LiveNews

Acum 8 ore
21:00
Fostul producător general de la Jurnal TV, Nata Albot, stabilită cu traiul în Canada, face bani grei pe seama moldovenilor săraci. Opinia aparţine bloggerului Anatolie Chirilov, care face trimitere la un festival organizat de Albot în Republica Moldova. “Festivalul ei îmi aduce aminte de problema grădinițelor de ACUM câțiva ani, când printre produsele date copiilor erau […] Articolul Blogger, despre Albot și „Mai dulce”: deprinși să mulgă buzunarele moldovenilor, au mai pus și intrarea cu plată, doar așa fac cei ce vorbesc zi de zi de sărăcia noastră a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
Acum 12 ore
20:20
Un moldovean a escaladat cel mai înalt punct de pe planetă, pe muntele Everest, la înălțimea de 8848 metri, scrie deschide.md. Bărbatul a fost felicitat pe rețelele de socializare de către prietenii săi. Mircea Baciu a coborât din vârful Everestului după o ascensiune reușită, scriu internauții. Un video filmat în tabără, la o altitudine de 8300 […] Articolul Un moldovean a escaladat cel mai înalt punct de pe planetă, pe muntele Everest, la 8848 metri a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
Mai mult de 2 zile în urmă
22:40
Misiunea OSCE de observare a scrutinului parlamentar din 24 februarie a menținut concluzia sa din raportul preliminar. Și anume, că ”alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 au fost competitive și drepturile fundamentale au fost, în general respectate. Majoritatea aspectelor ce țin de alegeri au fost administrate într-un mod transparent și profesionist. Votarea a fost evaluată […] Articolul OSCE își menține concluzia în cazul alegerilor din februarie: libere, competitive, administrate transparent și profesionist a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
21:20
Prețul petrolului suferea joi cea mai puternică corecție din acest an, pe fondul tensiunilor comerciale dintre China și Statele Unite și al majorării rezervelor Statelor Unite, scrie AFP.  Prețul petrolului WTI, referința americană, a trecut sub 60 de dolari pe baril pentru prima oară din martie (-5%), iar barilul Brent, referința internațională, pierdea 4%. Petrolul, […] Articolul Prețul petrolului a suferit joi cea mai puternică corecție din acest an, pe fondul tensiunilor comerciale chino-americane a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
20:40
Sute de cetățeni europeni au fost împiedicați să voteze pentru Parlamentul European, în Marea Britanie. Principalul mesaj pe care l-au auzit aceștia la secțiile de votare a fost – mergeți să votați în țările voastre, scrie publicația britanică The Independent. Situația din Londra, dar și din toată țara, au fost calificate de către oficiali europeni drept […] Articolul Sute de cetățeni ai UE, împiedicați să voteze pentru Parlamentul European a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
13:40
Atacurile fostului procuror din perioada regimului comunist, Andrei Năstase, asupra jurnaliștilor provoacă antipatie față de acest politician. De această părere sunt oamenii care, au comentat agresivitatea actualului deputat faţă de reprezentanţii instituțiilor media pe care acesta nu le acceptă. În opinia cetățenilor, Năstase, finul penalului fugar Victor Ţopa, a dat dovadă de un comportament inadecvat, […] Articolul Moldovenii, despre comportamentul lui Năstase față de presă: Lipsă de cultură… Astfel de agresivitate stârnește antipatie față de acest om a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
13:30
Ştirea despre pretinsele probleme de sănătate ale liderului PDM, Vlad Plahotniuc, tirajată de trustul Jurnal, este o minciună impardonabilă. Declaraţia aparţine purtătorului de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gămurari. “În legătură cu MINCIUNILE promovate de trustul de propagandă și fake news Jurnal, legate de posibile probleme de sănătate ale liderului PDM, Vlad Plahotniuc, fac precizarea […] Articolul Gămurari dezminte minciunile tirajate de Jurnal: Sunt nevoit să-i dezamăgesc pe propagandiști, domnul Plahotniuc este în formă maximă a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
