TRECEREA LA TELEVIZIUNEA DIGITALĂ, LA SFÂNTUL AŞTEAPTĂ

Canal2, 14 February 2020 15:00

Ne aşteaptă o nouă amânare pentru trecerea la televiziunea digitală. O spune chiar ministrul Economiei, Anatolie Usatîi, care susţine că procesul va fi finalizat în luna mai, şi nu la întâi martie, cum promitea anterior. Motivul invocat de data aceasta este că încă nu au fost cumpărate convertoarele promise familiilor nevoiaşe, ce permit recepţionarea semnalului […] Post-ul TRECEREA LA TELEVIZIUNEA DIGITALĂ, LA SFÂNTUL AŞTEAPTĂ apare prima dată în CANAL 2.

Read more

• • •

More news from Canal2

Last 24 hours
12:50
Liderul PPDA, Andrei Năstase, îi cere procurorului general să pornească o anchetă împotriva președintelui Igor Dodon. Acesta îl acuză pe șeful statului de imixtiune în justiție și de faptul că ar dicta ce dosare politice trebuie deschise. Sesizarea are la bază declarațiile fostului șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, care a spus că Dodon i-ar […] Post-ul NĂSTASE CERE ANCHETAREA LUI DODON apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Haos în regiunea Poltava din Ucraina, unde urmează să fie plasaţi în carantină cetăţenii aduşi din oraşul chinez Wuhan. Zeci de localnici au blocat accesul autocarelor care transportau 45 de ucraineni şi 27 de cetăţeni străini. Locuitorii se tem că oamenii sunt contaminaţi cu noul tip de coronavirus şi că vor răspândi boala. Pentru a […] Post-ul NU-ŞI PRIMESC CONCETĂŢENII ACASĂ, DE TEAMA CORONAVIRUSULUI apare prima dată în CANAL 2.
Yesterday
12:30
La doi ani de la aprobarea legii, care împuterniceşte Întreprinderea de stat Servicii Pază a MAI să evacueze maşinile parcate neregulamentar, instituţia nu a soluţionat încă niciun caz, din lipsă de bani. Astfel, IGP vrea să modifice regulamentul, ca serviciile de acest gen să fie oferite de companiile private.Documentul urmează să fie prezentat pentru aprobare […] Post-ul FĂRĂ MAŞINI ABANDONATE PE MARGINEA DRUMULUI apare prima dată în CANAL 2.
12:20
Un nou accident, la intersecţia străzilor Alba Iulia cu Onisifor Ghibu, unde, acum aproape jumătate de an, un Porshe a intrat într-un troleibuz. De această dată, un TIR s-a ciocnit violent cu un camion, care transporta beton. Autobetoniera a fost grav avariată. Acest lucru poate fi observat din imaginile făcute de un martor ocular. Potrivit […] Post-ul INTERSECŢIE CU GHINION apare prima dată în CANAL 2.
More than 2 days ago
14:30
Sistemul medical din Moldova duce o lipsă acută de asistenți medicali. În prezent, numai pe site-ul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă găsim 135 de locuri vacante pentru acestă funcție. Totuși, se pare că statistica nu prea corespunde realităţii. Şi asta pentru că doar în două instituții medicale din Capitală nu ajung aproape 150 […] Post-ul SE CAUTĂ ASISTENȚI MEDICALI apare prima dată în CANAL 2.
14:30
Radarele, dar şi camerele de supraveghere video din trafic ar fi ilegale, iar amenzile venite şoferilor, reprezintă o escrocherie. Asta susţine juristul Anatolii Dovgani, potrivit căruia dispozitivele respective sunt prevăzute doar pentru supravegherea traficului rutier, nu şi pentru identificarea vitezei de circulaţie a automobilelor. Responsabilii IGP dau asigurări că utilajele din gestiunea MAI au toate […] Post-ul CAMERE ŞI RADARE ILEGALE? apare prima dată în CANAL 2.
18 February 2020
12:10
O întâlnire secretă a avut loc, în această seară, între un grup de deputaţi democraţi şi socialişti, la Parlament. La şedinţă au mai participat preşedintele Igor Dodon, liderul informal al socialiştilor şi premierul Ion Chicu. Presa nu a fost anunţată despre această întrevedere. Primul care a vorbit despre întâlnire este Igor Dodon, care a expediat […] Post-ul CINA CEA DE TAINĂ apare prima dată în CANAL 2.
