EuroTV

Acum 5 minute
19:56
Ce nu știm despre Constituția Republicii Moldova: doar cifre și fapte
19:56
Interpretul de muzică ușoară Ricky Ardezianu a fost reținut pentru trafic de ființe umane.
19:56
Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a menționat că „azi dimineață, Dodon a coordonat cu ambasadorul Rusiei la Chișinău, Farit Muhametșin, toate detaliile vizitei”.
Acum 15 minute
19:46
Ploile abundente care au căzut în Thailanda de la începutul săptămînii au inundat regiuni întinse din această țară și au determinat închiderea unui aeroport specializat în curse interne, au anunțat vineri autoritățile locale, informează DPA, citată de AGERPRES și MOLDPRES.
19:46
Pachetul de sancțiuni împotriva Rusiei, prevăzut de lege, este unul dintre cele mai ample și complexe de la 2014 încoace
Acum 2 ore
18:46
Statele Unite vor fi forțate să reducă sute de posturi la ambasada lor din Rusia, potrivit unei surse citate de agenția de presă Interfax, după ce Moscova a anunțat vineri măsuri de retorsiune pentru ceea ce ea afirmă că au fost sancțiuni ilegale propuse de Washington împotriva Rusiei, relatează AGERPRES și MOLDPRES citînd agenția Reuters.
18:46
O persoană a fost ucisă și mai multe au fost rănite vineri într-un atac cu cuțitul într-un supermarket din orașul german Hamburg, a anunțat poliția, relatează AGERPRES și MOLDPRES cu referire la Reuters.
18:46
Comitetul executiv al Băncii Naționale a Moldovei (BNM) a decis, în ședință din 5 iulie 2017, aplicarea sancțiunii de amendă în mărime de 165 364 lei, ceea ce constituie 10 salarii medii pe activități financiare, față de unii foști administratori ai Unibank. Suma totală a amenzilor se ridică la 496 092 de lei, informează MOLDPRES.
18:36
Unicul centru de deradicalizare islamistă din Franța, controversat la deschiderea sa cu titlu experimental în septembrie 2016, va fi închis, a anunțat vineri ministrul francez de interne Gérard Collomb, transmite AFP, citată de AGERPRES și MOLDPRES.
18:36
Un Sistem Informațional de Management în Educație (SIME) a fost lansat astăzi în Republica Moldova de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. SIME este prima platformă online care oferă acces la datele din educație, informează MOLDPRES.
18:36
Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, precum şi Ambasada Republicii Moldova la Madrid s-au autosesizat pe marginea accidentului feroviar care a avut loc în dimineaţa zilei de astăzi în orașul Barcelona, Spania.
Acum 4 ore
16:56
Un salon de masaj erotic funcționa clandestin chiar în centrul Iașului, iar minorele angajate aici, inclusiv din Republica Moldova, erau obligate de fapt să practice prostituția - patronul le "testa" personal înainte de a le pune la treabă
16:26
Procurorul Viorica Furtună a explicat motivele pentru care a cerut suspendarea din funcție a liberalului Dorin Chirtoacă
16:06
Reprezentanța diplomatică a Federației Ruse în Moldova și-a expus poziția în legătură cu interzicerea accesului unor cetățeni ruși pe teritoriul țării noastre
16:06
Liberalul Dorin Chirtoacă a fost suspendat din funcția de primar general al Municipiului Chișinău
Acum 6 ore
15:56
Autoritățile ruse au reținut șapte persoane bănuite că planificau atacuri teroriste asupra sistemului de transport feroviar și în alte locuri aglomerate din Sankt Petersburg, a anunțat vineri Serviciul federal de securitate FSB, transmit DPA, AGERPRES și MOLDPRES.
15:06
Consiliul directorilor executivi al Grupului Băncii Mondiale a aprobat astăzi Strategia de țară 2018-2021 pentru Republica Moldova. Noua strategie va oferi asistență Republicii Moldova în tranziția spre un model nou de creștere economică, mai durabil și mai incluziv, și este integral conformă programului actual de dezvoltare economică al Guvernului, se menționează într-un comunicat al oficiului de la Washington al Băncii Mondiale, informează MOLDPRES.
