Sputnik

Acum 8 ore
22:40
În dimineața zilei de marți, 21 ianuarie, la Mănăstirea Sfântul Mare Mucenic Teodor Tiron din Chișinău, (Ciuflea), a fost petrecută în ultimul drum pământesc, nou adormita Margarita Țvic, o adevărată legendă a jurnalismului autohton.
21:40
Tinerii artiști ruși au realizat un proiect inedit, dedicat celei de-a 75-a aniversări a marelui eveniment, în care prezintă, prin intermediul Instagram, secvențe din corespondența soldaților și familiile lor, însoțită de lucrări grafice.
Acum 12 ore
21:00
Operațiunea „Pietonul”, într-un alt format – angajații INP au împărțit astăzi amenzi în stânga și în dreapta.
20:50
Judecătorii care vor pica testul integrității din cadrul procesului de evaluare a magistraților vor pleca definitiv din sistemul judecătoresc. Declarația a fost făcută la Radio Sputnik Moldova de către ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi
20:30
Vladimir Putin a semnat astăzi un decret cu privire la modificarea structurii guvernului și s-a întâlnit cu membrii noului Cabinet de Miniștri. Cine și-a păstrat funcțiile.
20:00
Expertul rus Alexei Tokarev ne propune o succintă estimare a principalelor evenimente și procese care vor avea loc în anul 2020.
19:20
Bilanțul vizitei în sudul țării: În cadrul vizitei în Autonomia Găgăuză, președintele Igor Dodon le-a făcut mai multe promisiuni locuitorilor din regiune - detalii.
19:10
În cadrul emisiunii "Intersecții", Tatiana Rusu Jizdan a dezvăluit detalii mai puțin cunoscute despre cariera sa și viața personală.
18:10
Un avion Ryanair care a decolat de pe Aeroportul Otopeni a avut defecţiuni tehnice, iar spațiul destinat pasagerilor s-a umplut de fum, provocând panică printre călători. Aeronava a survolat o oră capitala României.
17:50
Toți angajații structurilor subordonate Ministerului Afacerilor Interne trebuie să cunoască asta! Cum își propune Pavel Voicu să-i responsabilizeze pe purtătorii de epoleți.
17:20
Ofițerii Anticorupție a efectuat astăzi mai multe percheziții la CFM, un șef de direcție fiind reținut pentru 72 de ore și plasat în izolatorul CNA.
16:50
Republica Moldova va participa la Consiliul Interguvernamental Eurasiatic. Anunțul este făcut printr-un comunicat de presă de către organizatorii reuniunii. Ședința de lucru va avea loc în data de 31 ianuarie, la Almaty, Kazahstan.
16:20
Reprezentanții Rusiei au menționat că o analiză critică a raportului Organizației pentru Interzicerea Armelor Chimice a iscat mai multe întrebări cu privire la concluziile acestuia, mai multe observații ale experților nefiind luate în considerare.
Acum 24 ore
15:40
Ministrul Economiei și cel al Agriculturii au fost convocați în ședință de premierul Ion Chicu pentru a analiza problemele din sectorul zootehnic.
15:20
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a destructurat o grupare criminală specializată în trafic de droguri.
14:30
PPDA ar putea scufunda celebra corabie a Maiei Sandu, dacă PAS îi va neglija interesele politice. Declarația a fost făcută de politologul Corneliu Ciurea, în cadrul emisiunii ”ATITUDINI” de la Radio Sputnik.
14:00
Deputații Parlamentului Republicii Moldova vor dispune de tablete în sala de plen. Acestea vor fi folosite pentru votul electronic și documentarea pe pagina web a Legislativului și nu pentru jocuri sau filme.
13:40
Autoritățile doresc ca fiecare sat să aibă polițist de sector, așa cum a fost cândva, a declarat președintele Igor Dodon, după ședința Consiliului Suprem de Securitate din 21 ianuarie.
13:10
Сorpul neînsuflețit al unui bărbat a fost descoperit într-o gură de canal din Chișinău, anunță Poliția Capitalei.
12:40
Nereguli grave în activitatea însoțitorilor de vagoane, camuflarea acestor nereguli, sume exorbitante pentru promovarea în funcție – CNA a făcut publice detalii în cazul a zeci de dosare penale în care figurează factori de decizie de la CFM.
12:10
Compania străină care a privatizat „Air Moldova” nu-și respectă angajamentele investiționale, a declarat Igor Dodon după ședința Consiliului Suprem de Securitate. Este posibil ca autoritățile să ceară și rezilierea acestui contract.
11:40
Alegătorii din circumscripția uninominală nr. 38, Hînceşti, sunt așteptați pe 15 martie la urne pentru a-și alege deputatul care-i va reprezenta în Parlament. Deocamdată, doar PPDA, PAS, PUN și Partidul ȘOR și-au anunțat candidații pentru această luptă.
11:10
Autoritățile Republicii Moldova își propun ferm să rezilieze contractul cu „Avia Invest”, în baza căruia compania gestionează Aeroportul Internațional Chișinău. Consiliul Suprem de Securitate a identificat trei metode prin care poate fi obținut acest lucru.
10:50
Un incendiu s-a declanșat pe traulerul de pescuit ”Enigma Astralis” în Marea Ohotsk, în apropiere de Magadan, Federația Rusă.
10:20
Prim-ministrul Ion Chicu invită la „consultări ample” pe tema reformării justiției, „astfel încât în final să avem un proiect de reformare agreat de toți cei care doresc ca Republica Moldova să devină un stat prosper”.
09:50
O clădire de lemn a luat foc în regiunea Tomsk din Federația Rusă, iar 11 oameni au murit în incendiu. Potrivit informațiilor preliminare, victimele nu erau cetățeni ai Rusiei.
09:30
Un băiat în vârstă de patru ani, din raionul Dubăsari, lăsat fără supraveghere, a provocat un incendiu și a fost la un pas de tragedie.
09:10
Se pare că nu doar Fondul Monetar Internațional stabilește condiții pentru colaborare, ci și țările partenere ale FMI.
08:40
Primarul Capitalei, Ion Ceban, susține că în ultima vreme a primit numeroase plângeri cu privire la activitatea Pieței Centrale din Chișinău.
08:20
În cursa pentru funcția de deputat pe circumscripția nr.38 din Hâncești s-a înscris și un candidat din partea Partidului ”ȘOR”.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.