EuroTV

Acum 2 ore
17:30
Mai mulți locuitori ai Capitalei vor rămâne fără gaze naturale săptămâna viitoare. Chișinău-gaz a anunțat adresele consumatorilor casnici și agenților economici care nu vor avea gaze naturale.
17:30
În cazul unui cutremur fiecare secundă este importantă pentru a reacționa și a evita o tragedie.În Republica Moldova sisteme de alertare timpurie a cetățenilor în caz de cutremur nu există, cu excepția notificărilor de pe pagina oficială venite din partea Institutului de Geologie și Seismologie din Chișinău.
Acum 6 ore
13:40
Prim-ministrul Pavel Filip a susținut ieri un discurs în numele Republicii Moldova în cadrul celei de-a 72-a sesiuni a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite, informează MOLDPRES.
13:40
Unui canadian i-a venit în minte o nouă provocare: i-a rugat pe șoferii din trafic să-l claxoneze. Vedeți în acest filmuleț cum au reacționat conducătorii auto la această rugăminte.
Acum 8 ore
12:50
Președintele american Donald Trump ar putea decide să adauge noi țări pe lista celor deja afectate de restricțiile de intrare în SUA prin controversatul său decret anti-imigrație care expiră duminică, transmite AFP, citată de AGERPRES şi MOLDPRES.
12:50
Tatăl tinerei mame găsită moartă la una din cascadele din Țâpova este sigur că aceasta a decedat în urma unui accident
12:30
Încă doi boxeri moldoveni, Vasile Cebotari (54 kg) și Vladislav Gudzi (60 kg), vor intra, minimum, în posesia medaliilor de bronz la Campionatul European de juniori, care se desfășoară la Albena (Bulgaria), relatează MOLDPRES.
12:30
Deputatul PPE Valeriu Ghilețchi a anunțat pe pagina sa de facebook că Grupul Parlamentar Popular European a inițiat un proiect de modificare a Codului Penal ca șeful statului să poată fi tras la răspundere pentru nerespectarea hotărârilor Curții Constituționale. l
12:10
Președintele american Donald Trump a sunat-o vineri pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, pentru a transmite 'succes' Germaniei la alegerile parlamentare de duminică, relatează DPA, citată de AGERPRES şi MOLDPRES.
11:50
Organizarea luptelor între animale, finanțarea sau încurajarea luptelor între animale sau a spectacolelor sângeroase cu animale trebuie să fie sancționate nu doar contravențional, dar și penal.
11:50
Sute de voluntari, susţinuţi de autorităţile centrale şi cele locale, participă astăzi la Ziua Curăţeniei Globale, desfăşurată în acest an în R. Moldova cu sloganul „Împreună vom reuşi să facem ţara mai curată”, informează MOLDPRES.
11:40
Mai multe țări cer Organizației Națiunilor Unite să-și reformeze Consiliul de Securitate. Subiectul, care revine periodic în dezbatere, a fost redeschis de așa-numitul grup G4 cu ocazia celei de-a 72-a Adunări Generale a ONU, relatează AFP, citată de AGERPRES şi MOLDPRES.
11:40
Cunoscutul istoric şi critic de artă Tudor Stăvilă, doctor habilitat în studiul artelor, laureat al Premiului Naţional, a împlinit astăzi 65 de ani, informează MOLDPRES.
11:40
În timp ce Parlamentul a adoptat o poziție moderată, președintele a luat o atitudine fermă - reacții de peste hotare, Iohannis a depășit până și Ungaria
11:30
Cel puțin 21 de persoane au murit și alte șapte sunt date dispărute după naufragiul unei ambarcațiuni care transporta migranți pe Marea Neagră, în largul coastelor Turciei, transmite AFP, preluată de AGERPRES şi MOLDPRES.
Acum 12 ore
09:50
Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, a avut ieri o întrevedere cu Secretarul General ONU, António Guterres, în marja lucrărilor celei de-a 72-a sesiuni a Adunării Generale a ONU, la New York. Cei doi oficiali au avut un schimb de opinii pe teme de actualitate de pe agenda internaţională şi au subliniat importanţa ONU în arhitectura de securitate globală, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului.
09:50
Frontiera moldo-ucraineană este traversată ilegal de imigranți și de mărfuri de contrabandă, aceasta este concluzia făcută de responsabilii moldoveni din cadrul Poliției de Frontieră și de cei din Serviciul Grăniceresc de Stat al Ucrainei.
09:50
Rachetele rusești au nimici obiective militare ale teroriștilor din provincia Hama care au încercat să-i acapareze pe polițiștii militari ruși
09:50
Wisconsin, un stat american important pentru rezultatul alegerilor prezidențiale din 2016, a fost una din țintele hackerilor ruși, a declarat vineri Michael Haas, administrator al Comisiei Electorale a statului, citat de Reuters, AGERPRES şi MOLDPRES.
Acum 24 ore
21:10
În Republica Moldova, de multe ori, produsele cosmetice sunt vândute în stradă, chiar pe asfalt, pe marginea drumului, unde este mult colb și gaze de eșapament. Ore în șir ele stau în bătaie razelor solare.
21:10
În Republica Moldova noile tehnologii în medicină sunt în plină dezvoltare, țara noastră nu bate pasul pe loc în raport cu altele la acest capitol. Problemă constă în faptul că în țara noastră puțini au acces la aceste inovații.
21:10
Mass-media transmit că la bordul avionului s-a produs o situație anormală, după care comandantul aeronavei a decis să revină pe aeroport
21:10
Meteorologii moldoveni anunță cod galben de vijelie și ploi cu descărcări electrice
21:00
În zilele de week-end, mai multe străzi importate din Chișinău vor fi închise, circulația transportului auto va fi redirecționată pe alte trasee.
21:00
Ofițerii CNA au efectuat vineri o reținere într-un dosar în care un om al legii este bănuit că ar fi distrus probe dintr-un alt dosar
21:00
Asociația Investitorilor Străini (FIA) a prezentat informații conform cărora circa 15% din terenurile agricole din Republica Moldova sunt deja în proprietatea străinilor.
20:50
Prim-ministrul Pavel Filip a susținut astăzi un discurs în numele Republicii Moldova în cadrul celei de-a 72-a sesiuni a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite, relatează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului.
20:50
Ucraina s-a declarat vineri ''decepționată'' de anularea vizitei președintelui României, Klaus Iohannis, prevăzută pentru luna octombrie, anulare decisă în semn de protest față de o reformă care limitează cursurile în limbile minorităților naționale în favoarea limbii ucrainene, relatează AGERPRES și MOLDPRES cu referire la AFP.
20:50
După o perioadă de tăcere, Vrancea a dat de știre din nou în această dimineață.
20:40
Poliția britanică a anunțat vineri punerea sub acuzare a unui tânăr în vârstă de 18 ani, presupus autor al atacului terorist comis pe 15 septembrie la metroul din Londra, informează agențiile internaționale de presă, preluate de AGERPRES și MOLDPRES.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.