții de intrare în mai multe state, categoriile de persoane exceptate de la regulile generale impuse de autoritățile țărilor, dar și alte măsuri pe plan intern în fiecare stat au fost actualizate pe 9 aprilie, scrie unimedia.info. În tabelul […] Сообщение Alerte de călătorie: Unde pot călători moldovenii, fără a sta în carantină | DOC появились сначала на TV6.
15:40
Un bărbat a ajuns la spital, după ce clegul de pahar l-a lovit cu toporul. Incidentul a avut loc astăzi într-o curte din localitatea Budești, din municipiul Chișinău, scrie deschide.md. Preliminar se cunoaște că este vorba despre doi bărbați în vârstă de 45 și respectiv 46 de ani, ambii în stare de ebrietate. Din motive […] Сообщение Doi bărbați băuți s-au bătut cu toporul, la Budești появились сначала на TV6.
15:00
Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, a decedat după ce a fost înjunghiat de fostul ginere. Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit astăzi de către un vecin, care a și alertat oamenii legii, scrie unimedia.info. Cazul a avut loc în satul Slobozia Mare, din Cahul. Oamenii legii au stabilit că victima este […] Сообщение Cahul: Un tânăr și-ar fi înjunghiat fostul socrul появились сначала на TV6.
Acum 12 ore
14:30
Trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit în propria locuință. Descoperirea macabră a avut loc în această dimineață, în jurul orei 09:00, în localitatea Budjac, din municipiul Comrat, scrie unica.md. Victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 46 de ani, care a fost găsită spânzurată. Medicii-legiști nu au depistat pe suprafața […] Сообщение Comrat: o femeie de 46 de ani a fost găsită spânzurată în casă появились сначала на TV6.
14:20
Sfânta Lumină de la Ierusalim va fi adusă în Sâmbăta Mare, 1 mai, și va ajunge în fiecare parohie. Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove anunță că tradiția aducerii Focului Haric nu se întrerupe în perioada de criză pandemică, ci va avea loc cu respectarea normelor de protecție, transmite IPN. Sfânta Lumină va fi adusă […] Сообщение Focul Haric de la Ierusalim va fi adus pe 1 mai появились сначала на TV6.
13:20
Un tânăr a fost reținut, după ce a tras mai multe focuri de armă și a amenințat cu moartea pe oamenii legii. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 00:05, în localitatea Țâghira, din raionul Ungheni, scrie paranteze.md. Oamenii legii au intervenit la o chemare unde au fost întâlniți de către un tânăr […] Сообщение Un tânăr din Ungheni a amenințat cu moartea un echipaj al poliției, împușcând dintr-o armă deținută ilegal появились сначала на TV6.
13:10
Indiferența sau chiar reaua-voință a guvernanților din ultimii ani au adus Republica Moldova în prag de catastrofă ecologică. Țara riscă să rămână fără apă, aerul este poluat, iar solurile – degradate. Îngrijorări în acest sens au fost exprimate de vicepreședintele fracțiunii parlamentare a Partidului „ȘOR”, fost ministru al Mediului și doctor în științe geonomice, Violeta […] Сообщение Violeta Ivanov trage un nou semnal de alarmă: Poluarea mediului, o problemă mai gravă decât războaiele появились сначала на TV6.
12:10
Accidentul s-a produs cu puțin timp în urmă , pe drumul Chișinău – Tohatin, fiind implicate trei mijloace de transport, scrie Sputnik.  Un accident în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs astăzi, cu puțin timp în urmă, în apropiere de Capitală, pe drumul Chișinău – Tohatin. Un martor ocular ne-a trimis imagini de […] Сообщение Accident cu implicarea a trei mașini în apropiere de Chișinău | FOTO появились сначала на TV6.
10:40
În acest weekend și următoarele două (10 -11aprilie, 17-18 aprilie și 24-25 aprilie) se suspendă total traficul rutier pe strada Ion Creangă, pe tronsonul cuprins între str. Alba-Iulia și str. E. Coca. Măsura a fost luată în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a rețelelor inginerești, transmite IPN. Primăria municipiului Chișinău anunță că pe perioada […] Сообщение Traficul rutier pe strada Ion Creangă se suspendă trei weekend-uri la rând появились сначала на TV6.
