AutoExpert

Acum 24 ore
14:40
Cei de la Porsche se alătură gamei de SUV-uri Coupe cu noul Cayenne care a primit un plafon plonjat, un model pe care producătorul din Stuttgart îl descrie ca având „proporții mai dinamice” și „eleganță neasemuită”! Cea mai evidentă noutate desigur este linia caroseriei, care coboară elegant către lunetă, unde întâlnește unul dintre cele două Articolul (VIDEO) Porsche pășește cu dreptul în gama SUV-urilor Coupe alături de noul Cayenne! apare prima dată în AutoExpert.
14:10
Compania Volvo continuă seria de acțiuni care tind să îmbunătățească siguranța șoferului, prin implementarea unui sistem de detecție a distragerilor și a condusului obosit sau beat la volan. Sistemul cu pricina folosește camere speciale de luat vederi care urmăresc mișcarea ochilor conducătorului auto și, în cazul în care acesta dă semne de neatenție sau oboseală, Articolul Modelele Volvo vor trage pe dreapta dacă te prind că stai cu ochii în telefon! apare prima dată în AutoExpert.
Ieri
12:10
Astăzi, 22 martie, începând cu ora 19:00, în legătură cu desfășurarea meciului de fotbal dintre Moldova – Franța pe stadionul „Zimbru” din capitală, angajații INP vor fi prezenți atât în arena sportivă, cât și pe străzile din apropierea stadionului, pentru ca evenimentul să se desfășoare într-un climat sigur. Inspectoratul Național de Patrulare informează cetățenii, în Articolul Atenție șoferi! Trafic restricționat pe unele artere din capitală, astăzi după orele 19:00 apare prima dată în AutoExpert.
11:30
Problema marcajului rutier este una foarte discutată în ultimul timp. Recent, primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu, i-a rugat pe cei de la Exdrupo să nu mai folosească ”vopsea pentru unghii” când vor renova marcajele rutiere. Din păcate nici până în ziua de azi nu vedem un marcaj pe străzi, fie acesta vopsit măcar cu Articolul (VIDEO) Activiștii civici au decis să le dea o lecție autorităților și au vopsit singuri o trecere de pietoni! apare prima dată în AutoExpert.
10:30
Începând de luni, 18 martie curent, pe teritoriul ţării, Inspectoratul Național de Patrulare desfășoară operațiunea „Autobuz”. Această activitate are caracter de prevenire şi supraveghere a traficului rutier în vederea asigurării siguranţei traficului rutier la transportarea pasagerilor cu transportul public de călători, cu depistarea şi documentarea cazurilor de exploatare a vehiculelor cu devieri de la normativele tehnice. Articolul (VIDEO) INP desfășoară operațiunea „Autobuz”: Șoferii de maxi taxi provoacă o încălcare rutieră pe minut! apare prima dată în AutoExpert.
09:10
De curând în Republica Moldova s-au schimbat regulile de devamare a mașinilor de epocă. Dacă până acum taxa unică de vămuire a vehiculelor retro era de 10.000 de euro, acum aceasta a scăzut până la circa 2.000 de euro. Însă mulți entuziaști s-au ciocnit de anumite probleme în încercarea de a-și aduce o mașină mai Articolul UTIL: Află TOTUL despre importul și înmatricularea mașinilor RETRO în țară! apare prima dată în AutoExpert.
21 martie 2019
18:00
O mașină a Inspectoratului Național de Patrulare, marca Dacia Duster, a fost câteva minute suprinsă de martori fiind răsturnată lângă intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Serghei Lazo, în imediată apropiere de sediul Serviciului de Informații și Securitate! Martorii care treceau prin preajmă spun că, automobilul inspectorilor de patrulare s-a răsturnat după ce a Articolul (FOTO) Un Duster al INP s-a răsturnat lângă sediul SIS! apare prima dată în AutoExpert.
15:50
Când vine vorba de vehicule electrice (EV), mulți dintre voi probabil că își vor aminti de americani, cei care au făcut o adevărată revoluție în industria auto cu Tesla Model S. De aici a luat foc și trendul, care ne-a adus mai multe EV-uri de diferite clase, dimensiuni, preț și performanțe. Iar dacă Tesla Model Articolul Test Drive Renault Z.O.E. – Zero Emisii sau Zero Emoții? apare prima dată în AutoExpert.
