1MD

Ieri
08:30
Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a cerut joi, în urma prezentării raportului privind managementul la DNA, declanşarea procedurii de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror şef al DNA, solicitarea fiind transmisă către CSM şi Preşedintelui României.
08:10
Declarațiile au fost făcute ieri în timpul lansării oficiale a lucrărilor de reconstrucție a președinției, eveniment la care a participat ex-ambasadorul turc în Republica Moldova, Hulusi Kılıç.
22 februarie 2018
19:10
Deputatul PLDM, Iurie Ţap,  a luat cuvânt în contextul în care Parlamentul a aprobat astăzi cererea de demisia a lui Vitalie Pîrlog, numit director la SIS în decembrie 2017.
16:10
Alina Eremia a lansat noul său single, “Doar noi”, alături de Mark Stam, cântăreţ şi compozitor din R. Molodva.
14:50
Necesitatea proiectului legislativ de stimulare a studenților este determinată de valoarea extrem de redusă a valorii bursei, care acoperă în prezent minimul de existență în proporție de 33 la sută. Majorarea cu doar 5 la sută a burselor pentru studenți a trezit nemulțumirea deputaților opoziției, informează Noi.md.
13:10
Olanda devine un „narco-stat”, ca țările măcinate de droguri din America de Sud, se arată într-un raport al sindicatului poliției olandeze. E un semnal de alarmă privind dificultățile cu care se confruntă forțele de ordine în a împiedica crearea unei „economii paralele a drogurilor”.
12:50
Cunoscând marele folos al puterii rugăciunilor (vezi - aici), Sfinții Părinți au alcătuit, pe lângă cele 7 laude, pe care fiecare creștin este dator a le citi zilnic, și alte laude duhovnicești educative, doxologii, felurite cereri și rugăciuni pentru fiecare zi a săptămânii. Asa vedem în scrierile Sf. Efrem Sirul, și ale altor sfinți.
Mai mult de 2 zile în urmă
11:20
Ex-Președintele României, Traian Băsescu, ar fi un bun candidat la funcția de primar al Chișinăului, a declarat președintele Partidului Unității Naționale (PUN), Anatol Şalaru, la TVR Moldova.
11:10
Potrivit agenţiei Infotag, Dragoş Vicol preşedintele Consiliului Coordonator al Audiovizualului (CCA), a anunțat că unii radiodifuzori din Găgăuzia nu respectă prevederile legii privind combaterea propagandei străine și continuă să difuzeze știri și programe analitice rusești.
10:00
Bestseller.md  este cea mai mare librărie online din Republica Moldova cu preocupare pentru deservirea înaltă a clienților.
08:50
Potrivit datelor Direcției principale de Migrație din cadrul Ministerului rus de Interne, moldovenii au constituit 6% din numărul total al străinilor ce au obținut în 2017 cetățenia Federației Ruse (circa 257.000).
07:00
„Ştiu cazuri concrete când procurorii de azi creează situaţii pe care tot ei le rezolvă”, a declarat ex-Procurorul șef al Chișinăului, Ivan Diacov, care a stat la baza intentării unui dosar împotriva lui.
06:10
Victima, o româncă de 27 de ani, a depus un denunț la poliția din regiunea italiană Puglia, prezentând inclusiv filmări cu abuzurile la care era supusă de bătrân, scrie libertatea.ro.
21 februarie 2018
23:50
Totul s-a produs la ora 4.50 dimineața zilei de azi. Magazinul încă nu era deschis. Cumpărătorii și angajații nu erau în magazin.
23:40
Unul din fondatorii platformei Caritate.md, Alexandru Rusnac, a dat buzna în platoul TV8 chiar în timpul emisiunii ”Politica”.
12:10
Lucrările de restaurare a clădirii Președinției sunt în toi - au fost instalate schele pentru lucrările de construcție.
10:40
Andrian Candu și Partidul Democrat au planuri mari de fraudare a alegerilor, totodată Vlad Plahotniuc, îl dorește pe Ilan Șor în următorul Legislativ, a afirmat Maia Sandu la emisiunea „Punctul pe AZi” de la TVR Moldova.
10:10
Circulația tuturor garniturilor pe ruta menționată este în acest moment blocată.
09:30
Autorităţile turce vor să introducă castrarea chimică a celor care comit agresiuni sexuale asupra minorilor. 
09:10
Potrivit președintelui Parlamentului Andrian Candu acest fenomen se datorează planurilor ascunse ale autorităților de la Moscova prin care aceștia încearcă să domine teritoriul. Un interviu pentru agenția ucraineană UNN, citată de realitatea.md.
08:21
Lidera PAS, Maia Sandu, susține că banii cu care urmează să fie reparat sediul Președinției Republicii Moldova, sunt primiți ilegal și nu de la la turci.
07:11
Consumat zilnic, fără un dozaj corespunzător - acest aliment constituie un risc sporit pentru sănătatea noastră.
06:30
Conștientizăm sau nu, dar multe se învârt în jurul dorințelor noastre. Mai jos aflați cum Frumusețea e capcana psihologică ce ne vânează la tot pasul.
05:01
JO din 2018 de la PyeongChang dispune de cel mai mare număr de medalii din toată istoria Jocurilor Olimpice de Iarnă - 102 pentru 7 probe sportive.
20 februarie 2018
17:40
Consumul moderat de bere, nu provoacă o creștere în greutate, potrivit unui studiu realizat de Consiliul de Cercetări Științifice din Madrid.
15:30
LISTA LOCALITĂȚILOR CARE AU VOTAT UNIREA REPUBLICII MOLDOVA CU ROMÂNIA ÎN ANUL CENTENARULUI UNIRII 2018
14:50
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a anunțat prețurile plafon la carburanți pentru următoarele două săptămâni, vor intra în vigoare începând cu ziua de mâine, 21 februarie.
14:20
Clubul Studenților Liberali (CSL) a transmis un demers către Pavel FILIP, prim-ministru al R. Moldova cu solicitarea de abrogare a Hotărârii cu privire la apostilarea diplomelor de studii din regiunea Transnistreană. 
13:40
Adela Popescu și Radu Valcan formează unul din cele mai îndrăgite cupluri mondene. De Ziua îndrăgostiților cei doi și-au serbat povestea de iubire, urmând ca în vara sa aniverseze 3 ani de când formează un cuplu și oficial.
13:00
Studenta, Laura Bragato, a devenit în scurt timp o vedetă pe Instagram. Are 420 de mii de fani ai rețelei - și toate datorită pasiunii sale ”inedite” pentru fotbal.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.