Sputnik

Acum 4 ore
01:50
Rezultatele preliminare după prelucrarea a 90% din numărul de procese verbale - Comisia Electorală Centrală anunță cât acumulează principalii candidați.
00:20
Rezultatele preliminare după prelucrarea a 70% din numărul de procese verbale - iată cât acumulează principalii candidați!
Acum 6 ore
23:40
Rezultatele preliminare după prelucrarea a 50% din numărul de procese verbale - iată cât acumulează principalii candidați!
22:50
Rezultatele preliminare după prelucrarea a 10% din numărul de procese verbale - iată cât acumulează principalii candidați!
22:30
Autoritățile prezintă online rezultatele preliminare privind votul în Capitala Republicii Moldova, municipiul Chișinău.
22:30
Pe site-ul Comisiei Electorale Centrale au apărut rezultatele preliminare ale alegerilor locale generale și alegerilor parlamentare noi în cele patru circumscripții.
22:20
Pe site-ul Comisiei Electorale Centrale au apărut rezultatele preliminare ale alegerilor locale generale și alegerilor parlamentare noi în cele patru circumscripții.
22:10
Procesul de votare pentru alegerile locale generale s-a încheiat. Președintele Comisiei Electorale Centrale, Dorn Cimil, a declarat că acest scrutin poate fi declarat valabil.
Acum 8 ore
21:40
Candidatul la funcția de primar general al Chișinăului Andrei Năstase, a făcut primele declarații după închiderea secțiilor de vot. Acesta a fost însoțit, evident, de premierul Maia Sandu.
21:40
Un nou val de ceață coboară peste Republica Moldova. Astfel începem o nouă săptămână a lunii octombrie.
21:30
Candidatul socialiștilor pentru funcția de primar al Chișinăului a spus că va respecta rezultatele votului de astăzi și și-a exprimat speranța că următorul primar al Capitalei va ține cont de angajamentele făcute în campania electorală.
21:20
Cunoscutul înotător de ape deschise Ion Lazarenco-Tiron a dezvăluit o importantă lecție de viață, care vă poate inspira și vă poate schimba radical viața.
21:20
Astăzi s-au prezentat la secțiile de votare au mers ca să-și exprime dreptul la vot în cadrul alegerilor locale generale 1milion 173 de mii și 690 de alegători.
21:00
Chiar dacă sunt în spatele gratiilor, deținuții au ieşit astăzi la vot, pentru a participa la alegerile locale.
21:00
Miza principală în cadrul alegerilor locale generale de astăzi este Capitala Republicii Moldova. În total, astăzi vor fi aleși 898 de primari.
20:50
Autoritățile electorale vor anunța primele rezultate ale votului din municipiul Chișinău la scurt timp după închiderea secțiilor de vot.
20:50
Jurnaliștii Tatiana Cebotari și Eduard Maciac moderează o ediție specială în studioul radio Sputnik Moldova, în care invitații vor comenta rezultatele preliminare ale scrutinului din 20 octombrie.
20:30
Noi cazuri de încălcare a procesului electoral în cadrul scrutinului de astăzi au fost raportate de observatorii Promo-LEX.
20:20
Moldova își alege astăzi primarii și consilierii locali în cadrul unui scrutin general. Aleșii locali care vor fi votați astăzi de cetățeni cu drept de vot din țară își vor primi mandatele în cel puțin două săptămâni.
20:10
Pe 23 octombrie, îndrăgitul și cunoscutul compozitor Ion Enache va împlini frumoasa vârstă de 70 de ani. Cu acest prilej, la Chișinău, se va desfășura un spectacol de excepție, dedicat maestrului.
Acum 12 ore
19:20
Moldovenii care nu dețineau un act de identitate valabil, în baza căruia să-și exercite dreptul la vot, au putut solicita buletinul provizoriu de la Agenția Servicii Publice.
19:00
Un an și jumătate în urmă, în cadrul proiectului „Toți împreună vom spune nu torturii în Moldova: Societatea civilă împotriva torturii” a fost creată rețeaua ONG-urilor regionale în vederea combaterii torturii și consolidării eforturilor societății civile.
18:50
Analistul politic Corneliu Ciurea a făcut această declarație în studioul Sputnik Moldova, explicând de ce prezența la urne a chișinăuienilor este atât de mică.
18:40
Analistul politic Corneliu Ciurea a făcut această declarație în studioul Sputnik Moldova, explicând de ce prezența la urne a chișinăuienilor este atât de mică.
18:20
Președintele CEC a declarat că odată cu închiderea secțiilor de votare, funcționarii electorali vor purcede la numărarea buletinelor de vot și totalizarea rezultatelor alegerilor locale.
18:00
Locuitorii Capitalei spun că își doresc la cârma Capitalei un primar gospodar căruia să îi pese de cetățeni.
17:50
Familiile și persoanele defavorizate pot beneficia de sprijin financiar din partea statului pentru depășirea dificultăților cu care se confruntă.
17:10
În dimineața zilei de 20 octombrie, în Republica Moldova, s-au deschis ușile secțiilor de votare: cetățenii cu drept de vot participă la alegerea puterii locale. Iată cum i-a surprins fotograful Sputnik.
17:00
Alegerile locale sunt considerate nevalabile în anumite circumscripţii dacă la ele au participat mai puţin 25% din alegători și nule dacă în cadrul operaţiilor electorale au fost comise încălcări ale legislației electorale care au influenţat rezultatele votării.
16:50
În această seară, începând cu ora 20:50, în studioul radio Sputnik Moldova, va avea loc o ediție specială, moderată de jurnaliștii Tatiana Cebotari și Eduard Maciac, în cadrul căreia vom afla rezultatele preliminare ale scrutinului din 20 octombrie.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.