Sputnik

Acum 10 minute
15:50
Majoritatea copiilor străzii care sunt reîntorși în familiile lor revin la viața de vagabond. Autoritățile sunt neputincioase în faţa acestei situaţii, iar ONG-urile nu pot face prea multe pentru ei, atât timp cât nu-i pot reprezenta legal.
Acum o oră
15:10
Banca Națională a Moldovei preconizează să scoată din circulație leii din hârtie cu valoarea nominală de 1, 5 și 10 lei.
Acum 2 ore
14:40
Liderul partidului care se află la guvernare ar putea să facă în timpul cel mai apropiat nunta. Acesta are o iubită mai tânără decât el cu 30 de ani.
14:00
Dorin Damir nu intenționează se se implice în politică. Și asta, pentru că nu-l fascinează domeniul. Președintele FEA spune că a avut propuneri în acest sens, dar a refuzat categoric.
Acum 4 ore
13:30
Partidele politice din Moldova ar putea primi milioane de lei în plus din bugetul de stat, dacă vor respecta o normă.
13:00
Tot mai mulți experți economici vorbesc despre faptul că bancnotele și monedele vor deveni istorie, vom efectua doar plăți online, iar în magazine vom plăti doar cu cardul.
12:30
Urmăriți în reportajul fotografic Sputnik cele mai fotografiate orașe din lume.
12:10
În prezent, în toată țara există doar 91 de medici ftiziologi, iar în nouă raioane din Republica Moldova aceștia lipsesc cu desăvârșire.
Acum 6 ore
11:40
Parlamentul de la Chișinău se gândește la ce e de făcut cu funcționarii și demnitarii care fură mai mult de jumătate de milion de lei.
11:00
Moldovenii nu se lasă influențați de brand
10:30
Protest de amploare la București. Polițiștii și-au întrerupt activitatea și au ieșit la protest.
10:10
Contabilii furnizorului de gaze din Moldova vor avea în această lună multă muncă, ei trebuie să calculeze sumele pe care Moldovagaz urmează să le întoarcă consumatorilor.
Acum 8 ore
09:40
În această noapte vom schimba acele ceasornicului cu o oră înainte, astfel vom schimba ora de iarnă pe cea de vară, iar duminica va avea doar 23 de ore.
08:50
Cetățenii care vor merge la sfârșitul acestei săptămâni și la începutul săptămânii viitoare să schimbe valută la casele de schimb valutar, trebuie să cunoască decizia luată de BNM.
08:10
Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă. Se pare că astăzi vor cădea ultimele ninsori din luna martie.
Acum 12 ore
07:30
Informația mediatizată cu insistență în ultima veme a fost comentată de un responsavil de la MAE al Rusiei.
Acum 24 ore
01:30
Un cutremur cu magnitudinea de 4,6 grade pe Richter s-a produs pe 14 martie în România - seismul a fost localizat la adâncimea de 140 kilometri, în județul Vrancea.
00:30
Meteorologii din Moldova presupun că fenomenul neobișnuit – zăpada portocalie nu se va extinde în afara regiunii de sud a țării.
23 martie 2018
23:30
Parlamentul a aprobat abolirea regimului de vize la traversarea frontierei de stat a Republicii Moldova de către cetățenii a 33 de țări.
22:20
Veșnica uimire în fața faptului că basarabenii știu să vorbească românește ar trebui să apună. Știm nu doar să vorbim, dar știm să și cântăm. Avem și curent electric, și frigider, și televizor color.
21:30
Începând cu 2020, subvențiile acordate de stat în susținerea agricultorilor vor fi oferite după o nouă schemă. Anunțul a fost făcut de directorul Agenției de Intervenție și Plăți în Agricultură, Nicolae Ciubuc.
20:40
Un om de afaceri a reușit să aducă în țară, prin contrabandă, sisteme de încălzire
16:40
Deputații moldoveni au votat în primă lectură un proiect de lege ce stabilește procedura prin care peste patru mii de proprietari de pământ din 28 de localități, urmează să fie expropriați de imobilele aflate în calea construcției gazoductului Ungheni-Chișinău.
Ieri
15:40
Cum au influențat ninsorile abundente de astăzi orarului zborurilor pe Aeroportul Chișinău.
Mai mult de 2 zile în urmă
12:30
Părintele Octavian Moșin, parohul bisericii ”Întâmpinarea Domnului” de la Universitatea de Stat din Moldova, ne spune câte pahare de vin se cuvine să bem la Sfinții 40 de Mucenici.
11:30
Vremea se va răci considerabil până sâmbătă, meteorologii au emis în această dimineață un nou cod galben de frig extrem.
09:40
Au fost reținute încă trei persoane în cazul fraudelor comise de către un grup specializat în legalizarea construcţiilor din Chişinău.
08:50
Duma de Stat a respins proiectul de lege care prevedea echivalarea relațiilor de concubinaj de cel puțin cinci ani cu relații de căsătorie.
08:20
Americanii au fost cei care au cumpărat brevetul pentru substanța toxică VX elaborată de Marea Britanie. SUA sunt acuzate din cauza refuzului de a-și lichida rezervele de arme chimice.
07:50
Urmăriți în reportajul fotografic Sputnik cele mai frumoase orașe din Rusia, care pot fi vizitate de către turiști.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.