12:40
Jurnalistul Gabriel Călin se arată suprins de ipocrizia celor de la PAS şi PPDA, precum și a presei care îi slujește, deranjați de mesajele de pe pancartele anti-Năstase şi anti-Sandu ale manifestanţilor de ieri, din faţa Guvernului. Călin le aduce aminte de propriile derapaje lingvistice, manifestate acum un an. “Atunci, urmașii sau martorii lui Penis-Vagin […] Articolul Jurnalist: “Mesajele vesele” ale celor de la PAS şi PPDA s-au întors împotriva Maiei Sandu şi a lui Andrei Năstase a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
23 mai 2019
20:00
Un minor în vîrstă de 17 ani s-a înecat ieri într-un bazin acvatic din localitatea Svetlîi, raionul Comrat. Conform primelor informaţii, băiatul a mers cu un grup de colegi şi prieteni pentru a se scălda în iazul de lângă sat. Acesta a intrat primul în apă, iar la un moment dat nu a mai reuşit […] Articolul Nenorocire într-un sat din Găgăuzia: un minor s-a înecat în timp ce era la scăldat cu prietenii a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
14:10
Liderul PPDA, Andrei Năstase, merită tot disprețul și nicidecum nu poate fi considerat bărbat. Această atitudine a fost exprimată, fără cenzură, de către tinerii care au venit astăzi la protestul față de populismul celor din PAS-DA, pe care alegătorii îi consideră vinovați de actuala criză politică, transmite stiridinmoldova.com. Video nu necesită comentarii. Articolul VIDEO // Ce cred tinerii despre Năstase a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
12:00
Scumpirea carburanților în Republica Moldova se explică prin doi factori obiectivi – creșterea prețurilor pentru benzină și motorina pe piețele internaționale și devalorizarea leului moldovenesc față de dolarul american. Cu aceste precizări au venit miercuri cei mai importanți petroliști din țară. Într-un comunicat comun al Petrom-Moldova, Lukoil-Moldova, Bemol Retail, Datario, Tirex Petrol și al Uniunii […] Articolul Cum explică petroliștii sumpirea carburanților în Republica Moldova a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
11:20
Moscova vrea ca în Republica Moldova să fie organizate alegeri libere și corecte. Afirmația surprinzătoare a fost făcută de liderul PAS, Maia Sandu, aseară, la TVR. ”Dorința unor alegeri libere și corecte se pare că este singurul lucru pe care îl avem în comun”, a declarat Sandu, care a fost întrebată dacă socialiștii și Rusia ar […] Articolul Sandu: Dorința unor alegeri libere și corecte – singurul lucru pe care îl avem în comun cu Rusia a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
22 mai 2019
20:20
Biroul Național de Statistică informează că în ianuarie-martie 2019 volumul lucrărilor de construcţii realizate în antrepriză a constituit 1364,1 mil. lei. Comparativ cu ianuarie-martie 2018 acest indicator a crescut cu 15,2% (în prețuri comparabile). Pe elemente de structură a lucrărilor executate, în ianuarie-martie 2019, comparativ cu ianuarie-martie 2018 se evidențiază creştere a volumului lucrărilor de […] Articolul În ianuarie-martie 2019, a crescut volumul lucrărilor de construcție a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
18:30
Ivan Bakanov, președinte al partidului „Sluga Poporului”, creat de Vladimir Zelenski, a fost numit în funcţia de șef-adjunct al Serviciului de securitate al Ucrainei. Acesta va deţine interimatul funcţiei de şef al SBU, după demisia lui Vasili Griţak. Decizia lui Zelenski este surprinzătoare, în condiţiile în care acesta a promovat, în campania electorală ideea depolitizării […] Articolul Ucraina // Ivan Bakanov, președintele partidului „Sluga Poporului” va deţine interimatul la SBU a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
18:20
Politologul Dionis Cenușă susține că, liderii Blocului ACUM au sugerat recent că vor să organizeze proteste în masă. După cum informează TRIBUNA, într-o postare pe o rețea de socializare, Dionis Cenușă a scris că, asemenea promisiuni sunt greu realizabile, „având în vedere că protestele post-electorale au fost mici și scurte, la fel ca și toate celelalte […] Articolul Dionis Cenușă: Alegerile anticipate nu sună deloc ca motiv pentru a ieși la protest, ci mai degrabă invers a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
