Sputnik

Acum 30 minute
15:00
Misiunea preelectorală a Adunării Parlamentare a Consiliului Europe și-a încheiat vizita de lucru în Republica Moldova. Care sunt concluziile.
Acum o oră
14:20
Ministrul interimar al Afacerilor Interne a efectuat o vizită de lucru la punctul de trecere a frontierei de stat Leușeni-Albița.
Acum 2 ore
14:10
Președintele rus a subliniat că cercetătorii din Federația Rusă au obținut succes, creând în termene extrem de restrânse un vaccin sigur și eficient împotriva noului tip de infecție cu coronavirus.
Acum 4 ore
13:10
Poliția din Austin, SUA, a confirmat împușcăturile din centrul orașului, iar agenția locală EMS a anunțat pe Twitter că în urma atacului din Austin, există cel puțin o victimă care se află în stare critică.
12:50
Astăzi, ruşii de pretutindeni vor sărbători Ziua Națională a Rusiei, ocazie cu care sâmbătă şi duminică vor fi organizate numeroase evenimente culturale şi sportive.
12:00
Zinaida Greceanii și Igor Dodon au menționat importanța relațiilor moldo-ruse și și-au exprimat speranța privind consolidarea lor de nai departe.
12:00
Oceanului Planetar este populat de cele mai bizare vietăți care locuiesc la fundul mărilor. Vedeți o colecție de imagini în galeria noastră.
11:20
De Ziua Rusiei, locuitorii și oaspeții Chișinăului vor avea parte de un program festiv impresionant: expoziție foto, concerte, precum și o competiție de navigație.
Acum 6 ore
11:10
Șeful Departamentului de Stat al SUA a făcut i-a felicitat pe cetățenii ruși cu ocazia Zilei Rusiei, confirmând tendința SUA spre o interacțiune constructivă între cele două țări.
10:50
Președintele Republicii Moldova i-a adresat un mesaj de felicitare președintelui Federației Ruse cu ocazia zilei Rusiei.
10:30
Nicio lună fără scumpiri ale carburanților. O rețea de benzinării a afișat prețuri noi încă de aseară.
10:00
Mai multe activități cultural-artistice se vor desfășura astăzi în sectoarele Capitalei. Iată unde sunt așteptați chișinăuienii.
09:30
Putin a spus într-un interviu pentru NBC că nu este îngrijorat de afirmațiile lui Biden și că s-a obișnuit cu astfel de atacuri în timpul de când se află în funcție.
Acum 8 ore
08:40
Echipa Italiei a învins Turcia cu scorul 3-0 în meciul de deschidere a Campionatului European de Fotbal.
08:20
Campania de vaccinare mobilă continuă la Chișinău. Află unde vor staționa azi și mâine autobuzul și troleibuzul care au fost transformate în puncte mobile de imunizare.
07:30
În zilele de sâmbătă și duminică se suspendă total traficul rutier pe strada Ion Creangă, tronsonul cuprins între strada Alba-Iulia și bulevardul Ștefan cel Mare.
Acum 12 ore
07:00
Sfârșitul de săptămână a fost benefic pentru leul moldovenesc. Moneda națională a câștigat teren în fața tuturor valutelor de referință.
06:40
Weekend cu soare, dar și cu precipitați în toată țara anunță meteorologii. Temperatura aerului va fi ridicată.
Acum 24 ore
22:10
Viktor Orban a redeschis tema imigrației în Europa în cadrul interviului săptămânal la emisiunea "Bună dimineața, Ungaria!" a postului naţional de radio Kossuth.
21:50
"Statele fac astfel de lucruri înainte de război", a menționat între altele, în timpul unei discuții televizate, Andrei Bezrukov, colonel al Serviciului de Informații Externe, astăzi profesor la universitatea MGIMO.
21:30
Ploile și temperaturile scăzute din ultima perioadă afectează recolta agricultorilor. În acest an, pomușoarele crescute în Moldova vor întârzia cu cel puțin cu două-trei săptămâni.
21:00
Primarul Capitalei Ion Ceban a fost invitatul de astăzi al platformei de dialog de la Centrul de presă Sputnik Moldova.
21:00
Moldova se pregătește de alegerile parlamentare anticipate. Rezultatele scrutinului vor determina în mare parte vectorul politic al țării.
21:00
Primarul Chișinăului Ion Ceban a fost invitat astăzi la platforma de dialog din cadrul Centrului de presă Sputnik Moldova, unde a vorbit despre rezultatele Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg, care s-a desfășurat în perioada 2-5 iunie.
20:50
Republica Moldova a recepționat încă un lot de vaccin împotriva coronavirusului oferit de Guvernul României.