Mai mult de 2 zile în urmă
10:40
Cât de mult mă bucur să văd că există în țara noastră oameni pasionați de automobile exotice, retro! Iată că după ce am aflat de mai multe modele BMW Seria 6 E24, recent în vamă a fost surprins și un Corvette din generația a treia. Chevrolet Corvette C3 a debutat în 1968 și a fost Articolul Încă un retro automobil văzut la intrare în țară! Este un Chevrolet Corvette C3 Stingray! apare prima dată în AutoExpert.
10:20
La doar câteva sătămâni distanță de la prezentarea noului GLC facelift la Salonul Auto de la Geneva, cei de la Mercedes-Benz recidivează cu un facelift pentru GLC Coupe! Modelul premium împrumută modificările de design introduse recent pe GLC, dar vine cu câteva noutăți în privința gamei de motorizări. GLC Coupe facelift va putea fi admirat în Articolul (FOTO) Noul Mercedes-Benz GLC Coupe facelift: mici modificări de design și mai multă putere pentru a concura cu BMW X4! apare prima dată în AutoExpert.
08:10
Constructorul britanic de automobile vine cu un nou video explicativ prin care vrea să te convingă să adopți o poziție cât mai corectă la volanul mașinii tale. Chiar dacă (și suntem siguri de asta) ți-ai găsit locul tău cel mai comod la volan ar trebui să arunci o privire și peste acest video. Cu atât Articolul Jaguar te învață cum să îți iei poziția corect la volan! (VIDEO) apare prima dată în AutoExpert.
20 martie 2019
14:20
Problema mansardelor și construcțiilor aferente blocurilor este o problemă majoră și des întâlnită în capitală. Dar se pare că, fantezia și obrăznicia unor locuitori ai Chișinăului nu are limite! Este vorba despre un locatar al unui bloc din strada Calea Ieșilor 59/1, cartierul Sculeni, care a depășit limitele bunului simț, a ignorat absolut vecinii și Articolul (FOTO) Acum le-ai văzut pe toate! Se întâmplă la Buiucani. Un locuitor și-a extins apartamentul ilegal pentru a avea GARAJ apare prima dată în AutoExpert.
10:30
Echipajele mobile ale Inspectoratului Național de Patrulare, dotate cu dispozitive pentru măsurarea vitezei de deplasare de tip radar vor activa azi, 20 martie, pe mai multe trasee. Traseele pe care vor fi prezente astăzi echipajele INP: -M 1: Chișinău – Leușeni, km 28 – 43; -M 3: Chișinău – Comrat, (pe segmentul r-l Ialoveni); -M Articolul Echipajele INP continuă lupta cu vitezomanii din țară! Află unde se vor situa astăzi radarele mobile ale poliției apare prima dată în AutoExpert.
09:20
Numele Defender, asociat cu Land Rover, ar trebui să trezească în mințile oricărui automobilist pasionat, asocierile cu teren accidentat, noroi, pietriș, aventuri sau cel puțin savană. Acest vehicul de teren al englezilor, și-a câștigat popularitate anume astfel, fiind practic imbatabil în off-road. A cunoscut o serie de modificări și versiuni de caroserie, fiind un vehicul Articolul Noua generație a lui Land Rover Defender este testată mai mult pe asfalt decât pe teren accidentat apare prima dată în AutoExpert.
08:20
Cei de la Mercedes-Maybach pregătesc un concept pentru SUV-ul de lux care va fi prezentat oficial în 25 aprilie cu ocazia Salonului Auto de la Beijing. Presa internațională a publicat de curând și câteva fotografii oficiale cu viitorul Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept. Potrivit Automotive News, care citează surse din cadrul companiei Mercedes, noul SUV Maybach va fi construit Articolul Mercedes-Maybach pregătește un SUV de lux construit pe platforma lui GLS, prețul căruia va începe de la 170.000 de euro! apare prima dată în AutoExpert.