17:40
O urare ca de zile mari! Premierul Pavel Filip a avut parte de o dedicaţie frumoasă, cântată de o femeie din satul Voinova, raionul Străşeni. Pavel Filip a vizitat localitatea cu ocazia hramului, care este sărbătorit astăzi în localitate. Din imagini se vede cum femeia, îmbrăcată într-o haină pe care scrie LOVE, l-a apucat pe premier de mână […] Articolul Premierul Filip, surprins prin cântec de o localnică din Voinova // VIDEO a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
13:40
Fostul premier moldovean Ion Sturza critică dur decizia noului preşedinte al Ucrainei de a-l desemna pe avocatul oligarhului Igor Kolomoiskii în funcţia de şef al administraţiei prezidenţiale. “Ca să nu avem iluzii cu comediantul. Avocatul oligarhului Kolomoiski, numit şeful adminstraţiei prezidenţiale. Pentru cine nu ştie , Kolomoisci este un fel de Sor al Ucrainei. Doar […] Articolul Sturza, depre fostul responsabil de lupta anticorupție a lui Ianukovici, devenit consilier al lui Zelenski: Îl cunosc personal, merită tot disprețul a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
13:10
Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskii l-a numit în calitate de șef al administrației aparatului prezidențial pe consilierul său în problemele juridice, care este și avocatul personal al oligarhului Igor Kolomoiskii, Andrei Bogdan. Ordinul a fost publicat pe site-ul prezidențial în data de 21 mai. Anterior, Bogdan a menționat că în cazul în care va fi promovat […] Articolul Avocatul oligarhului Igor Kolomoiskii, numit șef al administrației aparatului prezidențial din Ucraina a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
21 mai 2019
19:30
Liderul PPDA, Andrei Năstase, spune că stă la dispoziţia oricărei justiţii din lume. Reacţia vine după ce Partidul Democrat din Moldova a solicitat Serviciului Fiscal de Stat să prezinte informaţii despre impozitele pe venit şi sumele de bani vărsate în fondul social de către deputaţii blocului politic “ACUM”. “Am spus că stăm la dispoziţia oricărei justiţii din lume. Nu […] Articolul Năstase refuză să spună ce impozite a achitat în Germania şi Republica Moldova a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
19:10
Așa-zisa ședință specială a Parlamentului, convocată astăzi de deputații blocului politic ACUM este un spectacol de prost gust, montat de Andrei Năstase și Maia Sandu. Este reacția deputatului PSRM Grigore Novac, publicată pe Facebook. „Ceea ce au regizat cei de la Blocul ACUM astăzi, nu este alceva decât o minciună care nu se încadrează în […] Articolul Socialistul Novac: „Ședință specială a Parlamentului”, regizată astăzi de ACUM, este o minciună a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
11:50
Fostul procuror în perioada regimului comunist, Andrei Năstase, a lansat noi acuzaţii mincinoase la adresa Publika TV. Într-o emisiune de la un post privat de televiziune, finul oligarhului penal Victor Ţopa a declarat că Publika TV ar fi scris despre el că a fost în vizită la Moscova. „O săptămână la rând, opinia publică a […] Articolul Publika TV scoate la iveală o nouă minciună a lui Năstase a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
20 mai 2019
20:30
În luna martie, companiile din sector au reușit majorarea producției de aproape trei ori, comparativ cu luna similară din 2018. Cumulată pentru primul trimestru, creșterea în sectorul extractiv a fost de peste 80%, arată statisticile oficiale. În acest fel, industria extractivă confirmă tot mai mult că, în acest an, va fi unul din motoarele ce […] Articolul În martie, companiile din industria extractivă au reușit majorarea producției de aproape trei ori a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
20:00
Angela Istrate, avocata fostului poliţist de frontieră Gheorghe Petic susţine că este hărţuită pe reţelele de socializare de către simpatizanţii PPDA. Drept motiv de hărţuială a servit decizia de a candida la alegerile parlamentare din 24 februarie. Aceasta a cerut lui Andrei Năstase să pună capăt linșajului declanșat de valetii săi. “Intervin cu cerinţa de […] Articolul Avocata lui Petic îi cere lui Năstase să oprească atacurile de pe reţelele de socializare a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