12:00
Riscă să rămână fără salarii şi fără loc de muncă. Peste 60 de vânzători, care închiriază spaţii comerciale în faţa Autogării Centrale din Capitală susţin că sunt intimidaţi şi presați de administraţie, care ar dori să demoleze magazinele, pentru a folosi terenul în alt scop. Vânzătorii au închiriat spaţiile de la un agent economic, care […] Post-ul MODERNIZĂRI CU SCANDAL LA AUTOGARĂ apare prima dată în CANAL 2.
12:00
Valuri de susținere pentru interpreta basarabeană Irina Rimes, care a ajuns în centrul unui scandal mediatic după ce a fost numită ambasadorul Zilei Brâncuși. Artiști, jurnaliști, politicieni și filosofi au sărit în apărarea cântăreței, blamată de opinia publică de la București pentru că a primit acest titlu. Printre ei este şi filosoful Mihai Şora. Mihai […] Post-ul SUSŢINERE PENTRU IRINA RIMES apare prima dată în CANAL 2.
11:50
Declaraţii contradictorii în cazul bisericii aflate în construcţie pe teritoriul Grădiniţei nr. 150 din Chişinău. În timp ce şeful interimar al Direcţiei Educaţie al Primăriei Capitalei afirmă că procurorii au iniţiat un dosar penal în acest caz, cei de la Procuratura Chişinău spun că nu este adevărat şi nici măcar n-au fost sesizaţi. Se întâmplă, […] Post-ul SCANDAL FĂRĂ CAPĂT apare prima dată în CANAL 2.
17 February 2020
12:50
Zeci de oameni vând, pe traseul Chişinău-Orhei, buchete de ghiocei, pe care îi rup, ilegal, din Codru. Acest lucru se întâmplă an de an, odată ce apar primii „vestitori ai primăverii”. Ecologiştii spun că dacă autorităţile nu vor înăspri legislaţia, în curând, ghioceii ar putea rămâne doar o amintire. Imaginile au fost surpinse în aproprierea […] Post-ul CODRII, CU TOT MAI PUŢINI GHIOCEI apare prima dată în CANAL 2.
12:30
Avocatul Poporului, Mihail Cotorobai, condamnă intenția Guvernului de a opri procedura, prin care puşcăriaşii ţinuţi în condiţii precare pot cere să fie eliberaţi înainte de termen. El reaminteşte că acest mecanism a fost instituit ca urmare a numeroaselor condamnări ale Republicii Moldova la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului, prin care statul a fost obligat să […] Post-ul INTENŢIE CRITICATĂ DE JURIŞTI apare prima dată în CANAL 2.
14 February 2020
15:10
Coronavirusul a fost confirmat la un cetăţean român care se afla pe nava de croazieră Diamond Princess, din apele teritoriale japoneze. Potrivit Ministerului de Externe de la Bucureşti, românul a fost transferat într-un spital din regiune pentru a primi îngrijiri medicale. În total, pe vas se aflau 17 cetăţeni români. ”În afara orașului Wuhan și […] Post-ul PRIMUL ROMÂN CONTAMINAT apare prima dată în CANAL 2.
15:00
Ne aşteaptă o nouă amânare pentru trecerea la televiziunea digitală. O spune chiar ministrul Economiei, Anatolie Usatîi, care susţine că procesul va fi finalizat în luna mai, şi nu la întâi martie, cum promitea anterior. Motivul invocat de data aceasta este că încă nu au fost cumpărate convertoarele promise familiilor nevoiaşe, ce permit recepţionarea semnalului […] Post-ul TRECEREA LA TELEVIZIUNEA DIGITALĂ, LA SFÂNTUL AŞTEAPTĂ apare prima dată în CANAL 2.
13 February 2020
15:40
120 de familii din raioanele Criuleni și Dubăsari, care au copii cu nevoi speciale, vor beneficia de serviciile mai multor specialişti din cadrul singurului centru multifuncţional dinafara Chişinăului. În cadrul instituţiei, care va activa la Criuleni, vor acorda asistenţă, gratuit, o întreagă echipă de specialişti – un kinetoterapeut, un pediatru, un neurolog, un psiholog şi […] Post-ul CENTRU DE REABILITARE PENTRU COPII apare prima dată în CANAL 2.