19 martie 2019
17:10
Astăzi, 19 martie, Inspectoratul Național de Patrulare a demarat operațiunea „Girofar„ care are drep scop responsabilizarea șoferilor și prevenirea accidentelor rutiere cu implicarea autovehicolelor cu regim prioritar de circulație (Pompieri, Ambulanțe, Poliție) etc. Astfel, timp de trei zile angajații INP vor monitoriza deplasarea mașinilor cu regim prioritar pe strazile din capitală și traseele din țară, Articolul Atenție Șoferi! Operațiunea ”Girofar” începe de astăzi! Vor fi aplicate amenzi, chiar și pietonilor apare prima dată în AutoExpert.
15:30
Opt autoturisme înmatriculate în străinătate, dar cu termenul de aflare pe teritoriul țării depășit, au fost depistate și reținute în cadrul unei ample operațiuni, desfășurată de către echipele mobile ale Serviciului Vamal, în comun cu ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare. Conducătorii auto au fost amendați și obligați să-și scoată vehiculele din țară. Operațiunea a avut Articolul Filtre pe întreg teriutoriul țării! INP și echipele mobile ale vămii au depistat mașini înmatriculate în străinătate cu termen depășit de ședere  apare prima dată în AutoExpert.
14:10
Părinții sunt un exemplu pentru copii, fie acesta unul bun sau rău. Același lucru îl observăm și într-un nou caz de rezonanță! Dacă mama, fiind judecătoare, poate declara că Porsche-ul său costă 11.000 lei, de ce fiica să nu preia pildele care sfidează legea! Fata judecătoarei Mariana Pitic ar fi fost prinsă băută la volan. Potrivit Articolul Fiica magistratei cu Porsche de 11.000 lei prinsă beată la volan! Iar peste 2 ore alcoolul prin minune s-a evaporat… apare prima dată în AutoExpert.
13:40
Ca urmare a mediatizării informației privind ultimele modificări ale Regulamentului Circulației Rutiere la compartimentul „Opririi și staționării voluntare a unităților de transport” și a percepției eronate de către șoferi a noilor modificări, Inspectoratul Național de Patrulare vine cu următoarele precizări: Oprirea sau staționarea unităților de transport cu intrarea parțial sau în întregime pe trotuar este Articolul INP publică o precizare cu privire la noile reguli pentru parcarea pe trotuare! apare prima dată în AutoExpert.
13:20
Se pare că obrăznicia unor șoferi nu are limite. Aceștia sunt gata în orice moment să uite complet despre Regulamentul Circulației Rutiere și despre singuranța proprie și a celor din jur. Este și cazul a doi șoferi, unul cu o Dacia Logan MCV de culoare roșie, iar altul cu un BMW X6! Aceștia au fost Articolul (VIDEO) Sar peste bordură, merg la roșu și accelerează pe trotuare! Doi șoferi din capitală filmați cum conduc ca în GTA apare prima dată în AutoExpert.
10:10
Pentru că își dorea să aibă propria ediție specială, un om de afaceri din Orientul Mijlociu și-a permis acest lux de a comanda celor de la Bentley cinci mașini unicate. Toate cele cinci modele Bentayga au fost individualizate de către maeștrii diviziei Mulliner. Botezată ”Pearl of the Gulf” ediția specială a primit și numerotarea respectivă, Articolul Bentley a lansat o ediție specială din cinci modele Bentayga, pentru unul și același om apare prima dată în AutoExpert.
10:00
Primăria municipiului Chișinău informează că luni, 18 martie, au fost evacuate 5 garaje metalice din sectorul Ciocana, amplasate neautorizat pe bd. Mircea cel Bătrân, 29/1. Pe adresa menționată se aflau 54 de garaje, iar 9 dintre acestea au fost evacuate benevol de către proprietari, pe parcursul săptămânii trecute. În total, urmează a fi evacuate forțat Articolul (FOTO) Primăria capitalei, a început evacuarea garajelor metalice amplasate neautorizat! apare prima dată în AutoExpert.
09:10
Constructorul german de automobile premium, BMW, a anunțat în cadrul unei întâlniri cu investitorii că va renunța la modelul Seria 3 Gran Turismo! BMW, la fel ca și mulți alți producători de mașini, au tot diverisificat gama de modele cu nenumărate versiuni de caroserie ale unor modele clasice în speranța că vor atrage mai mulți Articolul Primul și ultimul BMW Seria 3 GT. Bavarezii au anunțat că renunță la o nouă generație a acestui model apare prima dată în AutoExpert.