10:50
„Andrei Năstase se bagă ca musca în laptele procurorilor ruși! Dacă are miros bun la bani, să găsească mai întâi miliardele noastre, de ce nu le-a găsit până acum, căci îs luate de la gura poporului!”, scrie Ziarul Naţional, într-un material publicat astăzi. Autorul remarcă faptul că liderul PPDA s-a apucat să găsească miliardele rușilor, […] Articolul Opinie despre Năstase: O lichea, o slugă a imperialiștilor ruși, dar „ca și calul, salvatorul de dar nu se caută la dinți” a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
17 mai 2019
22:00
Liderul PPDA și-a pecetluit, începând de astăzi, ipostaza de balabol al politicii moldovenești. Este opinia comentatorului politic Roman Mihăeș, exprimată într-un editorial publicat de portalul mesaj.md. În opinia autorului, după ce a tot mințit constant că nu a fost citat la Moscova, opinia publică a avut ocazia perfectă să vadă că vorbele lui Andrei Năstase […] Articolul Comentator politic: Năstase a creat un precedent scandalos în politica moldovenească, după ce a mers la Moscova de depună depoziții în dosarul anti-Plahotniuc a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
20:40
Site-ul postului de televiziune TV 8 a publicat documentul care confirmă faptul că liderul PPDA, Andrei Năstase, a fost chemat la Moscova. În documentul respecitv se spune că anchetatorii cercetează tranzacții financiare dubioase din Federația Rusă pe conturile unor persoane nerezidente, inclusiv prin intermediul, unei bănci din Moldova. Andrei Năstase a fost citat la Moscova […] Articolul Document care confirmă că Andrei Năstase a fost chemat la Moscova a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
12:40
Nu merită să fie deputat, pentru că propriile orgolii şi complexe nu-i permit să accepte diferite puncte de vedere. Este părerea mai multor moldoveni despre comportamentul agresiv al lui Andrei Năstase, finul penalului fugar Victor Ţopa. Oamenii dezaprobă modul în care liderul PPDA îi ofensează pe jurnalişti incomozi. Aceasta este doar una din multiplele ieşiri […] Articolul Năstase nu merită să fie deputat! Moldovenii dezaprobă comportamentul liderului PPDA a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
16 mai 2019
16:00
Un nou filmuleţ cu liderul PPDA, Andrei Năstase pe post de protagonist face ravagii pe reţelele de socializare, transmite stiridinmoldova.com. În debutul clipului, marioneta Ţopilor este prezentată în postura de preşedinte al Republicii Moldova, la tribuna de la Reşedinţa de Stat. Acesta afişează o mină fericită, iar în spatele său stă un soldat din Garda de […] Articolul Internauții fac haz pe seama lui Andrei Năstase: marioneta Ţopilor – în postura de preşedinte al Republicii Moldova a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
15:50
După criza din 2008, piața imobiliară a înregistrat o cădere continuă privind numărul tranzacțiilor. Acest lucru a durat până în 2017. Industria construcțiilor a fost lovită și de criza din 2014, care a redus la maxim investițiile statului și a veniturilor companiilor. Companiile au început să aibă probleme privind rambursarea creditelor. În consecință, aproximativ 30% […] Articolul Economist IDIS Viitorul: Fenomen fără precedent în RM – volumul de case individuale într-un singur trimestru este comparabil cu vânzarea dintr-un singur an a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
15:30
Apropiata lui Andrei Năstase, Inga Grigoriu, a fost prinsă cu minciuna. Deputata a reacționat la informațiile apărute pe pagina emisiunii online, „Într-un PAS bun”, precum că ar avea în orașul Sângera două case, la valoarea imobiliară a uneia din ele, Grigoriu indicând modesta sumă de puțin peste 1500 de euro. Chiar dacă în declarația de […] Articolul Deputatul PPDA Inga Grigoriu ascunde adevărul despre casele din Sângera a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.