AutoExpert

Acum 6 ore
22:10
Iarna din acest an continuă să înregistreze temperaturi pozitive, soare și nici un fulg de zăpadă. Dar nu și pentru autorități, care declară că pe parcursul săptămânii trecute au presurat 11 tone de material antiderapant și 1 tonă de sare! Acest lucru a fost raportat edilului municipiului Chiținău, Ion Ceban, de către noul șef interimar Articolul 11 TONE de antiderapant și 1 TONĂ de sare, a presurat Ceban pe timp frumos și soare! apare prima dată în AutoExpert.
Acum 8 ore
20:40
Iarna din acest an continuă să înregistreze temperaturi pozitive, soare și nici un fulg de zăpadă. Dar nu și pentru autorități, care declară că pe parcursul săptămânii trecute au presurat 11 tone de material antiderapant și 1 tonă de sare! Acest lucru a fost raportat edilului municipiului Chiținău, Ion Ceban, de către noul șef interimar Articolul Săptămâna trecută, în Chișinău, au fost presurate 11 TONE de material antiderapant și 1 TONĂ de sare! apare prima dată în AutoExpert.
Acum 12 ore
18:50
Cu puțin noroc, zvonurile despre lansarea noului Golf GTI Mk8, s-ar putea adeveri, iar lumea va face cunoștință cu acesta chiar la Salonul Auto de la Geneva. Până atunci însă, tot felul de detalii tehnice și poze ”scapă” de sub controlul germanilor și ajung pe internet. Astfel că se cunoaște deja câți cai putere va Articolul Posteriorul viitorului Golf 8 GTI, dezvăluit înainte de debutul mondial! apare prima dată în AutoExpert.
18:00
Vocile mai multor șoferi au fost auzite. Astăzi angajații Inspectoratului Național de Patrulare au desfășurat operațiunea „Pietonul”, dar într-un alt format. Dintr-un comunicat al INP aflăm că ”toate persoanele care traversau strada neregulamentar au fost amendate. Celor care nu aveau acte la ei le-a fost stabilită identitatea și întocmit procesul-verbal pe loc!” Dar. Un aspect Articolul Le-a plesnit răbdarea, astăzi INP a amendat mai mulți pietoni care traversau neregulamentar strada! (VIDEO) apare prima dată în AutoExpert.
17:30
Astăzi, 21 ianuarie, pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pentru a stinge un autobuz de model MAN. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:07 minute. Potrivit datelor recepționate un autocar a luat foc în timpul deplasării pe traseul Peresecina –Gornoe, raionul Orhei. În momentul intervenției în interiorul autocarului nu Articolul Un autobuz a luat foc din mers în raionul Orhei! Vehiculul a ars în totalitate apare prima dată în AutoExpert.
16:10
Apariția celui mai controversat pickup-uk truck cu propulsie electrică, Tesla Cybertruck, nu a lăsat pe nimeni indiferent. Ba chiar i-a motivat pe foarte mulți să construiască propria versiune a acestui EV. Și cine dacă nu rușii sunt cei mai mari amatori de a copia unele mașini, prezentându-și rezultatul final ca pe unul la fel de Articolul Rușii au mai făcut un proiect Tesla Cybertruck, de data aceasta la baza unui UAZ! (VIDEO) apare prima dată în AutoExpert.
15:10
La sfârșitul anului 2019, cei de la Vokswagen au făcut publice câteva schițe ale viitorului Caddy. Acum, prototipul noii generații, a fost surpins în timpul testelor pe timp de iarnă. Potrivit unor surse din anturajul constructorului, noul Caddy umrează a fi prezentat în prima jumătate a anului 2020, iar livrările acestui vor începe către sfârșitul Articolul (VIDEO) Viitorul Volkswagen Caddy, a fost filmat în timpul testelor în candiții de iarnă! apare prima dată în AutoExpert.
