AutoExpert

Acum 12 ore
14:20
În cadrul evenimentului Goodwood Festival of Speed, casa de licitații Bohams va scoate la licitație ultimul exemplar de serie a supercarului Bugatti Veyron Super Sport. Organzatorii planifică să vândă bolidul cu circa 1.7-1.8 milioane de lire sterline. Exemplarul cu pricina este finisat în culoare negru mat, iar salonul acestuia tapițat cu piele roșie. Ceasul de bord Articolul Ultimul Bugatti Veyron Super Sport produs în serie va fi scos la licitație! apare prima dată în AutoExpert.
13:20
Săptămțna înepe cu vești cât se extrem de proaste pentru grupul Volkswagen. Șeful brandului premium Audi, Rupert Stadler, a fost arestat de procurorii germani, după ce acesta fusese investigat pentru fraudă și publicitate falsă în scandalul celebri Dieselgate. Informația a fost confirmată oficial de oficialii Volkswagen, care susțin că lui Stadler i-a fost acordată prezumția Articolul Șeful Audi a fost arestat în Germania! Procurorii spun că acesta ascunde probe legate de scandalul Dieselgate apare prima dată în AutoExpert.
13:10
Inspectoratul Nașional de Patrulare a postat pe pagina sa de Facebook sinteza de weekend, unde declară că șoferii continuă să conducă cu viteză excesivă și în stare de ebrietate! În fiecare zi, ofițerii INP desfășoară acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, însă unii șoferi nu sunt conștienți de consecințele acestora și continuă să urce în stare Articolul Șoferii continuă să încalce regulile! Ofițerii INP au amendat circa 1.700 de șoferi în acest weekend apare prima dată în AutoExpert.
Acum 24 ore
11:50
Compania Ferrari a prezentat recent o versiune specială a modelului 488 Pista, care a primit denumirea de Piloti Ferrari. Pe lîngă exclusivitatea acestei versiuni se adaugă și faptul că aceasta nu va fi vândută pentru oricine, ci doar clienților fideli mărcii implicați în programul de autosport al producătorului. Versiunea deosebită a fost finisată în culorile Articolul Ferrari a construit o versiune specială a modelului 488 Pista, care este practic imposibil de o cumpărat! apare prima dată în AutoExpert.
11:40
Compania Ferrari a prezentat recent o versiune specială a modelului 488 Pista, care a primit denumirea de Piloti Ferrari. Pe lîngă exclusivitatea acestei versiuni se adaugă și faptul că aceasta nu va fi vândută pentru oricine, ci doar clienților fideli mărcii implicați în programul de autosport al producătorului. Versiunea deosebită a fost finisată în culorile Articolul Ferrari a construit o versiune specială a modelului 488 Pista, pe care este practic imposibil de o cumpărat! apare prima dată în AutoExpert.
10:20
După o campanie de promovare activă pe parcursul a câtorva luni în care s-au publicat imagini sub camuflaj sau diverse informații tehnice, BMW a prezentat în sfârșit oficial Seria 8 Coupe. Noul model din gama modelelor bavareze își va face debutul pe piața internațională în luna noiembrie și va fi disponibil în două versiuni, în funcție de Articolul (FOTO) Află tot ce trebuie să știi despre noul BMW Seria 8 Coupe! apare prima dată în AutoExpert.
Mai mult de 2 zile în urmă
15:40
La adresa publicației rusești Autoreview.ru, au ajuns primele imagini oficiale cu noul coupe Seria 8 în varianta sa fără camuflaj și pregătită de a fi asamblată în serie. Debutul vehiculului va avea loc în seara zile de vineri, 15 iunie, în cadrul unui eveniment special organizat în incinta circuitului Le Mans. Conform informațiilor furnizate de Articolul (FOTO) Vezi primile imagini oficiale ale noului BMW Seria 8 fără camuflaj apare prima dată în AutoExpert.