10:40
Se atestă o situație alarmantă în ceea ce privește afectarea copiilor de COVID-19. Astfel, 12 528 de copii s-au îmbolnăvit, 53% dintre aceștia fiind cu vârsta de la 11 la 17 ani. Declarația a fost făcută de premierul interimar Aureliu Ciocoi, după ședința Centrului unic de comandă a stării de urgență, transmite IPN. Aureliu Ciocoi […] Сообщение Aureliu Ciocoi: Se atestă o situație alarmantă privind afectarea copiilor de COVID-19 появились сначала на TV6.
10:30
60 de oameni au fost documentați la frontiera țării, pentru că nu ar fi respectat măsurile epidemiologice. Mai mult, polițiștii de frontieră au depistat patru documente falsificate, scrie agora.md. La fel, șapte persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere, a fost constatat un caz de trafic ilegal de bunuri, […] Сообщение 60 de oameni au fost documentați la frontiera țării, pentru că nu ar fi respectat măsurile epidemiologice появились сначала на TV6.
10:30
Un tânăr de 17 ani a ajuns la spital după ce a fost împușcat în picior. Incidentul s-a produs aseară, într-o localitate din raionul Hâncești, scrie zugo.md. Oamenii legii spun că tânărul a intrat fără permisiune într-o gospodărie și a agresat proprietarul, în vârstă de 67 de ani. Pentru a se apăra, bătrânul ar fi […] Сообщение Un tânăr de 17 ani, împușcat după ce ar fi pătruns într-o gospodărie și agresat proprietarul появились сначала на TV6.
Acum 24 ore
23:10
Cutremurul s-a produs vineri seară, la mare adîncime, în zona seismică Vrance, România, fiind resimțit pe o arie largă, scrie noi.md. Un cutremur intensitatea de 4.5 grade pe Richter s-a produs în această seară, la ora 21:36:42, în județul Vrancea. Seismul a fost localizat la adîncimea de 120 de kilometri. Cutremurul s-a produs în apropierea […] Сообщение Un cutremur s-a produs lângă Moldova появились сначала на TV6.
23:10
În urma complicațiilor provocate de COVID-19, la vîrsta de 56 de ani, a murit cunoscutul antrenor de box din Republica Moldova, maestru în sport, Veaceslav Simac, scrie Noi.md Din informațiile oferite de Federația de Box din Moldova, vestea tristă a venit astăzi din capitala de nord a țării, Bălți. Acesta a fost internat în spital […] Сообщение A murit antrenorul de box Veaceslav Simac появились сначала на TV6.
22:50
Pe durata Stării de Urgență, autoritățile trebuie să instituie moratoriu asupra prețurilor la gazele naturale, carburanți și energie electrică și să nu admită scumpirea produselor de strictă necesitate. Propunerea vine din partea deputaților Partidului „ȘOR” și ai Platformei „Pentru Moldova”, care susțin că astfel va fi depășită criza pandemică. De asemenea, parlamentarii solicită revizuirea planului […] Сообщение Partidul „ȘOR” și Platformа „Pentru Moldova” au prezentat mai multe inițiative pentru a depăși criza pandemiei | VIDEO появились сначала на TV6.
Ieri
22:10
Președintele organizației teritoriale a Partidului PACE din Sîngerei, Tudor Balan, care l-ar fi stropit cu verde de briliant pe vicepreședintele raionului Sîngerei, Tudor Tutunaru, pentru că s-a vaccinat anti-COVID fără rând, va petrece următoarele 30 de zile în arest la domiciliu. Сообщение 30 de zile în arest la domiciliu: Hotărârea a fost emisă pentru Tudor Balan, atacatorul presupus cu verde de briliant | VIDEO появились сначала на TV6.
22:00
Regretatul actor Boris Bechet a fost petrecut astăzi pe ultimul drum. Îndurerați, oamenii apropiați, prietenii și colegii de breaslă și-au luat rămas bun de la Artistul Emerit. Renumitul actor a fost înhumat la Cimitirul Central din strada Armeană. Cei prezenți la mitindul de adio i-au adus omagii și au păstrat un minut de reculegere în memoria celui care a fost Boris Bechet. Сообщение Boris Bechet a fost petrecut astăzi pe ultimul drum. Inima artistului a încetat să bată la 68 de ani | VIDEO появились сначала на TV6.
