EuroTV

Acum 4 ore
22:10
N-o să-ți vină să crezi: Savanții explică de ce mămăliga este mai bună decât pâinea
Acum 6 ore
20:00
Voluntariatul reprezintă pentru generația actuală mai mult decât un act benevol. Tinerii implicați în acțiunile de voluntariat contribuie nu doar la prosperarea societății, ci și la dezvoltarea personală și profesională.
20:00
Ședința de judecată de luni, la care urmau să fie validate rezultatele alegerilor locale noi din Chișinău, a fost amânată pentru a doua oară consecutiv.
Mai mult de 2 zile în urmă
21:20
Într-un interviu acordat studioului radio Sputnik Moldova, omul de afaceri român Serghei Niculescu-Mizil a făcut o analiză a stării de lucruri în economia românească din ultimii ani, inclusiv după integrarea României în Uniunea Europeană.
20:30
Admiterea în universități: Iată ce se va schimba în acest an
18:40
Postul de televiziune RTR-Moldova a fost amendat astăzi repetat de CCA pentru că a transmis Parada militară dedicată Zilei Victoriei, care a avut loc pe 9 mai la Moscova.
17:00
Meng Hongwei, aflat în vizită oficială în Republica Moldova, a discutat cu premierul Pavel Filip problemele securității globale și interacțiunea dintre structurile polițienești și Organizația Internațională de Cooperare a Forțelor de Poliție - INTERPOL.
7 iunie 2018
21:20
În perioada 14 iunie – 15 iulie, în Sputnik FanZone, amatorii de fotbal vor putea urmări meciurile, să facă cunoștință cu antrenori, fotbaliști, comentatori cu renume în domeniul sportului, să participe la tombole, loterii cu tematică din fotbal.
18:50
Un caz șocant a avut loc recent în Rusia, unde un moldovean și-a omorât concubina după o ceartă iscată din cauza pasiunii bărbatului pentru jocurile de noroc.
17:50
Fracțiunea socialiștilor din Parlamentul Republicii Moldova a propus astăzi adoptarea unei Declarații cu privire la protejarea patrimoniului etno-lingvistic. Inițiativa a stârnit dezbateri aprinse.
6 iunie 2018
16:50
Expertul în economie Viorel Gîrbu a explicat ce se va întâmpla dacă țara noastră va prelua experiența Muntenegrului.
15:10
Executivul a aprobat modificări la Legea produselor petroliere, care prevăd stabilirea unui sistem de monitorizare a calității combustibililor în Republica Moldova în conformitate cu directivele europene.
13:10
Procesul de studii în Academia Militară a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” este coordonat cu experții NATO.
10:50
O turmă de 43 de oi a fost ucisă, iar ciobanul a fost grav rănit după ce un fulger a lovit copacul sub care animalele și tânărul se adăposteau de ploaie.
08:50
Potrivit analistului economic Viorel Gîrbu, Moldova nu este integrată într-o măsură semnificativă în economia globală, astfel că producerea unor crize globale nu poate afecta prea mult o țară slab dezvoltată cum este a noastră.
5 iunie 2018
16:40
Deși sunt câteva zile până la validarea mandatului de primar general al municipiului Chișinău pentru Andrei Năstase, mai mulți experți încearcă să contureze cum va arăta mandatul lui Năstase la Primărie.
13:10
Deputații din Parlamentul Republicii Moldova încep o nouă practică în activitatea sa. Premiera va fi pusă în aplicare până în luna iulie.
11:00
Te-ai întrebat vreodată ce semnifică cifrele de pe fundul sticlei de vin. Vezi de ce nu trebuie să cumperi vin în sticlele care nu au imprimate aceste cifre.
09:00
Republica Moldova a intrat în Top 10 țări din lume cu cele mai proaste drumuri, iar acest lucru nu pare să mire pe nimeni.
4 iunie 2018
20:50
Viața unui diplomat, a unui ambasador e plină de surprize. Nu vei găsi două zile care să semene una cu alta. Viața diplomaților nu poate fi monotonă. Marele talent al diplomaților este de a se adapta ușor.
19:40
Pompierii: Intervenție cu succes în raionul Glodeni
16:40
Astăzi începe Postul Sfinților Apostoli Petru și Pavel, numit în vechime Postul Cincizecimii, fiind rânduit de Biserică în cinstea celor doi apostoli și în amintirea obiceiului lor de a posti înainte de a întreprinde acte mai importante
14:40
Luni, 4 iunie, Curtea Constituțională va examina sesizarea a șapte deputați PL, care pretind că obligativitatea utilizării limbii ruse, dar și traducerea documentelor și actelor publice în această limbă ar contraveni Constituției.
31 mai 2018
16:40
Reacția președintelui Dodon după negocierile de la Roma privind reglementarea conflictului Transnistrean.
14:30
În toate instituțiile preuniversitare din țară a sunat ultimul clopoțel - iată ce le-a urat absolvenților președintele Igor Dodon.
13:00
Fostul director al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) Victor Parlicov consideră că unul dintre motivele pentru reducerea tarifului la energia electrică este consolidarea valutei naționale.
09:00
Cabinetul de Miniștri vrea simplificarea procedurilor de intrare și ședere în Moldova pentru investitorii și muncitorii străini - detalii.
30 mai 2018
16:10
Elevii vor pleca în cea mai mare vacanță din an care va dura trei luni și vor reveni în sălile de clasă pe data de 1 septembrie.
12:50
Parlamentul a acceptat candidatura unui nou ambasador al al Republicii Moldova în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.
11:20
Vezi mai jos lista piscinelor din țară unde te poți odihni în această vară
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.