Kankan.md

Acum 2 ore
17:17
Marius Mihăilă are 24 de ani, iar la vârsta asta poate spune că soarta l-a încercat cum a putut mai rău. Tânărul a fost părăsit de mic de mamă, iar tatăl său a murit, așa că el a rămas în grija unui unchi și a bunicilor săi.
Acum 4 ore
16:17
Suntem un popor cu multe talente, iar pe lângă muzică bună, moldovenii fac și comedie de calitate. Asta ne-o demonstrează trupa ”Stoianovka”, care a făcut mare show în emisiunea ”Лига Смеха” din Ucraina.
Acum 6 ore
14:27
Ilie Bivol adoră experimentele. Dacă în trecut lingea cactuși sau făcea challenge-uri date de fanii săi, atunci de această dată vloggerul a decis să-și întrebe admiratorii dacă i-ar sta în alb.
12:57
Marius Mihăilă are 24 de ani, iar la vârsta asta poate spune că soarta l-a încercat cum a putut mai rău. Tânărul a fost părăsit de mic de mamă, iar tatăl său a murit, așa că el a rămas în grija unui unchi și a bunicilor săi.
Acum 12 ore
08:47
The Motans vrea să rupă în două inimile fanelor lui, cu noua piesă lansată împreună cu Delia. ”Week-end” este hitul care îi va emoționa pe mulți îndrăgostiți, dar și îi va răscoli pe cei care au iubit puternic în trecut.
Acum 24 ore
00:07
Trupa SunStroke Project cu piesa ”Hey mamma” a câștigat, în această seară, finala preselecției naționale a concursului Eurovision Moldova 2017. Astfel, ei ne vor reprezenta țara la Kiev, Ucraina, în concursul european de muzică.
25 februarie 2017
22:17
Trupa „SunStroke Project” cu piesa ”Hey mamma” a câștiga în această seară finala preselecției naționale a concursului ”Eurovision Moldova-2017”, care ne vor reprezenta țara la Kiev, Ucraina. Trupa a acumulat punctaj egal cu Ethno Republic & Surorile Osoianu, dar conform regulamentului SunStroke Project a acumulat mai multe puncte de 12 din partea juriului, astfel clasându-se pe locul 1„
Ieri
12:37
Katalina Rusu este din nou în al nouălea cer. Artista e îndrăgostită ca prima oară, iar acum deja își face planurile de nuntă.
11:27
Florin Nae are 15 ani, îi place mult să studieze, iar vocea cu care l-a înzestrat Dumnezeu te va cuceri pe loc. Tânărul nu are studii muzicale avansate, întrucât studiază canto doar cu profesorul lui de muzică de la școala generală.
24 februarie 2017
23:47
Vladlena Țugulschi din Chișinău a rupt în două inimile bărbaților din juriul Românii au Talent. Instructoarea de fly-yoga a dansat extrem de senzual, iar mișcările ei nu i-au lăsat indiferenți nici pe cei din public.
21:57
Semifinala a trecut, iar jurații și-au dat notele. Primii patru concurenți calificați în finala Eurovision Moldova 2017 au fost aleși de membrii juriului.
21:57
Gabriel Nebunu a fost de-a dreptul ”nebun” pe scena de la Românii au Talent. I-a cucerit pe toți cei patru jurați cu vocea sa, dar și cu mișcările de dans popular.
21:37
Rustam Yuldashev e din Ucraina, însă a venit până la Chișinău, pentru a-și arăta talentul. Acesta a avut un moment energic pe scena de la Românii au Talent.
20:58
Gabriel Nebunu a fost de-a dreptul ”nebun” pe scena de la Românii au Talent. I-a cucerit pe toți cei patru jurați cu vocea sa, dar și cu mișcările de dans popular.
20:37
Fostul manager al lui Eduard Romanyuta, cel care l-a ajutat pe ucrainean să ajungă la Eurovision Moldova 2015 și, apoi, să reprezinte țara noastră la marele concurs european, a revenit în competiție în 2017. Alexandr Russu lucrează în acest an cu echipa formată din Surorile Osoianu și Ethno Republic, unii dintre favoriții preselecției naționale din anul acesta.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:17
În showbiz lururile sunt mereu imprevizibile, mai ales atunci când vine vorba de muzică. Cu doar câteva minute în urmă interpretul Natan a lansat o melodie însoțită de un videoclip în colaborare cu Mariana Mihăilă.