12:20
Small Overlap, este cel mai dificilă probă la crash-testele efectuate de IIHS. Americanii, colegi cu biroul Euro NCAP, oferă punctajul maxim doar mașinilor care reușesc să scape ”vii” în urma a astfel de accidente. Cât de important este acest test, pentru siguranța pasagerilor, puteți vedea chiar în videoclipul de mai jos. Un caz real, care Articolul VIDEO: Siguranța Volvo pusă la grea încercare într-un accident real și nu simulat! apare prima dată în AutoExpert.
10:50
Inspectoratul Nașional de Patrulare a publicat rezultatul operațiunii desfășurate ieri,14 iunie, pe traseul național Chișinău – Hâncești – Cimișlia – Basarabeasca – frontieră cu Ucraina, de depistare a șoferilor care depășesc limita legală de viteză. Astfel, pe parcursul acțiunii, aparatul Radar a înregistrat circa 400 de șoferi care conduceau cu viteza peste limita admisă, cei mai Articolul INP raportează: Circa 400 de șoferi prinși cu viteza excesivă pe parcursul zilei de ieri! apare prima dată în AutoExpert.
14 iunie 2018
20:20
Doi tineri în vârstă de 19 și respectiv 25 ani, originari din municipiul Chișinău și orașul Ceadâr-Lunga, sunt cercetați penal pentru furt. Aceștia erau „specializatâi în furturi de baterii de acumulatoare pentru automobile. Într-o seară de muncă au avut însă mai puțin noroc, fiind observați de către un echipaj mobil al Batalionului de patrulare și Articolul Doi tineri, ”specializați” în furturi de baterii de acumulatoare, au fost reținuți de Poliție apare prima dată în AutoExpert.
12:10
Inspectoratul Național de Patrulare vine cu o declarație oficială pe pagina sa de Facebook, care vizează tuți șoferii din țară și mai ales cei ce se deplasează pe frumurile naționale și sunt iubitori de viteză. Astfel, polițiștii informează că astăzi, 14 iunie, pe traseul Chișinău – Hâncești – Cimișlia – Basarabeasca – frontieră cu Ucraina, inspectorii Articolul În atenția șoferilor! INP astăzi organizează o operațiune de depistare a vitezomanilor apare prima dată în AutoExpert.
11:30
Industria auto germană continuă să fie atacată de autorități chiar și la peste 3 ani de la izbucnirea scandalului Dieselgate. Iar loviturile ce vin una după alta sunt extrem de dureroase în plan financiar. După câteva miliarde de dolari plătite de grupul Volkswagen în SUA, iată că acesta primește acum o nouă amendă, de această dată Articolul Volkswagen amendat în Germania cu un miliard de euro pentru trucarea emisiilor diesel apare prima dată în AutoExpert.
09:50
Primăria municipiului Chişinău informează că, pe data de 14 iunie 2018, vor demara lucrările  de reabilitare a colectorului menajer fecaloid din str. Bucureşti, pe tronsonul cuprins între străzile Al. Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni. Lucrările se vor desfăşura pe etape, iar circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează. a) I etapă Articolul Atenție șoferi și pietoni! Suspendarea traficului rutier pe str. București, în perimetrul străzilor Al. Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni apare prima dată în AutoExpert.
13 iunie 2018
15:10
De vreme ce BMW X6 a fost considerat tot timpul un fel de X5 cu acoperișul mai curbat, ne putem deja imagina cum va arăta deja noul model, în a treia generație, având la bază cel mai nou model BMW X5. Un exercițiu de imaginație nu strică niciodată. Mai ales când necunoscutele cu care se Articolul Iată cum ar putea arăta noul BMW X6, dacă va păstra rudenia cu X5 apare prima dată în AutoExpert.
14:20
CEO-ul companiei Tesla, Elon Musk, a anunțat la jumătatea lunii mai că, compania sa va trece printr-o reorganizare majoră ce vine ca reacție la plecarea a circa de 10 manageri din cadrul companiei din Silicon Walley. Schimbările în staff-ul companiei însă nu prevăd doar o schimbare a structurii conducerii, ci și concedierea a aproximativ 3.500 de Articolul Tesla planifică să concendieze 9% din angajații săi, dar promite că producția lui Model 3 nu va fi afectată apare prima dată în AutoExpert.
