Sputnik

Acum 4 ore
00:00
2:1 pentru islandezi – astfel s-a încheiat meciul de fotbal Moldova – Islanda, contând pentru preliminariile Euro 2020, disputat duminică seara, 17 noiembrie, pe stadionul „Zimbru” din Chișinău.
Acum 8 ore
21:20
Meciul de fotbal Moldova – Islanda, contând pentru preliminariile Euro 2020, este disputat duminică seara, 17 noiembrie, pe stadionul „Zimbru” din Chișinău. Cele două echipe au ajuns pe stadion în jurul orei 20:00.
20:00
Consumul de zahăr crește riscul bolilor inflamatorii intestinale. Această concluzie a fost făcută de oameni de știință canadieni de la Universitatea Alberta.
Acum 12 ore
19:30
Marea Britanie va fi lovită de un val de ninsori şi vreme rece, adus de furtunile polare, care vor afecta ţara timp de trei săptămâni. De asemenea, meteorologii prezic ca poate fi zăpadă în UK de Crăciun.
19:00
Consumatorii sunt îndemnați să semnalizeze Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței dacă au rămas nemulțumiți de calitatea unui produs sau de serviciile prestate de un agent economic.
18:40
Noul primar general al municipiului Chișinău a participat astăzi, de Ziua Internațională a Studenților, la conferința municipală a consiliilor locale de tineret.
18:00
În perioada 27-30 noiembrie curent, la Chișinău se va desfășura workshop-ul "Ce lipseşte în CV-ul meu", moderat de fondatoarea International Coaching Solutions din Marea Britanie, Diana Moraru.
17:30
Astăzi s-a întrunit în ședință Consiliul Politic Național al Platformei Demnitate și Adevăr, după care fruntașii acestei formațiuni, în frunte cu liderul lor, Andrei Năstase, au ținut o conferință de presă.
16:50
Distracții, activități de dezvoltare, salarii atractive și un viitor mai bun. Centrul Municipal al Tineretului a realizat un sondaj în care a identificat câteva necesități și doleanțe ale tinerilor din țară.
14:50
Aproape 100 de kilograme de cartofi pe an consumă un locuitor al Republicii Moldova, potrivit mediei statistice. Necesarul intern de cartofi este estimat la peste 330 de mii de tone. Capacitatea internă de producție nu acoperă nici două treimi din necesar.
14:40
Astăzi noul premier Ion Chicu a mers într-o vizită de inspecție la șantierul de construcție a sectorului de drum pe șoseaua satul Porumbreni – orașul Cimișlia.
Acum 24 ore
13:50
Astăzi marcăm Ziua Internațională a Studenților, care în Republica Moldova este un prilej nu doar de a ne bucura de succesele tinerilor moldoveni obținute în universități, dar și de a ne întreba Unde mergem? și Câți vom mai rămânea în această țară?
12:50
Prețul dolarului va crește cu 2 bani, iar euro se va scumpi cu tocmai 10 bani, comparativ cu cotațiile valutare oficiale valabile în weekend. Astfel, leul moldovenesc va continua să se deprecieze și la începutul săptămânii viitoare.
11:50
Cea mai frumoasă bunică din lume, recunoscută și apreciată la un prestigios concurs mondial din Bulgaria, Iraida Gorea, spune că-i pasă de viitorul planetei și încearcă zilnic să facă pași mărunți pentru un viitor mai bun.
11:10
Igor Dodon și Zinaida Greceanîi i-au felicitat pe studenți cu prilejul Zilei Internaționale a Studenților, promițându-le că guvernarea le va crea condiții pentru o viață frumoasă acasă, în Republica Moldova. Fiul cel mare al șefului statului împlinește astăzi 17 ani.
10:00
Aloe Vera este un veritabil filtru bilogic ce ne curăță aerul din casă de substanțe chimice periculoase ce se regăsesc în fibrele și adezivii folosiți la producerea mochetelor, covoarelor, mobilierului, spray-urilor și soluțiilor de igienizare.
09:00
Dezvoltarea propriilor proiecte de apărare ale Europei de Vest ar putea duce la o disoluție a NATO, consideră Olga Suharevsckaya.
08:00
Direcția Comunicare și Protocol al Guvernului a anunțat că astăzi premierul Ion Chicu va întreprinde o vizită în teritoriu, care, de fapt, este prima de când a preluat funcția de premier.
07:00
Maxime de până la 14..15 grade Celsius se vor menține până pe 19-20 noiembrie, după care se va răci cu 2-3 grade. Pentru 22 și 23 noiembrie, prognoza actualizată indică maxime de cel mult 8..10 grade Celsius pe timpul zilei și minime de 1..3 grade în timpul nopții.
06:00
Autoritățile nemțești au mari bătăi de cap după ce un autoturism cu numere de România, care pare găurit de gloanțe, este abandonat de mai bine de o lună de zile, pe marginea unei șosele din Germania.
Ieri
20:00
Militarii brigăzii de blindate americane Greywolf au avut ocazia să i-a parte la testarea tancului rusesc T-80U.
19:10
Noul ministru al justiției, Fadei Nagacevschi, a dat de înțeles că reforma justiției începută de fostul executiv ar putea avea continuitate.
18:10
În ultimii ani numărul cercetătorilor în Moldova s-a diminuat cu aproximativ 22 de procente. Lipsa unor politici de motivare, salariile mici și baza tehnico-materială insuficientă și învechită îi determină pe cercetători să părăsească acest domeniu.
17:30
Marius Costin, country manager PayU România, spune că valoarea totală a tranzacțiilor de Black Friday a fost, în 2019, cu 13,05% mai mare decât cea înregistrată în aceeași perioadă a anului trecut.
17:10
Cum explică analistul politic Igor Volnițchi votul Partidului Democrat pentru Guvernul condus de Ion Chicu.
17:10
Astăzi Consiliul Republican al PSRM a făcut totalurile alegerilor locale generale și a prezentat planurile de viitor.
16:40
Poliția a reținut 16 persoane în timpul protestelor ”vestelor galbene” de la Paris, despre aceasta a anunțat prefectura poliției pe twitter.
16:00
În nord-estul Siriei a demarat cea de-a șaptea patrulare comună a poliției militare rusești și grănicerilor turci, potrivit Ministerului Apărării din Rusia.
15:50
Odată cu demiterea Guvernului condus de Maia Sandu este clar pentru toată lumea că și alianța PSRM-ACUM s-a desființat.
15:10
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunțat pe pagina sa de Facebook că, la invitația Partidului Socialiștilor, a participat la ședința Consiliului Republican al formațiunii, care a avut loc astăzi, în Chișinău.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.