Acum 24 ore
13:10
Un accident în lanț cu implicarea a trei automobile a fost înregistrat în dimineața zile de astăzi, 21 ianuarie, la intrarea în Chișinău, pe strada Calea Orheiului. Martorii oculari, declară că șoferul unui Renault, care a provocat accidentul ar fi fost drogat, transmite tv8.md Impactul a avul loc după ce șoferul s-ar fi deplasat cu Articolul Accident în lanț la intrarea în Chișinău! Unul dintre șoferii implicați ar fi fost drogat apare prima dată în AutoExpert.
12:30
Publicația olandeză AutoWeek, a publicat recent o serie de imagini exclusive cu noul concept al celor de la Renault. Viitorul SUV, care se presupune că va fi electric, a fost surprins pe străzile din Barcelona. În acest moment nu există informații oficiale despre viitorul model. Din imagini observăm că acesta adoptă un design specific modelelor Articolul (FOTO) Viitorul concept al celor de la Renault a fost surprins pe o stradă din Barcelona! apare prima dată în AutoExpert.
11:20
Istoria cu airbagurile ce necesită înlocuite a ajuns și în România unde BMW a decis să ia atitudine. Astfel că reprezentanții companiei bavareze au anunțat autoritățile române despre campania de Recall. Potrivit bmwblog.ro, BMW a informat Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului că recheamă în service modelul BMW E46 pentru o inspecție a airbag-ului șoferului. Operațiunea Articolul Atenție proprietari de BMW E46! Puteți schimba gratuit Airbagul șofer, la dealerul din Moldova! Iată ce ai de făcut apare prima dată în AutoExpert.
10:50
După cinci zile timp în care s-a aflat în comă, pasagerul în vârstă de 20 de ani a decedat. Șoferul vinovat de accident, care în acea zi era în stare de ebrietate a fost eliberat din izolator. Săptămâna trecută scriam despre un accident cu o Honda Accord, la intersecția străzii Vasile Alecsandri și strada Lacului. Articolul Încă un deces în 2020, cauzat de un șofer beat! Pasagerul din Honda s-a stins din viață… apare prima dată în AutoExpert.
10:10
Atunci când îți procuri o mașină, fie ea nouă sau second hand, ești obligat să o înmatriculezi. Aceasta procedură, se efectuează în baza datelor de identificare a proprietarului, car ulterior primește un set de plăcuțe de înmatriculare a vehiculului și certificatul de înmatriculare. Dacă ați achiziționat un automobil la mâna a doua și doriți să-l Articolul Află cum înmatriculezi o mașină în România, în anul 2020! Care sunt pașii și actele necesare apare prima dată în AutoExpert.
Ieri
15:20
Pentru prima oară în 11 ani de zile, topul în lista celor mai bune motoare și sisteme de propulsie este dominat de unitățile cu 6 cilindri în linie. Și iată care sunt acestea. Topul celor 10 a fost cucerit de două coupe-uri puternice, trei sedanuri de familie, două mașini de lux, două pickup-uri și un Articolul Top 10 motoare ale anului potrivit Wards Auto apare prima dată în AutoExpert.
15:00
Actorul care și-a câștigat faima datorită seriei de filme Fast and Furios era cu adevărat pasionat de mașini sport. În colecția sa avea și cinci BMW-uri M3, care iată că recent au fost vândute la licitație. Nu orice BMW M3 ci în caroseria E36 și într-o specificație aparte, dedicată curselor pe circuit, LTW, de la Articolul Colecția de BMW-uri M3 E36 a lui Paul Walker a fost vândută pentru o sumă record! apare prima dată în AutoExpert.
14:30
Principala problemă a vehiculelor cu propulsie electrică a fost și rămâne a fi autonomia. Dar, cercetătorii nu bat pasul pe loc așa că au ”descoperit” bateria care ar putea oferi o autonomie de circa 1.000 de km! Noua tehnoloie a fost dezvoltată de către cercetătorii australieni. Potrivit lor, o asemenea baterie poate alimenta un smartphone Articolul A fost ”descoperită” bateria cu autonomie de 1.000 de kilometri pentru EV-uri! Mai ieftină și mai eficientă apare prima dată în AutoExpert.
