Kankan.md

Acum 4 ore
11:20
Olga Verbițchi cucerește pas cu pas showbizul românesc. Prima piesă a ei, ”Prietena ta”, are până în momentul actual peste 1 milion și 300 de mii de vizualizări.
Acum 24 ore
00:30
Acum câțiva ani avea sute de mii de fani în Moldova, acum muncește chelner la o cafenea din Londra. Lilian Dobândă s-a reîntors pe scenă cu o nouă piesă proprie.
20 octombrie 2017
23:40
Catarina Sandu este în al nouălea cer de fericire. Frumoasa moldoveancă a câștigat primul duel de la Vocea României.
Ieri
11:10
Toată lumea știe că regretatul artist al poporului Nicolae Sulac are două fiice, Doina și Ioana. Totuși, puțini au auzit și despre cel de-al treilea copil al cântărețului, un băiat.
19 noiembrie 2017
19:10
Toată lumea știe că regretatul artist al poporului Nicolae Sulac are două fiice, Doina și Ioana. Totuși, puțini au auzit și despre cel de-al treilea copil al cântărețului, un băiat.
Mai mult de 2 zile în urmă
21:40
Mark Stam și echipa lui, frații Spoială, demonstrează că arta nu necesită de fiecare dată bugete mari, iar un videoclip bun poate porni de la o idee foarte îndrăzneață, ca mai apoi să ajungă un produs unic în țara noastră. Noua producție video a artistului, pentru piesa ”Doar noi”, este pe cât de simplă, pe atât de emoționantă.
12:50
Tatiana Heghea este în al nouălea cer de fericire. Vedeta a făcut marele anunț în urmă cu câteva minute. Fiica ei Regina-Raluca va avea fie un frățior, fie o surioară.
12:40
Tatiana Heghea este în al nouălea cer de fericire. Vedeta a făcut marele anunț în urmă cu câteva minute. Fiica ei Regina-Raluca va avea fie un frățior, fie o surioară.
15 noiembrie 2017
20:00
Carla's Dreams tocmai a lansat un nou hit, cu un videoclip care, fără îndoială, va ajunge la inimile a milioane de oameni. Noul single al artistului, ”Frica”, descrie femeia ca pe o frică a unui bărbat îndrăgostit, metaforic vorbind.
13 noiembrie 2017
12:10
În această seară, de la 19:00, la Prime începe un nou show TV, ”Vorbește Moldova”. Emisiunea de tip social prezentată de Natalia Cheptene îi va avea protagoniști pe oamenii simpli, ale căror istorii vor uimi o țară întreagă.
10 noiembrie 2017
00:00
Max Fall a revenit pe scena de la X Factor. În acest an, însă, tânărul artist din Chișinău a decis să-și încerce norocul de unul singur, nu așa ca și acum doi ani, când a venit alături de alți doi băieți, în trupa Uptwon.
10 noiembrie 2017
23:50
Olga Roman este ultima concurentă din Moldova care se califică în live-urile de la Vocea României. Ea s-a duelat cu o altă moldoveancă, Laura Voinu, în etapa confruntărilor.
21:30
Lidia Isac a trecut prin emoții mari în această seară, la ultima ediție de confruntări de la Vocea României. Moldoveanca s-a duelat cu Axenia Șova, care e la fel, o voce fenomenală din Republica Moldova.
21:00
Dima Trofim a evoluat în această seară în etapa duelurilor de la Vocea României. Moldoveanul s-a duelat cu Ioana Barbă, alături de care a cântat piesa ”Somebody That I Used to Know” a lui Gotye.
8 noiembrie 2017
16:30
Felicia Dunaf se poate declara cea mai fericită femeie din lume. Cântăreața a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Vladimir Asaftei.
3 noiembrie 2017
23:50
Diana Brescan își vede visul realizat. Frumoasa cântăreață participă în acest sezon la Vocea României, iar norocul se pare că a fost de partea ei în etapa duelului.
2 noiembrie 2017
22:50
Trupa de comedie Comedy Woman a susținut un spectacol în această seară la Chișinău. Actrițele care apar și în celebrul show rusesc au urcat pe scena Palatului Național ”Nicolae Sulac” pentru prima dată, iar sala a fost arhi-plină.
