Sputnik

Acum 5 minute
16:10
Instanța de judecată a pus accent pe niște chestiuni care în alte cazuri, în alte procese electorale, erau trecute cu vederea. Așa a comentat jurnalistul Sputnik Moldova, Sergiu Praporșcic, decizia instanței de a nu valida mandatul de primar a lui Andrei Năstase.
Acum o oră
15:30
Actele de huliganism săvârșite pe teritoriul sau în incita instituțiilor medicale publice sau private vor fi sancționate cu o amendă de până la 67,5 mii de lei sau cu închisoare de până la 5 ani.
Acum 2 ore
14:40
Un deputat din Parlamentul Republicii Moldova a declarat că practicarea prostituției în țara noastră a devenit un flagel. Vezi ce l-a motivat să spună asta.
Acum 4 ore
14:00
Cunoscută pentru talentul său actoricesc dar și muzical desăvârșit, Aliona Triboi a venit în această săptămână, la „Sputnik-Matinal".
13:30
A intrat în vigoare noua Lege a Serviciului Vamal. Cele mai importante articole ale noii legi sunt cele referitoare la serviciul funcționarului vamal.
12:50
Dreptul la pensionarea anticipată în Moldova ar putea fi din nou valabil în Moldova. Ce se discută în cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.
Acum 6 ore
12:10
De aproape trei decenii, meșterul popular Simion Lungu, din satul Vădeni, raionul Soroca, coase costume naționale excepționale.
11:40
Tot ce trebuie să știi despre un pașaport românesc. Ce faci dacă ți-ai pierdut cetățenia română.
11:00
Parlamentul britanic a votat deja legea cu privire la Brexit, formal Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord se va retrage din UE în martie 2019.
Acum 8 ore
10:00
În ultimele zile, opinia publică și-a îndreptat atenția spre Primăria municipiului Chișinău. Asta după ce Judecătoria Chișinău, dar și Curtea de Apel nu au validat mandatul de primar al lui Andrei Năstase. Asta din motiv că aceasta ar fi făcut agitație electorală în ziua scrutinului.
09:30
Guvernul a avizat proiectul de lege de modificare a Codului Penal propus de Ministerul Justiției și care prevede înăsprirea pedepselor pentru tratamentul crunt aplicat animalelor.
08:40
La fiecare trei ani toți salariații din Moldova vor fi supuși unui examen de atestare la locul de muncă, în rezultatul acestuia angajații ar putea fi avansați ori concediați. Unii salariați vor scăpa de acest stres.
Acum 12 ore
07:20
Cetățenii Republicii Moldova pot economisi mai mulți bani, dacă până la data de 2 iulie vor achita acest serviciu care este obligatoriu.
06:40
Angajatorii se obligă să acopere costurile de deplasare și acomodare, precum și achitarea salariilor în aceleași condiții ca și lucrătorii locali, iar lucrătorii migranți să se reîntoarcă în țară la expirarea contractului de muncă.
05:30
La schimbul valutar va trebui să spuneți cum vă cheamă, unde trăiți, unde lucrați și de unde aveți banii.
Acum 24 ore
01:10
Studenții români au scris un imn al politicienilor corupți, în care arată că locul acestora este în închisoare, după gratii
00:30
În chip-ul integrat în pașaportul cetățeanului Republicii Moldova este stocată mai multă informație.
23 iunie 2018
23:20
Adulții care vor să acceseze site-uri porno ar putea fi obligați să-și cumpere “permise”.
22:30
Curtea Supremă de Justiție (CSJ) va da ultimul verdict în cazul validării rezultatelor turului doi al alegerilor noi în municipiul Chișinău, din 3 iunie.
21:50
Ionel Istrati suferă de insomnii și are halucinații. Vezi ce a pățit interpretul și cine este cauza.
21:00
Cu toții cunoaștem că sănătatea noastră depinde și de somnul pe care îl avem. Specialiștii în somatologie ne vorbesc câte ore trebuie să dormim pentru a ne simți în formă.
20:30
Diplomația rusă a venit cu o reacție la adoptarea de către Adunarea Generală a ONU a proiectului de rezoluție privind „Retragerea completă şi necondiţionată a forţelor militare străine de pe teritoriul Republicii Moldova”.
19:20
Un grup de deputați din Parlamentul Republicii Moldova au înregistrat un proiect de lege menit să reglementeze activitatea cimitirelor și domeniul funerar.
18:50
Moldovenii au băgat spaima în nordul Italiei. Au organizat mai multe grupări criminale care au pus la cale mai multe jafuri armate.
18:10
Motivul pentru care implementarea sistemului de taxare electronică în transportul public din capitală bate pasul pe loc.
17:20
În 2017, în Moldova, aproape 20 de mii de cupluri au creat o familie, iar alte 9 mii au divorțat.
17:20
Dan Osipciuc, un tânăr de 20 de ani din Hâncești, a fost împușcat de polițist în timp ce se afla la o piscină din localitate împreună cu doi prieteni de-ai săi, tot de 20 de ani.
17:00
În Republica Moldova sunt înregistrați peste un milion de conducători auto. Încă din anul 2002, după aprobarea Legii cu privire la înregistrarea dactiloscopică de stat, preluarea amprentelor șoferilor a devenit obligatorie. Până acum procedura nu s-a efectuat din lipsa mecanismului necesar.
16:30
Valerii Corcimari, a decedat într-un tragic accident în Munții Alpi, Italia. Corpul neînsuflețit al lui Valerii Corcimari a fost găsit de salvatori, sâmbătă dimineața, în jurul orei 9.00.
Ieri
16:10
Subiectul privind reintegrarea țării este unul foarte sensibil, dar și complex în același timp.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.