Elena Robu

Mai mult de 2 zile în urmă
11:40
Eroina noastră de astăzi este conaționala din diaspora Raisa Ambros, care a făcut din arta abstractă o frumoasă pasiune, răsplătită cu un renume internațional. În doar 6 luni înainte să înceapă pandemia, a reușit să participe la 14 expoziții de grup în Europa și să aibă o expoziție personală la Los Angeles în 2020. Anul […] Articolul Artista din diaspora Raisa Ambros: ”Îmi doresc să pot aduce bucurie, cu tablourile mele colorate și pline de viată, în cât mai multe case din toată lumea” apare prima dată în ER News.
28 iulie 2022
18:30
Noul sistem informațional MDelivery (mdelivery.gov.md) a fost lansat, astăzi, după o perioadă de testare în care și-a demonstrat eficiența și utilitatea pentru cetățeni și antreprenori. Documentele solicitate de la instituțiile publice ajung direct la ușa beneficiarului, prin curier, inclusiv peste hotarele țării. Soluția digitală, implementată cu suportul Băncii Mondiale, conectează prestatorul de servicii publice, furnizorul […] Articolul Serviciul guvernamental de livrare MDelivery, lansat în Republica Moldova, accesibil și pentru diaspora apare prima dată în ER News.
21 iulie 2022
12:40
Agenţia de presă Sputnik News a intrat, în Franţa, în procedură de lichidare judiciară, în urma interzicerii presei ruse de stat de către Uniunea Europeană (UE), după invazia Ucrainei de către Rusia, a declarat miercuri conducătorul filialei franceze Vladimir Morozov pentru AFP. De ce însă a fost nevoie de un război, pentru ca Uniunea Europeană […] Articolul Din efectele sancțiunilor față de Rusia: Sputnik News dă faliment în Franţa apare prima dată în ER News.
20 iulie 2022
12:40
Un om pierdut nu are cum să câștige un război. Așa a arătat președintele Rusiei, Vladimir Putin, într-o cameră în fața unei mulțimi de reporteri, în timp ce aștepta să se întâlnească cu omologul său turc, Recep Tayyip Erdogan, la Teheran. Unele gesturi au fost bine lucrate, altele sunt pur și simplu firești, care nu […] Articolul Un om pierdut nu are cum să câștige un război apare prima dată în ER News.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.