EuroTV

Acum 6 ore
16:10
Este prognozată o temperatura medie a aerului cu 10-12 grade Celsius mai scăzută față de normele climatologice.
16:10
Orhei este, din nou, cu un pas înaintea orașelor din republică. Primăria muncipiului a majorat numărul de măturători. La inițiativa Primarului de Orhei, Ilan ȘOR, a fost luată decizia de a majora statul de personal al măturătorilor din oraș cu 55 la sută.
16:00
Asta chiar depășește orice limite: doi ofițeri ai Armatei Naționale, alături de un fost polițist, făceau parte dintr-un grup criminal extrem de periculos. La destructurarea lui, au participat nu doar ofițerii de la Antidrog, polițiștii Inspectoratului de Poliție Râșcani (Chișinău), dar și luptătorii Brigăzii cu Destinație Specială „Fulger”.
16:00
Seismul cu magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter s-a produs noaptea trecută în județul Vrancea, fiind al doilea ca intensitate din acest an.
16:00
Agenția Servicii Publice planifică să deschidă, în anul 2018, 39 de centre multifuncționale, dintre care patru vor fi în Chișinău.
Acum 12 ore
13:40
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale propune o nouă formulă a concedierilor masive din întreprindere.
13:30
La Chișinău a fost dat startul lucrărilor de reparație a clădirii Președinției care a fost devastată în timpul evenimentelor din 2009; Igor Dodon a spus când vor fi încheiate aceste lucrări și care va fi primul document pe care intenționează să-l semneze în cabinetul său din clădirea renovată.
13:30
Mai multe persoane au fost evacuate în această noapte din cauza unui incendiu
13:30
Unii numerologi cred că primăvara anului 2018 ne va împinge spre sfârșitul lumii, un şir de evenimente anuntându-l, potrivit acestora. Ar putea planeta Nibiru să ne rezerve un viitor întunecat?
09:00
Chișinăuianul Vasile Rusnac își amintește de tradițiile deja dispărute ale Chișinăului, care confereau orașului o atmosferă irepetabilă.
09:00
Declarația cu privire la impozitul pe venit pentru anul 2017 poate fi depusă pană pe 30 aprilie. Și în acest an, contribuabilii își pot declara veniturile obținute atât în format electronic, cât și pe suport de hârtie.
09:00
Moldovenii care intenționează să meargă peste hotare sunt îndemnați să se asigure că au fost vaccinați împotriva rujeolei. Specialiștii atenționează că virusul face ravagii în Ucraina și România, fapt ce prezintă un pericol eminent.
09:00
În țară vor fi construite 23 de veceuri care în total vor costa șase milioane de lei, banii vor fi alocați din bugetul de stat.
Acum 24 ore
08:50
În contextul scandalului produselor lactate, începând cu anul viitor, pe etichetele produselor alimentare vor fi trecute mai multe date privind conţinutul acestora.
Ieri
16:20
Deputații de la Chișinău au votat joi, în prima lectură, schimbări la Legea cu privire la sistemul național de pașapoarte și care presupune mai multe schimbări în actele de identitate ale cetățeanului Republicii Moldova.
16:20
În regiunea Odesa, trei cetățeni din Republica Moldova au fost reținuți pentru că au încercat să-l omoare pe un antreprenor.
16:20
În raionul Florești opera un grup criminal deosebit de periculos, specializat în trafic de droguri. Au intervenit luptătorii Fulger.
16:20
Un minor din raionul Ialoveni riscă să stea șapte ani în închisoare.
13:10
Un cunoscut militant împotriva abuzurilor și corupției consideră că Laura Kovesi ”a distrus și îngropat DNA-ul” în fiecare zi de aflare a sa în poziția de procuror-șef.
13:00
Încă două întreprinderi municipale vor avea șefi noi, de la conducere pleacă nume cunoscute
13:00
Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a făcut publice datele unui studiu de amploare privind situația din domeniul fabricării produselor lactate.
10:00
O întreagă stradă s-a prăbușit în centrul Romei, formând un crater de nouă metri adâncime. Surpătura se întinde pe o lungime de aproape 15 metri
10:00
Serviciul Vamal a făcut un anunț privind autorizarea ieșirii din țară prin punctul vamal Costești, pentru mai multe categorii de unități de transport.
09:10
Organizatorul expoziției „EXPOVIN Moldova-2018”, Marina Tiron, a dezvăluit pentru reporterii Sputnik Moldova cum au apreciat experții străini renumitele mărci ale divinurilor moldovenești.
09:10
Agenția Sputnik-Moldova a aflat când va intra în vigoare legea care impune noi reguli la schimbul valutar în Moldova
09:00
Au rămas zile numărate până la 1 martie, atunci când vine frumoasa sărbătoare culturală și națională Mărțișor.
09:00
Scandalul produselor lactate care nu conțin lapte este departe de a se potoli. Mari producători din acest domeniu sunt învinuiți că fac abuz de grăsimi vegetale la producerea unor derivate din lapte.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:00
Ramona Gabor a povestit despre prietena sa cu modelul Anastasia Cecati, ucisă acum câteva zile de propriul soț
19:00
Moldoveanul ucis în America scria versuri, compunea muzică și cânta.
19:00
Sportivii moldoveni depun eforturi colosale pentru a obține un rezultat bun la concursurile internaționale. Totuși, lipsa banilor îi ține departe de podium pe reprezentanții țării noastre.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.