Sputnik

Acum 30 minute
07:58
Cauzele principale care au dus la sporirea fenomenului economiei tenebre în Republica Moldova sunt corupția, neîncrederea în sectorul public, costul și insuficiența forței de muncă.
Acum 12 ore
20:17
Oficiul European de Statistică a elaborat un top al celor mai scumpe și a celor mai ieftine aprtamente din spațiul comunitar.
19:47
Mortalitatea prin cancer de col uterin reprezintă a doua cauză de deces prin cancer la femei după cancerul mamar.
19:28
În jur de 10 mii de persoane au protestat, duminică, la București, față de proiectul grațierii și față de modificarea Codului Penal al României.
Acum 24 ore
18:28
Din luna martie se măresc drastic amenzile pentru șofatul în stare de ebrietate alcoolică, care vor ajunge până la 50 de mii de lei sau închisoare de până la 12 ani.
18:07
Actrița s-a ras pe cap după ce a pierdut un pariu care se referea la numărul de admiratori pe care dânsa îi are pe pagina sa de Instagram.
17:38
Ceremonia de învestire în funcție a noului președinte american Donald Trump nu a trecut fără surprize și momente comice, iar asta se datorează unor fotoreporteri care au căutat să imortalizeze și scenele care se produceau dincolo de tribuna centrală.
17:07
Mitropolitul Vladimir s-a rugat duminică pentru o familie din Republica Moldova, stabilită cu traiul în Uniunea Europeană, căreia i-au fost luați copiii cu forța de către autorități, pentru că mama și-a obligat copilul să se îmbrace să îmbrace haine groase pe timp de iarnă.
16:17
Serviciul Vamal al Moldovei anunță că posturile vamale de pe segmentul de frontieră moldo-român funcționează în regim normal, problema tehnică a fost remediată.
15:47
Cine poate ști cel mai bine cum acționează un spărgător de locuințe dacă nu un spărgător de locuințe.
14:28
Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova a elaborat un proiect care prevede folosirea în scop de serviciu a automobilelor, calculatoarelor confiscate, dar și obținerea gratuită a armelor, drogurilor și substanțelor psihotrope.
13:08
La șapte posturi vamale de trecere a frontierei cu România timpul de aștepare a crescut considerabil din cauza unor defecțiuni tehnice ale bazei de date a Poliției de Frontieră din România.
12:17
Serviciul Vamal recomandă participanților la traficul transfrontalier, care nu dețin cetățenia UE, să evite temporar traversarea frontierei cu România.
12:07
De regulă, cele mai mari cutremure se produc în timp de noapte. Cum explică specialiștii acest fenomen.
10:47
Curtea Constituțională va răspunde la întrebarea dacă e obligat sau nu președintele țării Igor Dodon să-l numească pe liberalul Valeriu Munteanu în funcția de ministru al Apărării.
09:17
Ex-premierul Vladimir Filat condamnat în cadrul unui dosar de corupere pasivă și trafic de influență urma să fie transferat într-un penitenciar din nordul Republicii Moldova.
08:28
Duminică, mercurul din termometre se va urca până la plus 5 grade Celsius, cerul va fi predominant senin, iar precipitații nu vor cădea.
Ieri
20:17
Combinaţia cu bicarbonatul de sodiu este recomandată persoanelor care sunt predispuse la cancer.
19:28
În funcție de zodie, fiecare femeie preferă un anumit grad de denaturare a realității, de la nevinovat la diabolic.
18:28
Întâlnim tot mai des infarct de miocard la tineri, în special la bărbații tineri. Cauzele sunt multiple.
17:07
Doctorul în politologie, Nicolai Țveatcov, admite că Bruxelles-ul ar putea să lipsească Moldova de regimul liberalizat de vize în cazul în care țara noastră se va apropia de Rusia.
15:47
Vizita președintelui Igor Dodon la Moscova înseamnă încetarea relațiilor reci dintre Rusia și Moldova.
14:28
Cercetătorii au observat o scădere cu 13 la sută a ratei mortalităţii la persoanele care consumă ardei iute roşu.
13:47
Anul trecut, 221 de deținuți în închisorile din Moldova s-au căsătorit chiar în instituțiile penitenciare în care se aflau.
12:58
Președintele ales al SUA Donald Trump a jucat primul dans cu soția sa Melania la balul Liberty, după ceremonia de inaugurare la Washington.
12:08
Un tânăr de 25 de ani a decedat în această dimineață într-un teribil accident care a avut loc în raionul Telenești, alte patru persoane au fost rănite.
11:37
În ce măsură au fost implicate instituțiile statului în livrarea produselor alterate în școli, ce spune Centrul Național Anticorupție.
10:47
Ceremonia de inaugurare, la Washington, a președintelui ales al SUA, Donald J. Trump.
09:37
Din 1 februarie, cetățenii Republicii Moldova vor plăti pentru pașaportul românesc 59 de euro, iar pentru renunțarea la cetățenia română – 600 de euro.
Mai mult de 2 zile în urmă
08:17
Tânărul care a fost extrădat la 11 ianuarie de autoritățile ungare în Moldova și care este învinuit de uciderea adolescentei Cristina Parhomenco va fi supus unei expertize psihiatrice la Spitalul de Psihiatrie Costiujeni.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.