20:30
Doi oameni ai legii riscă să stea până la șapte ani după gratii, fiind bănuiți de trafic de influență.
19:40
Reuniunea liderilor G7 are loc în perioada 11 - 13 iunie, în peninsula Cornwall, sud-vestul Angliei. Vedeți în galeria foto imagini de la protestele organizate de activiștii de mediu.
19:30
La Dușanbe, capitala Tadjikistanului, urmează să se desfășoare un eveniment mult așteptatul - Forumul Voluntarilor din țările CSI. Detalii am aflat de la activistul civic Dumitru Roibu.
18:40
Astăzi a fost ultima zi când candidații electorali au putut depune actele pentru înregistrarea pentru scrutinul din 11 iulie.
18:30
Astăzi a fost ultima zi când candidații electorali au putut depune actele pentru înregistrarea lor pentru scrutinul din 11 iulie.
18:20
Expertul în drept constituțional Teodor Cârnaț spune că recenta hotărâre a CCM prin care a fost întrerupt mandatul a patru membri ai CSM ar fi un semnal și pentru alți funcționari, inclusiv procurorul general. El afirmă că hotărârea CCM ar putea bloca activitatea CSM.
18:00
Banca Națională a Moldovei și Banca Națională a României au încheiat astăzi un nou acord de cooperare.
17:40
Ministerul Sănătății a actualizat datele privind starea epidemiologică în contextul COVID-19 în țara noastră.
17:20
Un tânăr de 20 de ani a decedat noaptea trecută după două zile de comă. Acestuia i s-a făcut rău în timpul examenului de bacalaureat.
17:10
Primarul Capitalei, Ion Ceban, este nemulțumit de subalternii săi și anunță că se va ocupa personal de locurile de parcare din Capitală. Astfel, astăzi acesta a eliberat deja un loc de parcare unde vor avea acces toți doritorii.
16:40
Urmăriți în video cum au loc pregătirile echipei naționale de fotbal a Rusiei înainte de începerea Campionatului European.
16:10
Universitatea de Studii Europene din Moldova este o instituție privată de învățământ superior, acreditată de către autoritățile statale ale Republicii Moldova, în conformitate cu legislația în domeniu.
16:00
Situația politică din Republica Moldova a fost subiectul întâlnirii autorităților de la Chișinău cu reprezentanții Misiunii preelectorale a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.
15:40
Bărbatul care și-a abuzat sexual propriile fiice minore își va petrece tot restul vieții după gratii.
15:30
Primarul Chișinăului Ion Ceban a precizat la Centrul de presă Sputnik Moldova când va fi dată în exploatare strada Ion Creangă din Chișinău, care se află acum în reparație.
15:30
Mai mulți ani la rând, aproximativ 80 la sută din vinul produs în Republica Moldova a fost exportat în străinătate. Care a fost situația în 2020, când pandemia a paralizat majoritatea domeniilor de activitate, și ce prognoze oferă specialiștii?
Ieri
14:50
Primarul Chișinăului Ion Ceban a declarat în cadrul platformei de dialog de la Centrul de presă Sputnik Moldova că în această vară în țară vor ajunge mai multe tipuri de vaccinuri.
14:20
Primarul Chișinăului Ion Ceban a precizat la Centrul de presă Sputnik Moldova când va fi dată în exploatare strada Ion Creangă din Chișinău, care se află acum în reparație.
14:10
Autoritatea rusă responsabilă de supravegherea comunicațiilor a anunțat bilanțul verificării încălcărilor comise de către platformele Facebook, Twitter și Google.
14:10
Primarul Chișinăului Ion Ceban susține că pretorii sectoarelor Capitalei ar trebui să primească note de apreciere din partea cetățenilor, iar cei care vor fi descalificați ar putea fi demiși.
13:30
Edilul-șef al Chișinăului, Ion Ceban, răspunde la întrebările jurnaliștilor Sputnik Moldova în cadrul Centrului de presă al agenției de presă și radio.
13:30
Primarul Chișinăului și-a administrat prima doză de vaccin, AstraZeneca la Centrul municipal de vaccinare.
13:20
Cititorii Wall Street Journal i-au răspuns la senatorului Rob Portman, care l-a îndemnat pe Biden să adopte o poziție dură în cadrul negocierilor cu Putin privind situația din Belarus și Ucraina.
13:10
Edilul-șef al Chișinăului, Ion Ceban, răspunde la întrebările jurnaliștilor Sputnik Moldova în cadrul Centrului de presă al agenției de presă și radio.
12:30
Un bărbat de 30 de ani din Capitală a fost identificat și reținut pentru Comunicarea mincinoasă cu bună știință despre actul de terorism.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.