Sputnik

Acum o oră
00:10
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene consideră că autoritățile de la Moscova au tergiversat accesul delegației Republicii Moldova către cei doi piloţi moldoveni eliberaţi recent din prizonierat în Afganistan.
Acum 2 ore
00:00
Melodia sa „On a Sunday” i-a convins pe juraţi, dar activitatea sa muzicală era deja cunoscută fanilor din România.
Acum 4 ore
23:00
De ziua de naștere a președintelui Republicii Moldova, Kirkorov i-a trimis un mesaj – iată ce îi dorește acesta.
22:30
Persoanele sensibile la schimbările meteo vor trece printr-o perioadă dificilă deoarece magnetosfera Planetei noastre este iarăși agitată.
22:00
Pe site-ul și aplicația mobilă ”Easy Way” pot fi determinate cu ușurință liniile ce duc într-o anumită direcție.
Acum 6 ore
20:40
În ultima zi a acestei săptămâni vor avea loc alegerile parlamentare și referendumul consultativ republican. Șeful adjunct al Poliției Capitalei a spus cum se pregătesc oamenii legii pentru asigurarea ordinii publice în ziua alegerilor.
20:30
După câteva zile cu temperaturi de primăvara, iarna revine în forță.
20:10
Doi copii au murit după ce televizorul din casă a explodat, a emanat fum, iar copii s-au intoxicat.
20:00
Facebook a blocat proiectul „In the Now” al prezentatoarei RT Anissa Naouai, precum și paginile ce țin de acest proiect - Soapbox, Waste-Ed și Backthen; aproape concomitent, la CNN a apărut un subiect care „demască” legătura acestor pagini cu postul TV rusesc.
19:30
Ziua bunătății spontane este marcată în toată lumea, în data de 17 februarie. Sărbătoarea își are originea în SUA, însă, în prezent, este marcată în întreaga lume indiferent de cetățenie, naționalitate sau convingeri religioase. Cu acest prilej, invitata emisiunii "Sputnik Matinal", profesorul universitar și avocata Viorica Cărare, a explicat ce înseamnă pentru ea noțiunea de bunătate, cât de ușor este să fii bun într-o lume mercantilă și cum putem acționa ca oamenii cu viziuni materialiste să nu taie lanțul celor care vor să facă fapte bune.
19:10
Deja de câțiva ani, moldovenii își părăsesc țara în masă, câte 3% în fiecare an. Și această este o tendință care se va menține și în anii care vin. În aceste condiții este logic să ne întrebăm: ce se va întâmpla cu Republica Moldova, nu cumva țara noastră riscă să fie invadată de străini, așa cum s-a întâmplat de-a lungul istoriei, inclusiv celei recente, cu alte state?
Acum 8 ore
18:50
Uniunea Organizațiilor Veteranilor Trupelor de Carabinieri se află într-o strânsă colaborare cu Biserica Ortodoxă din Moldova. Aceștia au semnat și un acord de colaborare ce prevede promovarea valorilor creștine în societate și educarea noii generații în duhul dragostei față de Biserică și neam.
18:30
În data de 10 februarie, la Baku, Azerbaijan, s-a desfășurat Campionatul Mondial de coafură și machiaj de mireasă 2019 și concursul designerilor vestimentari Dresses of the World 2019. Un make-up artist, un hairstylist şi un designer vestimentar din Moldova au obținut locuri de frunte la concursul internațional de profil.
17:50
Veniturile la bugetul asigurărilor sociale de stat, în luna ianuarie, au depășit cheltuielile cu 230,8 milioane de lei.
17:30
Proiectul de renovare a Grădinii Publice "Ștefan cel Mare și Sfânt" din Capitală a devenit un subiect de dispută printre citadini pe rețelele de socializare. Astfel, Agenția de Inspectare și Restaurare a Monumentelor a decis să inițieze audieri publice privind prezentarea proiectului de renovare a parcului central din Chișinău.
Acum 12 ore
16:10
La Chișinău a fost inaugurat șantierul de construcție a interconectorului de gaze între România și țara noastră.  
15:30
O grupare infracțională specializată în comercializarea drogurilor a fost anihilată de către procurorii PCCOCS și angajații INI al IGP.
15:00
Au fost publicate imagini cu interiorul mașinii prezidențiale ”Aurus” - iată cum arată limuzina rusească de lux.
14:30
Zeci de polițiști au cercetat cu de-amănuntul pădurea parcului național „Losinîi ostrov” în căutarea unui băiețel.
14:30
Ruslan Codreanu a anunțat că toate garajele construite ilegal în Capitală vor fi demolate.
14:00
Zeci de polițiști au cercetat cu de-amănuntul pădurea parcului național „Losinîi ostrov” în căutarea unui băiețel.
13:30
Un accident cumplit s-a produs cu puțin timp în urmă pe șoseaua Hâncești. Ambii șoferi au fost transportați la spital cu traumatisme.
13:00
Aproximativ treizeci de persoane afiliate clanului mafiot Camorra „Sequino” au fost arestate în districtul Sanità din Napoli, în timpul unei razii a poliţiei.
12:20
Un cuplu de moldoveni i-a propus mită unui angajat al serviciului ucrainean de grăniceri pentru ca acesta să treacă cu vederea încălcările comise.
Acum 24 ore
11:50
Află care e soarta cadourilor aduse la emisiunea ”Pole Ciudes”, condusă de Leonid Iakubovici - imaginile video de după înregistrarea emisiunii au fost postate pe rețelele de socializare.
11:10
Igor Dodon împlinește astăzi 44 de ani. Este primul președinte al Republicii Moldova ales direct în ultimii 16 ani.
11:00
Locuitorii de pe străzile Testemițanu și Albișoara și Nicolae Milescu Spătaru din Chișinău ar putea uita de problema lipsei transportului public. Primarul interimar a declarat că cele 31 de autobuze noi ar putea fi lansate anume pe aceste străzi.
10:30
În ciuda faptului că amenzile au fost majorate substanțial, șoferii încalcă în continuare regulile de circulație și pun în pericol participanții la trafic.
09:30
Europenii au fost atrași în confruntarea cu Rusia și au pierdut monopolul agendei de integrare regională, în timp ce balanța puterii în Asia-Pacific este redistribuită în favoarea noilor actori, a declarat Serghei Lavrov la Conferința de la München.
09:00
La alegerile parlamentare și referendumul din 24 februarie pe teritoriul Franței vor fi deschise 7 secții de votare, iar în Germania – două.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.