31 octombrie 2017
10:20
Și-a încercat norocul peste hotare și a dat peste nume mari ale cinematografiei, alături de care a avut ocazia să muncească. Djulieta Gînu Ardovan, soția lui Vlad Ardovan din trupa ”Comedy Chișinău” a revenit pe micul ecran, de curând.
29 octombrie 2017
22:40
După apariția spectaculoasă de anul trecut de la iUmor, în urma căreia a fost acuzat că a furat glume din show-uri de stand-up rusești, Dima Cubreacov și-a încercat norocul din nou în show-ul românesc. A venit la fel ca și în sezonul anterior, desculț, cu foaia în față și cu un număr de umor negru.
28 octombrie 2017
20:30
Într-una din emisiunile în care a apărut în timpul vizitei sale în Republica Moldova, marele actor român Florin Piersic a avut parte de o surpriză pe cât de amuzantă, pe atât de emoționant. Cei de la emisiunea ”Vorbe Bune cu Lilu” de la Canal 2 l-au adus în platou pe vloggerul Cătălin Lungu.
20:20
După ce a divorțat de Anișoara Loghin, Dorin Chirtoacă s-a reîntors la fosta lui iubită, Ala Boțan. Relația primarului de Chișinău cu aceasta însă nu a durat foarte mult nici de această dată.
20:10
După ce a divorțat de Anișoara Loghin, Dorin Chirtoacă s-a reîntors la fosta lui iubită, Ala Boțan. Relația primarului de Chișinău cu aceasta însă nu a durat foarte mult nici de această dată.
27 octombrie 2017
23:20
Valeria Pasha nu este doar o prezență senzuală, dar și o artistă care cucerește cu vocea ei. Frumoasa moldoveancă a apărut în această seară la audițiile X Factor, unde a cântat piesa ”Love On The Brain” a Rihannei.
24 octombrie 2017
14:20
Doinița Gherman este foarte descurcăreață de fire. Artista iese din situație în orice context nu s-ar afla, și așa s-a întâmplat și atunci când a fost provocată de cei de la emisiunea ”Made in Moldova” de la Canal 3 să cânte piese pop pe rimturi de muzică populară.
21 octombrie 2017
16:30
Cel mai mult se cântă despre dragoste, însă nu toți artiștii reușesc să și cucerească publicul ceu piesele lor. OZ Drive este un artist aflat la început de cale, însă care știe ce mesaj trebuie să transmită într-o melodie, așa ca ea să ajungă la sufletele publicului.
16:10
Vera Țurcanu a revenit pe scena X Factor, pentru al doilea an consecutiv. Artista a avut însă parte de ghinion pe drumul spre București.
17 octombrie 2017
11:22
Valeria Lungu, fiica interpretei Victoria Lungu, devine un nume tot mai cunoscut pe piața românească. Dacă în 2016 a apărut în videoclipul lui Carla's Dreams pentru remake-ul piesei ”Document” al trupei COMA, anul acesta frumoasa tânără apare într-o parodie realizată de o echipă de vloggeri celebri peste prut.
11:09
Dorin Chirtoacă a comentat parodia virală realizată de cei de la emisiunea de tip pamflet Made in Moldova (Canal 3). Primarul suspendat temporar a scris într-un limbaj pe alocuri greu de descifrat, ironic, că apreciază clipul ”Despacito” în varianta de Moldova - ”Перерыто”.
16 octombrie 2017
23:10
”Despacito” poate și a fost hit-ul verii 2017, însă piesa care îi va cuceri pe toți moldovenii în această toamnă va fi, fără îndoială, ”Перерыто”. Cei de la emisiunea Made in Moldova (Canal 3) au realizat împreună cu interpreții Maxim Zavidia și Samir Loghin un cover senzațional la celebrul hit.
17:36
Sunstroke Project tocmai a lansat un nou videoclip, pentru piesa ”Sunt gets down”. Eroina principală a clipului este fotomodelul Daniela Marin.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.