18 martie 2019
16:00
Uneori, distracția se poate sfârși prost, departe de cum și-ar fi imaginat proprietarul acestui Mustang, care după o serie de donuts cu pedala la podea și-a petrecut iubita pe ultimul drum. Toată admirația și suportul entuziaștilor auto nu l-au ajutat prea mult pe posesorul acestui Ford Mustang. Din motive necunoscute, sportcarul american, a luat foc Articolul VIDEO: Sfârșit subit. Un Mustang a luat foc după câteva cerculețe pe asfalt! apare prima dată în AutoExpert.
15:40
Mai mulţi angajaţi vamali radiau din baza de date maşini cu numere de înmatriculare străine contra 400 de euro, transmite publika.md Această schemă de corupţie a fost pusă pe roate chiar de câţiva angajaţi ai Serviciului vamal. Rolul acestora era de a influenţa persoane publice din cadrul Serviciului vamal pentru modificarea informaţiei din bazele de Articolul Colectau câte 400 de euro pentru a șterge mașina din baza de date! Schemă infracțională pornită de câțiva angajați ai Serviciului Vamal apare prima dată în AutoExpert.
10:40
Grupul Volkswagen analizează o serie de măsuri ample prin care să reducă costurile și să crească profitabilitatea, iar printre acestea se numără și renunțarea la circa 7.000 de angajați. CEO-ul Herbert Diess a anunțat însă că Grupul Volkswagen analizează în prezent inclusiv posibilitatea de a renunța la unul dintre cele 12 branduri pe care le deține. „Revizuim portofoliul nostru Articolul Grupul Volkswagen analizează probabilitatea de a refuza la unul din brand-uri! apare prima dată în AutoExpert.
09:40
Polițiștii moldoveni au primit noi uniforme. Despre acest lucru ne informează chiar Inspectoratul Național de Patrulare, prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook. ”Mereu vizibili în stradă, pe trasee, în societate, inspectorii pun prioritate pe siguranța cetățenilor. Deseori își pun viața în pericol pentru securitatea celorlalți, ca stabilitatea și liniștea să fie la ea Articolul Nu vă speriați dacă îi vedeți ”altfel”. Polițiștii moldoveni au primit noi uniforme.  apare prima dată în AutoExpert.
09:10
După primile luni de zile ale lui 2019, marii constructori auto deja raportează vânzările la anii precedenți, pentru a-și afla mai bine, poziția și evoluția. Pentru constructorul ceh de automobile Skoda, ultima lună Februarie, a fost mai puțin productivă. Față de aceeași perioadă a lui 2018, Skoda a livrat doar 90.900 de mașini, ceea ce Articolul Skoda înregistrează vânzări în scădere față de 2018. Cel mai dorit model rămâne în continuare Octavia apare prima dată în AutoExpert.
15 martie 2019
16:40
Parcarea mașinilor pe trotuare va fi permisă doar lăsând cel puţin 1,5 metri pentru circulaţia pietonilor, astfel încât să nu fie create obstacole pentru deplasarea persoanelor cu dizabilități, persoanelor care au cărucioare sau oamenilor în etate. Modificările respective la Regulamentul circulației rutiere au fost aprobate astăzi, 15 martie, de Executiv. Totodată, vehiculele staţionate nu trebuie Articolul Guvernul a aprobat legea! Șoferii vor putea parca mașinile pe trotuar doar lăsând 1,5 metri spațiu pentru pietoni apare prima dată în AutoExpert.
16:30
Atelierul de tuning Ares Design, condus de ex-șeful Lotus, Dani Bahar, a prezentar recent versiunea finală a sportcarului Project 1. Oficialii companiei susțin că acesta reprezintă interpretarea modernă a legendarului model De Tomaso Pantera comercializat în anii 1970! Project 1 este primul model din seria Legend Reborn, ăn cadrul căreia cei de la Ares Design Articolul (FOTO) Ex-șeful Lotus a prezentat versiunea modernă a legendarului De Tomaso Pantera! apare prima dată în AutoExpert.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.