11:50
Alfa Romeo Mole Costruzione Artigianale 001. La așa mașină până și numele sună frumos și diferit de tot ce vedem astăzi. Cu un design la fel de deosebit, sportiva a debutat la Salonul Auto de la Torino, iar eu vă invit să faceți cunoștință îndeaproape cu aceasta. Legenda spune că în spatele acestui automobil superb Articolul Italienii au făcut ce știu mai bine, un supercar absolut unic! apare prima dată în AutoExpert.
11:30
Compania Mercedes-Benz trece printr-o perioadă foarte bună în materie de vânzări la nivel global, iar luna mai nu a face excepție de la această regulă. Producătorul din Stuttgart a înregistrat vânzări de peste 198.000 de unități, în creștere cu 2.3% comparativ cu aceeași perioadă a anului 2017. În primele cinci luni, constructorul german a comercializat 985.063 de Articolul Vânzările automobilelor premium în primele cinci luni ale anului: Mercedes se apropie de un milion de vânzări, iar BMW se distanțează de Audi apare prima dată în AutoExpert.
09:30
La sfârșitul anului 2017, Opel a prezentat un proiect amplu de reorganizare a gamei sale de modele ca urmare a trecerii de la GM la Grupul PSA. Noua strategie presupune și lansarea unei versiuni electrice sau hybride pentru fiecare model din gamă până în anul 2024. Recent, constructorul german a confirmat planurile pentru Corsa. Modelul de clasă mică Articolul Versiunea electrică a compactei Opel Corsa, va apărea în anul 2020! apare prima dată în AutoExpert.
12 iunie 2018
18:20
Noua generație a celebrului model Porsche 911 va debuta oficial în luna noiembrie, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, iar comercializarea va da start la începutul anului 2019. La început, constructorul german va propune doar variantele Carrera și Carrera S, în timp ce versiunile Turbo și Turbo S vor fi disponibile în a doua Articolul Noua generație Porsche 911 va debuta în noiembrie 2018. Aceasta se va lăuda cu tehnologii noi și motoare de performanță apare prima dată în AutoExpert.
17:10
Casa de licitatii Barrett-Jackson scoate la vanzare un Fiat 600 absolut neobișnuit. Compacta produsă în anul 1959, de-a lungul timpului a suferit mai multe modificări, printre care și montarea unui propulsor absolut neașteptat sub capotă. Fiat 600 a fost lansat în anul 1955 iar pana in 1969 au fost produse aproape 2.7 milioane de exemplare. Articolul (VIDEO, FOTO) Seamănă cu un Zaporojeț dar e produs în Italia și dezvoltă 220 de cai putere apare prima dată în AutoExpert.
15:00
Posesorii de mașini electrice și hybrid ar putea fi scutiți de anumite taxe, scrie bizlaw.md. De fapt, este doar o idee, o inițitivă care vine din partea unui deputat, care a elaborat un proiect de lege în acest sens. Deputatul (al cărui nume nu îl cunoaștem) susține că, în prezent, taxa de drum pentru mașinile Articolul Tentative timide de a încuraja importul de mașini electrice și hybrid. Un deputat propune scoaterea taxelor de drum pentru astfel de automobile apare prima dată în AutoExpert.
13:10
Au fost organizate proteste, împotriva scumpirii carburanților, ce-i drept, solidaritate nu prea a fost, iar participanți au fost și mai puțini. Drept urmare, avem noi scumpiri acum, anunțate de ANRE. Au stat, s-au gândit, au mai cutezat un pic și au decis totuși să scumpească benzina și motorina. Agenția Națională pentru Reglemantere în Energetică vine astăzi Articolul Și totuși carburanții SE VOR SCUMPI! ANRE nu cedează și anunță noile prețuri plafon apare prima dată în AutoExpert.