22:00
S-au pomenit într-un impas total din cauza datoriilor. O familie din satul Burghelea, raionul Fălești, era la un pas de a rămâne fără locuința pentru care au muncit o viață. Soții aveau probleme grave de sănătate și nu dispuneau de resurse financiare pentru tratamente, de aceea, au contractat un credit. Starea lor de sănătate, însă, s-a agravat considerabil, astfel, familia nu a mai avut posibilitate să muncească și să întoarcă datoria. Când au mai rămas zile numărate până când creditorii i-ar fi dat afară din locuință, în ajutor le-a venit echipa emisiunii „Oameni pentru Oameni”, care a achitat datoria acumulată - de aproximativ 17 000 lei. Proiectul este realizat cu susținerea Fundației de binefacere „Miron Șor”. Сообщение O familie din satul Burghelea ar fi rămas fără casă din cauza unei datorii. Istorie nouă în cadrul proiectului „Oameni pentru Oameni” | VIDEO появились сначала на TV6.
22:00
Doliu în Marea Britanie. Prințul Filip, soțul reginei Elisabeta a II-a, a murit la vârsta de 99 de ani. Anunțul decesului prințului consort, care avea titlul de duce de Edinburgh, a fost făcut de casa regală britanică. Сообщение Doliu în Marea Britanie. Palatul Buckingham informează despre motivele spitalizării Prințului Filip | VIDEO появились сначала на TV6.
21:50
Învățământul de la distanță impune și unele riscuri. Recent, profesorii și elevii unui liceu din capitală au fost martorii unor imagini obscene, după ce o persoană necunoscută s-a alăturat lecției desfășurate online. Cazul este investigat de poliție, iar autoritățile din educație spun că nu ar fi primul caz de acest gen. Situații similare au mai fost raportate de câteva instituții de învățământ. Сообщение Imagini obscene în timpul unei lecții online: Cazul este investigat de poliție | VIDEO появились сначала на TV6.
21:10
Ofițerii CNA au desfășurat percheziții la două companii din capitală specializate în perfectarea actelor. Acestea sunt vizate în câteva dosare penale privind obținerea frauduloasă a cetățeniei române. Сообщение Percheziții în capitală: Două companii care perfectează acte sunt în vizorul CNA, privind obținerea frauduloasă a cetățeniei române | VIDEO появились сначала на TV6.
20:50
Povara banilor dispăruți în urma furtului secolului ar putea să nu fie pusă pe seama moldovenilor. Majoritatea parlamentară a aprobat, în prima lectură, un proiect care prevede abrogarea „legii miliardului”. Deputatul Partidului „ȘOR” Denis Ulanov a explicat de la tribuna centrală a Parlamentului că oamenii de rând nu trebuie să poarte răspundere pentru acei bani. Сообщение Un nou proiect pentru abrogarea „Legii miliardului”, votat în prima lectură. Denis Ulanov: Oamenii nu trebuie să poarte răspundere pentru acei bani | VIDEO появились сначала на TV6.
20:50
Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, solicită Curții Constituționale să ceară opinia Comisiei de la Veneția privind sesizarea prin care Maia Sandu urmărește dizolvarea Parlamentului. Conducerea legislativului a expediat un demers în care se spune că ”democrația și regimul democratic se caracterizează prin anumite trăsături esențiale, iar fundamentul acesteia este pluralismul politic și principiul majorității”. Сообщение Zinaida Greceanîi solicită CC să ceară opinia Comisiei de la Veneția privind sesizarea Maiei Sandu | VIDEO появились сначала на TV6.
20:50
Deputații s-au întrunit astăzi în ședință plenară. Astfel, Parlamentul a constituit Comisia de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor presupusei răpiri a postului judecător ucrainean, Nicolai Ceaus. Din Comisie vor face parte 9 membri, deputați din toate fracțiunile parlamentare, iar unul din obiectivele acesteia va fi colaborarea cu instituțiile de stat, ale căror competențe țin de soluționarea situațiilor de acest gen. Сообщение Parlamentul sa întrunit în ședință. Răpirea magistratului ucrainean Ceaus și prețurile la carburanți – au fost pe ordinea de zi | VIDEO появились сначала на TV6.