13:00
Frâna eficientă înseamnă întâi de toate siguranță. Și când vorbim de frânare, nu trebuie să ne gândim doar la frânarea în intersecții, înainte de semafor. La fel ca și consumul de alcool. Majoritatea amatorilor acestui sport național, obișnuiți să urce beți la volan, au frică doar de poliție, nu și de consecințele unui accident. Aș Articolul Cât de mult economisești și cât de mult riști, dacă nu schimbi discurile de frână ci le ”faci buza”, la rectificare! apare prima dată în AutoExpert.
10:30
Când vorbim de țara tuturor posibilităților, cu siguranță că nu îți imaginezi Federația Rusă, ci SUA. Iată de ce un asemenea ZIL-130, modificat frumos, are prea puține șanse să ajungă transpus în realitate. Dar…ce-ar fi dacă? Ce-ar fi dacă un pasionat de automobile s-ar apuca totuși de un asemenea proiect? Ne dăm bine seama că Articolul Vechiul ZIL-130 a fost transformat într-un autoevacuator. Mașina care nu a existat vreodată apare prima dată în AutoExpert.
Mai mult de 2 zile în urmă
09:40
Vânzările noului Golf 8 au debutat în Germania încă din luna decembrie a anului trecut 2019. Doar că la acea vreme, erau disponibile doar mașini în versiunea de echipare ”medie”, Life. Acum însă a apărut și varianta mai săracă! Alături de modelele din complectația Life, au apărut și cele de bază sau de top, Style. Articolul Vezi Golf-ul săracilor. Află cât costă și ce oferă noul MK8 în versiunea de bază apare prima dată în AutoExpert.
18 ianuarie 2020
21:00
Încă până a fi achiziționată de Mercedes, divizia AMG era independentă și tot ce ieșea de sub mâna lor putea fi catalogată drept nebunie adevărată, mai ales pentru anii 80. Acest 560 SEC AMG, este la rândul său o dovadă a celor scrise mai sus. Motorul său V8 a fost modificat până la un volum Articolul Un alt Mercedes 560 SEC AMG Widebody unicat, este scos la licitație apare prima dată în AutoExpert.
19:10
Pentru că e weekend, am zis să venim cu ceva mai diferit de noutățile obișnuite din lumea auto. Cu o colecție de mașini tunate într-un stil, pe care este puțin probabil că îl vei vedea și în realitate, dar care iată că are dreptul la viață. Și nu atât stilul ar fi neobișnuit cât categoria Articolul (FOTO) Mașini de lux care au luat-o razna! apare prima dată în AutoExpert.
12:10
Pentru mulți filtrul de particule este doar un obstacol în calea lor către succes, o chestie inutilă inventată de niște savanți care habar nu au ce înseamnă ecologia, dar ne-o bagă nouă pe gât. Așa e nu? Puțini știu de fapt că filtrul de particule este cu adevărat un obstacol, dar nu în calea spre Articolul Care este rolul filtrului de particule, DPF și ce se întâmplă dacă îl scoatem? apare prima dată în AutoExpert.
10:10
Cele mai multe mașini moderne, sunt echipate aproape obligatoriu cu sistemul automat start/stop. Principalul motiv este legat de normele ecologice. Cu toate că acesta influențează și la reducerea consumului de carburant, pe o anumită distanță, în condiții de oraș, acest efect este mai mult secundar, un bonus dacă îl putem numi așa. Scopul principal pentru Articolul Sistemul Auto Start/Stop, ne ajută sau nu prea? Pro și Contra (VIDEO) apare prima dată în AutoExpert.