17:47
Mihaela Rădulescu debordează de sexualitate la tot pasul. Până şi locuință ei de la Monaco este un colțișor al plăcerilor.
16:57
Un fost model Playboy a decis să renunțe la silicoane, deoarece începuse să se simtă tot mai rău din cauza lor. Karen McDougal, în vârstă de 45 de ani, susține că silicoanele i-au afectat sănătatea.
15:57
Laura Cosoi știe cu siguranță cum să își surprindă persoana iubită. De Dragobete, vedeta și-a făcut o ședință foto sexy special pentru soțul ei pe care, spune ea, i-o face cadou cu ocazia acestei frumoase zile.
14:07
Compania britanică ”The Unseen” a creat o vopsea de păr care își schimbă culoarea în funcție de temperatura mediului și a corpului. Vopseaua se numește ”Fire” și a fost prezentată la London Fashion Week.
14:07
Conform studiilor recente, călătoriile ne fac mai fericiți decât orice altceva şi nu e de mirare că majoritatea tinerilor decid să îşi canalizeze veniturile pe experiențe şi mai puțin pe bunuri materiale. Dacă acum 20 de ani, călătoriile nu erau atât de accesibile, astăzi poţi să ajungi din București până în Berlin, Roma, Milano sau Bruxelles cu mai puțin de 10 euro.
13:57
Moldoveanca din show-ul ”Bravo, ai stil!” este tot mai apreciată în cadrul concursului, însă odată cu laudele vin și multe critici în adresa ei. În timp ce unii stiliști îi spun că se îmbracă sclipitor și alege corect elementele unei ținute, Iulia Albu, jurat în această competiție, o critică la greu pe Angela, basarabeanca de 25 de ani.
13:27
Kanye West a făcut deja un pas important în industria modei, iar acum se pregătește să ia cu asalt și industria produselor cosmetice.
12:27
O fetiță de 5 ani, din Rusia, detronează fără nicio problemă micuțele care au fost numite anterior, ”cele mai frumoase fetițe din lume”. Micuța Anastasia face deja senzație pe Internet.
11:37
Soția lui Adrian Mutu arată fenomenal în săptămâna 31 de sarcină. Sandra Mutu și-a făcut un selfie în oglindă, iar fostul fotbalist a publicat imaginea ei pe Facebook. Îmbrăcată într-o pereche de colanți și cu o bustieră neagră, Sandra Mutu și-a etalat cu mândrie burtica de graviduță. Cei doi s-au cunoscut într-un cerc de prieteni, pe atunci Sandra avea doar 18 ani.
10:57
Iulia Albu a apărut joi seara la TV cu un accesoriu care a reușit să șocheze. Fashion-editorul și-a pus în păr, pe post de accesoriu, o mătură.
10:37
Acum două zile, intepreta Kătălina Rusu și-a sărbătorit ziua de naștere. Aceasta a spart gura târgului atunci când aproape de miezul nopții a postat o fotografie în care a spus clar că a fost cerută de soție.
10:27
Talentul moldovenilor în muzică e un izvor nesecat, iar pe lângă artiștii mari, care strâng milioane pe YouTube, sunt și cântăreți mai puțin cunoscuți de public, dar care fac melodii la fel de bune. Una dintre piesele care ar trebui să ajungă la public a fost tocmai lansată de Max Oazo, un interpret tânăr din Moldova.
10:07
The Motans pregătește o lansare despre care va vorbi tot internetul. Basarabeanul care a visat motani, iar după asta a decis să-și numească proiectul muzical după cum i-au dictat visurile, a înregistrat o piesă cu Delia.
10:07
Face ce face și ajunge mai mereu în situații de conflict. Lilia Cetraru s-a luat din nou la bătaie cu Lera, o altă concurentă din proiectul Dom-2 ce luptă pentru inima lui Serghei Zahariash.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.