20:50
Alți 910 moldoveni au fost confirmați pozitiv la COVID-19. Printre cei care s-au infectat sunt 11 lucrători medicali, dar și doi cetățeni reveniți din Belgia. Сообщение COVID-19: Încă 910 moldoveni au fost infectați, iar 32 au decedat, printre care și un medic | VIDEO появились сначала на TV6.
17:30
Familii regale și șefi de state și de guverne din toată Europa au transmis mesaje de condoleanțe după moartea prințului Philip, soțul reginei Elisabeta a Marii Britanii, la vârsta de 99 de ani, tranmite Digi24.RO. Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, s-a declarat „întristrată” de vestea morții ducelui de Edinburgh. „Trasmit sincere condoleanțe Majestății […] Сообщение Mesaje de condoleanțe din toată Europa după moartea prințului Philip. „Gândurile noastre se îndreaptă spre regina Elisabeta” появились сначала на TV6.
17:20
Parlamentul a aprobat în cea de-a doua lectură proiectul care prevede stabilirea de noi norme generale de calculare și aplicare a prețurilor la principalele produse petroliere. La inițiativa deputatului independent Alexandru Oleinic, a fost modificată Legea privind piața produselor petroliere, transmite Unimedia.info. Potrivit autorului, amendamentele propuse sunt orientate spre limitarea abuzurilor din domeniu prin crearea […] Сообщение Deputații au votat: Preţurile carburanţilor vor fi, din nou, plafonate появились сначала на TV6.
17:10
Cinci membri ai unui grup criminal organizat au fost plasați în arest preventiv pentru termene între 20 și 30 de zile, pentru trafic ilicit de anabolizante în statele CSI. Ofițerii Inspectoratului Național de Investigații al IGP sub conducerea procurorilor Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), au documentat și deconspirat activitatea infracțională a […] Сообщение Membrii unui grup criminal organizat, plasați în arest preventiv pentru trafic de anabolizante în spațiul CSI | VIDEO появились сначала на TV6.
17:00
În dimineața zilei de 9 aprilie angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-un bloc de locuit cu două nivele de pe strada Viilor nr.1 din orașul Cimișlia. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:24. Potrivit primelor informații focul a izbucnit la […] Сообщение Incendiu de groază, la Cimișlia. Șase echipe de pompieri au luptat cu focul | FOTO появились сначала на TV6.
16:20
Ofițerii de urmărire penala ai CNA și procurorii anticorupție au operat astăzi acțiuni la câteva adrese în dosarele pornite pe obținerea frauduloasă a cetățeniei române. Astfel, percheziții s-au efectuat la Just Consult și Document Park. Într-un comunicat de presă, Centrul Național Anticorupție anunță că În urma acțiunilor de urmărire penală, CNA și procurorii au ridicat […] Сообщение Dosarele „redobândirii cetățeniei române” Rezultatele perchezițiilor efectuate la două companii | FOTO появились сначала на TV6.
15:40
Deputații Partidului „ȘOR” și ai Platformei „Pentru Moldova” cer Comisiei pentru Situații Excepționale să revizuiască modul de desfășurare a procesului de studii, în perioada pandemiei. Ei consideră că școlile trebuie să treacă la regimul de predare online, doar în situațiile limită, când este amenințată direct viața și sănătatea elevilor și a profesorilor. În același timp, […] Сообщение Partidul „ȘOR” și Platforma „Pentru Moldova” despre învățământul online: Școlile trebuie închise doar în cazuri extreme, iar părinții elevilor să beneficieze de concediu de îngrijire a copiilor появились сначала на TV6.
15:20
Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a încetat din viaţă, la vârsta de 99 de ani, a anunţat vineri Palatul Buckingham, transmite Agerpres.RO cu referire la Reuters. „Cu profundă tristeţe Majestatea Sa Regina anunţă decesul iubitului Său soţ, Alteţa Sa Regală Prinţul Philip, Duce de Edinburgh”, a transmis Palatul într-un comunicat. […] Сообщение S-a stins din viață prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii появились сначала на TV6.
14:20
O femeie de 48 de ani ar fi decis să-și pună capăt zilelor și a sărit de la balconul amplasat la etajul 14 al unui bloc de locuit din Capitală. Tragedia s-a produs în jurul orei 11:38, pe strada Melestiu din sectorul Botanica al Capitalei. Contactată de Știri.md, ofițerul de presă Natalia Stati ne-a declarat […] Сообщение O femeie s-a aruncat în gol de la balcon. Soțul: Era în depresie появились сначала на TV6.
