Sputnik

Acum 30 minute
06:00
Chiar dacă nu sunteți o admiratoare a postului, cu siguranță veți dori să încercați măcar o dată dieta de post, pentru a vă detoxifia organismul și pentru a scăpa de kilogramele în plus.
Acum 12 ore
21:20
Republica Moldova va trece la ora de vară pe 29 martie, ultima duminică a lunii. Ceasurile vor fi date cu o oră înainte.
21:20
Președintele Franței, Emmanuel Macron, și-a avertizat colegii europeni cu privire la pericolul destrămării zonei Schengen din cauza coronavirusului.
20:40
Premierul Ion Chicu a prezentat pe o rețea de socializare Dispoziția nr.8 a Comisiei Situații Excepționale (CSE) a Republicii Moldova. CSE s-a întrunit în ședință în seara zilei de 28 martie.
20:20
Detalii despre zilele de odihnă anunțate pentru bugetari în intervalul 30 martie – 3 aprilie 2020. Cine va continua să muncească și cum vor fi achitate salariile pentru această perioadă.
19:40
Pe lângă Comisia pentru Situații Excepționale, structuri similare au fost create și la nivelul raioanelor și orașelor. Autoritățile publice locale întreprind zilnic măsuri pentru a preveni răspândirea coronavirusului.
18:40
Directorul Executiv la Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova, Liliana Busuioc a declarat că sectorul ÎMM-rilor se confruntă la ora actuală cu trei probleme majore: obligațiile financiare făță de angajați, față de bănci și față de furnizori.
18:30
Alte 32 de cazuri noi de îmbolnăvire de COVID-19 au fost confirmate pe 28 martie în Republica Moldova. Bilanțul este de 231 de îmbolnăviri.
18:00
Alte 32 de cazuri noi de îmbolnăvire de COVID-19 au fost confirmate pe 28 martie în Republica Moldova. Bilanțul este de 231 de îmbolnăviri.
17:40
Pâinea și alte produse de panificație produse de „Franzeluța” nu se vor scumpi, a dat asigurări directorul întreprinderii. Stocurile de făină ale combinatului sunt suficiente „mult după următoarea roadă”, potrivit managerului.
17:00
Un lot de 500 de teste donat de un agent economic va fi oferit medicilor din „prima linie”, anunță Primăria Chișinău. Aseară, în Republica Moldova a ajuns și lotul de 10 mii de teste rapide donat de Federația Rusă.
16:30
Reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică precizează că pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 13 și 83 de ani.
Acum 24 ore
15:40
Bolnavul cu coronavirus care a fugit în această noapte din Spitalul Clinic Republican, în care era internat, a fost găsită de polițiști.
15:30
Președintele Igor Dodon precizează ce rezerve alimentare are Republica Moldova. Șeful statului a concretizat informația în cadrul unei întrevederi de astăzi cu ministrul Ion Perju, la sediul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.
15:10
Bolnavul cu coronavirus care a fugit în această noapte din Spitalul Clinic Republican, în care era internat, a fost găsită de polițiști.
15:00
Spania a înregistrat o altă zi record de decese de Covid-19, deoarece 832 de persoane au murit din cauza bolii în 24 de ore, iar numărul cazurilor de infectare a crescut cu peste 8.000.
14:20
Numărul de cazuri de coronavirus din întreaga lume a ajuns la 601.478, potrivit unui datelor totalizate de Universitatea Johns Hopkins, care, de asemenea, indică cifra de decese de aproape 28.000.
14:10
Ambasadorul rus la Chișinău, Oleg Vasnețov, i-a transmis ieri seara ministrului moldovean al Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, din partea autorităților ruse, un lot umanitar compus din 10 mii de sisteme de testare pentru diagnosticarea noului tip de coronavirus.
13:50
Transportul public din Capitală circulă doar în anumite intervale orare. Troleibuzele și autobuzele din municipiul Chișinău vor circula în regim special și gratuit din 28 martie și până la ridicarea stării de urgență.
13:00
Consilierul premierului Ion Chicu, Oleg Tofilat spune că avem transport aerian sufiecient de mult ca să-i aducem acasă pe moldovenii stabiliți peste hotare.
12:10
Pe parcursul zilei de 27 martie pompierii și salvatorii au patrulat mai multe localități din țară pentru a atenționa oamenii privind riscurile la care se expun, dar și pentru a-i informa despre măsurile care pot preveni infecția cu coronavirus de tip nou.
11:50
În timp ce crește polemica în jurul utilizării clorochinei în Franța, Ministerul rus al Sănătății a inclus-o pe lista de medicamente recomandate pentru tratamentul coronavirusului COVID-19.
10:40
În această noapte, unul din pacienții infectați cu virusul Covid-19 a părăsit Spitalul Clinic Republican, în care a fost internat.
10:20
În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 3 668 de traversări, anunță Secția Relații Publice a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.
09:50
În cadrul briefingului de presă de astăzi dimineața, ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a anunțat că medicii din țara noastră înregistrează un progres în tratarea bolnavilor de coronavirus.  
09:10
Banca Națională a Moldovei a anunțat că oferă flexibilitate băncilor în abordarea agenților economici care au credite bancare.
08:20
Potrivit bilanțului de ieri sera, în ultimele 24 de ore, coronavirusul a ucis 299 de persoane în Franţa, iar numărul total de decese a ajuns la 1.995, a anunțat vineri, 27 martie, directorul general al Departamentului Sănătății.
08:00
Autoritățile din Moldova, la fel ca în toată lumea care se confruntă acum cu epidemia de COVID-19, îi îndeamnă pe cetățeni să stea acasă. Iată cinci reguli de aur pe care le recomandă ieromonahul Savatie Baștovoi.
07:00
Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a aprobat instrucțiunea privind organizarea asistenței psihologice copiilor, elevilor, părinților și cadrelor didactice pe perioada suspendării procesului educațional.
06:30
Astăzi vom avea vreme frumoasă, cu maxime care variază în funcție de zona geografică între +14 și +19 grade Celsius.   
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.