Moldnews

Acum 12 ore
15:30
Cu o inițiativă în acest sens a venit liderul fracțiunii liberale în cadrul ședinței de astăzi a CMC.
15:30
Nicio grădiniță privată din municipiul Chișinău nu este acreditată, iar părinții riscă, atunci când își trimit copiii la astfel de instituții.
15:00
Grădinița este pregătită pentru demolare, ial în locul acesteia este planificată construcția unui complex locativ.
13:30
Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău a cerut recuzarea judecătorului pe motiv de imparțialitate.
13:30
Principalul suspect, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a fost împuşcat mortal de autorităţi, în timp ce un alt suspect a fost reţinut.
13:30
Proiectul rezoluției privind retragerea trupelor militare străine de pe teritoriul Republicii Moldova a fost făcut în grabă, lasă loc de interpretări și are la bază interese electorale.
13:30
În urma impactului, copila a fost transportată la Centrul Mamei și Copilului din capital, cu mai multe traumatisme.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:30
Mita sub formă de aeronava pusă la dispoziție de către un om de afaceri străin Președintelui Igor Dodon pentru a se deplasa la Sankt peterbirg, unde a participat la Forumul Economic, a fost motiv pentru a solicita urmărirea penală a șefului statului.
15:30
În proiectul de decizie nu este precizat cum va fi amenajat acest lot și nu este clar dacă va fi sau nu îngrădit accesul populației pe acest teritoriu, or, acest teren reprezintă proprietate de domeniu public al municipiului Chișinău și cuprinde chiar o parte din malul iazului.
15:30
Este vorba despre retragerea necondiţionate şi complete a grupului operativ al trupelor ruse în virtutea aflării ilegale a acestora pe terotoriul R. Moldova, dar nu şi a contigentului rotativ care face parte din componenta militară a Comisiei Unificate de Control
15:00
Decizia a fost luată ca rezultat al controlului complex efectuat la această bancă, în cadrul căruia au fost constatate unele încălcări legislative.
11:30
Organizația a solicitat încetarea imediată a acțiunilor de persecutare a avocatului și apărătorului pentru drepturile omului.
11:00
Procuroii nu au oferit informații concrete privind strategia de rambursare a surselor financiare furate.
14 iunie 2018
13:00
Instituția a refuzat să spună care a fost valoarea tranzacției care a avut loc la începutul lunii mai.
13:00
Sentința a fost pronunțată  după ce Procuratura municipiului Chişinău, Oficiul Botanica a demonstrat vinovăţia acestuia.
13:00
 Primarul este suspectat că făcea parte dintr-o schemă de înstrăinare a terenurilor, loturi de pământ ce aparţin administraţiei locale din Trușeni.
13:00
Punctele de reabilitare urmează a fi amenajate în cele cinci sectoare ale municipiului Chișinău, dar și în raioanele Bălți, Cahul și Comrat.
11:30
Competiţia va fi deschisă joi, la ora 18,00, de meciul dintre echipa gazdă, Rusia, şi Arabia Saudită, în cadrul Grupei A, pe stadionul Lujniki din Moscova.
10:30
La Chișinău, Bălți și Cahul, au fost instalate centre mobile de donare a sângelui, care vor activa de la ora 9:00 până la 15:00.
10:30
Anularea este pentru moment, fără a preciza care sunt motivele și fără a estima o altă perioadă de operare a zborurilor.
13 iunie 2018
11:30
11:00
Potrivit probelor, în dimineaţa zilei de 12 octombrie 2017, aflându-se în sala de diagnostic din cadrul Penitenciarului Pruncul, în timpul efectuării bronhoscopiei cu biopsie unei deținute, în vârstă de 27 de ani, medicul a încălcat din neglijență regulile și metodele de acordare a asistenței medicale, ca rezultat, peste două ore, survenind moartea femeii.
12 iunie 2018
13:00
Instanța de judecată a emis mandat de arest în baza acuzațiilor procurorilor
13:00
Curtea de Apel Chișinău a decis că Regata Imobiliare (succesor în drepturi procedurale a „Finpar Invest” SRL) poate privatiza terenul unde actualmente se află cafeneaua Guguță.
12:30
11:00
Procuratura Anticorupție a înaintat noi acuzații omului de afaceri Veaceslav Platon în dosarul spălării de bani de la Banca de Economii.
11:00
La fața locului au intervenit 8 autospeciale de intervenție inclusiv o autoscară.
11 iunie 2018
15:00
Opt moldoveni, inclusiv 3 copii, au ajuns la spital
13:30
Sesiunea de Bacalaureat se va desfășura în perioada 5-22 iunie.
13:30
Un elev a fost împușcat în obraz de un coleg, care a venit la școală cu o armă pneumatică. Incidentul a avut loc pe date de 21 mai, în orașul Drochia, iar forțele de ordine au fost anunțate de către tatăl victimei, npotează unimedia.info. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Drochia, Liliana Harea, suspectul, în vârstă de 16 ani a luat arma de la fratele său, care o păstra într-un safeu. Seiful era încuiat, însă bănuitul a reușit să găsească cheia. În timpul unei pauze, min...
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.