15:06
Șoferii care manifestă un comportament agresiv în traficul rutier vor fi amendaţi, potrivit unor modificări, care au intrat astăzi în vigoare, informează MOLDPRES.
15:06
Autoritățile de la București au interzis pătrunderea în spațiul aerian românesc a aeronavei de pasageri la bordul căreia se afla vicepremierul rus Dmitri Rogozin.
14:46
Constituția țării reprezintă înainte de orice program politic sau de guvernare, primul reper în acțiunea publică. Declarația a fost făcută astăzi de către Premierul Pavel Filip în cadrul evenimentul consacrat aniversării a 23-a de la adoptarea Constituției Republicii Moldova. La ceremonie au mai participat Președintele Parlamentului, Andrian Candu, Președintele Curții Constituționale, Tudor Panțîru, membri ai Cabinetului de miniștri, deputați, diplomaţi, reprezentanți ai societății civile și ai Curților Constituționale din mai multe țări europene, informează MOLDPRES.
14:16
Oamenii legii au rămas mirați de ceea ce au descoperit între două lanuri de grâu din raionul Cahul
14:06
Cetățenii Republicii Moldova care lucrează peste hotare au trimis acasă, în primul semestru al acestui an, prin intermediul băncilor mijloace bănești în sumă echivalentă cu circa 540 milioane de dolari SUA. Transferurile totale în favoarea persoanelor fizice s-a cifrat la 551 milioane de dolari, potrivit datelor Băncii Naționale a Moldovei (BNM), informează MOLDPRES.
Acum 8 ore
13:56
Președintele Igor Dodon consideră că acțiunile Guvernului de la Chișinău sunt o provocare menită să tensioneze relațiile cu Federația Rusă
13:46
Fiica cea mare a fostului preşedinte uzbec Islam Karimov a fost arestată în legătură cu noi acuzaţii de fraudă şi spălare de bani pe scară largă, a anunţat vineri parchetul fostei republici sovietice din Asia Centrală, transmit Reuters şi AFP, citate de AGERPRES şi MOLDPRES.
13:26
Un jurnalist de la Chișinău spune că de câteva zile încercă să-i convingă pe colegii de partid al lui Dorin Chirtoacă să participe la o emisiune TV la care să-i apere poziția. Dar toți refuză, nimeni nu vrea să spună o vorbă în apărarea lui.
13:16
Consilierul municipal, Petru Corduneanu, este noul deputat în Parlament din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM). Acesta va lua locul unui membru al fracțiunii socialiștilor, care a decedat acum o săptămînă, informează MOLDPRES.
13:16
Judocanul moldovean Eugen Matveiciuc (81 kg) a urcat ieri pe treapta a treia a podiumului de premiere la Festivalul Olimpic al Tineretului European, care are loc la Gyor (Ungaria), relatează MOLDPRES.
13:06
Rusia va reduce prezența diplomatică a SUA pe teritoriul său ca răspuns la adoptarea de către Congresul american a noilor sancțiuni împotriva sa, fapt ce denotă "rusofobie" în opinia Moscovei, a anunțat vineri într-un comunicat Ministerul de Externe rus, citat de AFP, AGERPRES şi MOLDPRES.
12:56
Statele membre afectate de dezastre naturale vor putea activa un mecanism de finanțare special al Uniunii Europene (UE), iar operațiunile de reconstrucție vor beneficia de o rată de co-finanțare excepțională de 95% în cadrul programelor de coeziune, în locul celei obișnuite pentru astfel de programe, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene, scrie AGERPRES, citată de MOLDPRES.
12:26
Curtea Supremă din Pakistan a dispus vineri destituirea premierului Nawaz Sharif ca urmare a acuzațiilor de corupție apărute contra sa în contextul scandalului 'Panama Papers', transmite DPA, citată de AGERPRES şi MOLDPRES.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.