14:20
O persoană a ajuns la spital, după ce un BMW a lovit din spate un echipaj al INSP. Accidentul a avut loc astăzi la ieșirea din localitatea Bucovăț, din raionul Strășeni. Într-un comunicat de presă, IGP anunță că aproximativ ora 12:40, echipajul INSP fiind în serviciu și patrulând traseul R1, activând la depistarea conducatorilor care […] Сообщение O mașină a poliției s-a tamponat cu un BMW, la Strășeni: O persoană a fost rănită | FOTO появились сначала на TV6.
14:00
Forfotă mare în gospodăriile crescătorilor de oi, care au început deja sacrificarea mieilor pentru masa de Paște. Selecția lor are loc în funcție de greutate, iar prețul unui kilogram de carne va fi aproape similar cu cel de anul trecut, adică 85 de lei. Pe Pavel Chicuș din satul Pohărniceni, raionul Orhei, l-am găsit în […] Сообщение Începe sacrificarea mieilor pentru masa de Paște. Cum să faci alegerea corectă și care este prețul unui kilogram de ovină | VIDEO появились сначала на TV6.
13:50
Deputații s-au întrunit astăzi în ședință plenară. În debutul ei, parlamentarii un ținut un moment de reculegere în memoria angajaților din sănătate care au decedat în urma complicațiilor provocate de COVID-19. Cei mai tineri medici răpuși de virus aveau 42 de ani. Ulterior, în cadrul ședinței, a fost creată Comisia de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor […] Сообщение Minut de reculegere, ținut în memoria angajaților din sănătate la debut de ședință parlamentară | VIDEO появились сначала на TV6.
13:50
Agricultorii amenință din nou cu proteste, după ce mai mult dintre ei au fost citați la Procuratură, în urma manifestațiilor din luna decembrie, anul trecut. Aceștia susțin că autoritățile în loc să-i susțină, încearcă să-i intimideze. VALERIU COSARCIUC, președintele Federației Naționale a Fermierilor: „În cazul în care guvernarea actuală nu va înceta să facă presiune […] Сообщение Agricultorii amenință cu noi proteste: Dacă guvernarea nu va înceta să facă „presiune” asupra fermierilor, vom fi nevoiți să ieșim din nou în stradă | VIDEO появились сначала на TV6.
13:40
Deputații cer mai multă transparență în procesul de procurare a vaccinurilor anti-COVID-19, dar și în campania de imunizare a populației. Potrivit fostului ministru al sănătății, Ruxanda Glavan, autoritățile din sănătate trebuie să prezinte informații detaliate și clare despre etapa actuală de imunizare și să revizuiască planul național de vaccinare, astfel încât cetățenii să și poată […] Сообщение Platforma „Petru Moldova”: Trebuie revizuit planul național de vaccinare, astfel încât cetățenii să-și poată face programare online | VIDEO появились сначала на TV6.
13:40
Peste 708 milioane de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate la nivel mondial. În timp ce Germania se pregătește de un nou lockdown, iar Brazilia își extinde cimitirele pentru a face față numărului de decese provocate de virusul periculos, Italia anunță că deschide sezonul turistic în luna iunie. Aproape întreaga planetă a început să […] Сообщение COVID-19 la nivel mondial: Germania se pregătește de un nou Lockdown, iar Italia este gata să primească turişti | VIDEO появились сначала на TV6.
13:30
Сообщение Ora știrilor la TV6 2021-04-09 | 13:00 появились сначала на TV6.
13:30
Pe durata Stării de Urgență, autoritățile trebuie să instituie moratoriu asupra prețurilor la gazele naturale, carburanți și energie electrică și să nu admită scumpirea produselor de strictă necesitate. Propunerea vine din partea deputaților din fracțiunea Partidului Politic „ȘOR” și ai Platformei Parlamentare „Pentru Moldova”. Deputatul Violeta Ivanov a venit cu unele propuneri care, în opinia […] Сообщение Violeta Ivanov: Cerem statului să instituie moratoriu la scumpirea gazului, carburanților, electricității și produselor de strictă necesitate | VIDEO появились сначала на TV6.
