Sputnik

Acum 15 minute
15:00
Tânăra nu a renunțat să comită în plină stradă acest gest rușinos, chiar dacă polițiștii i-au explicat de mai multe ori consecințele acțiunilor sale.
15:00
Andrei Năstase și Igor Dodon nu doresc ca Aeroportul Internațional Chișinău să intre în gestiunea companiei NR Investments Ltd, adică a dinastiei bancare Rothschild.
Acum o oră
14:30
Bucate infestate cu Salmonella, bacterii coliforme și angajați care nu au fost supuși examenului medical – acestea sunt concluziile Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) cu privire la toxiinfecția alimentară din 10 august, la o nuntă din Chișinău.
Acum 2 ore
13:50
Maia Sandu i-a dat din deget ministrului Apărării, Pavel Voicu, și îl cheamă pe ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă, Andrei Neguța, să dea explicații. Nemulțumirea șefei Cabinetului de Miniștri vine în contextul vizitei în țara noastră a ministrului rus al Apărării, pe 24 august.
13:40
Se presupune ca liderul de la Casa Albă va aborda această problemă la întâlnirea G7 care va avea loc în acest weekend la Biarritz.
Acum 4 ore
13:10
Trump și-a anunțat poziția cu privire la eliminarea vizelor pentru români – o promisiune sau doar o declarația care nu obligă la nimic?
12:50
CHIȘINĂU, 21 aug – Sputnik. Vladimir Țurcan va fi exclus din Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și din Consiliul Republican al formațiunii. Cu această propunere a venit astăzi deputatul socialist, Vlad Bătrâncea, care este și secretarul formațiunii, în cadrul ședinței Consiliului Republican al PSRM. Bătrâncea a propus această chestiune pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Republican al PSRM, în legătură cu numirea lui Vladimir Țurcan în funcția de judecător la Curtea Constituțională...
12:30
Persoanele care intenționează să acceadă în funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova se pot înscrie de astăzi în cursa electorală.
12:10
Ce spune Vladimir Voronin despre actuala componență a Curții Constituționale și intenția guvernării de a depolitiza această instituție.
11:40
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu președintele Academiei de Științe a Moldovei, Ion Tighineanu, în cadrul căreia au discutat asupra mai multor probleme cu care se confruntă mediul academic din țara noastră.
Acum 6 ore
10:40
Condamnat la 25 de ani de închisoare, omul de afaceri Veaceslav Platon riscă alți 10 ani de pușcărie. Astăzi procurorii au anunțat că i-au înaintat alte trei capete de acuzare: fabricarea şi punerea în circulaţie a cardurilor false, în interesul organizaţiei criminale, şi spălarea de bani în proporţii deosebit de mari.
10:30
Moldovenii și portughezii găsesc ușor limbaj comun pentru că au afinități lingvistice, culturale, dar și temperamente asemănătoare. Ce au povestit pentru Sputnik moldoveni stabiliți în Portugalia.
10:30
Acest film este unul aparte pentru Moldova pentru că în el se simte spiritul apropiatei eliberări, dar și datorită cântecului „Smuglianka” al cărei eroină culege struguri într-o vie din Moldova.
10:10
Odihna pe lac ar fi putut să se sfârșească cu o tragedie. Șase persoane, printre care patru minori și doi maturi erau cât pe ce să se înece în timp ce se plimbau cu barca pe lac.
09:50
În prezent pe piața muncii din Moldova oficial sunt peste 13 mii de locuri de muncă vacante, atât pentru persoanele cu studii superioare, cât și pentru cele cu nivel de instruire secundar profesional și pentru muncitorii necalificați.
09:20
Absolut nimic concret, decât angajamentele României de a-și modifica legislația, de a elimina competiția din calea firmelor americane și de a le crea acestora facilități la cerere - și de a participa la toate conflictele SUA.
Acum 8 ore
09:00
Guvernul se va convoca astăzi în ședință. Pe ordinea de zi se regăsesc mai multe subiecte importante.
08:40
CHIȘINĂU, 21 aug – Sputnik. Președintele țării, Igor Dodon, a anunțat acum câteva minute că va convoca de urgență ședința Consiliului Suprem de Securitate. Șeful statului a declarat că la această ședință va fi analizată informația cu privire la tranzacția efectuată de ”Avia Invest” cu Aeroportul Internațional Chișinău. ”În legătură cu tranzacția anunțată în spațiul public, privind vânzarea efectuată de compania ”Avia Invest”, care conform deciziei criminale a fostei guvernări a preluat Aeroportu...
08:00
În cadrul Consiliului Republican al Partidului Socialiștilor urmează să fie luate anumite decizii în probleme ce țin de situația politică din țară.
07:40
Euro și dolarul s-au scumpit săptămâna aceasta, semn că valuta este solicitată la sfârșit de vară.
07:20
Trump: ”Suntem acolo de 18 ani, cred că e ridicol! Deja nu mai luptăm, suntem ca o forță polițienească”.
Acum 12 ore
07:00
După întrevederea președinților român și american, în țara vecină ar putea să apară mai multe baze militare ale SUA – Iohaniis vrea contingente mai mari.
06:50
Un centru multifuncțional va activa la Chișinău și în ziua de 26 august. Mulți moldoveni au nevoie să-și reînnoiască urgent actele în această perioadă, pentru a reveni la muncă, peste hotare.
06:20
Sfârșit de vară incendiar, căldura extremă pune stăpânire pe toată țara - avertizarea meteorologilor.
Acum 24 ore
22:30
Doi tineri au fost reținuți de oamenii legi pentru comercializarea drogurilor în proporții deosebit de mari.
22:00
Și-au făcut de cap: Trei moldoveni au fost prinși de polițiștii de Frontieră - iată ce au făcut aceștia.
21:50
Curtea Constituțională a declart inadmisibilă cererea Domnicăi Manole de revizuire a hotărârii prin care Vladimir Țurcanu a fost ales președinte al instantei.
21:20
Dacă ai 25 de ani și nu ai restricții în a exercita dreptul de a alege și de a fi ales, te poți înscrie în cursa electorală pentru alegerea celor 898 de primari, care urmează să fie votați pe 20 octombrie curent.
21:00
Fostul președinte moldovean Vladimir Voronin a făcut praf activitatea Fondului Monetar Internațional în Republica Moldova și a explicat mecanismul prin intermediul căruia FMI ”îi țin de gât pe guvernanți”.
20:30
Jocurile video în exces dăunează sănătății mintale și fizice a copiilor, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.