EuroTV

Acum 12 ore
21:40
În unele licee din țară elevii poartă uniforma școlară. Acest subiect provoacă dispute în rândul elevilor și profesorilor. Cu toate acestea, în multe cazuri uniforma este agreată de elevi și purtată la alegere sau în mod obligatoriu.
21:40
Cimitirul de pe strada Munceşti este unul dintre cele mai vechi cimitire din Chişinău care s-au mai păstrat şi este utilizat. Oamenii din regiune sunt afectaţi d efaptul că o parte din acesta a fost distrusă, iar pe locul care s-a eliberat au fost construite case.
21:40
Primăria municipiului Orhei introduce un nou program menit să îmbunătățească în mod semnificativ calitatea meselor zilnice pentru copiii care frecventează grădinițele din oraș.
Acum 24 ore
16:10
În Republica Moldova sunt 121 de operatori de taxi, care dețin în total 3500 de mașini.
14:50
În ultimii ani, tot mai mulți artiști din Republica Moldova au reușit să spargă topurile din România. Cum le reușește, ne spune Mihai Morar, om de radio și televiziune din România.
14:50
Care este cauza principalelor probleme de sănătate la moldoveni
14:50
Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o maşină în timp ce traversa strada.
10:30
Noile prevederi vor fi puse în aplicare abia după cinci luni de la intrarea în vigoare a legii pentru a nu impune bariere în activitatea agenţilor economici din domeniul fabricării și circulației berii și băuturilor pe bază de bere.
10:20
Procuratura Generală anunță că un grup criminal organizat, care trafica copii în scopul exploatării sexuale și îi obliga să întrețină relații sexuale cu clienții, a fost deferit Justiției.
10:20
În ultima perioadă, tot mai mulți cetățeni ai Republicii Moldova solicită ca, după ce mor, să fie arși la crematoriu, și să nu fie înhumați după datina creștină. Dar iată ce spune despre incinerare părintele Calistrat Chifan.
08:10
Inspectoratul Naţional de Patrulare propune sancţiuni mai dure pentru şoferii care urcă băuţi la volan. Aceştia vor rămâne fără permise de conducere, iar pentru a le recupera vor susţine din nou examene.
08:10
Autoritățile române au depistat într-un lot de legume din Turcia o substanță toxică în cantitate ce depășește norma maximă admisibilă.
08:00
Organele de drept au anunţat că şase persoane au avut de suferit în urma groaznicului accident care a avut loc pe 21 aprilie în preajma circului din Chişinău.
Ieri
20:40
Un microbuz de rută şi trei automobile s-au ciocnit sâmbătă în Chişinău.
20:40
Ești părinte vigilent? Unde greșești atunci când îți educi copilul l
20:30
Sediul Departamentului Mentenanță al Apă-Canal Chișinău, vandalizat noaptea trecută.
13:20
Mecanismul privind declararea şi controlul averilor şi intereselor personale a fost modificat.
13:20
Copiii educați în stil autoritar sunt predispuși să consume alcool și droguri.
13:10
Moldovenii din Italia, care au permis de ședere pe termen lung sau rezidența, se pot bucura de două indemnizații oferite de Guvernul italian.
11:00
Serviciul de patrulare pe biciclete al INP a fost instituit în toamna anului trecut - iată isprava polițiștilor din Parcul ”La Izvor”.
11:00
Consiliul Raional din Cimișlia va desfășura duminică, 22 aprilie, cu începere de la ora 10, pentru a cincea oară consecutiv, expoziția florilor și echibanelor naturale.
11:00
Cum îi putem obliga sau convinge pe copiii de astăzi să poartă uniforme? Această întrebare i-am adresat-o psihologului Aurelia Balan.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:50
Un deputat din Parlamentul de la Chișinău, care s-a remarcat și anterior cu ieșirile sale extravagante, și-a șocat colegii cu un tatuaj pe mână.
16:40
Ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență confirmă: flăcările au fost localizate.
16:40
Clipe de coşmar pentru un automobilist care şi-a parcat maşina regulamentar. Iată ce a mai găsit din ea.
15:10
Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a avut în această dimineață o întrevedere cu șeful Guvernului de la Chișinău, Pavel Filip. Ce au discutat cei doi oficiali.
15:00
Moldova și Belarus au semnat opt acorduri de cooperare în mai multe domenii.
15:00
Ministerul Educației, Culturii și Cercetării consultă printr-un chestionar cetățenii privind obligativitatea uniformei școlare.
13:30
Ardei o clădire a Academiei de Științe. Nouă autospeciale sunt la fața locului.
13:30
Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu a depus actele la Comisia Electorală de Circumscripție pentru a se înscrie în calitate de candidat independent la alegerile locale noi din 20 mai.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.