1MD

Mai mult de 2 zile în urmă
14:10
Raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova, Petras Auštrevičius, spune că atât el cât și mulți colegi de ai săi au fost foarte dezamăgiți de comentariile pe care le-au auzit de la Chișinău.
13:30
Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a spus că Institutul Diplomatic își propune să ofere cursuri de formare atât pentru diplomații moldoveni și străini, cât și pentru oficialii guvernamentali, precum și pentru experți din sectorul asociativ și privat.
13:20
Plăţile cu cardul Mastercard sunt afectate de o problemă în reţea, iar specialiştii se străduiesc să remedieze problema.
13:20
Este vorba de cele pentru care nu se cere prescripție medicală.
13:10
Fracțiunea PLDM a cerut astăzi audierea Centrului Național Anticorupție, menționând că următoarele alegeri ar putea fi din nou fraudate.
13:00
Republica Moldova este unica țară din lume în care cetățenii angajați rămași sunt mai puțini decât cei plecați peste hotare.
07:50
Kylie Jenner, cea mai tânără membră a familiei Kardashian, se bucură de un succes răsunător în afaceri. Firma ei a ajuns la aproape un miliard de dolari în mai puțin de 3 ani.
12 iulie 2018
22:00
Şeful Secţiei traumatologie din cadrul spitalului din Soroca a fost reţinut, de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupție, fiind bănuit de corupere pasivă. Acesta ar fi pretins de la un pacient 17 000 de lei pentru a-i organiza intervenţia chirurgicală de endoprotezare, scrie Newsmd.
20:40
O companie prestigioasă de bijuterii din Liban dă în judecată soția fostului prim-ministru din Malaezia, Rosmah Mansor, cerând să returneze cele 44 de bijuterii în valoare de 14,8 milioane de dolari americani, scrie The Guradian.
20:30
La punctul de trecere Maiaki de la frontiera cu Moldova, grănicerii ucraineni l-au reţinut în ajun pe actorul rus Anton Makarski, care a încercat să ajungă în Ucraina.
08:10
Prim-ministrul Pavel Filip spune că este gata să pună capul pe trunchi pentru reforma sistemului de pensii înfăptuită de Cabinetul de miniștri pe care îl conduce. Mai mult, acesta îi apostrofează pe experții și analiștii care au adus critici la subiect, transmite Agora.md
08:10
Echipa croată Echipa s-a impus ieri în fața Angliei, scor 2 la 1, pe terenul de la Moscova.
08:00
Creştinii ortodocşi de stil vechi îi cinstesc astăzi pe Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel. Aceste două personaje biblice sunt simboluri ale credinţei şi sacrificiului suprem.
11 iulie 2018
22:20
Peste 70% din moldoveni cred că reformele implementate în țara noastră nu sunt prea eficiente sau chiar deloc eficiente. Cel puțin, asta relevă un sondaj realizat de Asociația Sociologilor și Demografilor din RM.
22:00
Asta după ce ieri, la răscrucea dintre satele Puhaceni și Delacau a avut loc un miting pașnic. S-a adunat un Grup de oameni reprezentând majoritatea localnicilor din satele Delacău, Puhăceni, Speia, Șerpeni, toți indignați de starea dezastruoasa a drumului.
15:10
Medicul Mihai Stratulat, director medical la centrul privat Pediatrica, acuză colegii din sistem pentru maltratarea copiilor prin supunerea la tratamente inoportune în urma unor diagnoze incorecte, dar și cheltuirea banilor publici din Fondurile Asigurării Medicinii obligatorii CNAM.
14:00
Celebra Penélope Cruz a devenit noul ambasador al Casei Chanel. Ea va fi imaginea campaniei de promovare a colecției Cruise 2018/19, care va fi realizată și fotografiată chiar de Karl Lagerfeld.
10 iulie 2018
21:30
Guvernul de la Beijing insistă pe investiţii în proiecte mari de infrastructură în Balcani şi Europa Centrală şi de Est, este concluzia celei mai recente ediţii a summitului 16 plus 1 de cooperare între China şi statele din regiune,  organizat la Sofia, transmite ZF.ro. 
19:00
În încercarea de a lustrui imaginea Kremlinului, Dmitrii Kiselev a spus că bărbații ruși și-o fac cu mâna lor atunci când beau, fumează mult, provoacă accidente rutiere, se bat sau recurg la suicid. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii săptămânale „Vesti Nedeli”, la postul TV Rossia 1.
18:50
Anca Jurma a fost delegată de către procurorul general Augustin Lazăr pentru a ocupa funcţia de procuror-şef interimar al DNA, după revocarea Laurei Codruţa Kovesi, potrivit unui anunţ al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
16:10
Deputatul român Matei Dobrovie dezvăluie unele mișcări care ar putea avea loc pe scena politică românească, inspirate de la frații de peste Prut. Mesajul postat pe FB:
15:20
Dan Barna, președintele USR, a lansat o invitație către Laura Codruța Kovesi de a se înscrie în USR. Acesta a spus că a avut un schimb de mesaje cu Kovesi, iar Kovesi i-a răspuns că se va retrage o perioadă, pentru că nu a avut concediu timp de 5 ani, dar vor vorbi după. 
15:00
Țările membre ale NATO vor participa miercuri şi joi la Summitul Alianţei, care va avea loc la Bruxelles.
14:20
Gordon Sondland, noul ambasador al Statelor Unite pentru relaţia cu Uniunea Europeană, şi-a început luni activitatea.
14:20
Liderul PL nu are încredere în liderii opoziției, organizatori ai protestelor din centrul Capitalei. Într-o conferință de presă suținută la Parlament, Mihai Ghimpu a declarat că actualmente are loc lupta dintre două „grupări oligarhice”.
9 iulie 2018
22:50
Poziţia a fost reiterată de premierul Pavel Filip după reuniunea cu ambasadorii ţării noastre, care a avut loc la Chişinău, transmite Gandul.md.
20:40
Cunoscut și iubit în lumea întreagă pentru rolurile sale, actorul Tom Hanks a împlinit pe 9 iulie vârsta de 62 de ani.
20:20
A treia ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) din Republica Moldova aduce la Chișinău, între 12 si 15 iulie, producții cinematografice în premieră alături de regizorii filmelor.
19:50
Ministrul de externe britanic, Boris Johnson, a demisionat luni, a anunţat biroul de presă al premierului Theresa May, transmite Reuters.
17:00
Daciana Sârbu afirmă că îşi va continua mandatul de europarlamentar independent, în grupul Socialiştilor şi Democraţilor şi nu va mai candida anul viitor.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.