1MD

Acum 4 ore
09:30
După ce Vlad Plahotniuc a anunțat că demisionează din funcția de președinte al PDM, Copreședintele Blocului ACUM, Andrei Năstase, promite - Plahotniuc nu va scăpa cu o simplă demisie.
Ieri
12:30
Începând cu ziua de astăzi, democrata Valentina Buliga a fost eliberată din funcția de șefă a Companiei Naționale de Asigurări Sociale, de către premierul Maia Sandu.
11:50
După toate fărădelegile pe care le-a comis, Partidul Democrat ar  trebui declarat în afara legii, consideră analistul politic Victor Ciobanu.
11:30
După ce liderul PDM și-a anunțat demisia din partid pe pagina sa de Facebook, jurnalistul Alexandru Cozer a venit cu o reacție:
11:10
Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica seara ca Viorica Dancila tine PSD cu mana de fier, a pus șaua pe partid si bine a făcut.
10:20
Adrian Georgescu, avocatul lui Darius Valcov, a declarat vineri, la Curtea de Apel Bucuresti, ca fostul consilier al premierului Viorica Dancila urma sa mearga in Elvetia (!!!) pentru a-si duce copilul in tabara, sustinand ca nu era „o plecare gen Mazare, Udrea, Bica”.
08:30
Însemnările din calendarele bisericești de astăzi - 24 Iunie: 
06:10
Justiția e oarbă - însă, nu e proastă... E la mintea găinii că lucrurile în Guvernul Sandu sunt cusute cu ață albă.
Mai mult de 2 zile în urmă
12:20
Actualul premier Maia Sandu susține că are un răspuns ferm privind participarea la viitoarele alegeri prezidențiale din anul 2020.
09:40
Horoscop SĂPTĂMÂNAL, 24 - 30 Iunie
22 iunie 2019
10:50
Vicepreședintele PDM, Andrian Candu, a relatat public că l-a văzut săptămâna trecută pe Plahotniuc în Europa, iar ieri a precizat că era vorba de Londra.
07:00
Comisia de la Veneția a catalogat acțiunile democraților de transfer temporar a puterii șefului statului către prim-ministru sau președintele Parlamentului, pentru a semna anumite documente, ca fiind ilegale.
21 iunie 2019
18:50
Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, crede că judecătorii Curții Constituționale ar trebui să-și dea demisia după ce și-au revizuit deciziile anunțate în perioada 7-9 iunie.
13:10
Deputatul Bogdan Ţîrdeal a menţionat pe reţelele sociale că "Ilan Şor, care figurează în raportul Kroll ca principalul organizator şi beneficiar al furtului miliardului, se afla în spatele concesiunii Aeroportului Internaţional Chişinău, storcând câte 15-18 mil. de euro anual numai din taxele aeroportuare de 9 euro per pasager la zero investiţii".
11:20
Recent, actrița a vorbit public despre hackerul care i-a furat imaginile nud din telefon. După ce a fost amenințată cu fotografiile personale, Bella a discutat public despre cele întâmplate.
20 iunie 2019
15:40
Anunțul a fost plasat pe site-ul oficial al instituției, însă fără a fi oferite mai multe detalii, transmite Unimedia.info
14:30
Un proiect de lege care va permite acest lucru a fost înregistrat astăzi în Parlament, a anunțat premierul Maia Sandu.
11:40
TELEVIZIUNEA TRINITAS-TV, A PATRIARHIEI ROMÂNE, a fost înfiinţată în octombrie 2007, la iniţiativa şi cu implicarea directă a Preafericitului Părinte DANIEL, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.
11:30
TELEVIZIUNEA TRINITAS-TV, A PATRIARHIEI ROMÂNE, a fost înfiinţată în octombrie 2007, la iniţiativa şi cu implicarea directă a Preafericitului Părinte DANIEL, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.
09:40
 Vladislav Kulminski, consideră că regimul lăsat de către Partidul Democrat trebuie demontat.
19 iunie 2019
14:40
în Direct - TRINITAS TV - Live 1MD (Televiziunea Patriarhiei Române)
13:20
Președintele auto-proclamatei Republici Moldovenești Nistrene, Vadim Krasnoselski, a reamintit că doar poporul său are dreptul de a decide statutul Transnistriei.
08:00
Deputata ACUM, Maria Ciobanu, susține „cu ambele mâini” denunțul ministrului de Interne, Andrei Năstase, către Procuratura Generală.
18 iunie 2019
16:00
În ședința de astăzi a Parlamentului s-a decis că interimatul funcției de director CNA va fi deținută de directorul adjunct CNA, Lidia Chirioglo, cu 56 de voturi.
13:00
Fracțiunea Partidului Democrat din Moldova (PDM) a revenit la muncă în Parlament și a cerut constituirea unei Comisii parlamentare privind anchetarea finanțării din exterior a unor formațiuni politice.
12:40
12:00
Într-o postare pe pagina sa de Facebook, dânsa scrie că în calitate de prim-ministră nu poate da „indicații procurorilor și nu poate interveni în justiție”, însă promite:
11:40
Șeful Serviciului Informații și Securitate ar urma să fie numit de Președinte și votat de Parlament. Un astfel de proiect a fost votat astăzi în prima lectură de către majoritatea parlamentară. Potrivit modificărilor, președintele va propune candidatura șefului SIS, iar Parlamentul va aproba.
08:30
„Potrivit informațiilor noastre, principalul antierou, liderul democraților nu a zburat seara. Ei au luat o pauză la 17:30 și la acel moment ei deja nu mai erau în Moldova. Împreună cu Șor, cu mașinile, au plecat prin Transnistria. Toți erau șocați, transmite Unimedia.info, citând Președintele RM.
17 iunie 2019
21:40
Cei şase poliţişti ai Direcţiei nr.6 a Inspectoratului Naţional de Investigaţii, au fost restabiliți în funcție prin ordinul șefului-interimar al Inspectoratului General al Poliţiei, Gheorghe Balan.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.