11:50
Fum dens și flăcări au putut fi observate câteva minute în urmă chiar în centrul capitalei. Din motive la acest moment necunoscute un Mecredes a fost cuprins de foc în sectorul Centru din Chișinău. Incidentul a avut loc lângă intersecția străzilor Toma Ciorbă și 31 August 1989, din municipiul Chișinău. Imagini cu vehiculul arzând au fost Articolul (VIDEO) Un Mercedes este cuprins de flăcări în centrul capitalei! apare prima dată în AutoExpert.
11:40
Seria scandalelor care a pornit câțiva ani în urmă de la Dieselgate-ul celor de la volkswagen continuă, iar la trei ani de la apariția primului scandal le-a venit rândul celor din grupul Daimler, investigați de autoritățile germane care au descoperit mai multe softuri ilegale ce trucau emisiile motoarelor diesel de pe modelele Mercedes. Ieri, în urma unei întâlniri Articolul Decizia autorităților privind emisiile motoarelor diesel Mercedes a fost luată! Circa 774.000 de vehicule din Europa vor fi chemate în service pentru actualizarea softului motoarelor apare prima dată în AutoExpert.
10:20
Porsche a anunțat la sfârșitul săptămânii trecute o serie de informații care vizează lansarea  primului model electric de serie din istoria mărcii. Astfel, germanii au stabilit și un nume oficial sub care va fi comercializat modelul, Porsche Taycan. Potrivit constructorului de la Stuttgart, numele are o proveniență orientală și, în traducere aproximativă, înseamnă „un cal tânăr, plin Articolul Porsche anunță oficial! Conceptul Mission E a primit numele Taycan și va deveni în 2019 primul model electric al mărcii apare prima dată în AutoExpert.
10:20
Prezentarea noului model BMW Seria 8, care urma să aibă loc vineri, ar putea fi umbrită de un eveniment tragic. Unul din prototipurile de teste a suferit un accident, în urma căruia o persoană a decedat. Potrivit surselor externe, bărbatul de 37 de ani, care se afla la volanul mașinii și era responsabil de teste, Articolul Prototipul BMW Seria 8 implicat într-un accident fatal… apare prima dată în AutoExpert.
11 iunie 2018
18:10
Presa auto scrie tot mai des în ultimul timp despre problemele celor de la Mercedes în materie de confruntare cu dificultăți la capitolul respectării testelor de emisii. Mai devreme am scris că Mercedes este suspectată că ar fi folosit un dispozitiv pentru trucarea emisiilor pentru modelul C-Class și G-Class, și oată că iar apar noi informații asupra cazului. Articolul Autoritățile germane au indentificat cinci dispozitive de trucare a emisiilor la motoarele Mercedes apare prima dată în AutoExpert.
17:50
Compania Skoda face publice primele imagini teaser cu viitorul Kodiaq RS, SUV-ul de performanță care urmează a fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris. La moment, Kodiaq RS este supus testelor pe circuitul german de la Nurburgring. Presa internațională anunța în urmă cu an că un SUV de performanță produs de Skoda, urmează să apare Articolul Skoda publică primele imagini teaser ale SUV-ului de performanță Kodiaq RS apare prima dată în AutoExpert.
17:40
Marea majoritate a entuziaștilor auto își doresc un obiect de decor în casă care ar vorbi de la sine despre pasiunea proprietarului. Alții își amenajează cu grijă garajul și se străduie să îl facă cât mai original. Ei bine, astăzi vă prezentăm o personalizare a garajului deloc tipică a unui cetățean din satul Ciobanovca, Anenii Articolul (FOTO) A decis să-și personalizeze garajul și a încorporat un BMW în perete! apare prima dată în AutoExpert.
17:30
Știu că e cam întortocheată treaba asta cu brandurile și denumirile, mai ales că este o mașină care seamănă cu un S90, dar poartă cu totul alt nume. Cert este că oricum nu l-ai numi, coupe-ul va debuta luna viitoare! De reținut este faptul că Polestar, este un brand subsidiar Volvo, de sine-stătător, care va Articolul Volvo va prezenta primul său coupe Polestar 1 peste cel mult o lună de zile! apare prima dată în AutoExpert.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.