Kankan.md

Mai mult de 2 zile în urmă
12:20
Ludmila Balan aduce spiritul sărbătorilor de iarnă în casele tuturor moldovenilor. Frumoasa artistă a lansat o nouă piesă, în ajun de Anul Nou, ”Clinchete de zurgălăi”.
15 decembrie 2017
00:10
Ana Munteanu, singura basarabeancă ajunsă în finala celui de-al șaptelea sezon al Vocii României, a devenit câștigătoarea competiției. Ana a concurat în echipa lui Smiley.
11 decembrie 2017
18:50
După scandalul în care a fost implicat soțul său, Aura vorbește pentru prima dată la o televiziune despre cele întâmplate, dar și povestește prin ce momente a trecut alături de familia ei. Soțul interpretei a fost reținut în urmă cu câteva luni de CNA, fiind implicat într-un dosar de corupție și suspectat că ar fi încercat să rezolve un dosar, prin mită de zeci de mii de euro.
9 decembrie 2017
23:50
Unul dintre cei mai populari vloggeri din Republica Moldova, Ilie Bivol, care are peste 1 milion 200 mii de abonați pe YouTube, și-a sters toate filmulețele de pe canalul său de pe site-ul e videosharing. Descoperirea a fost făcută de fanii săi, în această seară.
7 decembrie 2017
19:20
Când un regizor de clipuri nu mai are inspirație, se apucă de copiat. Presupunem că așa s-a întâmplat și în cazul noului videoclip al trupei Lume - ”Pământul bunicii mele”, care a fost plagiat după o reclamă de Crăciun celebră, lansată în Germania în 2015.
5 decembrie 2017
11:00
Un mare artist italian va reveni în curând la Chișinău pentru a susține un concert solo. Francesco Baccini, care de curând a fost în Moldova, unde a participat la mai multe evenimente, urmează să se întoarcă în țara noastră în primăvara anului 2018.
30 noiembrie 2017
00:10
Cunoscutul videoblogger Iliușa Plămădeală a decis să readucă la viață proiectul ”The Duck Show”, platformă pe care a dezbătut câțiva ani la rând subiecte politice, sociale și de divertisment. Multe dintre filmulețele publicate de vlogger au ajuns virale în anumite momente, mai ales pentru faptul că el punea în discuție tematici care aveau tangență directă cu mulți moldoveni.
20 noiembrie 2017
11:10
Toată lumea știe că regretatul artist al poporului Nicolae Sulac are două fiice, Doina și Ioana. Totuși, puțini au auzit și despre cel de-al treilea copil al cântărețului, un băiat.
19 noiembrie 2017
19:10
Toată lumea știe că regretatul artist al poporului Nicolae Sulac are două fiice, Doina și Ioana. Totuși, puțini au auzit și despre cel de-al treilea copil al cântărețului, un băiat.
16 noiembrie 2017
21:40
Mark Stam și echipa lui, frații Spoială, demonstrează că arta nu necesită de fiecare dată bugete mari, iar un videoclip bun poate porni de la o idee foarte îndrăzneață, ca mai apoi să ajungă un produs unic în țara noastră. Noua producție video a artistului, pentru piesa ”Doar noi”, este pe cât de simplă, pe atât de emoționantă.
12:50
Tatiana Heghea este în al nouălea cer de fericire. Vedeta a făcut marele anunț în urmă cu câteva minute. Fiica ei Regina-Raluca va avea fie un frățior, fie o surioară.
12:40
Tatiana Heghea este în al nouălea cer de fericire. Vedeta a făcut marele anunț în urmă cu câteva minute. Fiica ei Regina-Raluca va avea fie un frățior, fie o surioară.
15 noiembrie 2017
20:00
Carla's Dreams tocmai a lansat un nou hit, cu un videoclip care, fără îndoială, va ajunge la inimile a milioane de oameni. Noul single al artistului, ”Frica”, descrie femeia ca pe o frică a unui bărbat îndrăgostit, metaforic vorbind.
