Sputnik

Acum 6 ore
22:10
Despre vinurile din Republica Moldova se vorbește tot mai mult în ultima vreme. Și nu doar se vorbește, dar a devenit tot mai apreciat pe plan mondial.
Acum 8 ore
21:10
Serghei Lavrov a avut o întrevedere cu Donald Trump. Discuțiile între șeful diplomației ruse și președintele SUA au durat doar 45 de minute, desfășurându-se cu ușile închise. Ceea ce a constituit un nou motiv de acuzații de la Washington la adresa Moscovei.
21:00
Marți, ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, s-a întâlnit la Washington cu președintele SUA, Donald Trump. Editorialistul Sputnik, Gevorg Mirzayan, explică de ce ce a fost necesară această întâlnire.
20:50
Sterilitatea nu este doar o problemă a femeilor: 50% din cazurile de infertilitate sunt din cauza factorilor masculini.
20:10
Guvernul a avizat negativ proiectul care prevede că în fruntea Procuraturii Generale vor putea fi aleși cetățeni ai altor țări.
19:50
Membrii Consiliului de Coordonare al Compatrioților Ruși din Republica Moldova, condus de Alexei Petrovici, au avut o ședință de lucru cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.
19:40
Șeful statului a avut o nouă întrevedere de lucru cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, cu care a discutat evoluțiile relațiilor bilaterale.
19:20
În cadrul ședinței de astăzi a Executivului, miniștrii au aprobat Planul de Acțiuni al Guvernului pentru 2020-2023.
Acum 12 ore
19:10
Premierul Ion Chicu și echipa guvernamentală s-au întâlnit cu președinții de raioane și primarii orașelor Chișinău și Bălți.
18:50
Centrul Național Anticorupție a făcut mai multe precizări cu privire la acțiunile întreprinse pentru găsirea fostului politician Vlad Plahotniuc.
18:30
Tentativele Alianței Atlanticului de Nord de a exercita presiuni asupra Moscovei în regiunea Mării Negre provoacă reacții de răspuns firești, consideră observatorul militar Aleksandr Hrolenko.
18:10
Tentativele Alianței Atlanticului de Nord de a exercita presiuni asupra Moscovei în regiunea Mării Negre provoacă reacții de răspuns firești, consideră observatorul militar Aleksandr Hrolenko.
17:40
Premierul Ion Chicu a semnat un aranjamentului financiar cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare în valoare de 50 de milioane de euro pentru achiziția de gaze.
17:30
Guvernul a amânat aprobarea Convenției de la Istanbul, care urma să fie aprobată în cadrul ședinței de astăzi a Cabinetului de Miniștri.
17:00
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a instituit Cod Galben de ceață pentru ziua de joi, 12 decembrie. Vizibilitatea va fi redusă. Conducătorii auto sunt îndemnați să conducă cu prudență.
16:30
Curtea de Apel nu a dat curs cererii foștilor membri ai Guvernului Filip, care au contestat pornirea urmăririi penale pe faptul uzurpării puterii de stat.
15:50
Cabinetul de Miniștri s-a reunit astăzi în ședință pentru a examina 31 de proiecte, inclusiv un subiect cu privire la cadre.
14:30
Vineri, 13 decembrie, ora 10:45, la centrul de presă Sputnik Moldova va avea loc conferința de presă în format video Moscova-Chișinău-Tbilisi-Minsk, cu directorul Departamentului Informații și Presă al Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse, Maria Zaharova.
Acum 24 ore
14:10
Reprezentanții Ministerului Economiei și Infrastructurii au avut o ședință cu transportatorii care astăzi au protestat în PMAN.  
14:00
Statul oferă pensionarilor bilete pentru tratamente balneosanatoriale gratuite. Care este procedura?
13:30
Se pare că Guvernul a găsit o soluție pentru aprovizionarea cu gaze naturale în cazul în care gazele rusești nu vor putea tranzita Ucraina. Iată propunerea Executivului.
13:00
Procuratura Generală anunță că a încheiat urmărirea penală pe numele unui bărbat învinuit că și-a ucis fiul. Dosarul a fost transmis în instanța de judecată.
12:30
52 de vinificatori își vor etala producția la cea de-a XVII-a ediție a Vernisajului Vinului cu genericul "Dansul perlelor de iarnă". Vizitatorii vor putea degusta și cumpăra vinurile care au fost premiate în 2019 cu medalii de aur.
12:00
Șeful diplomației ruse, Serghei Lavrov, a declarat pentru presă că președintele american înțelege care sunt beneficiile pentru țara de pe urma unor relații bune dintre Rusia și SUA - Iată ce spune Trump.
11:30
Ion Chicu nu beneficiază de pază și protecție de stat mai solidă decât a beneficiat Maia Sandu sau alți ex-premieri, declară Serviciul de Protecție și Pază de Stat. Declarația a fost făcută în replică la informația difuzată de un post privat de televiziune.
10:50
Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a comentat negocierile purtate cu ministrul Afacerilor Externe al Federației Ruse, menționând că aceste au fost "foarte bune". El a făcut această apreciere pe pagina sa de Twitter, fiind citat de RIA Novosti.
10:20
Procuratura Anticorupție ar putea avea un șef interimar. Asta după ce Viorel Morari a fost suspendat din funcție.
10:20
Aproximativ 1500 de curse interurbane au fost suspendate astăzi. Oamenii nu au cu ce să ajungă la muncă.
09:50
În cadrul vizitei sale de ieri în SUA, ministrul rus de Externe s-a întâlnit cu Secretarul de Stat al SUA, Mike Pompeo, şi preşedintele SUA, Donald Trump.
09:30
Prețurile continuă să crească. Biroul Național de Statistică atestă că moldovenii au achitat cu 0,8 la sută mai mult pentru mărfuri și servicii în luna noiembrie față de octombrie.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.