Moldnews

Acum 8 ore
15:30
Potrivit unei investigații jurnalistice companiile  "Parstar Petrol", "Get Premium" şi "Eurosim" au câştigat licitaţii de livrare a produselor petroliere.
15:30
Printre reținuți sunt doi militari al Armatei Naționale dar și un fost polițist.
Acum 12 ore
11:30
Pașapoartele vor avea un termen de valabilitate de până la 10 ani, iar grupa sanguină va fi exclusă din buletinele de identitate.
11:30
Președintele Academiei de Științe a prezentat raportul de activitate a instituției pentru anul 2017 și a anuțat că demisionează din funcție.
11:00
Contractele se vor semna în termen de 30 de zile, la solicitarea uneia dintre părți.
11:00
Jumătate din zborurile pe distanţe lungi ale Air France din Paris sunt anulate joi, din cauza grevei piloţilor, personalului navigant şi al celui de la sol.
10:30
Deputata Partidului Liberal-Democrat, Maria Ciobanu, susține că a fost amenințată cu răfuială fizică.
10:30
Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, așteptat astăzi la raport în Parlament, a scris cerere de demisie, susține liberalul Valeriu Munteanu.
10:00
Peste două tone de alcool, destinate pentru recepția organizată de delegaţia Republicii Moldova la Adunarea Generală a Interpol, de la Bejing, au fost trimise în China cu patru curse avia.
Ieri
15:00
Este vorba despre germanul Martin Selmayr.
14:30
Evenimentul va avea loc la 2 martie și va fi axat în special, pe influența Rusiei asupra proceselor interne în țările Parteneriatului estic cu Uniunea Europeană.
14:00
Un bebeluș de aproape două luni a fost găsit fără suflare, în casă, de către tatăl său. 
Mai mult de 2 zile în urmă
10:00
Potrivit estimărilor, valoarea loturilor reținute se cifrează la peste 220 000 lei.
19 februarie 2018
17:00
Președintele american, Donald Trump, a învinuit Rusia de provocarea haosului și conflictelor politice în SUA
15:30
Potrivit poliţiştilor, bărbatul s-a sinucis după ce şi-ar fi omorât soţia, care a fost găsită moartă în apartament.
14:30
12:30
Recepţia organizată de delegaţia Republicii Moldova la Adunarea Generală a Interpol, care s-a desfăşurat în perioada 26 – 29 septembrie, la Bejing, China, a fost ”udată” de-a binelea cu vin, vodka și coniac moldovenesc, notează prestigioasa publicație Der Spiegel.
12:00
Nu vor putea participa la grevă funcționarii publici de conducere de nivel superior și funcționarii publici de conducere din Parlament, Cancelaria de Stat și Președinție. 
12:00
În luna mai, 2018, toți anagajații Ministerului Afacerilor Interne, vor susține teste fizice.
11:00
Tânărul a fost lovit de un stivuitor încărcat cu marfă,
11:00
Guvernatorul Băncii Centrale a Letoniei, Ilmars Rimsevics, a fost reţinut de Agenţia anticorupţie a ţării,ceea ce a provocat noi îngrijorări privind sistemul financiar al unui stat membru al zonei euro.
10:30
Primarul interimar al capitalei, Silvia Radu, numită ilegal în funcție, trebuie să-și anunțe demisia în următoarele zile, după ce, vineri, Dorin Chirtoacă, oficial, și-a anunțat demisia din funcția de primar.
10:30
Maia Sandu va fi audiată în calitate de martor, referitor la nota analitică cu privire la tariful la gazele naturale.
10:30
Tânărul a fost lovit de un stivuitor încărcat cu marfă,
15 februarie 2018
15:30
Un grup de deputaţi germani cere Guvernului de la Berlin să dea explicaţii privind eventuala implicare a băncilor nemţeşti în schema prin care au fost scoşi banii din Moldov
14:00
Consiliul municipal Bălți a luat, joi, 15 februarie, act de cererea de demisie a primarului Renato Usatîi, depusă în data 13 februarie. Decizia Consiliului Municipal Bălți urmează să fie transmisă Comisiei Electorale Centrale.
13:30
Pînă la data de 1 martie curent subiectul numerelor neutreurmează să fie soluționat.
13:00
Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă şi gheaţă.
12:30
În urma ninsorilor abundente, pe mai multe drumuri naționale s-au format troiene. Astfel, pe traseul Hîncești-Chișinău, mai multe camioane au rămas blocate. 
14 februarie 2018
17:00
Un proiect de lege, care prevede deținerea certificatelor de integritate pentru funcționarii și demnitarii aleși, a fost înregistrat în Parlament. Inițiativa vine din partea Partidului Democrat, patronal căreia este oligarhul Vladimir Plahotniuc.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.