Buzz.md

Mai mult de 2 zile în urmă
11:20
Tot mai des pe rețelele de socializare, locuitorii orașului Drochia își expun nemulțumirea de lipsa unui WC public în parcul central. Au fost organizate flash-mob-uri de sensibilizare din partea mai multor copiii care își petrec cel mai des timpul liber jucându-se în parc, menționând că cerințele lor de a fi un WC în parc nu […] Articolul (VIDEO) Drochia fără WC public apare prima dată în Buzz.md.
27 iunie 2019
18:20
Explozia internetului și ascensiunea social media au adus în viața noastră „vedete”, pe care marketologii i-au numit influenceri. Cine sunt aceștia? Lideri sau formatori de opinie care pot fi celebrități, profesioniști în diverse domenii ori creatori de conținut (bloggeri, vloggeri sau instagrammeri) care, prin activitatea și prin atitudinea lor, pot influența gândirea, comportamentul, deciziile audienței […] Articolul (Tutorial digital) Cine sunt influencerii și care este rolul lor? apare prima dată în Buzz.md.
25 iunie 2019
16:40
Ieri seara s-a înecat un bărbat de 58 de ani într-un lac din s. Zguriţa, r-ul Drochia. Ina Moscalciuc, ofiţer de presă IP Drochia a declarat ca ieri la ora 17:00 un bărbat de 58 de ani,  s.Zgurița s-a înecat la iazul din sat. Conform informației deținute de către șeful de post se afla la […] Articolul (ZGURIŢA) Un bărbat s-a înecat într-un lac din localitate apare prima dată în Buzz.md.
14:40
A vrut să pescuiască în liniște și asta l-a costat viață. Un bărbat în vârstă de 36 ani din satul Chetrosu,r-nul Drochia a decedat, astăzi electrocutat, după ce a atins cu cârligul undiței firele de electricitate. Polția a fost alertată azi dimineața, în jurul orelor 05.00, precum că un bărbat în vîrstă de 36 de ani […] Articolul Un bărbat de 36 ani din r-nul Drochia, s-a dus la pescuit, dar a murit electrocutat apare prima dată în Buzz.md.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.