17 ianuarie 2020
18:20
NHTSA a primit plângeri de la 127 de proprietari de Tesla, care susțin că mașina lor a accelerat instant și desinestătător, cauzând astfel un accident! Administrația Națională de Siguranță a Traficului Autostrăzilor a fost sesizată de mai mulți automobiliști care s-au plâns pe aceeași problemă: accelerarea neintenționată. Purtătorii de cuvânt NHTSA susțin că defectul este răspândit Articolul Tesla acuzată de producerea peste 100 de accidente cu ”accelerare instantă și neintenționată” apare prima dată în AutoExpert.
17:40
Dyson, unul din cei mai puternici producători de tehnică de uz casnic nu a reușit de unul singur. Iată de ce Foxconn, compania taiwaneză care asamblează iPhone-uri și-a găsit un aliat. De fapt nu se știe cine pe cine a invitat la parteneriat, dar cert este că Fiat Chrysler Automobile și Foxconn, își vor alia Articolul Compania care asamblează iPhone va produce mașini electrice, împreună cu Fiat Chrysler Automobile! apare prima dată în AutoExpert.
17:30
Nu este soluția Gretei și nici inițiativa ei. Însă peste câțiva ani, motoarele cu ardere internă ar putea deveni istorie. Mai ales dacă proiectul ”Green Deal” va fi pus în aplicare. Scandalul dieselgate a redus drastic din apetitul consumatorilor pentru mașinile echipate cu motoare diesel. Urmărind acest exemplu, Parlamentul European a propus un proiect de Articolul A fost anunțat anul în care se presupune că nu vor mai exista mașini cu motoare pe benzină sau motorină! apare prima dată în AutoExpert.
16:40
Nemții și-au propus să prezinte noul model Volkswagen Golf8 în versiunea de performanță GTI chiar în primăvara acestui an, în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Noul Golf GTI va împacheta un motor de 2.0 litri volum, turbo-aspirat, capabil de cel puțin 242 de cai putere. Pentru cei cu buzunarele mai pline, va exista și Articolul Volkswagen Golf 8 GTI vine la Salonul Auto de la Geneva apare prima dată în AutoExpert.
16:30
Noul Ford Mustang Shelby GT500 se pare că le va face mari bătăi de cap concurenților săi. Însă cât de bun e cu adevărat, vor încerca să afle cei de la Edmunds, într-o cursă de Drag Racing. Mustang-ul își va măsura puterile cu Chevrolet Camaro ZL1 și Dodge Challenger SRT Hellcat. Camaro este echipat în Articolul Shelby GT500 versus Camaro ZL1 și Challenger Redeye într-o cursă de Drag Racing (VIDEO) apare prima dată în AutoExpert.
16:00
Maruti Suzuki India Ltd, compania subsidiară a niponilor, anunță producția de noi modele în gama sa, printre care se numără și un Suzuki Jimny cu 5 portiere. Ce înseamnă asta și de ce am menționat compania indiană? Pentru că noul model nu va fi disponibil și în restul lumii, cel puțin nu la început. Compactul Articolul Vă place sau nu, dar Suzuki Jimny va vea o versiune cu 5 uși apare prima dată în AutoExpert.
15:40
Ceea ce nu puteam trece în titlu și ce îmi pare un element și mai wow este faptul că va vea designul inspirat de 240Z. Bine, nu se știe cum va arăta în varianta de serie, dar ideile de bază deja sunt bune. În acest ambalaj neo-classic, japonezii își propun să împacheteze un motor V6 Articolul Nissan 370Z va avea un succesor. Motorul de 3.0 litri turbo și cutia manuală sunt obligatorii apare prima dată în AutoExpert.
15:20
Acum că a depășit pragul de 200 de stații de reîncărcare în toată Europa, Rețeaua Ionity anunță majorări de preț pentru fiecare kWh! Companii ca BMW, Daimler, Ford și Volkswagen au pus umăr la umăr pentru a dezvolta rețeaua astăzi cunoscută lumii întregi ca Ionity. Cele mai multe stați de reîncărcare sunt în țări precum Articolul Rețeaua europeană Ionity pentru reîncărcarea EV-urilor anunță scumpiri de preț apare prima dată în AutoExpert.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.