13:20
Răpirea judecătorului ucrainean Nicolae Ceaus, în plină zi, din inima Chișinăului, stârnește nu doar îngrijorări, dar ridică și mari semne de întrebare privind capacitatea statului nostru de a le asigura cetățenilor cele mai elementare norme de siguranță. Îngrijorarea a fost exprimată de deputatul Platformei parlamentare „Pentru Moldova”, Grigore Repeșciuc, la ședința de astăzi a Parlamentului. […] Сообщение Platforma „Pentru Moldova”: Cazul Ceaus ridică mari semne de întrebare cu privire la securitatea statului появились сначала на TV6.
12:40
Deputații au votat în cea de-a doua lectură proiectul de lege cu privire la grupurile de acțiune locală. Documentul include aspecte privind constituirea, activitatea, reorganizarea și lichidarea grupurilor de acțiune locală (GAL), transmite Știri.md. Acestea sunt parteneriate intersectoriale formate din reprezentanți ai sectorului public, antreprenorial și civic. Potrivit informațiilor, actualmente, Grupurile de Acțiune Locală nu […] Сообщение Proiectul privind activitatea Grupurilor de Acțiune Locală, votat появились сначала на TV6.
12:00
Încă un rezultat frumos al patrupedului Poliției de Frontieră Nero – a reușit să deconspire planul unui tânăr moldovean, în mașina căruia au fost depistate locașuri special amenajate, unde erau ascunse 350 de pachete de țigări. Potrivit unui comunicat de presă al poliției de frontieră, în data de 08 aprilie, în punctul de trecere a […] Сообщение Și-a încercat norocul. Un tânăr s-a pornit în România cu mașina ticsită cu țigări | VIDEO появились сначала на TV6.
11:30
Licitația pentru procurarea a 400 de mii de doze de vaccin anti-COVID a eşuat din cauza că nicio companie nu a participat la concurs, potrivit unui document emis de Centrul pentru Achiziţii Publice Centralizate în Sănătate, transmite Agora.MD. Potrivit documentului emis de CAPCS, autoritatea anunță continuă negocierile directe cu producătorii de vaccinuri. Сообщение Licitația pentru procurarea dozelor de vaccin anti-COVID a eșuat появились сначала на TV6.
11:20
Puii de leu care au fost aduși recent la Grădina Zoologică din Chișinău au primit nume. Cele trei femele și un mascul se vor numi: Leia, Luna, Bella și Simba. Numele au fost alese printr-un sondaj, iar cei care au propus variantele câștigătoare vor primi diplome și câte 1000 de lei, transmite newsmaker.md. Numele au […] Сообщение Puii de leu de la Grădina Zoologică din Chișinău au primit nume. Autorii ideii vor fi premiați появились сначала на TV6.
11:10
Ofițerii de urmărire penală ai CNA desfășoară acțiuni la câteva adrese în dosarele pornite pe obținerea frauduloasă a cetățeniei române. CNA, anunță într-un comunicat oficial că astăzi sunt la Just Consult și Document Park. CNA și procurorii urmează să examineze mai multe acte confirmative, pe care le-au ridicat de la sediile acestor companii, pentru a […] Сообщение Ultimă oră: Ofițerii CNA percheziționează două firme, bănuite de obținerea ilegală a cetățeniilor române. Sunt pornite mai multe dosare появились сначала на TV6.
10:30
Milionarul britanic Richard Sutton a fost ucis în vila sa, situată în apropierea orașului Gillingham, din districtul North Dorset. Potrivit The Guardian, omul de afaceri și o femeie care se afla împreună cu el, au fost atacați cu un cuțit, în seara de 7 aprilie. Autorul crimei este un localnic. În urma rănilor, Sutton (83 […] Сообщение Un miliardar a fost înjunghiat mortal în vila sa din Anglia появились сначала на TV6.
10:10
Un caz de violență în familie, care a avut loc în satul Roșieticii Vechi din Florești, s-a terminat cu reținerea unui polițist de sector și a unui intermediar. Aceștia au fost denunțați la CNA de către un bărbat, cercetat de poliție, pentru că și-ar fi agresat mama. Din datele oferite de CNA, angajatul Inspectoratului de […] Сообщение Florești: un individ și-a bătut mama, apoi a reușit să-și bage cumătrul și pe un polițist după gratii появились сначала на TV6.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.