15:20
Situaţie alarmantă în Capitală. Oraşul se sufocă din cauza numărului mare de maşini care, ulterior, duc la crearea ambuteiajelor infernale, în special, în centrul Chişinăului. Chiar şi aşa, parcările special amenajate promise de ani buni de autorităţi rămân doar pe hârtie. Iar problema se va agrava şi mai mult în următorii cinci ani, dacă municipalitatea […] Post-ul CHIŞINĂUL, SUFOCAT DE MAŞINI apare prima dată în CANAL 2.
15:20
Un șofer din Cahul, în vârstă de 40 de ani, a fost prins beat criță la volan, în timp ce conducea chiar pe trotuar. Culmea, acesta nu avea nici permis de conducere, pentru că i-a fost ridicat, anterior, pentru o ispravă similară. Incidentul a avut loc noaptea trecută. Conducătorul a fost escortat la Inspectoratul de […] Post-ul A CONFUNDAT TROTUARUL CU CAROSABILUL apare prima dată în CANAL 2.
15:10
Preşedintele Igor Dodon şi actuala guvernare vor să înceapă un nou război în Moldova. Este reacţia deputaţilor din primul Parlament la declaraţia scandaloasă, de acum o săptămână, a ministrului de Externe, potrivit căruia, în 1992, armata rusă a oprit vărsările de sânge la Nistru. Membrii asociaţiei „Parlamentul 90” cer, la fel ca şi combatanţii, demisia […] Post-ul CIOCOI, TAXAT DE FOŞTI DEPUTAŢI apare prima dată în CANAL 2.
15:00
După Vlad Bileţchi, şi deputatul Partidului Acţiune şi Solidaritate, Lilian Carp, cere Guvernului României retragerea cetăţeniei române pentru Svetlana Krasnoselski, soția liderului separatist de la Tiraspol. Lilian Carp a expediat astăzi, la Bucureşti, o petiţie în care le cere autorităţilor de peste Prut să-i retragă cetăţenia română Svetlanei Krasnoselski, soţia liderului separatist de la Tiraspol. […] Post-ul CARP CERE RETRAGEREA CETĂŢENIEI „ROMÂNCEI” KRASNOSELSKI apare prima dată în CANAL 2.
12 February 2020
13:10
Cu promisiunile de anul trecut. Aşa a început municipalitatea reparaţia străzilor Capitalei, lista nominală a cărora nu s-a schimbat, semn că numărul gropilor a rămas acelaşi. Autorităţile îşi propun din nou să repare străzile Ion Creangă, Tighina, 31 August şi Alexandru cel Bun. În total, pentru reabilitarea capitală a acestora, în bugetul municipal sunt prevăzute […] Post-ul STRĂZI REPARATE CU PROMISIUNI DE ANUL TRECUT apare prima dată în CANAL 2.
12:30
Soţia autoproclamatului lider de la Tiraspol, Svetlana Krasnoselski, are cetăţenie română. Asta susţine președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bileţchi, care publică şi o poză unde figurează numele femeii. Bileţchi spune că le va cere autorităţilor de la Bucureşti să-i retragă cetăţenia română așa-zisei „primei doamne” din regiunea transnistreană. Svetlana Krasnoselskaia ar fi depus cererea pentru cetăţenie […] Post-ul ANTI-ROMÂNI CU CETĂŢENIE ROMÂNĂ apare prima dată în CANAL 2.
12:20
Premierul Ion Chicu l-a lăsat pe preşedintele ţării, Igor Dodon, cu… mâna întinsă. S-a întâmplat, astăzi, după şedinţa lărgită a Colegiului Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, la finalul întrevederii. După ce ştirea a apărut în presă, prim-ministrul a venit cu o reacţie tăioasă pe facebook. „- Succese! Şi acum, dacă se poate, eu o […] Post-ul DODON, IGNORAT DE CHICU apare prima dată în CANAL 2.
