Sputnik

Acum 15 minute
18:20
Fosta dirigintă a președintelui rus a povestit despre anii de școală a lui Vladimir Putin.
Acum o oră
17:50
Prăbușirea podului Morandi a afectat peste 300 de familii din acest oraș situat pe coasta liguriană.
Acum 2 ore
17:20
Fiecare al șaselea utilizator de internet din Moldova citește știrile, articolele analitice și interviurile publicate de Sputnik Moldova.
17:00
Un vin tânăr sau unul matur? În care sticlă se găsește cea mai bună licoare.
Acum 4 ore
16:30
Potrivit vulcanologilor, activitatea vulcanică în sudul Japoniei s-a intensificat simțitor, ceea ce poate însemna că până la o erupție puternică a mai rămas foarte puțin timp. Autoritățile nipone au instituit o celulă de criză.
15:50
Bărbatul care a murit după ce podul din Genova s-a prăbușit este din raionul Călărași.
15:30
Un virus periculos care poate provoca decesul a fost documentat la hotarul Republicii Moldova.
15:00
Unul dintre cei mai cunoscuți experți în medicină naturistă, Vlad Sainciuc, susține că există numeroase metode de a scăpa de presiunea psihologică la care suntem supuși zilnic dar și de insomnie. Indiferent cât de grav se manifestă aceste tulburări, sunt câteva reguli simple pe care trebuie să le respectăm.
Acum 6 ore
14:20
În zilele următoare va fi adus acasă moldoveanul care a murit sub dărmăturile podului prăbușit la Genova, Italia.
14:10
Un bărbat și-a pierdut viața în urma accidentului de muncă produs ieri în Rusia. Potrivit MAEIE, cinci persoane au avut de suferit, dintre care patru sunt cetățeni moldoveni.
14:00
Pe strada care se închide sunt situate mai multe spitale de stat: Spitalul Clinic Republican, Dispensarul Cardiologic, Institutul Cardiologic, Centrul Republican de Diagnostică.
13:30
IGSU a lansat telefonul de încredere 022 78 -50 – 32, la care rudele și apropiații celor care au avut de suferit pot afla mai multe informații.
13:10
Ministerul Afacerilor Externe a confirmat că un moldovean a murit în urma prăbușirii unui pod în orașul italian Genova.
13:00
Un punct de comercializare a suvenirelor cu logoul Parlamentului Republicii Moldova va fi deschis în incinta forului legislativ.
Acum 8 ore
12:30
Sicriul cu trupul neînsuflețit al acestuia a fost adusă de o echipă de salvatori din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din Moldova.
12:00
Iată ce crede politologul Pavel Midrigan despre acuzațiile Marii Britanii la adresa Federației Ruse.
12:00
În ultimele zile asistăm cu toții la o depreciere masivă a monedei europene în raport cu leul moldovenesc. Astfel, în doar câteva zile, un euro a ajuns să coste mai puțin de 19 lei.
12:00
Joi, 16 august, ora 11.00, la centrul de presă Sputnik Moldova va avea loc conferința de presă cu tema: „Rezultatele săpăturilor din zona veche a Chișinăului”.
11:30
Pavel Filip le-a cerut instituțiilor competente din țara noastră să ia toate măsurile pentru a ajuta cetățenii moldoveni care au suferit în urma accidentului de muncă din Federația Rusă.
11:00
Tragedia produsă ieri la Genova, Italia, a curmat zeci de vieți omenești.
10:40
În ultimele zile asistăm cu toții la o depreciere masivă a monedei europene în raport cu leul moldovenesc. Astfel, în doar câteva zile, un euro a ajuns să coste mai puțin de 19 lei.
Acum 12 ore
10:10
Clarvăzătorul Ziraddin Rzaev, originar din Azerbaidjan, faimosul participant la emisiunea „Lupta clarvăzătorilor” („Битвы Экстрасенсов”), a mers la locuința familiei Haciaturian unde, ghidat de capacitățile sale paranormale, a scos la iveală mai multe detalii interesante.
09:40
Un proiect de hotărâre cu privire la zilele de odihnă din luna august 2018 a fost propus pentru dezbateri publice de către Guvern. Cât va dura minivacanța bugetarilor.
09:10
Noutăţile dimineţii intră în casele dumneavoastră în fiecare zi, de la 09:00 la 11:00, prezentate şi comentate de membrii echipei Sputnik Matinal împreună cu invitați speciali.
09:00
Primarul de Cricova, Valentin Guțan, conduce localitatea încă de pe vremea URSS, din 1987
08:30
Un dresor din Thailanda a decis să demonstreze publicului un truc mai spectaculos, băgând mâna în gura deschisă a reptilei, dar la un moment dat ceva a mers prost.
07:40
Tinerii de la orașe fumează mai mult decât cei de la sate. Totodată, potrivit BNS, este în creștere numărul femeilor tinere care fumează.
06:40
Concursul a fost organizat de revista pentru bărbați Maxim, care i-a pregătit învingătoarei un premiu mai special.
Acum 24 ore
00:40
Vezi mai jos lista piscinelor din țară unde te poți odihni în această vară.
14 august 2018
23:40
Un şofer înfuriat s-a răzbunat pe un conducător auto care i-a blocat accesul spre casă.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.