Kankan.md

Mai mult de 2 zile în urmă
12:20
Ludmila Balan aduce spiritul sărbătorilor de iarnă în casele tuturor moldovenilor. Frumoasa artistă a lansat o nouă piesă, în ajun de Anul Nou, ”Clinchete de zurgălăi”.
15 decembrie 2017
00:10
Ana Munteanu, singura basarabeancă ajunsă în finala celui de-al șaptelea sezon al Vocii României, a devenit câștigătoarea competiției. Ana a concurat în echipa lui Smiley.
11 decembrie 2017
18:50
După scandalul în care a fost implicat soțul său, Aura vorbește pentru prima dată la o televiziune despre cele întâmplate, dar și povestește prin ce momente a trecut alături de familia ei. Soțul interpretei a fost reținut în urmă cu câteva luni de CNA, fiind implicat într-un dosar de corupție și suspectat că ar fi încercat să rezolve un dosar, prin mită de zeci de mii de euro.
9 decembrie 2017
23:50
Unul dintre cei mai populari vloggeri din Republica Moldova, Ilie Bivol, care are peste 1 milion 200 mii de abonați pe YouTube, și-a sters toate filmulețele de pe canalul său de pe site-ul e videosharing. Descoperirea a fost făcută de fanii săi, în această seară.
7 decembrie 2017
19:20
Când un regizor de clipuri nu mai are inspirație, se apucă de copiat. Presupunem că așa s-a întâmplat și în cazul noului videoclip al trupei Lume - ”Pământul bunicii mele”, care a fost plagiat după o reclamă de Crăciun celebră, lansată în Germania în 2015.
5 decembrie 2017
11:00
Un mare artist italian va reveni în curând la Chișinău pentru a susține un concert solo. Francesco Baccini, care de curând a fost în Moldova, unde a participat la mai multe evenimente, urmează să se întoarcă în țara noastră în primăvara anului 2018.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.