12:10
Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Chişinău a ajuns, acum două zile, la spital, în stare gravă, cu degerături de gradul I. Potrivit purtătorului de cuvânt al Institutului de Medicină Urgentă, Dorina Arsene, băiatul ar fi fost găsit în râul Bîc. În cadrul investigaţiilor s-a stabilit că acesta era intoxicat cu o […] Post-ul TÂNĂR DEGERAT ŞI INTOXICAT apare prima dată în CANAL 2.
11 February 2020
13:20
Fanii serialelor turceşti de la Canal 2 au parte de o nouă surpriză. De astăzi, postul nostru de televiziune va difuza o nouă producţie de excepţie – „Fatmagul”. Este povestea dramatică a unei fete care visează la o viaţă fericită şi la o căsătorie frumoasă. Soarta însă are planurile sale, iar un incident îi schimbă […] Post-ul UN NOU SERIAL TURCESC ÎNCEPE, ASTĂZI, LA CANAL 2 apare prima dată în CANAL 2.
13:20
135 de muzicieni de pe ambele maluri ale Nistrului, printre care 95 de copii, şi-au unit talentul, într-un concert comun, la Tiraspol. Un cor de copii, multă muzică rock şi simfonică – de asta s-au putut bucura, vineri, spectatorii unui concert de excepţie. Evenimentul a fost organizat de Moldovan National Youth Orchestra, cu susținerea Uniunii […] Post-ul CONCERTUL CARE A UNIT MALURILE NISTRULUI apare prima dată în CANAL 2.
13:10
La câteva sute de kilometri de Chişinău, în raionul Donduşeni, printre casele locuitorilor satului Cernoleuca, se ascunde un monument arhitectural, cândva, de o rară frumuseţe. Este vorba despre Conacul lui Constantin Cazimir, din care, astăzi, a rămas doar o umbră. De ce nu au reuşit autorităţile să conserveze bijuteria arhitecturală, urmăriţi în reportajul difuzat la […] Post-ul UN CONAC DIN CARE S-A ALES PRAFUL apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Un bărbat originar din Republica Moldova, aflat în stare de ebrietate, a provocat un grav accident rutier în judeţul Cluj. Moldoveanul a ieşit pe contrasens şi a lovit în plin o altă maşină. Un om a murit, iar doi au fost răniţi în urma tragediei. Cel care a decedat este pasagerul şoferului care circula regulamentar. […] Post-ul ACCIDENT MORTAL PROVOCAT DE UN MOLDOVEAN BEAT apare prima dată în CANAL 2.
12:30
Unul dintre fondatorii companiei de construcţie Glorinal a fost reţinut de ofiţerii anticorupţie. Informaţia ne-a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Centrului Naţional Anticorupţie, Angela Starinschi. Omul de afaceri este acuzat că i-ar fi cerut unui bărbat 1500 de euro. În schimbul banilor, suspectul i-a promis acestuia că-l va ajuta să dea în exploatare […] Post-ul OM DE AFACERI REŢINUT DE CNA apare prima dată în CANAL 2.
12:20
Un bebeluş de numai zece luni s-a stins, aseară, după ce maşina în care se afla cu părinţii a fost implicată într-un accident pe traseul Chişinău-Bender. În automobilul cu doar cinci locuri au încăput doi adulți şi șase copii. Ceilalţi pasageri au scăpat teferi. Şoferul, care îşi luase carnetul cu o zi înaintea tragediei, s-a […] Post-ul BEBELUŞ ACCIDENTAT MORTAL apare prima dată în CANAL 2.
10 February 2020
13:10
Fostul şef al Inspectoratului General al Poliţiei, Alexandru Pînzari, susţine că instituţia pe care a condus-o mai bine de trei ani şi-a pierdut din independenţă. Din această cauză,societatea nu se mai simte în siguranţă. Declaraţia a fost făcută în cadrul unui interviu oferit exclusiv postului nostru de televiziune. Potrivit fostului şef al poliţiei naţionale, Alexandru […] Post-ul FOSTUL ŞEF AL IGP: POLIŢIA NU MAI ESTE INDEPENDENTĂ apare prima dată în CANAL 2.
More news
©2004—2020 News.yam.md. All news stories belong to mentioned sources. Please contact the source for any queries you may have regarding the content it provides.Terms of Use.