13 noiembrie 2017
12:10
În această seară, de la 19:00, la Prime începe un nou show TV, ”Vorbește Moldova”. Emisiunea de tip social prezentată de Natalia Cheptene îi va avea protagoniști pe oamenii simpli, ale căror istorii vor uimi o țară întreagă.
10 noiembrie 2017
00:00
Max Fall a revenit pe scena de la X Factor. În acest an, însă, tânărul artist din Chișinău a decis să-și încerce norocul de unul singur, nu așa ca și acum doi ani, când a venit alături de alți doi băieți, în trupa Uptwon.
10 noiembrie 2017
23:50
Olga Roman este ultima concurentă din Moldova care se califică în live-urile de la Vocea României. Ea s-a duelat cu o altă moldoveancă, Laura Voinu, în etapa confruntărilor.
21:30
Lidia Isac a trecut prin emoții mari în această seară, la ultima ediție de confruntări de la Vocea României. Moldoveanca s-a duelat cu Axenia Șova, care e la fel, o voce fenomenală din Republica Moldova.
21:00
Dima Trofim a evoluat în această seară în etapa duelurilor de la Vocea României. Moldoveanul s-a duelat cu Ioana Barbă, alături de care a cântat piesa ”Somebody That I Used to Know” a lui Gotye.
8 noiembrie 2017
16:30
Felicia Dunaf se poate declara cea mai fericită femeie din lume. Cântăreața a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Vladimir Asaftei.
3 noiembrie 2017
23:50
Diana Brescan își vede visul realizat. Frumoasa cântăreață participă în acest sezon la Vocea României, iar norocul se pare că a fost de partea ei în etapa duelului.
2 noiembrie 2017
22:50
Trupa de comedie Comedy Woman a susținut un spectacol în această seară la Chișinău. Actrițele care apar și în celebrul show rusesc au urcat pe scena Palatului Național ”Nicolae Sulac” pentru prima dată, iar sala a fost arhi-plină.
31 octombrie 2017
10:20
Și-a încercat norocul peste hotare și a dat peste nume mari ale cinematografiei, alături de care a avut ocazia să muncească. Djulieta Gînu Ardovan, soția lui Vlad Ardovan din trupa ”Comedy Chișinău” a revenit pe micul ecran, de curând.
29 octombrie 2017
22:40
După apariția spectaculoasă de anul trecut de la iUmor, în urma căreia a fost acuzat că a furat glume din show-uri de stand-up rusești, Dima Cubreacov și-a încercat norocul din nou în show-ul românesc. A venit la fel ca și în sezonul anterior, desculț, cu foaia în față și cu un număr de umor negru.
28 octombrie 2017
20:30
Într-una din emisiunile în care a apărut în timpul vizitei sale în Republica Moldova, marele actor român Florin Piersic a avut parte de o surpriză pe cât de amuzantă, pe atât de emoționant. Cei de la emisiunea ”Vorbe Bune cu Lilu” de la Canal 2 l-au adus în platou pe vloggerul Cătălin Lungu.
20:20
După ce a divorțat de Anișoara Loghin, Dorin Chirtoacă s-a reîntors la fosta lui iubită, Ala Boțan. Relația primarului de Chișinău cu aceasta însă nu a durat foarte mult nici de această dată.
20:10
După ce a divorțat de Anișoara Loghin, Dorin Chirtoacă s-a reîntors la fosta lui iubită, Ala Boțan. Relația primarului de Chișinău cu aceasta însă nu a durat foarte mult nici de această dată.
27 octombrie 2017
23:20
Valeria Pasha nu este doar o prezență senzuală, dar și o artistă care cucerește cu vocea ei. Frumoasa moldoveancă a apărut în această seară la audițiile X Factor, unde a cântat piesa ”Love On The Brain” a Rihannei.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.